18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Manchester United Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton møder Manchester United i runde 22 af Premier League torsdag d. 1/02/2024, kl. 21:15 på deres hjemmebane Molineux Stadium.

Hvor kan man se Wolverhampton – Manchester United Live Stream?

Wolverhampton fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 0-0 mod Brighton, og de ligger lige nu nr. 11 . På den anden side, Manchester United spillede uafgjort 2-2 mod Tottenham i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 8. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 1/02/2024
  • Kick off: kl. 21:15
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Manchester United live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Manchester United Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester United er favoritter i dette kommende opgør. Wolverhampton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.72, så der er 36.76% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Uniteds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.47, hvilket betyder, at der er 40.49% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.54, eller 28.25%.

Wolverhampton mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Wolverhampton spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Brighton var modstanderne for Gary O’Neil’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. Da de mødte Brighton, havde Wolverhampton 28% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Wolverhampton de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Manchester United uafgjort i deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Erik ten Hag’s hold overfor Tottenham. Efter 90 minutter, var resultatet 2-2. Mod Tottenham, havde Manchester United en boldbesiddelse på 37%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Manchester United i alt 9 skud, mens de tillod 16 skud imod sig.

Wolverhampton vs Manchester United Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , og har scoret i 8 kampe . Manchester United har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Wolverhampton nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium. I mellemtiden har Manchester United vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Wolverhampton en historik på to sejre , mens Manchester United har en historik der tæller 6 sejre . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 1.5 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Wolverhampton har i gennemsnit scoret 0.5 mål pr. kamp , og Manchester United havde et gennemsnit på 1.0 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Wolverhampton kampen med 0-1. Kampen blev spillet mandag d. 14/08/2023, 20:00 på Old Trafford.

Wolverhampton – Manchester United Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Wolverhampton har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Manchester United’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Gary O’Neil’s hold et gennemsnit på 1.60 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Erik ten Hags hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

Wolverhampton – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

60% af Wolverhampton’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 40% af Manchester United’s kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 22/01/2024 var den seneste kamp, som Wolverhampton endte uden at score et mål. Den seneste gang Manchester United ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der 63.69% chance for at begge hold scorer i kampen på torsdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.27, er der 44.05% chance for at ingen af holdene scorer i kampen torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Manchester United live stream?


Kampen Wolverhampton mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Wolverhampton og Manchester United?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.47.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.