18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton møder Sheffield U. i runde 26 af Premier League søndag d. 25/02/2024, kl. 14:30 på deres hjemmebane Molineux Stadium.

Hvor kan man se Wolverhampton – Sheffield U. Live Stream?

Wolverhampton indtager lige nu 11. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-1 sejr over Tottenham i deres seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sheffield U. indkasserede et nederlag mod Brighton på 0-5, og de ligger inden denne uges kamp nr. 20. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 25/02/2024
  • Kick off: kl. 14:30
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Sheffield U. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Wolverhampton en 68.49% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.46, mens Sheffield U. har en 15.38% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 6.50. Dette betyder at Wolverhampton er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.56 med en sandsynlighed på 21.93%.

Wolverhampton mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Wolverhampton’s seneste kamp så dem tage en sejr. Tottenham var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. I deres kamp mod Tottenham, havde Wolverhampton den følgende boldbesiddelse: 29%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Wolverhampton de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Sheffield U. deres seneste kamp. I den kamp, mødte Chris Wilder’s hold Brighton. Kampen endte med en stilling på 0-5. Mod Brighton, havde Sheffield U. en boldbesiddelse på 20%. I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 24 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Wolverhampton vs Sheffield U. Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i 7 kampe . Sheffield U. har fejret to sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Wolverhampton i deres seneste fem kampe på Molineux Stadium vundet 7 point. I mellemtiden har Sheffield U. vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Wolverhampton en historik på 5 sejre , mens Sheffield U. har formået at vinde 3 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.0 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Wolverhampton har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Sheffield U. har snittet 0.7 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Sheffield U. med 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 16:00 på Bramall Lane.

Wolverhampton – Sheffield U. Odds på Over/Under

I Wolverhampton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål pr. kamp , hvorimod Sheffield U. har et gennemsnit på 3.5 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Gary O’Neil’s hold formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe , og Chris Wilders trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 2.40 indkasserede mål pr. kamp.

Wolverhampton – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

60% af Wolverhampton’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Sheffield U. er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Wolverhampton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 10/02/2024. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-5 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 18/02/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.77 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.97 siger at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Sheffield U. live stream?


Kampen Wolverhampton mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Wolverhampton og Sheffield U.?


Wolverhampton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.46.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.