18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton og Tottenham mødes lørdag d. 11/11/2023, i runde 12 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Molineux Stadium .

Hvor kan man se Wolverhampton – Tottenham Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Sheffield U. på 1-2 i sidste runde, ligger Wolverhampton lige nu nr. 14 i Premier League . På den anden side, Tottenham tabte mod Chelsea med 1-4, så de ligger lige nu på 2. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 11/11/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Tottenham live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Tottenham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Wolverhampton givet 31.75% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.15. Tottenham har derimod 46.51% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.15. Disse odds gør Tottenham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.40% med et odds på 3.65.

Wolverhampton mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Wolverhampton tabte deres seneste opgør. Sheffield U. var modstanderne for Gary O’Neil’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Sheffield U. viser at Wolverhampton havde 62% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Wolverhampton i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig. Imens tabte Tottenham deres seneste kamp. I den kamp, mødte Ange Postecoglou’s hold Chelsea. Efter 90 minutter, var resultatet 1-4. I deres kamp mod Chelsea havde Tottenham følgende boldbesiddelse : 39%. I Tottenham’s seneste kamp, skød de på mål 8 gange, mens Ange Postecoglou hold tillod 17 skud imod sig.

Wolverhampton vs Tottenham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Wolverhampton vundet i 3 , mens de har scoret i alle disse kampe . På samme tid har Tottenham vundet 8 gange , med mål scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Wolverhampton nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium. I mellemtiden har Tottenham vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Wolverhampton og Tottenham , har Wolverhampton en historik på 4 sejre , hvorimod Tottenham har opnået 5 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Tottenham har scoret 1.3 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Wolverhampton. Kampen blev spillet lørdag d. 4/03/2023, 16:00 på Molineux Stadium.

Wolverhampton – Tottenham Odds på Over/Under

Wolverhampton har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Tottenham’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Gary O’Neil’s trup formået at score 1.40 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , mens Ange Postecoglou’s trup har formået at notere 2.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp.

Wolverhampton – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Wolverhampton har haft 90% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Tottenham har set det samme ske i 60% af deres kampe. Wolverhamptons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 14/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der 65.79% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.40, er der 41.67% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Tottenham live stream?


Kampen Wolverhampton mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Wolverhampton og Tottenham?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.15.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.