LA LIGA LIVE STREAM 2023-2024

LA LIGA

Alle kampe fra La Liga kan live streames hos bookmakerne. Se og spil på Bale og Messi hver weekend.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Du kan live streame La Liga helt uden abonnement eller betaling pr. kamp hos bookmakerne. Det gælder sågar ALLE kampe i 2023/24-sæsonen. Så længe du har en spilkonto hos en bookmaker, hvorpå du har penge stående, har du adgang til de direkte billeder.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

19:00 28. september 2023
Celta Vigo
Deportivo Alaves
19:00 28. september 2023
Granada
Real Betis
21:30 28. september 2023
Osasuna
Atletico Madrid
21:00 29. september 2023
Barcelona
Sevilla
14:00 30. september 2023
Getafe
Villarreal
16:15 30. september 2023
Rayo Vallecano
Mallorca
18:30 30. september 2023
Girona
Real Madrid
21:00 30. september 2023
Real Sociedad
Athletic Bilbao
14:00 1. oktober 2023
Almeria
Granada
16:15 1. oktober 2023
Deportivo Alaves
Osasuna
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. september 2023 15:51.

Du kan altså se samtlige kampe med Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid. Eller hvad med danskerklubben Celta Vigo?

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme.

Topkampe

FC Barcelona – Real Madrid

Det er nok det største opgør i spansk fodbold. De to giganter FC Barcelona og Real Madrid er kendt for at spille meget intense og underholdende. El Clasico, som deres berømte kampe kaldes, er meget unikt, og det er med garanti i top 5 over mest nervepirrende opgør på tværs af lande. De har mødt hinanden 242 gange, og her har FC Barcelona et minimalt overtag. De har vundet 96 kampe, mens Real Madrid har vundet 95 gange. Santiago Bernabeu og Camp Nou er to af flotteste og største stadions i verden, og de er altid fuldt til renden, når de to hold krydser klingre. Der er en udskreven regel om, at spillere ikke må skifte fra FC Barcelona til Real Madrid og omvendt grundet deres store had til hinanden. Store spillere som Luis Figo, Michael Laudrup og Ronaldo har alle spillet i Real Madrid og FC Barcelona, og her har nogle fans ytret deres utilfredshed med deres skifter.

Atletico Madrid – Real Madrid

Det helt store opgør i Madrid er slaget mellem Atletico Madrid og Real Madrid. De to klubber har spillet mod hinanden over 200 gange. Her har Real Madrid et markant overtag, da de har vundet 110 ud af 222 kampe mod Atletico Madrid. Atletico Madrid har vundet 56 gange over Real Madrid. Santiago Bernabeu (Real Madrids hjemmebane) og Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane) er hver gang med til at skabe en magisk kulisse, når de to hold går på banen. De to hold har bade spillet mod hinanden i La Liga, Copa del Rey og Champions League, og i de fleste tilfælde er det nogle yderst dramatiske kampe. Real Madrid har i mange år været kendt som storebroren af de to hold, men Atletico Madrid har på det seneste kommet godt efter. I sæsonen 2013-2014 til 2015-2016 tabte Atletico Madrid ikke til Real Madrid. Real Madrid er stadig tit favorit, når de to hold mødes, men det bliver tættere og tættere.

FC Barcelona – Atletico Madrid

FC Barcelona og Atletico Madrid spiller også tit nogle gode opgør mod hinanden, men det er stadig ingen ting I forhold til FC Barcelonas kampe mod Real Madrid. De har mødt hinanden 28 gange, og her har FC Barcelona vundet hele 16 gange, mens Atletico blot har vundet tre gange. Så man kan godt sige, at FC Barcelona har et massivt overtag i kampene mod Atletico Madrid. Begge klubber har nogle flotte og unikke stadiums, som er med til at skabe rammen for store fodboldkampe.

Real Sociedad – Athletic Bilbao

Det er det helt store baskiske opgør, når Real Sociedad og Athletic Bilbao tørner sammen. Bilbao har en lille overvægt af sejre over Sociedad, da det er blevet til 68 sejre i 165 kampe. Real Sociedad har kun vundet 54 kampe igennem tiden, men de seneste par år er Sociedad kommet bedre med. Bilbao har det største stadium af de to, og de har også haft mest succes i La Liga. Der er altid garanti for nogle intense kampe, når de to baskiske klubber møder hinanden.

FC Barcelona – Espanyol

FC Barcelona og Espanyol er de to største klubber i Catalonien, og de kæmper altid inderligt for at kunne kalde sig Barcelonas bedste fodboldhold. FC Barcelona har dog domineret de fleste opgør, da det er blevet til 123 ud af 210 opgør, mens det er blot er blevet til 44 sejre for Espanyol. De mødte hinanden for første gang i 1929, og her 88 år efter er der stadig stor tænding på kampene. FC Barcelona er i mange år blevet kaldt for storebroderen af Barcelona, og det er også med god grund, hvis man kigger på statistikkerne.

Real Betis – Sevilla

Real Betis og Sevilla har i mange år kæmpet mod hinanden. Kampene mellem de to klubber bliver kaldt slaget om Sevilla. I de første mange kampe vandt to hold på kryds og tvær, men i de seneste 10-15 år har Sevilla domineret opgørene. Sevilla har vundet 60 ud af 129 opgør over Real Betis, mens det kun er blevet til 38 sejre for Real Betis. Real Betis har de seneste mange år haft en nedadgående formkurve, og det bliver spændende at se, om Betis kan komme tilbage, og tage kampen op med Sevilla endnu engang.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame alle La Liga-kampene både på din computer, mobil og tablet, så der er ingen undskyldninger for ikke at se fodbold i verdensklasse fra Spanien.

Kan jeg se andet end La Liga?

Du kan se alle de store fodboldligaer via live stream hos Unibet. Unibet live streamer blandt andet Serie A, Premier League, Bundesligaen og Ligue 1, så der er masser af mulighed for god fodbold live.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer hos Unibet. Det eneste, som det kræver for at live streame, er, at du minimum har én krone stående på din Unibet-konto.

Hvor længe har Unibet købt rettighederne?

Det vides ikke mere garanti hvor længe Unibet har købt rettighederne, men vi kan med garanti sige, at de har købt rettighederne for denne sæson.

LaLiga live stream

Liganavn

Primera Divisíon

Land

Spanien

Grundlagt i

1929

Antal hold

20

Nuværende mestre

FC Barcelona

Flest mesterskaber

Real Madrid

Nedrykning til

Segunda Divisíon

HOS LEOVEGAS FÅR DU

STREAMING AF LA LIGA

LA LIGAS HISTORIE

 • De største hold i Spanien er Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid. Real Madrid og FC Barcelona har til sammen vundet 59 mesterskaber, og de er uden tvivl de to mest vindende klubber i La Liga. Atletico Madrid har vundet ti mesterskaber, men der er stadigvæk i stykke op til de to giganter FC Barcelona og Real Madrid.
 • Der bliver spillet 38 runder i en La Liga-sæson, hvor holdene møder hinanden to gange hver. Her rykker tre hold ned i den næstbedste spanske række (Segunda Division). De tre bedst placerede hold ryger direkte i Champions League. Nummer fire kommer i Champions League-kvalifikationen. Nummer 5 og 6 kommer i Europa League, mens ligaens nummer 7 kommer Europa League-kvalifikationen.
 • Vinderen af den spanske pokalturnering (Copa del Rey) ryger tit direkte i Europa League, hvis de ikke allerede er kvalificerede til Champions League.
 • La Liga blev for første gang spillet i 1929. I den første sæson var der kun 10 hold med, og her vandt FC Barcelona.
 • I den nuværende udgave af La Liga kæmper 20 hold om titlen. Fra 1995 til 1997 var der hele 22 hold med i La Liga.
 • Der bliver spillet fra august til maj på en sæson.
 • Hvis to hold har lige mange point, går man efter hvilket hold der har den bedste målscorer, og derefter går man efter de indbyrdes opgør.
 • De tre største stadiums i Spanien er Camp Nou (FC Barcelonas hjemmebane), Santiago Bernabeu (Real Madrids hjemmebane) og Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane). Camp Nou er det største af de tre stadiums, da der næsten er plads til 100.000 tilskuere på fodboldarenaen.
 • De spanske hold plejer også at klare det godt i Champions League. Fra 2014-2017 var det kun spanske hold, som vandt turneringen (Real Madrid tre gange og FC Barcelona én gang). To af gangene var det endnu en ren spansk finale.
 • Der er mange danskere, som har spillet i La Liga igennem tiden. Store spillere som Michael Laudrup, Peter Møller, Jesper Grønkjær, Allan Simonsen og Frank Arnesen har alle optrådt for spanske klubber i ligaen.

SE LA LIGA VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til LeoVegas – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Indsæt penge og få adgang til alle kampe

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder**. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

STREAM NU*

LeoVegas er en af de bedste bookmakere, når du skal se La Liga. Alle kampe vises nemlig direkte. Dermed også Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid.

Det eneste du behøver, er en konto med penge på saldoen, og så er du klar til at streame på din mobil, tablet eller computer.

Kan du simpelthen ikke få nok af spansk fodbold, vises alle kampe fra Segunda Division – den næstbedste række – også hver uge.

Kampprogrammet i Spanien er sat således sammen, at der spilles én fredagskamp, fuldt program lørdag og søndag og så oftest en mandagskamp igen. I nogle tilfælde vil der også blive spillet midtugekampe tirsdag, onsdag og torsdag. Der er med andre ord spansk på menuen hele ugen!

SPANSK FODBOLD
ER IKKE ALT


Du kan også se
disse fede fodboldligaer.

TRE ALTERNATIVER TIL LA LIGA


Serie A

Serie A minder lidt om spansk fodbold på nogle områder. Den italienske liga har mange tekniske spillere, som er glade for at spille hurtigt. Det samme her de i Spanien. I Serie A dominerer storholdet Juventus, mens AS Roma, Napoli og Lazio forsøge at hænge på Den Gamle Dame. Juventus er også den klub i Italien, som har vundet flest mesterskaber, da det er blevet til hele 35 styks.

Ligue 1

Ligue 1 har et stort hold i form af PSG. Resten af holdene prøver at hægte sig på storholdet, men det er tit svært for dem. Det bliver scoret mange mål i Frankrig, og specielt PSG er dygtige til at putte bolden i kassen. Fransk fodbold har nogle ligheder med tysk fodbold. Fransk fodbold er meget underholdende, og hvis du vil have en kamp med mange mål, skal du se en kamp med PSG, Lyon eller Marseille.

Premier League

Premier League har en lidt anden spillestil end La Liga. Premier League er mere præget af store, fysiske spillere, men i England findes der også nogle vævre spillere, som er hurtig på fødderne. Spillere som Mohamed Salah og Sergio Agüero er spillere, som har fundet formen i England, og de er både meget tekniske og hurtige. Så hvis du vil se på teknisk og fysisk spil af højeste kaliber er Premier League et godt valg.


Forfattere: Anders J.

Det er Anders, der har skrevet guiden om live streaming af Primera Division. Hans eget favorithold i det spanske er Leganes.

God fornøjelse med La Liga!

// Anders