18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

La Liga Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se La Liga live stream på nettet


Alle kampe fra La Liga kan live streames hos bookmakerne. Se og spil på Bellingham, Modric og Griezmann hver weekend.

Du kan live streame La Liga helt uden abonnement eller betaling pr. kamp hos bookmakerne. Det gælder sågar ALLE kampe i 2023/24-sæsonen. Så længe du har en spilkonto hos en bookmaker, hvorpå du har penge stående, har du adgang til de direkte billeder.

Du kan altså se samtlige kampe med Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid. Følg vores trin for trin guide nedenfor og kom i gang med det samme.

LaLiga live stream

Liganavn

Primera Divisíon

Land

Spanien

Grundlagt i

1929

Antal hold

20

Nuværende mestre

FC Barcelona

Flest mesterskaber

Real Madrid

Nedrykning til

Segunda Divisíon

SE LA LIGA DIREKTE

INKLUSIV REAL MADRID OG BARCELONA

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

La Ligas historie

Få adgang til La Liga live streaming


▶︎

Live

Se La Liga live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

LeoVegas er en af de bedste bookmakere, når du skal se La Liga. Alle kampe vises nemlig direkte. Dermed også Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid.

Det eneste du behøver, er en konto med penge på saldoen, og så er du klar til at streame på din mobil, tablet eller computer.

Kan du simpelthen ikke få nok af spansk fodbold, vises alle kampe fra Segunda Division – den næstbedste række – også hver uge.

Kampprogrammet i Spanien er sat således sammen, at der spilles én fredagskamp, fuldt program lørdag og søndag og så oftest en mandagskamp igen. I nogle tilfælde vil der også blive spillet midtugekampe tirsdag, onsdag og torsdag. Der er med andre ord spansk på menuen hele ugen!

Topkampe fra La Liga


Det er nok det største opgør i spansk fodbold. De to giganter FC Barcelona og Real Madrid er kendt for at spille meget intense og underholdende. El Clasico, som deres berømte kampe kaldes, er meget unikt, og det er med garanti i top 5 over mest nervepirrende opgør på tværs af lande. De har mødt hinanden 242 gange, og her har FC Barcelona et minimalt overtag. De har vundet 96 kampe, mens Real Madrid har vundet 95 gange. Santiago Bernabeu og Camp Nou er to af flotteste og største stadions i verden, og de er altid fuldt til renden, når de to hold krydser klingre. Der er en udskreven regel om, at spillere ikke må skifte fra FC Barcelona til Real Madrid og omvendt grundet deres store had til hinanden. Store spillere som Luis Figo, Michael Laudrup og Ronaldo har alle spillet i Real Madrid og FC Barcelona, og her har nogle fans ytret deres utilfredshed med deres skifter.

Atletico Madrid – Real Madrid

Det helt store opgør i Madrid er slaget mellem Atletico Madrid og Real Madrid. De to klubber har spillet mod hinanden over 200 gange. Her har Real Madrid et markant overtag, da de har vundet 110 ud af 222 kampe mod Atletico Madrid. Atletico Madrid har vundet 56 gange over Real Madrid. Santiago Bernabeu (Real Madrids hjemmebane) og Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane) er hver gang med til at skabe en magisk kulisse, når de to hold går på banen. De to hold har bade spillet mod hinanden i La Liga, Copa del Rey og Champions League, og i de fleste tilfælde er det nogle yderst dramatiske kampe. Real Madrid har i mange år været kendt som storebroren af de to hold, men Atletico Madrid har på det seneste kommet godt efter. I sæsonen 2013-2014 til 2015-2016 tabte Atletico Madrid ikke til Real Madrid. Real Madrid er stadig tit favorit, når de to hold mødes, men det bliver tættere og tættere.

FC Barcelona – Atletico Madrid

FC Barcelona og Atletico Madrid spiller også tit nogle gode opgør mod hinanden, men det er stadig ingen ting I forhold til FC Barcelonas kampe mod Real Madrid. De har mødt hinanden 28 gange, og her har FC Barcelona vundet hele 16 gange, mens Atletico blot har vundet tre gange. Så man kan godt sige, at FC Barcelona har et massivt overtag i kampene mod Atletico Madrid. Begge klubber har nogle flotte og unikke stadiums, som er med til at skabe rammen for store fodboldkampe.

Real Sociedad – Athletic Bilbao

Det er det helt store baskiske opgør, når Real Sociedad og Athletic Bilbao tørner sammen. Bilbao har en lille overvægt af sejre over Sociedad, da det er blevet til 68 sejre i 165 kampe. Real Sociedad har kun vundet 54 kampe igennem tiden, men de seneste par år er Sociedad kommet bedre med. Bilbao har det største stadium af de to, og de har også haft mest succes i La Liga. Der er altid garanti for nogle intense kampe, når de to baskiske klubber møder hinanden.

FC Barcelona – Espanyol

FC Barcelona og Espanyol er de to største klubber i Catalonien, og de kæmper altid inderligt for at kunne kalde sig Barcelonas bedste fodboldhold. FC Barcelona har dog domineret de fleste opgør, da det er blevet til 123 ud af 210 opgør, mens det er blot er blevet til 44 sejre for Espanyol. De mødte hinanden for første gang i 1929, og her 88 år efter er der stadig stor tænding på kampene. FC Barcelona er i mange år blevet kaldt for storebroderen af Barcelona, og det er også med god grund, hvis man kigger på statistikkerne.

Real Betis – Sevilla

Real Betis og Sevilla har i mange år kæmpet mod hinanden. Kampene mellem de to klubber bliver kaldt slaget om Sevilla. I de første mange kampe vandt to hold på kryds og tvær, men i de seneste 10-15 år har Sevilla domineret opgørene. Sevilla har vundet 60 ud af 129 opgør over Real Betis, mens det kun er blevet til 38 sejre for Real Betis. Real Betis har de seneste mange år haft en nedadgående formkurve, og det bliver spændende at se, om Betis kan komme tilbage, og tage kampen op med Sevilla endnu engang.

Tre alternativer til La Liga


Serie A

Serie A minder lidt om spansk fodbold på nogle områder. Den italienske liga har mange tekniske spillere, som er glade for at spille hurtigt. Det samme her de i Spanien. I Serie A dominerer storholdet Juventus, mens AS Roma, Napoli og Lazio forsøge at hænge på Den Gamle Dame. Juventus er også den klub i Italien, som har vundet flest mesterskaber, da det er blevet til hele 35 styks.

Ligue 1

Ligue 1 har et stort hold i form af PSG. Resten af holdene prøver at hægte sig på storholdet, men det er tit svært for dem. Det bliver scoret mange mål i Frankrig, og specielt PSG er dygtige til at putte bolden i kassen. Fransk fodbold har nogle ligheder med tysk fodbold. Fransk fodbold er meget underholdende, og hvis du vil have en kamp med mange mål, skal du se en kamp med PSG, Lyon eller Marseille.

Premier League

Premier League har en lidt anden spillestil end La Liga. Premier League er mere præget af store, fysiske spillere, men i England findes der også nogle vævre spillere, som er hurtig på fødderne. Spillere som Mohamed Salah og Håland er spillere, som har fundet formen i England, og de er både meget tekniske og hurtige. Så hvis du vil se på teknisk og fysisk spil af højeste kaliber er Premier League et godt valg.

Værd at vide om streaming af La Liga


Du kan streame alle La Liga-kampene både på din computer, mobil og tablet, så der er ingen undskyldninger for ikke at se fodbold i verdensklasse fra Spanien.

Du kan se alle de store fodboldligaer via live stream hos Unibet. Unibet live streamer blandt andet Serie A, Premier League, Bundesligaen og Ligue 1, så der er masser af mulighed for god fodbold live.

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer hos Unibet. Det eneste, som det kræver for at live streame, er, at du minimum har én krone stående på din Unibet-konto.

Det vides ikke mere garanti hvor længe Unibet har købt rettighederne, men vi kan med garanti sige, at de har købt rettighederne for denne sæson.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.