18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ligue 1 Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Ligue 1 live stream på nettet


Stream Ligue 1 direkte hos bookmakerne. Se alle kampene fra Frankrig – uden abonnement.

Du kan live streame alle kampene fra Ligue 1 hos bookmakerne. Det kræver blot, at du har oprette en konto, og at der på denne står penge. Så er du klar til at live streame alle franske kampe fra enten mobil, tablet eller computer.

Læs vores trin-for-trin guide nedenfor, så er du klar i løbet af ganske få minutter.

19:00 18/08/2024
Brest Marseille
19:00 18/08/2024
Montpellier Strasbourg
19:00 18/08/2024
Toulouse Nantes
19:00 18/08/2024
Angers Lens
19:00 18/08/2024
Monaco Saint-Etienne
Ligue 1 live stream

Liganavn

Ligue 1

Land

Frankrig

Grundlagt i

1932

Antal hold

18

Nuværende mestre

PSG

Flest mesterskaber

PSG

Nedrykning til

Ligue 2

SE ALLE KAMPE FRA LIGUE 1

INKLUSIVE MONACO OG PSG

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om Ligue 1

Få adgang til Ligue 1 via streaming


▶︎

Live

Se Ligue 1 live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Du kan se de franske superstjerner, hvis du har en konto hos eksempelvis bet365. Du skal blot sørge for, at du har penge stående – så er der fuld adgang til alverdens sportsbegivenheder.

Hos bookmakerne er du ikke begrænset til kun at kunne se Ligue 1. Hvis du foretrækker dramaet mellem FC Barcelona og Real Madrid i La Liga, kan du se det, og hvis du hellere vil have Bayern vs. Dortmund i Bundesligaen, kan du se det.

Følg vores guide til venstre – så er du snart klar til at live streame kvalitetsfodbold. Uden abonnement, uden pay-per-view.

Topkampe fra Ligue 1


PSG – Monaco

Paris Saint-Germain og Monaco var i en periode de to bedste hold i Frankrig, men Monaco er i den grad faldet til jorden igen. Monaco overtog taktstokken i 2016/17, hvor den sydfranske klub sikrede sig mesterskabet for næsen af PSG, men siden da har klubben været i en dyb krise. Derfor har PSG også domineret de indbyrdes opgør, og der er i dag en verden til forskel mellem de to klubber. Alligevel er det en spændende kamp at følge, da opgørene stadig er præget af en rivalisering mellem de to klubber.

PSG – Marseille

Den største kamp i fransk fodbold betegnes af mange som opgøret mellem Paris Saint-Germain og Olympique Marseille. Duellen mellem de to klubber bliver kaldt ”Derby de France” og ”French Clasico”. De to topklubber har mødt hinanden næsten 100 gange siden 1971, og der er altid gang i den. Det er kampen mellem overklassen fra Paris og arbejderne fra Marseille. Netop på grund af klasseforskellen har der ofte været slagsmål blandt holdenes fangrupper. PSG har i øjeblikket krammet på Marseille, der er gået lidt i stå de seneste par år. Paris Saint-Germain vandt senest i sæsonen 2016/2017 med hele 1-5 i Marseille, og det er helt sikkert noget, som beboerne i Marseille skammer sig gevaldigt over.

Monaco – Nice

Slaget mellem Monaco og Nice bliver omtalt som Cote d´Azur-derbyet grundet de to klubbers beliggenhed nær vandet. Blot 20 kilometer adskiller klubberne på det franske landkort, og derfor er der altid stor opbakning til dette derby, både fra udeholdets og hjemmeholdets fans. Det har resulteret i uroligheder imellem de to fangrupperinger. Monaco har overordnet set flest sejre mod Nice, men i de seneste sæsoner har Nice haft overtaget. Nice har i øjeblikket det danske stortalent Kasper Dolberg på holdet, og der er store forhåbninger til ham blandt klubbens fans. Følg de spændende kampe via live streaming hos bookmakerne.

Bordeaux – Marseille

Slaget mellem Sydøstfrankrig og Sydvestfrankrig finder sted, når Bordeaux og Marseille tørner sammen. De to storklubber har kæmpet om mesterskabet i mange år, men i øjeblikket er holdene blevet overhalet af hold som PSG og Lyon. Det er tit meget tæt mellem de to franske hold. Det bunder måske i, at ingen af holdene har lyst til at tabe til rivalen. Store spillere som Pauleta og Claude Makélélé har stået over hinanden i de intense rivalopgør. Du kan se derbyet direkte hos bookmakerne – uden abonnement.

PSG – Lyon

Lyon havde deres storhedstid i starten af 00´erne, og her var de klart det bedste hold i Frankrig. Deres nærmeste konkurrent var PSG, og de havde derfor i den periode en række nervepirrende topbrag mod hinanden. Siden hen er Lyon faldet i niveau, mens PSG er steget, men det gør det ikke mindre seværdigt at se på. PSG har fuldstændig domineret den franske liga i de seneste sæsoner, men Lyon har en forhåbning om at kunne komme tilbage til toppen. Stemningen er altid i top på både Parc des Prince og Parc Olympique Lyonnais, hvor fansene altid er klar til at holde en fest, mens der bliver spillet verdensklasse bold på grønsværen.

Tre alternativer til Ligue 1


La liga

La Liga

Nogle af sportens største teknikere finder du i La Liga. Der er altid fart over feltet, når Messi og co. prøver at snøre de andre hold. La Liga er til dig, som ikke er så meget til lange bolde i feltet – men mere til hurtige driblinger mod mål. Der er rig mulighed for at se en masse god spansk fodbold hos bookmakerne, der tilbyder dig direkte billeder på både mobil, tablet og computer.

Bundesliga

Bundesliga

Dortmund og Bayern München er de to store klubber i Tyskland, og de to tyske storhold er altid med fremme, hvor det er sjovt i europæisk fodbold. Thomas Müller, Marco Reus og Mario Götze er bare nogle af de teknikere, som spiller i Bundesligaen, og de er en nydelse at se på. Du er derfor altid godt underholdt, når de tyske hold spiller mod hinanden.

Serie A liga logo

Serie A

Juventus er det helt store hold i italiensk fodbold, og ”Den Gamle Dame” har vundet de seneste seks Serie A-trofæer, så man må sige, at klubben har knækket koden til, hvordan man vinder mesterskaber på stribe i Italien. Folk som Higuain, Dybala og Dzeko er bare nogle af de spillere, du kan nyde, hvis du tuner ind på italiensk fodbold. Live stream alt fra Serie A direkte hos bookmakerne.

Værd at vide om streaming af Ligue 1


Du kan live streame fransk fodbold fra både mobil, tablet og computer.

Ja, du kan se en lang række af andre store fodboldrækker (eksempelvis La Liga, Bundesligaen og Serie A). Du kan desuden også se andre sportsgrene som tennis, basketball og badminton.

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos bookmakerne. Du skal blot sørge for, at du har mindst én krone stående på din spilkonto.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.