LIGUE 1 LIVE STREAM 2023-2024

Stream Ligue 1 direkte hos bookmakerne. Se alle kampene fra Frankrig – uden abonnement.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Mbappé, Messi og Neymar er bare få af profilerne, der render rundt i Ligue 1, så du kan finde fodbold på et meget højt niveau i Frankrig – uge efter uge. Monaco snød favoritterne fra PSG i 2016/17, men ellers har PSG taget 6 ud af de seneste 7 franske mesterskaber. Kan PSG bevare sin dominans af fransk fodbold i 2023/24?

Du kan live streame alle kampene fra Ligue 1 hos bookmakerne. Det kræver blot, at du har oprette en konto, og at der på denne står penge. Så er du klar til at live streame alle franske kampe fra enten mobil, tablet eller computer.

Læs vores trin-for-trin guide ovenfor, så er du klar i løbet af ganske få minutter.

Topkampe

PSG – Monaco

Paris Saint-Germain og Monaco var i en periode de to bedste hold i Frankrig, men Monaco er i den grad faldet til jorden igen. Monaco overtog taktstokken i 2016/17, hvor den sydfranske klub sikrede sig mesterskabet for næsen af PSG, men siden da har klubben været i en dyb krise. Derfor har PSG også domineret de indbyrdes opgør, og der er i dag en verden til forskel mellem de to klubber. Alligevel er det en spændende kamp at følge, da opgørene stadig er præget af en rivalisering mellem de to klubber.

PSG – Marseille

Den største kamp i fransk fodbold betegnes af mange som opgøret mellem Paris Saint-Germain og Olympique Marseille. Duellen mellem de to klubber bliver kaldt ”Derby de France” og ”French Clasico”. De to topklubber har mødt hinanden næsten 100 gange siden 1971, og der er altid gang i den. Det er kampen mellem overklassen fra Paris og arbejderne fra Marseille. Netop på grund af klasseforskellen har der ofte været slagsmål blandt holdenes fangrupper. PSG har i øjeblikket krammet på Marseille, der er gået lidt i stå de seneste par år. Paris Saint-Germain vandt senest i sæsonen 2016/2017 med hele 1-5 i Marseille, og det er helt sikkert noget, som beboerne i Marseille skammer sig gevaldigt over.

Monaco – Nice

Slaget mellem Monaco og Nice bliver omtalt som Cote d´Azur-derbyet grundet de to klubbers beliggenhed nær vandet. Blot 20 kilometer adskiller klubberne på det franske landkort, og derfor er der altid stor opbakning til dette derby, både fra udeholdets og hjemmeholdets fans. Det har resulteret i uroligheder imellem de to fangrupperinger. Monaco har overordnet set flest sejre mod Nice, men i de seneste sæsoner har Nice haft overtaget. Nice har i øjeblikket det danske stortalent Kasper Dolberg på holdet, og der er store forhåbninger til ham blandt klubbens fans. Følg de spændende kampe via live streaming hos bookmakerne.

Bordeaux – Marseille

Slaget mellem Sydøstfrankrig og Sydvestfrankrig finder sted, når Bordeaux og Marseille tørner sammen. De to storklubber har kæmpet om mesterskabet i mange år, men i øjeblikket er holdene blevet overhalet af hold som PSG og Lyon. Det er tit meget tæt mellem de to franske hold. Det bunder måske i, at ingen af holdene har lyst til at tabe til rivalen. Store spillere som Pauleta og Claude Makélélé har stået over hinanden i de intense rivalopgør. Du kan se derbyet direkte hos bookmakerne – uden abonnement.

PSG – Lyon

Lyon havde deres storhedstid i starten af 00´erne, og her var de klart det bedste hold i Frankrig. Deres nærmeste konkurrent var PSG, og de havde derfor i den periode en række nervepirrende topbrag mod hinanden. Siden hen er Lyon faldet i niveau, mens PSG er steget, men det gør det ikke mindre seværdigt at se på. PSG har fuldstændig domineret den franske liga i de seneste sæsoner, men Lyon har en forhåbning om at kunne komme tilbage til toppen. Stemningen er altid i top på både Parc des Prince og Parc Olympique Lyonnais, hvor fansene altid er klar til at holde en fest, mens der bliver spillet verdensklasse bold på grønsværen.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan live streame fransk fodbold fra både mobil, tablet og computer.

Kan jeg se andet end Ligue 1?

Ja, du kan se en lang række af andre store fodboldrækker (eksempelvis La Liga, Bundesligaen og Serie A). Du kan desuden også se andre sportsgrene som tennis, basketball og badminton.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos bookmakerne. Du skal blot sørge for, at du har mindst én krone stående på din spilkonto.

Ligue 1 live stream

Liganavn

Ligue 1

Land

Frankrig

Grundlagt i

1932

Antal hold

20

Nuværende mestre

PSG

Flest mesterskaber

St. Etienne

Nedrykning til

Ligue 2

SE ALLE KAMPE FRA LIGUE 1

INKLUSIVE MONACO OG PSG

HISTORIEN OM LIGUE 1

 • Den bedste franske række gjorde sin entré i 1932. Fra 2002 er den blevet kaldt Ligue 1.
 • Saint-Etienne er den klub, der har vundet flest titler. Hele 10 titler har den midtfranske by snuppet. Deres seneste sejr fik de dog helt tilbage i 1980/1981. Klubben havde sin storhedstid fra slutningen af 50´erne til slutningen af 70´erne. Marseille følger lige efter med ni titler.
 • Ligue 1 består af 20 hold. De tre dårligste hold rykker ned i Ligue 2.
 • Den franske mester og to’erne får en plads i Champions League-gruppespillet, mens nummer tre skal en tur gennem kvalifikationen til Champions League. Nummer fire skal spille Europa League, mens nummer 5 og 6 forsøger at kvalificere sig ind i den sekundære europæiske turnering. Der er derfor rig mulighed for, at franske hold får succes i Europa.
 • Monaco vandt mesterskabet i sæsonen 2016/2017, med otte point ned til PSG på andenpladsen.
 • Topscorer i sidste sæson blev Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain. Han scorede vilde 33 mål i 38 kampe.
 • Sæsonen varer fra august til maj.
 • De tre største stadions i Ligue 1 er Stade Vélodrome i Marseille, Parc Olympique Lyonnais og Stade Pierre-Mauroy – der er plads til henholdsvis 67.394, 59.186 og 50.157 tilskuere.
 • En række danskere har slået deres folder i fransk fodbold. I nyere tid er Christian Poulsen, Daniel Wass, Stephan Andersen og Thomas Kahlenberg tørnet ud for en fransk klub. De spillede alle sammen for Evian tilbage i 2012.
 • Monaco gjorde sig godt bemærket i Champions League i 2016/17, da den sydfranske klub spillede sig hele vejen til semifinalerne, hvor Juventus spændte ben.

SE LIGUE 1 VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til bet365 – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se og spil på kampene fra Ligue 1
STREAM NU*

Du kan se de franske superstjerner, hvis du har en konto hos eksempelvis Bet365. Du skal blot sørge for, at du har penge stående – så er der fuld adgang til alverdens sportsbegivenheder.

Hos bookmakerne er du ikke begrænset til kun at kunne se Ligue 1. Hvis du foretrækker dramaet mellem FC Barcelona og Real Madrid i La Liga, kan du se det, og hvis du hellere vil have Bayern vs. Dortmund i Bundesligaen, kan du se det.

Følg vores guide til venstre – så er du snart klar til at live streame kvalitetsfodbold. Uden abonnement, uden pay-per-view.

ANDRE LIGAER
END LIGUE 1


Du kan også streame
andet end Ligue 1.

TRE ALTERNATIVER TIL LIGUE 1


La Liga

Nogle af sportens største teknikere finder du i La Liga. Der er altid fart over feltet, når Messi og co. prøver at snøre de andre hold. La Liga er til dig, som ikke er så meget til lange bolde i feltet – men mere til hurtige driblinger mod mål. Der er rig mulighed for at se en masse god spansk fodbold hos bookmakerne, der tilbyder dig direkte billeder på både mobil, tablet og computer.

Bundesliga

Dortmund og Bayern München er de to store klubber i Tyskland, og de to tyske storhold er altid med fremme, hvor det er sjovt i europæisk fodbold. Thomas Müller, Marco Reus og Mario Götze er bare nogle af de teknikere, som spiller i Bundesligaen, og de er en nydelse at se på. Du er derfor altid godt underholdt, når de tyske hold spiller mod hinanden.

Serie A

Juventus er det helt store hold i italiensk fodbold, og ”Den Gamle Dame” har vundet de seneste seks Serie A-trofæer, så man må sige, at klubben har knækket koden til, hvordan man vinder mesterskaber på stribe i Italien. Folk som Higuain, Dybala og Dzeko er bare nogle af de spillere, du kan nyde, hvis du tuner ind på italiensk fodbold. Live stream alt fra Serie A direkte hos bookmakerne.


Forfatter: Anders J. og Rasmus M.

God fornøjelse med teksten om Ligue 1.