MANCHESTER CITY LIVE STREAM 2021/22

Manchester City


Se Manchester Citys kampe fra Premier League på ViaPlay.
Du kan se The Citizens i aktion via live streaming.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Manchester City er et af topholdene i den engelske Premier League.

Har du lyst til at se med, når store stjerner som Kevin De Bruyne, Jack Grealish og Gabriel Jesus sender kanonkugler afsted mod modstanderens mål?

Følg vores trin-for-trin ovenfor, så er du klar til at live streame fodboldkampe i løbet af ganske få minutter.

SE MANCHESTER CITYS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM MANCHESTER CITY

Manchester City Football Club blev grundlagt i 1880 som St. Mark (West Gorton). Klubben blev senere hen til Ardwick Association Football Club i 1887, og i 1894 skiftede klubben navn til Manchester City. Manchester Citys hjemmebane var i mange år Marine Road (1923-2003). Manchester City vandt sin første titel i 1899, da de strøg til tops i den engelske 2. division. Holdet fortsatte succesen i 1904, hvor det blev til en FA Cup-titel efter finalesejr over Bolton. I ligaen var ”The Citizens” også tæt på at vinde endnu en titel , men det blev til en andenplads i ligaen efter en tæt afslutning. I sæsonerne efter løb Manchester City ind i en finansiel krise, og det betød blandt andet suspendering af syv spillere. Klubben kom dog stærkt igen i 1930’erne, hvor det blev til to FA Cup-finaler. Holdet tabte til Everton i 1933, mens det blev til en triumf over Portsmouth året efter. I 1934 brød Manchester City rekorden for det højeste tilskuertal til en kamp i den engelske historie. Hele 84.569 fans havde fundet vej til Marine Road for at se sjette runde opgøret i FA Cuppen mod Stoke City.

”The Citizens” vandt sit første engelske mesterskab i 1937, men året efter rykkede holdet ned på trods af, at de scorede flest mål i ligaen. 20 år senere afprøvede Manchester City et nyt spillekoncept kaldet ”Revie Plan”, hvor mange af angrebene startede fra midten af banen. Det resulterede i to FA Cup-finaler i 1955 og 1956. Finalen i 1956 var en meget mindeværdig og dramatisk én af slagsen, da Manchester Citys keeper spillede videre i kampen uvidende om, at han måske havde brækket nakken i affæren.

Manchester City rykkede ned i 1963, og her oplevede klubben en stor nedgangsperiode. I 1965 tog Joe Mercer og Malcolm Allison over, og de var med til at sikre klubben oprykning i den efterfølgende sæson. I 1967/68 gik klubben endda hele vejen til titlen. Her henviste holdet deres store rival Manchester United til andenpladsen. Det blev til endnu en FA Cup-triumf i 1969, inden klubben vandt European Winners Cup i 1970. Manchester City vandt Liga Cuppen samme sæson, og de blev således det blot andet hold til at vinde en engelsk titel og en international titel i samme sæson.

Manchester-klubben oplevede en del udfordringer i løbet af 1970´erne, hvor holdet havde svært ved at vinde titler. En af de kampe, som mange Manchester City nok husker tydeligt, er den afgørende kamp mod ærkerivalerne fra Manchester United i sæsonen 1973/1974, hvor holdet skulle vinde for at komme forbi United i tabellen. Her scorede den tidligere United-spiller Denis Law med hælen til 0-1 for City på Old Trafford – til stor glæde for City-tilhængerne. I 1976 vandt City Liga Cuppen.

Manchester City tabte FA Cup-finalen til Tottenham i 1981. Herefter havde man nogle år uden for toppen i ligaen, men i slutningen 1980´erne og i starten af 1990´erne kom City tilbage. Det var dog ikke i samme stil som tidligere. I midten af 1990´erne gik det helt galt for City, som måtte en tur ned i Division One, hvor de tilbragte to sæsoner. Derefter oplevede klubben en ny nedtur, da de rykkede ned i den tredjebedste række i England. Det er den dårligste placering i Citys historie. Manchester City er blot den anden klub i Europa, der har været mester i deres hjemlige liga og er rykket ned i 3. division (den anden klub er tyske Magdeburg). I 2002 kom klubben tilbage i Premier League, og man markerede blandt andet tilbagekomsten med en sejr på hele 3-1 over rivalerne fra Manchester United. Efterfølgende kvalificerede klubben sig til deh første europæiske turnering i 25 år, og det nye stadium ”City of Manchester Stadium” blev indviet.

Det blev til et par midterplaceringer fra 2003 til 2007, hvorefter svenske Sven-Göran Eriksson tog over som træner. Han var kun træner i klubben i to sæsoner, inden han fik fyringssedlen. Svenskeren blev afløst af Mark Hughes i 2008. 2008 var også et meget skelsættende år for Manchester City. Her besluttede Abu Dhabi United Group sig for at købe klubben, og det resulterede i mange penge, som kunne forvaltes på spillerindkøb. Et af de første indkøb, som klubben foretog, var af den brasilianske stjerne Robinho fra Real Madrid. Han kostede hele 32,5 millioner pund. Præstationerne på banen blev dog ikke meget bedre, da klubben kun formåede at slutte som nummer 10 i Premier League.

Sommeren 2009 bød på mange store indkøb. Man brugte over 100 millioner pund på Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Touré, Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez og Joleon Lescott. Roberto Mancini overtog trænersædet i slutningen af 2009. I 2009/2010 blev klubben nummer fem i ligaen, og de sluttede lige akkurat uden for placeringerne, der giver adgang til Champions League.

Klubben begyndte at få udbytte af deres mange indkøb, da de i 2011 spillede sig til FA Cup-finalen (undervejs i turneringen besejrede man ærkerivalerne fra United). I finalen slog man Stoke. Det var Manchester Citys første store trofæ siden Liga Cup-triumfen i 1976. I samme sæson sikrede holdet sig en plads i Champions League for første gang siden 1968. Det blev til en tredjeplads i sæsonen 2010/2011 efter en sejr over Arsenal på sidste spilledag.

Manchester City fortsatte med at levere stærke præstationer i 2011/2012, hvor de blandt andet besejrede Tottenham med hele 1-5 på White Harte Lane. Præstationerne fortsatte dog ikke over en hel sæson, og de var hele otte point bagved rivalerne fra Manchester United med seks kampe igen. Klubben kom imidlertid flot tilbage, og da de to Manchester-klubber skulle møde hinanden i sidste kamp, var det helt. City kom bagud i kampen, men på to vanvidsscoringer i overtiden sikrede City sig det første mesterskab i 44 år.

I den efterfølgende sæson sluttede City som 2’er i Premier League. Klubben røg ud af gruppespillet i Champions League. Værre gik det, da klubben tabte til Wigan i anden runde af FA Cuppen. Herefter var Roberto Mancinis tid som træner for City forbi. Han blev erstattet af chilenske Manuel Pellegrini i 2013, og han vandt mesterskabet med klubben i sin første sæson som træner. Pellegrini stoppede i 2016, og her tog Pep Guardiola over. Han træner fortsat holdet.

I de seneste sæsoner har Manchester City sammen med Liverpool fuldstændig domineret den engelske Premier League, og de to klubber er nu milevidt fra de øvrige traditionelle top 6-klubber Arsenal, Chelsea, Manchester United og Tottenham. Det bliver spændende at se hvor lang tid de to klubber kan bevare den dominans, og om Manchester United ikke på et tidspunkt formår at vende skuden.

Igennem tiden har der været et par danskere forbi klubben. Den tidligere landsholdsspiller Niclas Jensen spillede i klubben fra 2002 til 2003, og her nåede han 51 kampe. Mikkel Bischoff blev hentet til klubben som meget ung, men han fik ikke den store succes. Han var hos The Citizens fra 2002 til 2006.

Det bliver spændende at følge De Bruyne og co. i Premier League denne sæson. Kan Manchester City fortsætte deres stime af Premier League-titler, eller formår Jürgen Klopp endelig at få skovlen under Pep Guardiola i ligaen? Og kan holdet også langt om længe forløse deres potentiale i Champions League, hvor det er blevet til skuffelse efter skuffelse i de seneste sæsoner?

LIVE STREAMING AF MANCHESTER CITYS KAMPE


LIVE STREAMING
AF MANCHESTER CITYS KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på Manchester Citys kampe
KLIK HER*

Ønsker du at se med, når Manchester City folder sig ud i Premier League? Du kan komme i gang med at se direkte billeder fra den bedste engelske fodboldrække meget nemt.

Proceduren er simpel. Opret en konto på ViaPlay, og så har du adgang til en lang række af sportsbegivenheder. Heriblandt både Premier League, Champions League, Superligaen og La Liga.

Følg vores trin-for-trin til venstre – så er du snart klar til at se Manchester City i aktion.

SE MANCHESTER CITYS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD


Fortrækker du andre ligaer end den engelske Premier League? Tjek vores tre alternativer herunder.

Superligaen

Med et abonnement på Viaplay Sport kan du live streame kampene fra den bedste danske række. Bliver 2019/2020-sæsonen, hvor Bendtner bomber i Superligaen? Se New Firm og alle de andre topkampe fra Danmark på enten mobil, tablet eller computer.

Champions League

Champions League er Europas mest prestigefyldte fodboldturnering. I hver eneste udgave af CL tørner de allerstørste fodboldklubber sammen, og du er således garanteret topunderholdning, hvis du tænder for Viaplay Sport tirsdag og onsdag aften. Kan Liverpool forsvare titlen i 2019/2020?

La Liga

Hos bookmakerne kan du – uden abonnement – se udvalgte kampe fra den bedste spanske række. Følg med i, hvordan de danske spillere klarer sig, og se, om de har niveauet til at hamle op med verdensstjerner som Lionel Messi og Gareth Bale. Spansk fodbold foregår på et meget højt teknisk niveau, så du vil ikke blive skuffet, hvis du lader La Liga udgøre lørdagsunderholdningen.


Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders