PREMIER LEAGUE LIVE STREAM 2021/22

Liganavn

Premier League

Land

England

Grundlagt i

1992

Antal hold

20

Nuværende mestre

Manchester City

Flest mesterskaber

Manchester United

Nedrykning til

The Championship

PREMIER LEAGUE

Stream Premier League direkte på ViaPlay. Se topfodbold fra den bedste engelske række.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Du kan live streame kampene fra den engelske Premier League direkte hos ViaPlay.

Har du lyst til at se Chelsea, Tottenham, Manchester City og de andre engelske mastodonter i aktion, kan du gøre det nemt med ViaPlay.

Følg vores trin for trin-guide ovenfor, så er du klar til at se Premier League-fodbold i løbet af kort tid.

Topkampe

Liverpool – Everton

Det helt store opgør om Liverpool udspiller sig mellem Liverpool og Everton. Opgøret mellem de to traditionsrige klubber bliver kaldt Merseyside-derbyet, og holdene har kæmpet mod hinanden siden 1962. Goodison Park og Anfield Road er nogle skønne stadions, som er med til at sætte gang i enhver fodboldfest. Store spillere som Ian Rush, Robbie Fowler, Michael Owen og David Weir er alle spillere, som har spillet et hav af Merseyside-derbys mod hinanden. Liverpool har overtaget med 93 sejre i 233 møder (Everton har vundet derbyet 66 gange).

Arsenal – Tottenham

Duellerne mellem Arsenal og Tottenham er slaget om det nordlige London. De har kæmpet mod hinanden et utal af gange, og deres første møde fandt sted i 1909 i Football League. Det er siden da blevet til 199 indbyrdes opgør. Arsenal har snuppet 82 sejre, mens Tottenham har vundet 64 gange. Den største sejr til Arsenal kom i 1934/1935, da Tottenham blev banket med 0-6. Arsenal og Tottenham har nogle meget energiske fans, og det kan tit resultere i interne kampe både på og uden for banen. Der er gang i den til Nordlondon-derbyet, og det er en fornøjelse at se på. En fodboldelsker vil kunne finde et par gode timers underholdning ved at se en kamp mellem Arsenal og Tottenham, hvor man nærmest kan mærke intensiteten og passionen for fodbold igennem skærmen.

Manchester United – Manchester City

Slaget om Manchester står mellem Manchester United og Manchester City. Manchester-derbyet er et meget prestigefyldt opgør. Manchester United har i mange år været kongerne af Manchester, men de seneste par år har City for alvor fået spillet til at køre mod United. United har dog fortsat et lille overtag. Old Trafford og City of Manchester Stadium skaber en nærmest euforisk stemning til alle opgørene, og det er med til at begejstre alle fodboldelskere. City og United mødte hinanden første gang helt tilbage i 1881, hvor de to hold hed henholdsvist West Gorten (City) og Newton Heath (United). De to hold har kæmpet mod hinanden 178 gange i alt, så man må sige, at de kender hinanden til punkt og prikke. Den største City-sejr over United kom tilbage i 2011, da de vandt med hele 1-6 på Old Trafford. I 1994 havde United dog vundet over City med 5-0. Dette opgør er meget vigtigt for begge klubber, og det gør, at intensiteten er helt i top.

Arsenal – Chelsea

Slaget mellem Arsenal og Chelsea er stort i engelsk fodbold. De to London-klubber har bekriget hinanden siden 1907, og der har været en del dramatiske opgør. Store stjerner som Thierry Henry, Didier Drogba og Dennis Bergkamp har alle stået i disse rivalopgør, og de har kæmpet til sidste blodsdråbe. Det er ikke bare en hvilken som helst kamp: Det er en kamp om ære og stolthed i London. Stamford Bridge og Emirates Stadium er nogle af de flotteste og mest spektakulære stadions i England, og der er udsolgt hver gang, de to hold møder hinanden. Dette London-derby skal opleves, både hvis du er i England, eller hvis du gerne vil flade ud hjemme på sofaen og blive godt underholdt. Arsenal har vundet en anelse flere gange over Chelsea end omvendt, men i de seneste par år har Chelsea svunget taktstokken.

Liverpool – Manchester United

Liverpool og Manchester United har haft mange store opgør igennem tiden. Opgørene om den nordvestlige del af England har været spillet siden 1894, og her vandt Liverpool over Newton Heath (som Manchester United hed dengang) med 2-0. Liverpool og Manchester United er to af de mest succesfulde klubber i England, og de har både mødt hinanden i Premier League, FA Cuppen og Europa League – der er smæk på hver gang. Anfield Road og Old Trafford er to af de mest traditionsbundne stadions, og man får en nærmest nostalgisk stemning, når man indtræder her. Manchester United-legenden Ryan Giggs er den spiller, som har spillet flest opgør for Manchester United mod Liverpool. Manchester United har vundet lidt flere opgør mod Liverpool end omvendt, men det kan hurtigt vende i fremtiden. Fodbold i verdensklasse er du i hvert fald garanteret, når de to hold krydser klinger.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame kampene fra Premier League på både mobil, tablet og computer. Viaplay er tilgængeligt fra alle platforme.

Kan jeg se andet end Premier League?

Bookmakerne giver dig live streaming til blandt andet La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen, så du har masser af muligheder for at se direkte topfodbold uden abonnement.

Er der ingen skjulte gebyrer ?

Der er ikke skjulte gebyrer forbundet med live streaming hos Viaplay. Med et Viaplay Sport-abonnement, der koster 269 kroner i måneden, har du adgang til en række udvalgte kampe fra den bedste engelske række.

SE ALLE KAMPE FRA PREMIER LEAGUE

INKLUSIV TOTTENHAM OG LIVERPOOL

PREMIER LEAGUES HISTORIE

 • De største hold i England er Chelsea, Tottenham, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Manchester United.
 • Manchester United har vundet flest titler igennem tiden (13 stk.).
 • Der bliver spillet 38 runder i en Premier League-sæson, hvor holdene møder hinanden to gange. Tre hold rykker direkte ned i den næstbedste engelske række. De tre bedst placerede hold ryger direkte i Champions League. Fjerdepladsen kommer i Champions League-kvalifikationen, mens nr. 5 kommer i Europa League. Ligaens 6’er og 7’er kommer muligvis i Europa League (afhængigt af udfaldet i FA Cuppen og EFL Cuppen).
 • Premier League blev for første gang spillet i 1992. Før Premier League hed ligaen Football League.
 • I den nuværende udgave af Premier League kæmper 20 hold om titlen. Der har været 20 hold i ligaen siden 1995/1996.
 • Der bliver spillet fra august til maj på en sæson.
 • Hvis to hold har lige mange point ved slutningen af en Premier League-sæson, er målforskellen aktuel. Er det fortsat lige, er det fordelagtigt at have scoret mange mål.
 • De tre største stadions i England er Wembley (Englands hjemmebane), Old Trafford (Manchester Uniteds hjemmebane) og Emirates Stadium (Arsenals hjemmebane).
 • De engelske hold har klaret sig godt i Champions League igennem tiden. Liverpool har vundet Champions League hele fem gange, og de vandt senest i 2005.
 • Der er mange danskere, som har spillet i Premier League. Store spillere som Jan Mølby, Daniel Agger, Peter Schmeichel og Thomas Gravesen har alle optrådt for engelske klubber i ligaen. Aktuelt finder man profiler som Christian Eriksen og Kasper Schmeichel hos henholdsvis Tottenham og Leicester.

SE PREMIER LEAGUE VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se udvalgte kampe fra Premier League
STREAM NU*

Premier League er kendt som en af de mest underholdende ligaer i Europa, og kampprogrammet er sat sammen således, at du kan se rigtigt mange underholdende fodboldforestillinger.

Typisk spilles der en kamp om fredagen, mange kampe lørdag og søndag, og så igen en kamp om mandagen. I nogle tilfælde bliver der også afviklet kampe i midtugen, så der er altså rigeligt med muligheder for at få engelsk topfodbold at se.

ANDET END
ENGELSK FODBOLD


Du kan også streame
andet end Premier League.

TRE ALTERNATIVER TIL PREMIER LEAGUE


Serie A

Hos bookmakerne kan du live streame fodbold fra den bedste italienske række nemt – hvis blot du har penge stående på spilkontoen. Kan Juventus fastholde deres jerngreb om Serie A, eller får Roma, Napoli og Milano-klubberne oprustet i en sådan grad, at de kan udfordre “Den Gamle Dame” i 2019/2020?

Ligue 1

Den franske liga er for alvor kommet på landkortet i de seneste sæsoner, hvor PSG og deres verdensstjerner har imponeret fodboldverdenen med deres flotte spil. Kan hovedstadsklubben fortsætte sin dominans af fransk fodbold, eller kan nogle af de andre traditionsklubber genfinde deres tidligere storhed? Få svaret via live streaming hos bookmakerne.

Bundesliga

Bundesligaen er en meget seværdig fodboldrække. Flere af holdene spiller friskt til, mens Bayern München og Dortmund selvfølgelig udmærker sig særligt med enestående fodbold på et meget højt niveau. Senest formåede Yussuf Poulsen og Leipzig dog at blande sig helt i toppen af tabellen, og det skal blive interessant at se, om holdet kan true Bayern Münchens dominans i næste sæson.


Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med læsningen om Premier League!