18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSV Eindhoven Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se PSV Eindhoven live stream onlineSe alle PSV Eindhovens kampe direkte via live streaming. Du kan se van Bommels tropper i aktion uden abonnement.

Hos bookmakerne kan du live streame alle kampene fra den hollandske Æresdivision uden at have et abonnement. Du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto, så er du klar til at nyde PSV Eindhoven, Ajax og alle de andre.

Følg guiden ovenfor – så har du live-billeder lige ved hånden inden for få minutter. Du bestemmer selv, om du vil se kampene via mobil, tablet eller computer.

Æresdivisionen er en fodboldliga, der udvikler sig i positiv retning. Der er masser af spænding omkring, hvem der løber med titlen, og der er således garanti for underholdning, hvis du ser med.

21:00 10. august 2024
PSV Eindhoven RKC Waalwijk
psv eindhoven live stream

SE PSV EINDHOVEN KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM PSV EINDHOVEN

Philips Sport Vereniging – i dag kendt som PSV Eindhoven – blev grundlagt i 1913 som en klub for ansatte hos den store hollandske virksomhed Philips. Grundlæggelsen skete i forbindelse med en stor fest, som virksomheden afholdt for at markere hundredårsjubilæet for Hollands selvstændighed. Klubbens fans har tildelt klubben kælenavnet ”boeren” – som betyder bønder eller landmænd – da de er stolte over deres provinsielle status. På grund af første verdenskrig kunne klubben først spille ligafodbold i 1915, men allerede i den første sæson lykkedes det holdet at sikre oprykning til den tredjebedste række. Efter oprykningerne i 1918 og 1921 spillede PSV i den bedste række, og en enkelt nedrykning i 1925 står som eneste plet på en tilværelse, der siden er foregået i den bedste hollandske række.

Indtil 1928 var det udelukkende Philips-ansatte som spillede i klubben, men herefter blev der mulighed for, at udefrakommende også kunne blive en del af holdet. Om det netop var dette, der gjorde udslaget, er uvist – men PSV vandt sit første hollandske mesterskab i 1928/1929-sæsonen. Klubben har siden da været meget tro over for Philips som sponsor. Klubben har haft Philips som sponsor i hele 25 år, og deres hjemmebane er endda opkaldt efter firmaet. Klubben deltog også i mesterskabsslutspillet i 1929, som bestod af 50 hold fra fem forskellige divisioner. I slutspillet vandt PSV seks ud af otte kampe. Herefter skulle der gå nogle år, før klubben sikrede sin anden mesterskabstitel i 1935, men der kom efterfølgende til at gå endnu længere mellem mesterskaberne. I 1940’erne var klubben hårdt ramt af 2. verdenskrig, og det betød blandt andet, at tilskuertallet faldt drastisk. PSV’s tredje hollandske mestertitel kom i 1951, mens man måtte vente til 1963, før nummer fire kom i hus. I 1955 blev PSV den første hollandske klub til at deltage i Champions League, men her fik hollænderne en ordentlig snitter af Rapid Wien på hele 2-6 samlet. PSV oplevede ingen større succes i 1950´erne, mens det blev til et par succesfulde årtier herefter. Her spillede PSV Eindhoven sig til tre mesterskaber og to pokaltitler i 70’erne. Man vandt sågar The Double i 1976 for første gang nogensinde. I 80’erne blev det til fire mesterskaber. I løbet af denne periode stod den hollandske mestertræner Guus Hiddink i spidsen for PSV. Desuden triumferede klubben i 1987/1988 i Europa Cuppen – datidens Champions League – da man besejrede Benfica i finalen efter en straffesparkskonkurrence, hvor Ivan Nielsen og Søren Lerby stod for to af hollændernes scoringer.

Europa Cup-triumfen er PSV Eindhovens hidtil største bedrift, og sæsonen 1987/1988 regnes af mange for at være den bedste i PSVs historie. Klubbens præstation i perioden 1996 til 2008 må dog også siges at være uhyre imponerende. I denne 12-årige periode sad PSV tungt på den hollandske liga, som de vandt hele otte gange. I løbet af denne periode rådede PSV også over store profiler som Ruud van Nistelrooy, Mark van Bommel, Gomes, Philip Cocu, Jefferson Farfán og Patrick Kluivert. Også danskerne Dennis Rommedahl, Jan Heintze, Kasper Bøgelund og Michael Jacobsen var at finde på holdkortet i løbet af den 12-årige periode. Fra 2004 og fire år frem vandt PSV fire mesterskaber i træk, men derefter løb klubben ind i syv trofæløse år, hvor der hverken blev hentet mesterskaber eller pokaltitler. Denne dårlige periode blev dog brudt i 2014/2015, hvor Eindhoven-klubben igen vandt Æresdivisionen. I 2015/2016 lykkedes det med nød og næppe at forsvare mesterskabet, mens det i 2016/2017 sæsonen blev til en tredjeplads efter Feyenoord og Ajax. Holdet vandt ligaen igen i 2017/18, og har generelt i mange sæsoner haft en tæt kamp med rivalerne fra Ajax om mesterskabet. PSV Endhoven har vundet det hollandske mesterskab hele 24 gange, og det er kun overgået af Ajax, som har 34 titler. PSV er blevet nummer to 14 gange.

PSV Eindhoven spiller deres hjemmekampe på Philips Stadion, hvor der er plads til 35.000 tilskuere. Græstæppet på Philips Stadion har været PSV’s hjemmebane siden 1913. På trods af, at der kun er plads til 35.000 tilskuere, blev tilskuerrekorden sat tilbage i 2015, hvor der var 35.292 besøgene til kampen mellem PSV og Manchester United.

PSV har i øjeblikket to forskellige fangrupperinger. Den ene fangruppe hedder ”Supportersvereniging PSV”, og den består af cirka 20.000 medlemmer. De har fanbase i nærheden af Philips Stadion. Den anden gruppe hedder ”PSV Fans United”, og deres formål er at skabe bedre stemning. Denne gruppe har ikke samme historie som ”Supportervereniging PSV”.

PSV’s store rival er Ajax Amsterdam, og de to hold har mødt hinanden et utal af gange. De har kæmpet om det hollandske mesterskab i de seneste 50 år. Det plejer at være meget tæt, når holdet fra Eindhoven og holdet fra Amsterdam møder hinanden. Holdene er tørnet sammen næsten 170 gange, og her har Ajax en lille overvægt af sejre. De har mødt hinanden i både den hollandske liga (Æresdivisionen), den hollandske pokalturnering og den hollandske Super Cup. Deres første møde fandt sted i 1930/1931-sæsonen, hvor hovedstadsklubben vandt med hele 4-2. Deres seneste møde endte uafgjort 1-1 på Philips Stadion i sæsonen 2019/2020.

Philip Cocu har spillet i PSV Eindhoven over to omgange, og han stod fra 2012 til 2018 i spidsen for holdet. Han blev først udnævnt som midlertidig, og derefter permanent, cheftræner. I denne periode vandt han to mesterskaber i træk, og vandt også det tredje mesterskab til klubben i 2017/18, hvorefter han forlod klubben. PSV er glade for hollandske trænere, og den seneste udlænding, der sad i trænersædet, var Eric Gerets (1999-2002). I 2019/2020-sæsonen er det den hollandske legende Mark van Bommel, som står i spidsen for holdet – han tog trænerposten efter Cocu forlod den. Han har mulighed for at føre holdet til endnu en titel i Æresdivisionen, men han må forvente hård kamp fra de to andre store hollandske klubber – Ajax og Feyenoord – som begge hungrer efter at vinde mesterskabet.

PSV Eindhoven har igennem tiden haft store stjerner som de to brasilianere Romário og Ronaldo, samt de hollandske stjerner Philip Cocu, Ruud van Nistelrooy, Mark van Bommel og Arjen Robben i truppen, men i de seneste sæsoner har holdet ikke været hjemsted for spillere i samme kaliber. I stedet har flere af klubbens yngre spillere som Memphis Depay og Jetro Willems leveret fremragende præstationer, mens frontangriberen Luuk de Jong har bombet PSV til mange sejre i løbet af de seneste to sæsoner.

Der har været flere danske spillere på kontrakt i PSV Eindhoven, men på nuværende tidspunkt er der ingen danskere i truppen. De hollandske klubber er dog hele tiden på jagt efter danske talenter, så måske går der ikke længe inden inden vi ser et nyt dansk talent på PSV Eindhovens hold.

Har du lyst til at se med, når de hollandske topklubber kæmper for at hjemtage titlen i Æresdivisionen? Så kan du mageligt gøre det hos bookmakerne, hvor live streamingen foregår nemt og uden abonnement.

LIVE STREAMING AF PSV EINDHOVENS KAMPE


PSV Eindhoven tabte snævert mesterskabet til rivalerne fra Ajax i sidste sæson. Kan Mark van Bommel få klubben tilbage på sejrssporet i 2019/2020?

Du kan se alle kampene fra den hollandske Æresdivision via live streaming hos bookmakerne. Hvis du ønsker at se direkte billeder, når PSV Eindhoven tørner ud, skal du blot sørge for at have penge stående på din spilkonto.

Følg guiden til venstre – så er du klar til at live streame alverdens sportsbegivenheder i løbet af ganske få minutter.

Når du benytter live streaming hos bookmakerne er der ingen skjulte gebyrer eller abonnementer, du skal betale.

▶︎

Live

Sådan streamer du PSV direkte

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL HOLLANDSK FODBOLD


Vi giver dig her tre alternativer til hollandsk fodbold, som ligeledes kan live streames – på alle platforme, uden abonnement – hos bookmakerne.

Fenerbahce logo

Fenerbahce

Tyrkisk fodbold er altid dramatisk og intenst. Når Fenerbahce spiller, er der gang i heksekedlen, og du vil således være rigeligt underholdt ved at følge med i den tyrkiske Süper Lig. Kan Fenerbahce kravle forbi Besiktas og Galatasaray i denne sæson?

Atletico Madrid

Atletico Madrid

Diego Simeones madrilenske tropper har udviklet sig til at være en seriøs udfordrer til den spanske La Liga-titel. Det er ikke længere kun FC Barcelona og Real Madrid, det drejer sig om i Spanien – Atletico vil lege med. Er du til spansk disciplin og jernhårdt defensivt arbejde? Så er det Atletico Madrid, du skal finde på listen over de mange hold, som kan live streames hos bookmakerne.

Arsenal logo

Arsenal

Arsenal sluttede uden for top4 i den seneste udgave af Premier League i en skuffende sæson. Er du til engelsk pokalfodbold – både FA Cuppen og EFL Cuppen – så kan du få direkte billeder serveret fra bookmakerne. Kan Arsenal, nu med Mikel Arteta ved roret, levere i 2023/2024?

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.