Real Madrid – Tottenham: Live stream og odds til det intense Champions League-opgør d. 17. oktober 2017

Skrevet den:

Reklame*

Både Real Madrid og Tottenham har fået en fremragende start på tilværelsen i Champions League, da målene har haglet ind bag modstandernes keepere. Begge hold har maksimumpoint, og derfor er denne kamp ekstra vigtig, da en sejr til et af holdene kan skabe et godt hul ned til konkurrenten. Vinder Ronaldo og Co. over Tottenham og Eriksen? Du får her live stream, odds, optakt og forventede startopstillinger til Real Madrid – Tottenham, som vises på Viaplay fra kl. 20:45 tirsdag d. 17. oktober 2017.

LIVE STREAM REAL MADRID – TOTTENHAM D. 17. OKTOBER 2017

Bliver det Real Madrid eller Tottenham, der vinder det vigtige opgør i Champions League? Du kan se kampen mellem Real Madrid og Tottenham fra den prestigefyldte europæiske fodboldturnering med et abonnement på Viaplay Sport. Det koster 269 kroner månedligt, og derefter er der fodboldlækkerier i højeste kaliber, når du lyster.

Trin for trin-guide:
1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find Real Madrid – Tottenham i kalenderen

ODDS PÅ REAL MADRID – TOTTENHAM

Hvem vinder kampen?
Real Madrid: 1,46
Uafgjort: 4,95
Tottenham: 7,35

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,46
Under 2,5 mål: 2,80

Handicap (0-1)
Real Madrid: 2,06
Uafgjort: 3,80
Tottenham: 2,80

Læs også: Real Madrid

OPTAKT: REAL MADRID – TOTTENHAM D. 17. OKTOBER 2017

Real Madrid vandt med hiv og sving over lillebror Getafe i Madrid-opgøret i La Liga. Efter en skidt start på La Liga-sæsonen har Ronaldo og Co. vundet fire kampe i træk (tre i La Liga og én i Champions League).

Tottenham vandt en smal sejr over Bournemouth på hjemmebane i weekenden, hvor Christian Eriksen blev matchvinder. Den engelske klub går ind til kampen mod Real Madrid med hele fem sejre i træk, og i disse kampe har Eriksen og Co. scoret hele 12 mål.

Real Madrid og Tottenham har præcis samme målscorer og pointantal i Gruppe H med seks point og 6-1 i målscore. Real Madrid vandt i første opgør over APOEL med 3-0 på hjemmebane, mens Dortmund blev besejret på Signal Iduna Park med 1-3 i den efterfølgende kamp.

Tottenham vandt først med 3-1 på hjemmebane over Dortmund, mens APOEL blev nedlagt på Cypern med 0-3.

De to mandskaber har mødt hinanden tre gange tidligere, og her har Real Madrid vundet alle tre opgør. Det seneste opgør fandt dog sted i 2015.

Real Madrid må se bort fra Mateo Kovacic, Gareth Bale og Dani Carvajal, da de er skadesramte. Derudover er Luca Zidane tvivlsom til opgøret.

Tottenham kan ikke med stor sansynlighed ikke gøre brug af den tidligere Viborg-spiller Ben Davies og Moussa Dembele, da de er tvivlsomme til kampen. Der er ligeledes uklarhed, om Victor Wanyama, Erik Lamela og Danny Rose spiller kampen, da de har været skadede i en længere periode. Derudover er Dele Alli ude med karantæne, hvilket er et stort tab for udeholdet.

Real Madrid forventet startopstilling: Navas – Marcelo, Varane, Ramos, Nacho – Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema, Isco.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris – Vertonghen, Alderweireld, Dancez, Trippier – Dier, Winks, Eriksen, N’Koudou, Heung-Min – Kane

Læs også: Tottenham

Vores bud på kampen
Over 2,5 mål til odds 1,46 hos NordicBet

Begge mandskaber er glade for at score mange mål, og offensive kræfter som Kane, Ronaldo, Benzema og Eriksen kommer til at slå til i denne kamp. Vi tror, at det bliver en underholdende affære med tempo fra start af. Tottenham vil ikke slå op i banen, selv hvis de skulle komme bagud, og det resulterer i over 2,5 mål i vores optik.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...