18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Real Madrid live stream online


Real Madrid er en af verdens absolut største klubber. På denne side får du et overblik over Real Madrid live stream, så du ved hvor og hvornår du kan følge den spanske kongeklub.

Følg med på siden, så du altid er opdateret om den næste kamp – der er masser af fantastisk fodbold at se frem til gennem hele sæsonen.

real madrid live stream

Fulde navn

Real Madrid Club de Fútbol

Kaldenavn

Los Blancos (de hvide), Los Merengues, Los Vikingos (vikingerne), La Casa Blanca (Det Hvide Hus)

Grundlagt

6. marts 1902

Stadion

Santiago Bernabéu

Kapacitet

83.186

Cheftræner

Carlo Ancelotti

Hjemmeside

realmadrid.com

Live streaming af Real Madrid kampe direkte


Real Madrid spiller i en af verdens bedste ligaer, og er også altid med i Champions League. Hver sæson kan du følge kampene og tilgå live stream Real Madrid fra både den hjemlige liga, pokalturneringen og internationale kampe.

Faktisk er det muligt at følge kongeklubben gennem hele sæsonen i La Liga hos bookmakerne i Danmark. Du kan få adgang til Real Madrid live stream free hos flere af bookmakerne, hvor du ikke behøver at betale abonnement for at se kampene. Det kræver blot at du har penge på din konto for at se direkte kampe gratis.

I guiden nedenfor viser vi hvordan du får adgang til Real Madrid live stream både via computer, tablet og mobil. Så er du klar til at streame kampene når nogle af verdens absolut bedste spillere skal i aktion.

SE REAL MADRIDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

 1. Gå til bet365
 2. Log ind eller opret konto
 3. Indbetal penge
 4. Gå til Liveodds sektionen
 5. Tryk på Live og find kamp
 6. Stream Real Madrid live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om Real Madrid

Real Madrid er den mest vindende klub i spansk fodbold med hele 35 spanske mesterskaber bag sig. I det seneste årti er det dog kun blevet til sølle tre mesterskaber til Real Madrid, og det er ikke noget, der behager fansene. Der har dog været oprejsning i de seneste sæsoner. Gennem de seneste fem sæsoner har Real Madrid vundet to mesterskaber, hvilket er det samme som rivalerne fra FC Barcelona. Utilfredsheden har ellers ulmet blandt Real-fansene, men denne utilfredshed er stilnet af efter mere succes i ligaen samt i Champions League.

Zidane og Ancelotti har bragt hovedstadsklubben tilbage i førersædet

De seneste års succes har især været skabt under lederskab af klublegenden Zinedine Zidane, som både fra 2016-2018 og 2019-2021 var cheftræner. Han vandt sammen med klubben 2 La Liga-titler og imponerende tre Champions League-trofæer i træk. Det var første gang nogensinde at en klub vandt Champions League tre sæsoner i træk. Siden 2021 har italienske Carlo Ancelotti stået ved roret for klubben, og han har allerede levet op til sit omdømme med en La Liga-titel og et Champions League-trofæ.

En af de helt store årsager til den meget turbulens, der har præget kongeklubben i de seneste år, har været tabet af klubbens mest scorende spiller nogensinde, Cristiano Ronaldo. Det prægede holdets identitet og førte til mange svingende præstationer, indtil Zidane igen fik sat skik på tropperne. Ancelotti har siden ført klubben videre mod mere succes, og han ligner en træner der har opskriften på succes, og en træner der er sulten efter mere succes med klubben.

Største rivaler og topkampe

Historien om Real Madrid er også en historie om et af de største rivalopgør i fodboldhistorien. Hele verden kender til og følger nemlig Real Madrids rivalopgør mod ærkefjenderne fra FC Barcelona i det, der kendes som El Clásico. I mere end 100 år har hovedstadsklubben konkurreret mod Barcelona om æren af at være den bedste klub i Spanien, og ethvert El Clásico har stor betydning for begge klubber. Uanset hvordan resten af sæsonen ellers er gået, og om mesterskabet måske allerede er afgjort, er der ingen af de to klubber, der vil tabe mod rivalen. Det er blevet til snart 300 opgør mellem klubberne gennem historien, hvor sejrene er blevet delt nogenlunde ligeligt, dog med flere sejre til Barcelona.

Det andet helt store rivalopgør for Real Madrid er mod bysbørnene fra Atletico Madrid. Los Blancos har altid haft rollen som storebror i opgøret, som altid er fyldt med intensitet og drama. Rivalopgøret bærer også præg af politiske og sociale spændinger mellem klubberne. Real Madrid har kongekronen i klubbens logo og har været et symbol på den velhavende del af hovedstaden, mens Atletico er en arbejderklub, der har repræsenteret arbejderklassen og de mindre velstående dele af befolkningen. 

Dette skel mellem de to klubber giver en til tider drabelig atmosfære både på banen og på tilskuerpladserne. Ser man på klubbernes historiske præstationer, er der dog stadig ingen tvivl om, at Real Madrid har haft langt mere succes end deres rivaler. Det er da heller ikke overraskende, da kongeklubben altid har haft et langt større budget, som har gjort det nemmere for dem at hente spillere fra øverste hylde.

En klub med mere end 100 års historie

Real Madrid blev stiftet i 1902 med navnet Madrid Football Club, og klubben har gennem tiden vundet alt, hvad der er at vinde. I 1920 tildelte Kong Alfonso XIII Madrid-klubben tilnavnet ”Real” – som betyder konge – samt tilladelse til at bruge kongekronen i klubbens logo. Mange store spillere har i tidernes løb båret den hvide trøje, heriblandt Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskas, Hugo Sánchez, Zinedine Zidane, Raúl González, Iker Casillas og Cristiano Ronaldo. 

Madrid-stjernerne har blandt andet ført klubben til 35 spanske mesterskaber, 20 Copa del Rey-trofæer og 14 Champions League-triumfer. Real Madrid topper både listen over flest vundne spanske mesterskaber og flest Champions League-trofæer. Kongeklubben er altså vant til at vinde masser af turneringer, og befinder sig stadig i toppen af europæisk fodbold.

Årtusindskiftet blev begyndelsen til en ny æra i Real Madrid, da Florentino Pérez i 2000 blev valgt som præsident. Han var gået til valg på, at klubben skulle bruge flere penge på transfers, og at Real Madrid hvert år skulle hente en superstjerne til klubben. Han grundlagde således Galácticos-æraen, hvor kongeklubben i de efterfølgende år kom til at råde over en perlerække af verdens allerstørste fodboldspillere. 

Kort efter Pérez tiltrådte blev Luís Figo indkøbt fra Barcelona, og det blev startskuddet til en række store indkøb. I 2001 blev Zinedine Zidane hentet i Juventus, i 2002 kom Ronaldo til fra Inter, i 2003 købte man David Beckham i Manchester United, og i 2004 kunne både Walter Samuel og Michael Owen trække i den hvide trøje. De store indkøb gav succes i starten, men holdet løb ind i problemer, som sandsynligvis bundede i, at der udelukkende blev fokuseret på indkøb af offensive spillere, og at disse spillerne primært blev hentet fordi de var store navne, og ikke nødvendigvis fordi de passede ind på holdet.

Trods alt vandt Los Blancos dog det spanske mesterskab i 2000/2001, 2002/2003, 2006/2007 og 2007/2008 samt Champions League i 2000/2001, så noget fik de for pengene. I 2009 blev der igen handlet stort ind, da både Cristiano Ronaldo og Kaká blev hentet til klubben for store beløb. Siden da har Real Madrid kun vundet La Liga i 2011/2012 og 2016/2017, men til gengæld er det blevet til hele fem store Champions League-triumfer i 2013/2014, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018 og 2021/2022..

I de seneste år har der været fokus på genopbygning efter en turbulent tid, hvor tabet af Cristiano Ronaldo førte til skuffende præstationer i La Liga og Champions League. Klublegenden Karim Benzema har dog især trådt ind på scenen og taget over, men nu er også han rejst videre. Det er dog stadig en trup spækket med både etablerede navne såsom Antonio Rüdiger, Toni Kroos, Luka Modric samt store talenter såsom Vinicius Junior, Rodrygo, Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga. Det bliver spændende at se om tabet af Karim Benzema får samme store betydning som tabet af Cristiano Ronaldo. Du kan live streame alle kampene fra den spanske liga og pokalturnering, og du kan gøre det meget nemt hos bet365.

Få adgang til Real Madrid live streaming


Det er ganske nemt og enkelt at få adgang til live streaming af Real Madrid kampe gennem hele sæsonen. Både hos bookmakerne og hos traditionelle TV-kanaler og streamingtjenester er det muligt at se direkte billeder når Los Blancos tørner ud. Du skal blot følge de nedenstående trin for at se Real Madrid live stream hos bet365.

Real Madrid live stream er også tilgængeligt via mobil og tablet, så du kan se kampe når du er på farten, eller hvis du ikke vil finde computeren frem for at se fodbold. Både bookmakerne og streaming-tjenesterne har apps, der kan downloades til alle smartphones og tablets.

▶︎

Live

Se Real Madrid live stream

 1. Gå til bet365
 2. Opret konto
 3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Se Real Madrids næste kamp direkte via streaming


Det er altså ganske nemt at se Real Madrid live stream hos bet365, og det samme gælder hos flere andre bookmakere i branchen, som også tilbyder direkte billeder af storklubbens kampe. Det er samme fremgangsmåde hos alle bookmakere, hvor det eneste krav altid er, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Hvis du opfylder et af disse to krav, har du adgang til de direkte billeder.

Det er ikke kun Real Madrid stream du kan få adgang til hos bookmakerne. Der er nemlig flere bookmakere i branchen, som har rettigheder til at streame kampe fra La Liga gennem hele sæsonen. 

Udover at følge Real Madrid, kan du altså også følge andre populære storklubber såsom FC Barcelona, Atletico Madrid, Valencia og Sevilla. Dermed er der også gode muligheder for at følge de mange danskere, som til dagligt spiller i den bedste spanske fodboldliga. I tabellen nedenfor kan du se et overblik over alle de kommende kampe i La Liga, så du ved hvad du kan se frem til at streame.

Stream Real Madrid live: Fordele og ulemper ved streaming


At se Real Madrid live er altid en fornøjelse for enhver fodboldfan, der elsker at se de bedste stjerner udfolde sig på den helt store scene. Men hvad er fordele og ulemper ved at benytte Real Madrid live stream? Det ser vi nu nærmere på.

At benytte Real Madrid live stream free giver selvfølgelig den fordel, at man ikke skal betale abonnement eller en enkeltbetaling. I stedet skal man bare sørge for at have penge stående på sin konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. I praksis kan man derfor bare have et lille beløb stående på sin konto uden at placere nogle væddemål, og samtidig have adgang til Real Madrid live streams samt streaming af en lang række andre sportsbegivenheder.

En anden fordel er, at du kan se Real Madrid stream uanset om du er hjemme eller på farten. Med adgang til en live streaming-tjeneste kan du nemlig se kampe både på computer, tablet eller mobil, og dermed altid have adgang uanset hvor du befinder dig. Det giver langt mere fleksibilitet i forhold til at skulle være afhængig af en TV-pakke, hvor du skal være hjemme foran fjernsynet for at se kampene. Samtidig kan du med en streaming-app på mobilen se masser af fodbold udover Real Madrid kampe, så du næsten altid har underholdning klar ved hånden uanset hvor du befinder dig.

Ulempen ved at benytte Real Madrid live stream hos en bookmaker er, at du ikke vil kunne få adgang til billeder i fuld skærm hvis du benytter en computer. Samtidig vil billedkvaliteten ofte være dårligere i forhold til de billeder, du kan få adgang til med en TV-pakke eller en betalt streaming-tjeneste. Desuden vil kampen ofte blive vist uden kommentatorer, men om det er en fordel eller ulempe, kommer selvfølgelig an på om du foretrækker det.

Derfor bør du se Real Madrids næste kamp


Real Madrid er en af verdens største klubber med fans fra alle verdensdele. Den store popularitet giver også klubben et stort budget, som kan bruges på at hente spillere ind fra den absolut øverste hylde i international fodbold. Derfor har Real Madrid hvert år et stjernespækket hold med velkendte navne, men også tit mange unge talenter fra deres eget akademi.

At tilgå live stream Real Madrid er derfor en garanti for at se nogle af de største og mest lovende spillere i international fodbold. Derudover spiller Real Madrid selvfølgelig også mod nogle af de største fodboldklubber i verden. I den spanske La Liga og pokalturneringen Copa Del Rey står de regelmæssigt over for store spanske klubber såsom FC Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla og Valencia. Og i Champions League bider klubben skeer med de bedste hold i resten af Europa såsom Manchester City, Bayern München, Paris Saint-Germain og Juventus.

Et Real Madrid live stream er dermed lig med fodbold i absolut topklasse. Klubben er næsten altid forrest i feltet i både spansk og europæisk fodbold, og har en vinderkultur uden lige. Efter nogle tumultariske år som følge af Cristiano Ronaldos exit fra klubben, har holdet igen fundet opskriften på succes, og truppen er stadig spækket med kvalitet. Derfor kan man med rette forvente at se holdet vinde flere titler, både i Spanien og i Champions League.

De mange store kampe i La Liga og Copa Del Rey er tilmed gratis at se hos bookmakerne. Her skal du bare have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer for at få adgang til de direkte billeder. Der er altså mange gode grunde til at benytte sig af live stream Real Madrid for alle fodboldfans.

Tre alternativer til spansk fodbold


Er du ikke bare fan af Real Madrid, men også af anden god fodbold, så får du her tre alternativer til andre hold, som du kan se hos bet365.

Juventus

Det stjernespækkede Juventus-mandskab har igen fået oprejsning efter de skuffende sluttede på en 7. plads i 2022/2023-sæsonen. Juventus råder over en trup med en lang række klassespillere, og du har muligheden for at se alle deres kampe i Serie A via live streaming hos bet365.

Bayern München

Hvis du vil se stjernespillere og masser af mål, vil du ikke blive skuffet over at se Bayern München kampe. De stærke tyskere har truppen fuld af verdensstjerner, og hvis de rammer dagen, scores der gerne 3, 4, 5 eller flere mål i Bayerns kampe. bet365 dækker Bundesligaen, så hvis du vil følge Harry Kane og co., kan du live streame alle deres kampe.

FC Barcelona

Vil du også følge med i, hvordan det går ærkerivalerne fra FC Barcelona, så kan du selvfølgelig også live streame alle deres kampe i både La Liga og Copa del Rey. I sidste sæson snuppede catalanerne igen mesterskabet, men vil Barcelona være i stand til at holde Real Madrid bag sig igen i denne sæson?

Folk spørger ofte om

I kampprogrammet på denne side kan du se alle Real Madrids kommende kampe. Her kan du også se andre kommende kampe fra den spanske La Liga.

Du kan se Real Madrids kampe live både hos de mange bookmakere i Danmark samt hos streamingtjenester og via TV-pakker.

TV2 har eksklusive rettigheder til at vise La Liga i Danmark, så med en sportpakke hos TV2 kan du se Real Madrid live. Vil du se holdet i Champions League, skal du have et abonnement hos Viaplay eller en TV-pakke der inkluderer en af Viasats kanaler.

Du kan live streame Real Madrids næste kamp både hos bookmakerne samt hos streamingtjenesterne og med en TV-pakke.

Du kan se Real Madrid live stream gratis hos bookmakerne. Her skal du bare have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer for at få adgang til direkte billeder.

Du kan streame Real Madrid online både via computer, tablet og mobil. Så kan du følge med i kampene uanset om du er hjemme eller på farten.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
   Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.