REAL MADRID LIVE STREAM 2023-2024

Real Madrid

Se alle Real Madrids kampe direkte via live streaming. Du kan se Benzema & co. helt uden abonnement og pay-per-view.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Real Madrid er verdens måske største klubhold. Er du fan?

Så kan du live streame alle deres kampe fra La Liga helt uden dyrt abonnement. Hos bookmakerne er signalet direkte, så du kan se Karim Benzema, Gareth Bale og de andre i aktion, hvis blot du har penge stående på din konto.

Følg vores trin for trin ovenfor – så streamer du Real Madrid om to minutter. Du får adgang til at se Los Blancos på mobil, tablet og computer.

real madrid live stream

SE REAL MADRIDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM REAL MADRID

Real Madrid er den mest vindende klub i spansk fodbold med hele 33 spanske mesterskaber bag sig. I det seneste årti er det dog kun blevet til sølle to mesterskaber til Real Madrid, og det er ikke noget, der behager fansene. I de seneste fem sæsoner Barcelona vundet fire mesterskaber, mens Real Madrid blot har vundet et enkelt. Real-fansene kan ikke være tilfredse med, at mesterskaberne er blevet overladt til ærkerivalerne fra Barcelona. Som trodsreaktion er det tidligere koryfæ Zinedine Zidane igen blevet udnævnt som cheftræner efter han i et par sæsoner sikrede holdet stor succes bl.a. med tre Champions League-titler i træk. Zidane har tidligere bragt optimisme og spilleglæde ind på holdet, og det er spændende om han kan formå at genfinde succesen med klubben efter tabet af den helt store stjerne Cristiano Ronaldo, som valgte at skifte til italiensk fodbold. Det påvirkede nemlig holdet utroligt meget i den første tid efter hans skifte, hvor fansene til tider var direkte pinlige på deres holds vegne. Både klub og fans er dog vant til at vinde titler, og der hviler derfor et stort pres på Zidane, som mange forventer kan vende den synkende skude i hovedstaden.

Real Madrid blev stiftet i 1902 med navnet Madrid Football Club, og klubben har igennem tiden vundet alt, hvad der er at vinde. I 1920 tildelte Kong Alfonso XIII Madrid-klubben tilnavnet ”Real” – som betyder konge – samt tilladelse til at bruge kongekronen i klubbens logo. Mange store spillere har i tidernes løb båret den hvide trøje, heriblandt Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskas, Hugo Sánchez, Zinedine Zidane, Raúl Gonzalez, Iker Casillas, og Cristiano Ronaldo. Madrid-stjernerne har blandt andet ført klubben til 33 spanske mesterskaber, 19 Copa del Rey-trofæer og 13 Champions League-triumfer. Real Madrid topper både listen over flest vunde spanske mesterskaber og flest Champions League-trofæer. Kongeklubben er altså således til at vinde masser af turneringer, og selvom de tre Champions League-triumfer i træk fra 2015-2018 var stort for klubben, så vil både klub, fans og spillere også gerne snart have fingre i et La Liga-trofæ igen.

Årtusindskiftet blev begyndelse til en ny æra i Real Madrid, da Florentino Pérez i 2000 blev valgt som præsident. Han var gået til valg på, at klubben skulle bruge flere penge på transfers, og at Real Madrid hvert år skulle hente en superstjerne til klubben. Han grundlagde således Galácticos-æraen, hvor kongeklubben i de efterfølgende kom til at råde over en perlerække af verdens allerstørste fodboldspillere. Kort efter Pérez tiltrædelse blev Luís Figo indkøbt fra Barcelona, og det blev startskuddet til en række store indkøb. I 2001 blev Zinedine Zidane hentet i Juventus, i 2002 kom Ronaldo til fra Inter, i 2003 købte man David Beckham i Manchester United, og i 2004 kunne både Walter Samuel og Michael Owen trække i den hvide trøje. De store indkøb gav succes i starten, men holdet løb ind i problemer, som sandsynligvis bundede i, at der udelukkende blev fokuseret på indkøb af offensive spillere, og at disse spillerne primært blev hentet fordi de var store navne, og ikke nødvendigvis fordi de passede ind på holdet. Trods alt vandt Los Blancos dog det spanske mesterskab i 2000/2001, 2002/2003, 2006/2007 og 2007/2008 samt Champions League i 2000/2001, så noget fik de for pengene. I 2009 blev der igen handlet stort ind, da både Cristiano Ronaldo og Kaká blev hentet til klubben for store beløb. Siden da har Real Madrid kun vundet La Liga i 2011/2012 og 2016/2017, men til gengæld er det blevet til hele fire store Champions League-triumfer i 2013/2014, 2015/2016, 2016/2017 og 2017/2018.

I de to seneste sæsoner er der ikke blevet indkøbt superstjerner i samme omfang som tidligere, og den nye træner Zinedine Zidane har i stedet gjort brug af flere af klubbens unge talenter. Zidane har tidligere varetaget Real Madrids reservehold, hvor han blandt andet arbejdede med udviklingen af klubbens egne talenter, og efter hans udnævnelse til cheftræner, har han taget troen på de unge spillere med sig. Zizou har således vist stor tillid til nogle af de yngre og mindre profilerede spillere som Casemiro, Lucas og Asensio, der alle har fået en del spilletid, og som har gjort det godt. Nu er det op til Zidane at bevise, at han uden at have hentet verdensstjerner til klubben alligevel har et hold, som kan spille sig til de store sejre. I de seneste sæsoner har Real Madrid måtte se sig slået af både Barcelona og bysbørnene fra Atletico Madrid, og holdet har været milevidt bag de to konkurrenter. Bortset fra sæsonen 2016/17 er det en del år siden, at kongeklubben fra Madrid senest har vundet La Liga. Samtidig har man mistet den helt store stjerne Cristiano Ronaldo, og holdet har ikke kunne finde frem til succes uden ham på holdkortet. Det bliver spændende at se om Zidane igen kan sørge for succes til kongeklubben uden den store verdensstjerne. Du kan live streame alle kampene fra den spanske liga og pokalturnering, og du kan gøre det meget nemt hos Bet365.

LIVE STREAMING AF REAL MADRIDS KAMPE


LIVE STREAMING
AF REAL MADRIDS KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på Real Madrids kampe
KLIK HER*

Det er super nemt at streame Real Madrids kampe. Følg blot denne guide, så er du på ingen tid klar til at streame La Liga og Segunda Division.

Hos Bet365 kan du følge alle Real Madrids kampe i jagten på ligatitlen, og du slipper derfor for at skulle tilkøbe dyrt abonnement eller finde ulovlige sider, hvor du kan streame deres kampe. Tilmeld er transmissionen reklamefri.

Hos Bet365 er live streamingen både nem og 100% lovlig. Du bestemmer selv, om du vil se kampene på din mobil, tablet eller computer.

Det eneste krav er, at du skal have penge stående på din konto.

SE REAL MADRIDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL SPANSK FODBOLD


Er du ikke bare fan af Real Madrid, men også af anden god fodbold, så får du her tre alternativer til andre hold, som du kan se hos Bet365.

Juventus

Det stjernespækkede Juventus-hold har muligheden for at vinde deres niende mesterskab i træk, og selvom Den Gamle Dame har solgt Paul Pogba, så ser holdet uhyggeligt ud med nyindkøbet Cristiano Ronaldo, som jo er kommet til fra Real Madrid. Juventus råder desuden over en trup med en lang række klassespillere, og du har muligheden for at se alle deres kampe i Serie A via live streaming hos Bet365.

Bayern München

Hvis du vil se stjernespillere og masser af mål, vil du ikke blive skuffet over at se Bayern München kampe. De stærke tyskere har truppen fuld af verdensstjerner, og hvis de rammer dagen, scores der gerne 3, 4, 5 eller flere mål i Bayerns kampe. Bet365 dækker Bundesligaen, så hvis du vil følge Niko Kovač mandskab, kan du live streame alle deres kampe.

FC Barcelona

Vil du også følge med i, hvordan det går ærkerivalerne fra FC Barcelona, så kan du selvfølgelig også live streame alle deres kampe i både La Liga og Copa del Rey. I sidste sæson snuppede catalanerne igen mesterskabet, men vil Barcelona være i stand til at holde Real Madrid bag sig igen i denne sæson?


Anders J. fra Direkte Fodbold

Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders