18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sevilla Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Sevilla live stream online


Se alle Sevillas kampe direkte via live streaming. Du kan se Lopeteguis tropper uden abonnement.

Det største andalusiske hold i spansk fodbold hedder Sevilla. Holdet, som tidligere har haft danskere i truppen, hører til subtoppen af La Liga, og de spiller gerne meget offensivt og underholdende.

Har du lyst til at se spansk tempofodbold, når det er bedst? Så opret en konto hos eksempelvis bet365, der live streamer alle kampene fra La Liga. Du kan se med uden at tegne nogen form for abonnement – du skal blot have en spilkonto hos en streaming-bookmaker, hvorpå der står penge.

Sevilla live stream

SE SEVILLAS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM SEVILLA

Sevilla Futbol Club, S.A.D. blev grundlagt d. 25. januar 1890, og det er den ældste sportsklub i Spanien. Klubben bliver kaldt for ”Sevillistas”, ”Los Rojiblancos” (De hvide og røde), ”Los Nervionenses” (Dem fra Nervión) og ”El Grande de Andelucía” (Den store fra Andalusien).

Det var det britiske imperium, der introducerede Sevilla for fodbolden. Klubben er blevet grundlagt af en gruppe unge briter. Den første præsident var Scott Mr. Edward Farquharson Johnston, og han var britisk vicekonsul i Sevilla. Hugh Maccoll, som var en ung ingeniør, kom til det spanske, og han var klubbens første kaptajn. En af Maccolls partnere, Isaias White Junior, blev klubbens sekretær, og han fik hurtigt sat en venskabskamp op mod Recreativo de Huelva. Junior havde skrevet et brev til holdet, og brevet blev offentliggjort i avisen, La Provincia. Sevilla vandt kampen med 2-0.

I 1907 blev Sevilla Balompié stiftet. Stiftelsen blev efterfulgt af Betis Football Club i 1909, Recreativo de Sevilla og Español de Sevilla. Herefter begyndte Sevilla at deltage i forskellige kampe mod de lokale hold. I 1912 blev den første Copa de Sevilla spillet, og her vandt Sevilla. Fra 1915 til 1932 blev turneringen omdøbt til Copa Andalucia. Klubber som Sevilla F.C., Real Betis, Recreativo de Huelva og Cadiz var fast inventar. Sevilla dominerede turneringen med 16 triumfer.

I 1918 deltog Sevilla i Copa de España for første gang, og man blev det første hold fra Andalusien til at nå første runde af turneringen. I 1928 blev Campeonato Nacional (det nationale mesterskab) organiseret, og her var klubben ikke en del af ligaen, da de tabte til Racing Santander i den afgørende kvalkamp.

I 1933/1934 spillede Sevilla sig op i den bedste række. I 1935 vandt den spanske klub ”Campeón de Copa” (pokalturneringen) for første gang, efter en sejr over Sabadell. Succesen blev gentaget i 1939 mod Racing de Ferrol og i 1948 mod Celta Vigo. Klubben deltog også i andre finaler mod Athletic Bilbao og Real Madrid, men her tabte man begge gange. Sevilla optrådte i den bedste række fra 1933/1964 til 1967, hvor de rykkede ned i Segunda Division.

Sevilla vandt Copa del Rey i 1939/40 efter en finalesejr over Racing de Ferrol på 6-2. I den samme sæson tabte de mesterskabet i sidste runde til Atletico Madrid efter 3-3 med Herculés. I 1941 forlod Ramón Sánchez Pizjuán stillingen som præsident til fordel for et job i det spanske fodboldforbund. I 1942/43 fik Sevilla sølvmedaljer.

1945/1946 var en af de vigtigste sæsoner i Sevillas historie, da klubben vandt sit første og hidtil eneste mesterskab. I fire tilfælde er klubben endt på 2. pladsen (1939/40, 1942/43, 1950/51 og 1956/57). Sevilla har deltaget i den bedste spanske række hele 65 gange.

Igennem 1940´erne skrev Sevilla under med den spanske superstjerne Juan Arza, der endte med at score hele 227 mål i 349 kampe. I 1953/54 blev argentinske Helenio Herrera hyret som træner, og han var med til at sikre en 5. plads. Sæsonen efter blev den store stjerne, Arza, topscorer i La Liga med hele 28 mål. I 1956/57 blev det til en plads lige bagved mestrene fra Real Madrid. Efter sæsonen 1956/57 forlod træner Herrera jobbet. I 1956 døde præsident Sánchez Pizjuán pludseligt. Efter præsidentens død besluttede Sevilla at bygge et stadion til ære for ham. I 1958 stod det nye stadion klar, og man vandt den første kamp med 4-2 over Real Betis.

Igennem 1970´erne oplevede klubben en stor krise, da man havde gæld pga. ombygningen af stadionet. Derfor var Sevilla nødt til at skille sig af med en del spillere – heriblandt Manuel Ruiz Sosa, Gallego og Juan Batista Agüero. I slutningen af 1960´erne rykkede Sevilla ned i Segunda Division, men turen i den næstbedste spanske række var dog en kort fornøjelse.

Sevilla skrev under med den østrigske træner Max Merkel, som var kendt for sin hårde disciplin. I 1972/1973 sluttede man som nr. 3 i den bedste spanske række, og efter sæsonen hentede den spanske klub Biri Biri fra B1901. Han blev en stor legende i klubben, hvor han spillede indtil 1978.

I 1980’erne deltog Sevilla i UEFA Cuppen fra 1981 til 1983. Igennem denne periode skiftede klubben en del ud på trænere og spillere, og her var østrigeren Toni Polster en af de store stjerner. Han scorede 33 mål i La Liga i 1989/90.

Mange markante spillere har repræsenteret klubben gennem tiden. Den måske største fodboldspiller var Diego Maradona, som slog sine folder i klubben fra 1992/1993. Sergio Ramos, Ivan Rakitic og Frederic Kanouté er andre profiler, der har repræsenteret Sevilla. I denne periode blev den legendariske træner Luis Aragonés ansat, og han endte med at kvalificere klubben til UEFA Cuppen. I slutningen af 1990´erne gik Sevilla gennem en turbulent periode med mange træner- og præsidentfyringer. Den spanske klub rykkede ned i 1996/97, men kom tilbage i den bedste spanske række allerede i 1999.

I 00´erne begyndte en succesfuld periode for den sydspanske klub. Sevilla gik hele vejen i UEFA Cuppen i 2006 efter en sejr over Middlesbrough på 4-0. Sevilla fortsatte succesen ved at vinde Super Cuppen over Barcelona i 2006/2007. I denne sæson vandt man også endnu et UEFA Cup-trofæ, da Espanyol blev besejret efter straffespark. I 2007 strøg Sevilla til tops i Copa del Rey. I 2007 oplevede Sevilla et frygteligt tab, da forsvarsspilleren Antonio Puerta faldt om og døde under den første La Liga-kamp i sæsonen. I 2007 var Sevilla for første gang med i Champions League, og her blev det til et nederlag til Fenerbahce i 1/16-finalen.

I 2009/2010 kvalificerede klubben sig endnu en gang til Champions League, og i 2010 vandt man Copa del Rey. I 2013 havde andalusierne økonomisk krise, og det havde som konsekvens, at man måtte sælge de store stjerner Alvaro Negredo og Jesus Navas. I 2014 lykkedes det alligevel klubben at vinde sin tredje Europa League-titel (tidligere UEFA Cup). I 2015 vandt klubben igen turneringen efter en sejr over Dnipro, og i 2016 vandt man sin tredje Europa League-titel i træk. Med sejren er Sevilla den eneste klub, der har vundet turneringen fem gange. I de seneste mange sæsoner har Sevilla ligget omkring subtoppen i den spanske La Liga, hvor de kæmper mod klubber såsom Valencia, Villarreal, Athletic Bilbao og Getafe om en plads i Europa League og Champions League.

Sevilla har gennem tiden haft et par danskere spillende. Midtbanespilleren Christian Poulsen slog sine folder i den sydspanske klub fra 2006 til 2008, og her blev det til 62 kampe og fire mål. I 2017 blev den danske forsvarsgeneral Simon Kjær hentet i Fenerbahce – han er dog udlånt til italienske Atalanta i sæsonen 2019/20. Danske Michael Krohn-Dehli var på kontrakt i Sevilla fra 2015 til 2018, men den skadesplagede dansker blev herefter sendt til Deportivo La Coruna på en fri transfer. I dag er der ingen danskere tilbage i klubben, men der kunne meget vel komme nye danskere til i fremtiden.

Sevilla spiller deres hjemmekampe på et af de største stadions i Spanien, Ramón Sánchez Pizjuán, som blev opført i 1958. Der var tidligere plads til 75.000 tilskuere, men i dag er det blevet nedjusteret til 42.500 tilskuere.

Klubben har i mange år haft en intens rivalisering med Real Betis, og denne rivalisering bliver kaldt for ”Sevilla-derbyet”. De to Sevilla-klubber har mødt hinanden et hav af gange, og det er Sevilla, der har vundet de fleste opgør. Seneste møde vandt holdet også med 2-1 over de grønblusede Betis-spillere.

Det bliver interessant at se, om Sevilla kan true de tre store – Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid – i den kommende sæson.

LIVE STREAMING AF SEVILLAS KAMPE


Har du lyst til at live streame Sevillas kampe i La Liga-sæsonen 2023/2024? Så behøver du ikke andet end en spilkonto hos bet365.

Hvis du sørger for at have penge stående på din spilkonto, kvitterer Bet365 med direkte live billeder fra den bedste spanske fodboldrække.

Følg vores guide til venstre – så er du i gang med at se den direkte transmission af Lionel Messi, Karim Benzema, Antoine Griezmann og alle de andre profiler fra La Liga.

Du kan benytte live streamingen fra både mobil, tablet og computer.

▶︎

Live

Sådan streamer du Sevilla online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL SPANSK FODBOLD


Er det ikke den spanske fodbold, der tænder dig? Du får her tre alternativer til Sevilla.

Manchester United

Manchester United har ikke været sig selv siden Sir Alex Ferguson gik på pension efter 2012/13-sæsonen. Kan De Røde Djævle vende tilbage til toppen af engelsk fodbold i 2023/2024? Hvis du ønsker at se fodbold fra Premier League, skal du have fat i et Viaplay Sport-abonnement, der kan erhverves for 269 kroner månedligt.

AC Milan

AC Milan er en historisk enorm klub i Italien. Milaneserne har haft nogle år med skuffende resultater, men noget kunne tyde på, at det er ved at vende for Marco Giampaolos tropper. Følg AC Milans færd i Serie A i 2023/2024 via abonnementsfri live streaming hos bookmakerne.

Fenerbahce

Den bedste tyrkiske række er undervurderet. Uge efter uge leverer de tyrkiske topklubber underholdende fodboldkampe, og du behøver ikke at gå glip af en eneste af disse. Med en spilkonto hos bet365 kan du live streame alle Fenerbahces kampe i Süper Lig fra både mobil, tablet og computer.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.