18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365 live stream
100/100

Ishockey live TV & streaming

Updated on

juni 2024

Se live sport hos bet365 – Find din kamp her! Gå til bet365 live stream
  Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Er du typen, der elsker halklangen, når skøjter kradser hen over isen, og stave bliver slået hårdt mod hinanden, så er der god grund til at læse med. På denne side har vi nemlig forsøgt at skabe et overblik over, hvordan du bedst kan følge med i ishockey live tv.

  Er du til live streaming kan du i oversigten herunder allerede få indblik i, hvilke ishockey live streams, der er tilgængelige lige nu.

  Se ishockey online via live streaming


  Du har først og fremmest en håndfuld muligheder, når det kommer til at stream ishockey live. Kan du godt lide selv at tage ud i hallerne, men ikke er meget for de lange udebaneture, så er det hos TV2 Play, du kan følge med i Metal Ligaen.

  Du kan selvfølgelig også se ishockey live fra den bedste danske række på TV2’s kanaler, men hvis du vil finde et ishockey live stream fra Metal Ligaen, så er det hos TV2 Play.

  Hvis du derimod hellere vil se NHL, hvor niveauet lige kommer et nøk eller to i vejret, så er det hos Viaplay, du skal have abonnement. Det er her, du både kan følge med i den bedste ishockeyliga i verden, og så kan du faktisk også se, når de bedste nationer krydser klinger til VM.

  Så hvis du vil være bedst dækket ind med ishockey live tv og ishockey live stream, så skal man altså punge ud med tæt på 1.000 kroner om måneden for at have adgang til både Viaplay og TV2 Plays sportspakker.

  Der er heldigvis også en løsning, hvor man nærmest kan se ishockey live stream gratis. Og det er netop derfor, vi deler denne artikel, så du kan få alle mulighederne på bordet. Det kommer vi ind på i næste afsnit.

  Live stream ishockey hos din bookmaker


  Hvis man er villig til at gå en anelse på kompromis med billede, format og kommentering, så kan man altså slippe afsted med at finde ishockey live tv for en slik hos bookmakere.

  Der er flere bookmakere, der har rettigheder til diverse ishockeyrækker verden over. Vi har dog valgt at zone ind en udcalgt bookmaker. Da vi vuderer dem til at have en fænomenal live stream-tjeneste, som man ikke skal af med særlig meget for at kunne udnytte.

  Sådan ser du ishockey live TV og stream hos bet365

  Hvis du vil se ishockey live stream hos bet365*, skal du egentlig bare først og fremmest oprette en konto hos dem.

  Når du har oprettet en konto, er deres eneste krav, at du skal have minimum 50 kroner på din konto. Du skal selvfølgelig også leve op til yderligere regler og vilkår, som bet365 stiller.

  Når du ser ishockey live tv hos bet365, så åbner der sig også et helt univers af statistikker og anden data, som gør, at man kan fordybe sig i kampene på en anden måde.

  Herunder kan du se, hvordan du kommer i gang med at live streame sport hos bet365*.

  *Se live sport – Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Danske streamingtjenester til ishockey


  Vi har allerede været en smule inde på dem i denne artikel, men for god ordens skyld understreger vi, hvad man har af muligheder for at finde en dansk streamingtjeneste til ishockey.

  TV2 Play ishockey live stream

  TV2, der har brandet sig som hele Danmarks hjemmebane i mange år, leverer faktisk et enormt godt produkt, når det kommer til dansk ishockey. Det er særligt fordi, at man som ishockeyfan godt kan føle, at sporten bliver glemt lidt i mængden af fodbold, håndbold, tennis og så videre.

  Her er TV2 Play dygtige til at ansætte kapable eksperter, der giver dybde og indhold, som man selv kan blive klogere af at følge med i. TV2 Sport har haft gang i en stor satsning på nærmest samtlige sportsgrene, der bare har en lille fanskare i Danmark – og det gælder også ishockey.

  Hvis man vil følge med i, hvordan det går de bedste ishockeyhold i Danmark, så skal man tune ind på TV2 Play, for at følge hvordan Metal Ligaen udvikler sig.

  ViaPlay ishockey live stream

  Det er et af de mest famøse trofæer, der bliver spillet om, når Stanley Cuppen skal afgøres i NHL. Og det er altså på Danmarks nok største streamingtjeneste for sport, det foregår – nemlig Viaplay. Man kan både følge sit yndlings NHL-hold eller bare lige følge med i, hvordan det går de tre danskere, som har fået fast spilletid denne sæson.

  Det gælder Lars Eller i Pittsburgh Penguins, Oliver Bjorkstrand, som spiller for Seattle Kraken og sidst, men ikke mindst Nikolaj Ehlers, som gør sig i den canadiske klub Winnipeg Jets.

  Vil man følge med i nogle af de mere lokale europæiske rækker, kan du også følge det igangværende slutspil i den bedste svenske ishockeyrække på Viaplay.

  Disse ishockeyturneringer kan du livestreame


  Der bliver spillet ishockey hele verden over. Og det er muligvis den største holdsport, når vinter OL løber af stablen hvert fjerde år. Det betyder også, at man kan følge med i ishockey i topklasse fra hele verden. Vi har kigget nærmere på en håndfuld af de mest åbenlyse for danskere.

  Metal Ligaen live stream

  Metal Ligaen er Danmarks svar på NHL. Rækken for de bedste danske ishockeyhold, hvor otte hold hvert år konkurrerer om at kunne kåre sig som danske mestre.

  Selvom vi måske ikke helt kan måle os med naboerne på den anden side af sundet, så har dansk ishockey været i en formidabel udvikling de seneste mange år. Og det skyldes ikke mindst Metal Ligaen, der hvert år tiltrækker nye fans til sporten.

  Det bliver ligaen – foruden det flotte spil – hjulpet godt på vej med af TV2, der har stærke eksperter og kommentatorer på mange af kampene.

  NHL live stream

  Hvis man er ægte aficionado af ishockey, så ved man også, at spillet i Metal Ligaen nogle gange godt kan gå lidt langsomt. Det gælder i hvert fald, hvis man er blevet forelsket i sporten gennem den ypperste liga i verden – NHL.

  Det sagnomspundne trofæ – Stanley Cuppen, der er et vandretrofæ med samtlige af de tidligere vindere indgraveret på den – skaber en mystik og ærefrygt over for ligaen.

  Man skal tune ind hos Viaplay, hvis man vil se verdens bedste ishockeyklubber spille – et lille minus er, at det foregår ofte sent om aftenen eller midt om natten.

  Live stream andre store ishockeyligaer og turneringer

  Den svenske liga kan man også få lov til at følge med i hos Viaplay. Det gælder også store internationale turneringer som VM. Man skal dog logge ind på sin TV2 Play-bruger, hvis man vil følge med, når de olympiske mestre i ishockey skal kåres til vinter OL hvert fjerde år.

  Forskellene på at se live ishockey i TV og via streaming


  Det er dog – ligesom så mange andre valg i livet – vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man gerne vil have, når det kommer til at se ishockey live tv eller ishockey live stream.

  Der er nogle, der godt kan leve med at kvaliteten er lidt svingende, og at man ikke nødvendigvis bliver taget i hånden af en kommentator. Og så er der andre, der lever og ånder for at få ekstra indhold til de kampe, man ser.

  Live ishockey på TV

  + Fordele

  • Høj kvalitet i billede og lyd
  • Tilgængelighed – de fleste har et TV
  • Professionelle kommentatorer og eksperter
  • Fællesskab om at se sport med familien
  • Udsendelser passer efter et program

  – Ulemper

  • Begrænset udvalg
  • Forsinkelser
  • Reklamer
  • Pris for stor TV-pakke
  • Mangel på fleksibilitet

  Ishockey live stream

  + Fordele

  • Kan ses på alle slags enheder
  • Bred vifte af begivenheder og sport
  • On-demand indhold
  • Ingen reklamepauser
  • Pris – særlig hos bookmakere

  – Ulemper

  • Man skal have internet
  • Kvalitet kan svinge efter internetforbindelse
  • Geografiske begrænsninger
  • Forsinkelser
  • Krav om opdateringer i tide og utide

  Spørgsmål og svar om ishockey live TV og streaming


  De muligheder vi har listet i denne artikel er alle fuldt ud lovlige. Vi vil ikke råde til at gå på opdagelse på internettet efter ulovlige streams. Specielt ikke når man har så mange simple muligheder, og hvis prisen er en hæmsko, så hop ind hos din bookmaker.

  I Danmark er det primært på Viaplay, TV2 Play og deres respektive tilsvarende TV-kanaler, man kan følge med i professionel ishockey live stream.

  Vi har ikke fundet nogle lovlige muligheder, hvor det er helt gratis.

  Ja. Både hos streamingtjenester og bookmakere kan du følge med i ishockey live stream på mobil og tablet.

  Hvis du vil se ishockey i TV, så skal du først og fremmest undersøge, hvilken kanal, der viser netop den kamp, du gerne vil se. Sandsynligheden er stor for, at det en af følgende: TV3 Sport, TV3 Max, TV2 Sport eller TV2 Sport X.

  bet365 live stream
  Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
    Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

    Læs også om: