18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365 live stream
100/100

Tennis live stream

Updated on

juni 2024

Se live sport hos bet365 – Find din kamp her! Gå til bet365 live stream
  Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Leder du efter et godt tennis live stream? Så er du landet det helt rigtige sted. På denne side kan du nemlig blive meget klogere på hvordan du kan streame tennis fra både større og mindre turneringer.

  Vi viser dig hvem, der tilbyder live stream tennis, og hvordan du får adgang til de direkte billeder. Vi giver dig også et overblik over nogle af de store turneringer, du kan streame i løbet af den lange tennissæson.

  I oversigten nedenfor kan du se hvilke tennis kampe, der er tilgængelige for streaming lige nu.

  Se tennis online via live streaming


  Streaming er blevet den normale måde at se både TV, serier og sport på i dag. Streamingtjenesterne har i den grad også skruet op for deres fokus på sportsindhold, og det betyder at man i dag kan se et væld af sportsbegivenheder hele året rundt. Det gælder både de større og mindre sportsgrene.

  Også indenfor tennis er udvalget af live streaming større end nogensinde før. Du kan følge med i både de helt store Grand Slam turneringer samt i de mindre turneringer fra både Challenger- og ITF-touren. Du kan samtidig følge de støste tennis stjerner i jagten på triumf.

  Du kan bl.a. følge:

  Live stream tennis hos din bookmaker


  Hvis du vil se tennis live, er det oplagt at starte hos en bookmaker. Stort set alle bookmakere i den danske branche tilbyder nemlig live streaming i dag. Tennis er en af de helt store sportsgrene, som der spilles mest på hos bookmakernes kunder, og derfor er det også en af de sportsgrene, som dækkes med flest live billeder.

  Det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang med streaming live tennis hos bookmakerne i Danmark. Det kræver nemlig blot at du har en konto, og at du har penge på kontoen eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

  Når du opfylder disse krav, har du adgang til direkte billeder helt gratis, omend det kræver at du selvfølgelig indbetaler penge til din konto. Lad os se lidt nærmere på hvordan du åbner et tennis live stream hos en bookmaker.

  Sådan ser du tennis live stream hos bet365

  En af de største og mest prominente bookmakere i den danske branche er britiske bet365, som har været en af de største aktører indenfor betting i Danmark i mere end et årti. Bookmakeren er især kendt for sin store dækning med liveodds, og ikke mindst for et bredt udvalg indenfor live streaming* af sportsbegivenheder, herunder især live stream fodbold.

  Det gælder også indenfor tennis, hvor du hvert år kan se et hav af tenniskampe* fra både større og mindre begivenheder – bemærk at der kan være begrænsninger på hvilke begivenheder du kan se, afhængig af din lokation. Hvis du vil se streaming live tennis* hos bet365, skal du blot følge disse enkle trin:

  *Se live sport – Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Danske streamingtjenester til tennis


  Bookmakerne er ikke de eneste, som tilbyder direkte billeder af tenniskampe. Du kan nemlig også følge med i et hav af kampe hos de danske streaming udbydere.

  Tennis er en af de helt store og mest populære sportsgrene i Danmark, og interessen er bare blevet større i de seneste år, hvor Holger Rune og Clara Tauson har vist de danske farver frem på den helt store scene. Så lad os se lidt nærmere på de streamingtjenester, der tilbyder live stream tennis.

  Discovery+ tennis live stream

  Et abonnement hos Discovery+ giver adgang til mange af de sportskanaler du kender fra TV såsom Eurosport, Canal 9, 6’eren og Kanal 5. Det giver dermed også adgang til streaming af nogle af de absolut største tenniskampe i verden.

  Som abonnent hos Discovery+ kan du nemlig se tennis fra de store Grand Slam-turneringer såsom US Open, French Open og Australian Open. Derudover kan du også se med når der dystes i Davis Cup, Laver Cup og Billie Jean King Cup. Der er endda også masser af kampe fra både Challenger- og ITF-niveau.

  Du kan se både tennis, både live og on demand hos Discovery+ via både mobil, tablet og fjernsynet. Streamingen er af en høj billedkvalitet, så du kan se alle detaljerne og nyde det flotte spil fra alle de store stjerner.

  TV2 Play tennis live stream

  Et alternativ til Discovery+ er TV2 Play, hvor du med sportspakken kan se med fra både ATP- og WTA Touren gennem hele sæsonen. TV2 har i mange år haft rettigheder til at vise den prestigefyldte Wimbledon-turnering, men har ikke forlænget sin aftale i de seneste år. Det er dog muligt at der igen vil blive vist Wimbledon hos TV2 Sport på et senere tidspunkt.

  Discovery har i flere år haft rettigheder til de andre store Grand Slams, men der er alligevel en masse tennis at se hos TV2 Play. De dækker nemlig et væld af de mange ATP- og WTA-turneringer der spilles gennem hele sæsonen. Derudover er der også masser af andet indhold såsom dokumentarer og interviews med de store stjerner. Alt det kan du se både via mobil, tablet og TV.

  Billederne er selvfølgelig af en høj kvalitet hos TV2, og der er sjældent problemer med kvaliteten af deres tennis live stream. Derfor er TV2 Play i den grad også en anbefaling værd som streamingtjeneste til tennis.

  Disse tennisturneringer kan du livestreame


  Livet som professionel tennisspiller er mildt sagt travlt. Tenniskalenderen er nemlig spækket med et væld af turneringer gennem hele sæsonen. Allerede i januar startes der hårdt ud med Australian Open, og sæsonen kulminerer med WTA Finals og ATP Finals i november.

  I løbet af sæsonen spilles der fire Grand Slam-turneringer samt et væld af ATP- og WTA-turneringer. Derudover er der også et hav af spillere der hver uge spiller i Challenger- og ITF-turneringer. Lad os se lidt nærmere på de tennisturneringer, du kan livestreame.

  Australian Open live stream

  Australian Open er som sagt sæsonens første Grand Slam-turnering. Den afholdes hvert år i januar i Melbourne, og har været afviklet i mere end 100 år. Det er en af de to Grand Slams, hvor der spilles på hardcourt, og det er selvfølgelig også her alle de største stjerner starter deres sæson.

  Australian Open dækkes intensivt af Discovery+, hvor du kan følge med hele vejen fra de første runder til finalen. Du kan også se med hos bookmakerne, hvis du har en konto, hvor der er penge på.

  French Open live stream

  Den næste Grand Slam i kalenderen er French Open, hvor der spilles på grus i den franske hovedstad Paris. Turneringen har i mange år været domineret af gruskongen Rafael Nadal, som har vundet titlen hele 14 gange. Han er dog så småt ved at trappe ned og give plads til den næste generation, som er klar til at kæmpe om det eftertragtede trofæ ved Roland Garros.

  French Open kan streames hos Discovery+, som dækker fra de indledende kvalifikationskampe til finalen afvikles. Du kan også følge med hos bookmakerne, hvis du har en konto med penge på.

  Wimbledon live stream

  Wimbledon er verdens ældste tennisturnering, som hvert år afvikles på det smukke All England Lawn Tennis and Croquet Club i bydelen Wimbledon i London. Turneringen anses af mange som den mest prestigefyldte, og den er da også kendetegnet ved at være meget eftertragtet at besøge som tilskuer. Spillerne skal følge den strenge dresscode og være klædt helt i hvidt, og der er en helt særlig stemning omkring turneringen.

  Wimbledon har i mange år været vist på TV2 Sport, men det er endnu uvist, om streamingtjenesterne vil vise turneringen i de kommende år. Du kan dog følge med hos bookmakerne.

  US Open live stream

  Den sidste Grand Slam i kalenderen er US Open, som afholdes i New York hvert år. Der spilles ligesom i Australian Open på hardcourt på USTA Billie Jean King National Tennis Center i august og september.

  Du kan følge alle kampene ved US Open med et abonnement hos Discovery+, eller hos bookmakerne hvis du har en konto med penge på.

  Live stream andre store turneringer

  De fire store Grand Slams er kun en brøkdel af den samlede tenniskalender. Både på mændenes ATP Tour og damernes WTA Tour spilles der hvert år et hav af kampe. Både hos Discovery+ og TV2 Play kan du følge med i de mange kampe gennem hele sæsonen.

  Det gælder også hos bookmakerne, som endda også dækker med streaming live tennis af de mindre kampe på Challenger- og ITF-niveau.

  Forskellene på at se live tennis i TV og via streaming


  Med indtoget af streamingtjenester i TV-branchen har alle os sportsfans fundet helt nye måder at se sport på. Hvor man førhen var nødt til at købe en TV-pakke for at følge sine yndlingshold- og spillere, kan man nu også købe et abonnement hos en streamingtjeneste, eller benytte sig af en bookmaker.

  Så hvad er forskellene på at se tennis live i TV og via streaming? Først og fremmest kan du via en streamingtjeneste eller en bookmaker se med på både mobil, tablet og TV. Derudover kan du få adgang til indhold on demand, så du f.eks. kan se en kamp på et senere tidspunkt.

  Endelig kan du også tage indholdet med på farten. Vi har opsummeret forskellene ved at opliste nogle af de fordele og ulemper der er ved begge løsninger nedenfor.

  Se live tennis i TV

  + Fordele

  • Du kan se med direkte, mens kampene spilles.
  • Du kan se billederne på en stor skærm og få alle detaljer med.
  • Du kan følge med i alle de største turneringer og kampe.
  • Du får billeder af høj kvalitet.

  – Ulemper

  • Du kan ikke se indhold on demand.
  • Du skal sidde ved fjernsynet, og kan ikke tage indholdet med dig på farten.
  • Du skal muligvis betale for en større TV-pakke for at få sportsindhold.

  Se tennis live stream

  + Fordele

  • Du kan se indhold on demand.
  • Du kan se kampe både via mobil, tablet og fjernsyn.
  • Du kan ofte skræddersy dit abonnement til det, du vil se. Så kan du f.eks. se live stream fodbold, tennis og håndbold på samme abonnement.

  – Ulemper

  • Du kan til tider opleve problemer med indlæsning af streams.
  • Du betaler ofte for andet indhold, som du måske ikke er interesseret i.
  • Der kan være restriktioner for hvor mange enheder du må streame på.

  Disse danske tennisspillere bør du holde øje med


  Dansk tennis er i disse år i stor fremgang, og det skyldes ikke mindst de to store danske tennishåb Holger Rune og Clara Tauson. I denne sektion gennemgår vi nogle af de danske tennisspillere, du bør holde øje med i de kommende år.

  Holger Rune er ikke til at komme udenom når man snakker dansk tennis. Den unge komet har allerede vist sig frem på den helt store internationale scene. I en alder af bare 19 år trådte han ind i ATP ranglistens top 10, og har allerede vundet en ATP 1000 titel i Paris i 2022. Han spås en stor karriere af både nuværende og tidligere tennisspillere og eksperter.

  På damesiden er Clara Tauson det helt store håb. I en ung alder befinder hun sig i WTA-ranglistens top 100, og har allerede vundet en WTA titel i Lyon i 2021. Skader har drillet hende i perioder, men hun spås også at kunne få en stor karriere.

  Caroline Wozniacki er det største navn i dansk tennishistorie, og efter at have indstillet karrieren er hun nu vendt tilbage. Selvom hun ikke har genfundet sit tidligere niveau, som bl.a. førte hende til en Grand Slam titel i Australian Open, er det stadig værd at følge hendes jagt efter nye succeser.

  Spørgsmål og svar om tennis live streaming


  Det er lovligt at streame tennis på nettet, hvis du har et betalt abonnement hos en streamingtjeneste eller en konto hos en bookmaker.

  Du kan se tennis online hos flere danske streamingtjenester, samt hos de fleste bookmakere i Danmark.

  Man kan se tennis live streaming gratis, hvis man har en konto hos en bookmaker i Danmark. Det kræver blot at man har en konto og at der er penge på kontoen, eller at man har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

  Man kan live streame tennis med mobil og tablet både hos streamingtjenesterne i Danmark og hos bookmakerne.

  Man kan se tennis på flere danske TV kanaler, herunder TV2 Sport og Eurosport.

  Det er muligt at se tennis gratis uden en dyr TV-pakke, hvis man vælger et abonnement hos en streamingtjeneste, eller benytter sig af en bookmakers live streaming.

  bet365 live stream
  Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
    Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

    Læs også om: