18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365 live stream
100/100

Caroline Wozniacki næste kamp på TV og streaming

Updated on

juni 2024

Se live sport hos bet365 – Find din kamp her! Gå til bet365 live stream
  Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Et af de største navne i dansk tennishistorie er uden tvivl Caroline Wozniacki, som er en af bare tre danskere, der har vundet en Grand Slam. I løbet af sin karriere har Wozniacki været en fast del af den absolutte top, og har da også i lang tid været placeret som nummer ét på verdensranglisten.

  Efter at have sagt stop for tenniskarrieren er Wozniacki nu tilbage og har stadig store ambitioner. Derfor er det oplagt at spørge: hvornår finder Caroline Wozniacki næste kamp sted?

  På denne side kan du få et godt overblik over de kommende kampe for den ikoniske tennisspiller. Vi viser dig hvornår den næste kamp spilles, og hvilke muligheder du har for at følge med i hendes kampe.

  Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp?

  Hvis du er interesseret i tennis, og hvis du gerne vil følge med når et af Danmarks største tennisnavne skal i aktion, skal du ikke lede længere end lige her. Vi har nemlig samlet et overblik over Caroline Wozniacki næste kamp i tabellen nedenfor. Så er du klar til at følge med næste gang hun skal på banen.

  Se Caroline Wozniacki live stream på bet365

  Hvis du vil se Caroline Wozniacki næste kamp, er det oplagt at starte hos bookmakeren bet365*. Den velkendte og populære bookmaker har nemlig et stort udvalg af live streaming* indenfor en lang række sportsbegivenheder. Det gælder også indenfor tennis live stream*, hvor de hver dag hele året rundt tilbyder direkte dækning af kampe fra turneringer på både de helt store scener og de mindre turneringer.

  Hos bet365 kan du derfor ikke kun se Caroline Wozniacki kamp i dag*, men også en masse andre kampe. Du kan både følge med i de store Grand Slams samt ATP- og WTA-turneringer. Tjek selv kalenderen for at se hvilke turneringer, der er tilgængelige for streaming der, hvor du bor.

  Hvis du vil se Caroline Wozniacki live stream hos bet365* er det heldigvis nemt og enkelt at komme i gang. Du skal blot følge disse enkle trin for at streame tennis* hos bookmakeren:

  Bemærk at du skal opfylde kravene for at se med. Det er altså ganske nemt og hurtigt at få adgang til direkte billeder af Caroline Wozniacki næste kamp hos bookmakeren bet365*.

  *Se live sport – Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Fortællingen om Caroline Wozniacki

  Caroline Wozniacki er uden tvivl en af de største navne indenfor ikke bare dansk tennis, men dansk sport generelt. Gennem sin karriere har hun vundet utallige titler, hvilket nåede sit højdepunkt da hun vandt Australian Open i 2018. Så hvordan kom Caroline Wozniacki dertil, hvor hun er i dag? Det ser vi lidt nærmere på her.

  De tidlige år

  Caroline Wozniacki er datter af polske forældre, som bosatte sig i Danmark, hvor hun er født og opvokset. Hun startede med at spille tennis som 7-årig, og havde tydeligvis et stort talent.

  Hun gik i gymnasiet i Farum, hvor hun blev indskrevet på en 4-årig Team Danmark-ordning. I en alder af bare 14 år blev hun i 2004 dansk seniormester. Allerede samme år vandt hun titlen som “årets fund” i dansk idræt.

  Som 15-årig blev hun officielt seniorspiller, og trådte ind på WTA Touren. Allerede samme år vandt hun den prestigefyldte juniorturnering Orange Bowl, som anses som det uofficielle VM for juniorer.

  I 2006 kom der mere succes med en titel ved den prestigefyldte Wimbledon-turnering, hvor hun vandt i pigernes singleturnering. To år senere, da Wozniacki var blevet 18 år, slog hun for alvor igennem på WTA Touren.

  Hun vandt nemlig tre WTA-titler i løbet af året, nåede til fjerde runde i US Open og slog to spillere i WTA Tourens top 10. Hun sluttede sæsonen af med en placering som nummer 12 på verdensranglisten. En ganske imponerende bedrift i en alder af bare 18 år.

  Indtræden i WTA-ranglistens top 10

  Over de næste par år kravlede Wozniacki stille og roligt op ad verdensranglisten, og nåede i 2010 førstepladsen. Det var et år, hvor hun da også vandt hele 6 titler på WTA Touren. Det kneb dog med succes i Grand Slams, hvor det bedste resultat var en semifinale ved US Open.

  Wozniacki har faktisk været den bedst rangerede spiller i kvindetennis i lang tid i løbet af karrieren. Da hun i oktober 2010 nåede op som nummer 1 på verdensranglisten, holdt hun den rangering i 67 uger.

  Karrierens højdepunkt – Grand Slam vinder i 2018

  Selvom Wozniacki uden tvivl var en del af den absolutte verdenselite i mange år, efter hun nåede en rangering som nummer 1 i verden, havde hun én stor mangel på sit CV – nemlig en Grand Slam-titel.

  Det medførte også en del kritik af hende som spiller. Mange eksperter og fans mente at hun ikke havde nok kvalitet til at bide skeer med de helt bedste. Spillestilen blev også ofte kritiseret for at være for defensiv og passiv. Det blev også fremhævet som en årsag til, at hun aldrig gik hele vejen ved de største turneringer.

  I 2018 fik Wozniacki dog lukket munden på alle kritikere, da hun endelig vandt en Grand Slam. Det skete ved Australian Open i 2018, hvor hun slog rumænske Simona Halep i finalen.

  Halep var på det tidspunkt nummer 1 på verdensranglisten, så Wozniacki fik tydeligt vist, at hun kunne slå de bedste. Finalen var en dramatisk affære, hvor den danske tennisdarling faktisk havde matchpoint imod sig i løbet af kampen. Hun kom dog sejrrigt ud af kampen med 2-1 i sæt. Dermed kunne hun som den blot tredje dansker nogensinde kalde sig Grand Slam-vinder.

  Med sejren i Australian Open genvandt hun også sin rangering som nummer 1 i verden. Det var efter seks år, hvor hun ikke havde været rangeret som verdens bedste.

  Karrieren indstilles og genoptages

  Efter sæsonen i 2018, som havde været den hidtil bedste i Wozniackis karriere, annoncerede hun at hun led af leddegigt. Det hæmmede hendes spil, og i 2020 besluttede hun at indstille karrieren i en alder af 29 år.

  Det blev dog ikke et endeligt farvel til tennis for Wozniacki, som i 2023 vendte tilbage efter 3 års pause. Siden hun genoptog karrieren er det endnu ikke blevet til de helt store bedrifter, da hun er blevet slået ud af de fleste turneringer, hun har deltaget i relativt tidligt.

  Det bliver spændende at følge hendes videre færd i tennis. Ambitionerne er der stadig, så forhåbentligt kan hun tilføje flere titler til et allerede imponerende CV.

  Stream de største turneringer med Caroline Wozniacki

  Caroline Wozniacki har som sagt stadig store ambitioner. Derfor har hun også som mål at deltage i de store Grand Slam-turneringer. Så forhåbentligt bliver en af Caroline Wozniackis næste kampe ved en af de store prestigefyldte turneringer. Lad os se lidt nærmere på hvilke store turneringer Wozniacki muligvis kan deltage i denne sæson.

  Caroline Wozniacki Australian Open

  Årets første Grand Slam-turnering finder sted i Melbourne, Australien allerede i januar. Det er den eneste Grand Slam, som Wozniacki har vundet i sin karriere. Der spilles på hardcourt, hvilket altid har været hendes foretrukne underlag.

  Hun fik debut ved Australian Open i 2008 i en alder af bare 17 år. Her nåede hun til 4. runde, hvilket var et ganske flot resultat i den unge alder. Hun deltog i de næste 13 Australian Opens i træk frem til 2020, og vandt som sagt turneringen i 2018.

  Udover den store triumf er hendes bedste resultat i turneringen en semifinale i 2011. Hun deltog også i 2024 efter hun ellers havde indstillet karrieren, men her blev hun slået ud i anden runde.

  Forhåbentligt kan hun kvalificere sig til flere Australian Opens i sin karriere, så du kan se Caroline Wozniacki næste kamp på TV fra den prestigefyldte turnering “down under”.

  Caroline Wozniacki French Open

  French Open er sæsonens anden Grand Slam-turnering, som spilles i Frankrigs hovedstad Paris. Grusunderlaget har altid været en udfordring for Wozniacki, som ikke har de store meritter på grus. Det kan også ses på hendes historik ved French Open. Hendes bedste resultat er en kvartfinale i 2010 og igen i 2017, på trods af at hun har deltaget 12 gange.

  Om Wozniacki kvalificerer sig til næste French Open er ikke til at vide. Det er måske heller ikke sikkert at hun prioriterer grusturneringen lige så højt som de andre Grand Slams nu, hvor hun befinder sig i karrierens efterår.

  Vi håber dog at se hende næste gang French Open slår dørene op for verdenstoppen. Hvis det sker, er vi sikre på, at der er gode muligheder for at se Caroline Wozniackis kamp i dag.

  Caroline Wozniacki Wimbledon

  Wimbledon er verdens ældste tennisturnering, som spilles på de ikoniske græsbaner ved All England Lawn Tennis and Croquet Club i bydelen Wimbledon i London. Turneringen er præget af en streng dresscode, hvor alle spillere skal være klædt i hvidt fra top til tå.

  For Caroline Wozniackis vedkommende har det ikke været den store succes ved Wimbledon. Hun har deltaget i turneringen 13 gange i løbet af karrieren, men hendes bedste resultat er fjerde runde, som hun dog har nået seks gange.

  Om hun kommer til at deltage ved Wimbledon igen er endnu uvist, og det kan måske også være at hun nedprioriterer græsturneringer i denne del af karrieren. Hvis hun deltager ved Wimbledon igen, kan du dog være sikker på at der dækkes bredt med Caroline Wozniacki live stream.

  Caroline Wozniacki US Open

  Årets sidste Grand Slam-turnering afholdes i New York i USA, nemlig US Open. Det har altid været en af Wozniackis absolutte favoritturneringer, og det amerikanske publikum elsker også danskeren, som i mange år har været en darling for både fans på stadion og hjemme i stuerne.

  Ved US Open spilles der på hardcourt, Wozniackis foretrukne underlag, og det er selvfølgelig også en af grundene til at hun føler sig godt tilpas i turneringen. Resultaterne er ganske imponerende ved turneringen, hvor hun nåede finalen i både 2009 og 2014, mens hun også har tre semifinaler på CV’et.

  Det har altså været lige ved og næsten for Wozniacki ved den store amerikanske turnering, men ikke desto mindre er det imponerende hvad hun har opnået ved US Open.

  Det bliver derfor formentligt også en af de turneringer, hun prioriterer mest i de kommende år. Hvis Caroline Wozniacki næste kamp skal spilles ved US Open, kommer der selvfølgelig også masser af live streams af kampen.

  Se Caroline Wozniacki kampe live: Fordele og ulemper ved streaming

  Skal man se Caroline Wozniacki næste kamp på TV, eller skal man vælge streaming? Det er et valg man skal træffe for al sportsindhold i dag, så hvordan finder man lige den bedste løsning? Det kan du blive lidt klogere på her, hvor vi ser lidt nærmere på fordele og ulemper ved at vælge et Caroline Wozniacki live stream.

  + Fordele

  • Med streaming kan du se sport på alle dine enheder.
  • Du kan se sport live stream på farten og når du ikke er hjemme.
  • Der er gode muligheder for at skræddersy sit abonnement til det, man gerne vil se.

  – Ulemper

  • Dårlig internetforbindelse kan give streams med lavere kvalitet.
  • Nogle abonnementer har restriktioner for antal enheder, der må streames på.
  • Du kan komme til at betale for indhold, som du ikke vil se.

  Derfor bør du se Caroline Wozniacki næste kamp

  Der er rigtig mange gode grunde til at se Caroline Wozniackis kamp i dag. Hun er uden tvivl en af de største navne i dansk tennishistorie, og i dansk sport generelt. Hun blev faktisk optaget i sportens Hall of Fame i Danmark i 2022, og det er i den grad fortjent.

  Wozniacki har i løbet af karrieren vundet hele 30 titler på WTA Touren og er nået til yderligere 25 finaler. Det er i alt blevet til over 35 millioner dollars i præmiepenge i løbet af karrieren, hvor hun også har ligget som nummer 1 på verdensranglisten i 71 uger i alt. Det er en helt imponerende karriere, som man bare må lette på hatten af.

  Derfor er det også spændende at følge med i dag, hvor hun har genoptaget karrieren efter en pause på tre år. Så spørg løbende dig selv: hvornår spiller Caroline Wozniacki igen? Hun er nemlig stadig ganske aktiv på WTA Touren, og ambitionerne er stadig til stede.

  Spørgsmål og svar om Caroline Wozniacki

  Hvis du vil finde dato og tidspunkt for Caroline Wozniacki næste kamp, kan du blot tjekke vores kampprogram øverst på denne side.

  Du kan se Caroline Wozniacki næste kamp hos både danske streaming udbydere samt hos bookmakere.

  Det er muligt at streame Caroline Wozniackis kampe både med et abonnement hos en streaming udbyder samt med en konto hos en bookmaker.

  bet365 live stream
  Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
    Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

    Læs også om: