18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365 live stream
100/100

Clara Tauson næste kamp på TV og streaming

Updated on

juni 2024

Se live sport hos bet365 – Find din kamp her! Gå til bet365 live stream
  Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Clara Tauson er det næste store håb for dansk kvindetennis, som spås en stor karriere af mange eksperter. Hun er stadig ganske ung og har kun lige taget hul på seniorkarrieren, men har allerede vist sig flot frem.

  Derfor er der også god grund til at holde øje med den fremadstormende stjerne, som har store ambitioner. Så hvornår finder Clara Tausens næste kamp sted?

  Dette spørgsmål kan du finde svaret på her på siden, hvor vi giver dig et overblik over hendes kommende kampe. Vi viser dig hvordan du kan følge med i kampene og se live streaming, når hun skal i aktion.

  Hvornår spiller Clara Tauson næste kamp?

  Er du fan af tennis og vil du gerne se et spændende tennis live stream, er det oplagt at holde øje med Clara Tausons kampprogram. Der er nemlig garanti for tennis af høj kvalitet med masser af fart og aggressivitet, når Tauson går på banen.

  Så hvornår spiller Clara Tauson næste kamp? Det kan du få et overblik over i nedenstående kampprogram, som altid er opdateret med kommende kampe.

  Se Clara Tauson live stream på bet365

  Nu ved du hvornår Clara Tauson skal spille igen, og så er det næste indlysende spørgsmål selvfølgelig: hvor kan man se et Clara Tauson live stream*, og følge med i hendes kampe direkte?

  Det mest oplagte sted at starte er hos bookmakeren bet365. Det er en af de største og mest prominente bookmakere i verden. Det skyldes ikke mindst deres store fokus på live betting og på sport live stream*.

  Vil du se med når Clara Tauson næste kamp skal spilles? Så er det heldigvis ganske nemt og hurtigt at få adgang til direkte billeder hos bet365*. Du skal nemlig bare følge disse enkle trin (husk også at tjekke om en kamp er tilgængelig for dig):

  *Se live sport – Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Fortællingen om Clara Tauson

  Clara Tauson er det næste store håb for dansk kvindetennis. Som junior viste hun sig flot frem, og vandt som 13-årig Danmarksmesterskabet i single som den yngste i historien. Året efter vandt hun guld ved et europæisk ungdoms-OL, mens hun også blev Europamester ved U18-mesterskaberne et år efter.

  Hun imponerede også alle på den internationale ITF World Tennis Tour Juniors, hvor hun vandt ni titler, herunder Australian Open for juniorer. Efter den sejr blev hun rangeret som nummer 1 i verden for juniorer, hvilket ingen anden dansker tidligere har gjort.

  Indtræden på WTA Tour som seniorspiller

  Clara Tauson fik sin debut som seniorspiller ved en turnering i Tyrkiet i 2017, hvor hun nåede til semifinalen. Allerede i næste turnering vandt hun sin første turnering på seniorniveau i Stockholm, og vandt fire ITF-titler i 2019.

  Hun blev ved med at imponere, og kravlede i slutningen af 2020-sæsonen ind i top 50 på kvindernes verdensrangliste. I marts 2021 fik hun endnu mere succes, da hun vandt sin første WTA-turnering i Lyon.

  En rygskade holdt hende dog ude af store dele af 2022-sæsonen, hvor hun blot spillede 11 kampe på WTA Touren. Hun sluttede 2023-sæsonen af rangeret som nummer 85 i verden.

  En drenget spillestil

  Tauson har i en relativt ung alder haft ganske stor succes, og eksperterne spår hende en stor karriere. Det skyldes ikke mindst også hendes spillestil og attitude på banen, som er meget aggressiv, og som hun også selv har sagt meget “drenget”.

  Hun vil gerne spille proaktivt og styre spillet, og elsker også at gå til nettet og tage initiativet. Hun spiller med masser af attitude, som dog også kan være udfordrende for hende, da temperamentet kan koge over.

  Det handler altså for Tauson om at finde balancen mellem aggressivitet og attitude samt en ro og kontrol over kampene. Uanset hvad, spiller hun i den grad seværdig tennis, og der er mange eksperter og fans, som ser frem til at følge hendes videre færd i tennisverdenen.

  Stream de største turneringer med Clara Tauson

  Der er altid lagt op til underholdning, fart og gode dueller, når Clara Tauson sætter fødderne på tennisbanen. Det gælder ikke mindst ved de store turneringer, hvor der er masser af prestige, præmiepenge og ære på spil. Så lad os se lidt nærmere på hvordan du kan følge Clara Tauson næste kamp ved de største turneringer.

  Clara Tauson Australian Open

  Den første Grand Slam-turnering i tenniskalenderen er hvert år Australian Open, som afholdes i den australske by Melbourne i januar. Turneringen spilles på hardcourt, og blev i 2018 vundet af Tausons landskvinde Caroline Wozniacki.

  Clara Tauson har deltaget to gange ved Australian Open som seniorspiller, hvor det bedste resultat blev opnået i 2022. Her nåede hun til tredje runde. Hun er dog stadig ung, og har masser af muligheder for at skabe store resultater i den prestigefyldte Grand Slam “down under”. Forhåbentligt kan du se Clara Tauson næste kamp i TV fra Australian Open.

  Clara Tauson French Open

  Tausons foretrukne underlag er grus, og derfor passer årets næste Grand Slam, French Open, særdeles godt til den unge komet. Turneringen afholdes hvert år om sommeren i den franske hovedstad Paris, hvor alle stjernerne samles på de ikoniske grusbaner.

  Hun har deltaget i turneringen tre gange, hvor hendes bedste resultat hidtil er tredje runde. Hendes spillestil passer dog særdeles godt til grusunderlaget, hvor man kan komme frem til nettet og spille en masse stopbolde.

  Det bliver derfor spændende at følge Clara Tauson næste kampe i French Open i hendes karriere, og når turneringen afvikles, er det altid værd at spørge: hvornår skal Clara Tauson spille igen?

  Clara Tauson Wimbledon

  Wimbledon er verdens ældste tennisturnering, og anses af mange som den mest prestigefyldte turnering at vinde. Den spilles hver sommer på de ikoniske græsbaner i London, hvor den strenge dresscode siger at alle spillere skal være klædt i hvidt, når de skal i aktion.

  Clara Tauson har deltaget ved Wimbledon to gange, men hun blev slået ud af turneringen i første runde begge gange. Det bliver spændende at se, om hendes eksplosive stil kan bringe hende langt i fremtiden, og om hun kan skabe succes ved den prestigefyldte turnering. Så sørg for at spørge dig selv: “hvad tid spiller Clara Tauson i dag?” når den store turnering afholdes.

  Clara Tauson US Open

  Kalenderårets sidste Grand Slam, US Open, spilles hvert efterår i New York, USA. Ligesom ved Australian Open spilles der på hardcourt. De amerikanske fans skaber altid en god stemning på de imponerende stadions, der spilles på.

  Clara Tauson har deltaget ved US Open tre gange, og hendes bedste resultat hidtil er en plads i anden runde, hvilket hun har opnået to gange. Hvis hun kvalificerer sig til US Open, kan du være sikker på at der er gode muligheder for at se Clara Tauson live TV.

  Se Clara Tausons kampe live: Fordele og ulemper ved streaming

  Hvis du gerne vil følge med i Clara Tauson næste kamp i TV, kan du vælge enten at se kampen via en traditionel TV-pakke, et abonnement hos en af de mange streaming udbydere, eller hos en bookmaker.

  Så hvilken løsning skal man egentlig vælge? Det er ikke altid helt nemt at vælge, så her får du nogle af de fordele og ulemper, der er ved streaming.

  + Fordele

  • Du kan se indholdet på alle dine devices.
  • Du kan se kampe, uanset om du er hjemme eller på farten.
  • Der er ofte mulighed for at se indhold on demand.
  • Mange streaming udbydere lader dig tilpasse dit abonnement, så det passer til dine ønsker og behov.

  – Ulemper

  • Du kan risikere at betale for indhold, som du ikke ønsker at se.
  • Kvaliteten af streams kan være dårligere, hvis din internetforbindelse ikke er hurtig eller stabil nok.
  • Der kan være restriktioner for, hvor mange enheder man kan streame på.

  Derfor bør du se Clara Tausons næste kamp

  Clara Tauson er et stort håb, ikke bare for dansk tennis, men for dansk sport generelt. Der er ingen tvivl om at hendes talent er enormt, hvilket hun også beviste som juniorspiller, hvor hun opnåede en førsteplads på verdensranglisten samt en junior Grand Slam-titel ved Australian Open.

  De stærke resultater som juniorspiller har hun allerede taget med sig videre i sin seniorkarriere, hvor hun har vundet sin første WTA titel. En rygskade satte en lille stopper for den unge komet, men hvis hun kan holde sig skadesfri, venter der uden tvivl en stor karriere for hende.

  Der er altså mange gode grunde til at følge med og spørge sig selv: hvornår spiller Clara Tauson næste kamp? En anden god grund er, at hun bare spiller virkelig seværdig og underholdende tennis.

  Spillestilen er aggressiv og proaktiv, og hun forsøger altid at være på forkant og tage initiativet i kampen. Forvent masser af forhåndsslag fyldt med power samt stopbolde og spurter op til nettet, når du tænder for et Clara Tauson live stream.

  Spørgsmål og svar om Clara Tauson

  Du kan altid se hvornår Clara Tauson næste kamp finder sted i kampprogrammet på denne side.

  Du kan se Clara Tauson live TV både med en TV-pakke, hos en streaming udbyder eller hos en bookmaker.

  Der er gode muligheder for at streame Clara Tausons kampe gennem hele sæsonen både via TV, streaming og hos bookmakere.

  bet365 live stream
  Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
    Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

    Læs også om: