18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
bet365 live stream
100/100

Holger Runes næste kamp på TV og streaming

Updated on

juni 2024

Se live sport hos bet365 – Find din kamp her! Gå til bet365 live stream
  Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Hvis man vil finde Holger Runes næste kamp, så giver vi dig i denne artikel overblikket. Og de forskellige steder, man kan finde kampene.

  Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

  Hvis man vil se Holger Rune live, så kan det godt være svært at følge med i hvor og hvornår han spiller. Den 21-årige tennisstjerne har et omskifteligt program, der afhænger af, hvordan det går ham i forskellige turneringer.

  Hvis du er på udkig efter en Holger Rune kamp i dag eller Holger Runes næste kamp på TV, så kan den måske findes i tabellen nedenfor. Vi har forsøgt at klarlægge et foreløbigt program for, hvornår Holger Rune spiller sine næste kampe.  Hvor vises Holger Runes næste kamp?

  TurneringDatoSe Holger Rune live på:
  Roland-Garros, Frankrig20. maj – 9. juni 2024Discovery+
  Champions Battle, Danmark11. juni 2024
  London ATP 500, England17.-23. juni 2024TV2 Play, Discovery+
  Wimbledon, England1.-14. juli 2024DRTV

  Se Holger Rune live på bet365

  Hvis du rigtig gerne vil se Holger Runes næste kamp, så kan det også lade sig gøre hos din bookmaker, hvis du har bet365*. Sådan ser du Holger Runes næste kamp på bet365*.

  *Se live sport – Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

  Fortællingen om Holger Rune

  Holger Rune har længe været spået en stor fremtid i tennisverdenen. Det var da han i gennem samtlige ungdomsrækker vandt, hvad der kunne vindes indenfor de danske grænser. I 2017 begyndte den internationale tennisverden dog også at spærre øjnene op for det unge talent fra Gentofte. Det var da han vandt europamesterskabet i drengesingle.

  To år senere vandt han U18 French Open single, hvilket også sikrede ham en førsteplads på verdensranglisten over juniorer. Det blev startskuddet til en seniorkarriere. Den kom dog først for alvor igang i 2022, da han strøg ind i top 10.

  Højt at flyve, dybt at falde

  Flere store resultater i både 2022 og 2023 gjorde, at han i sensommeren 2023 var røget op på en mægtig fjerdeplads på verdensranglisten i herretennis.

  Der har dog været noget tumult i baglandet med flere udskiftninger af træner og anden stab. Man kan kun spekulere på årsagen. Holger Rune er dog i skrivende stund helt nede på en 12. plads blandt de bedste mænd til at spille tennis.

  Derfor kan man godt komme til at stille sig selv følgende spørgsmål. Hvornår Holger Rune spiller sin næste kamp? Så han igen kan trænge ind på de allerbedste i verden. En plads han også er spået til at konkurrere om.

  Holger Rune er nemlig en del af et nyt kuld af spillere. Et kuld, der skal overtage den arv, som bliver efterladt af Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic.

  Vi fik måske en forsmag til denne kommende æra i tennis. Det var da Holger Rune og Carlos Alcaraz mødte hinanden i kvartfinalen af Wimbledon i 2023. Spanieren, der senere vandt turneringen, slog dog Holger Rune ud.

  Det kan tit og ofte godt betale sig at følge med i, hvornår spiller Holger Rune næste kamp. 

  Han har bevist, at han kan levere helt spektakulære præstationer på øverste niveau. 

  Det gjorde han blandt andet, da han slog Novak Djokovic i en hæsblæsende finale i Paris Masters i 2022.

  Holger Rune comeback?

  I skrivende stund står Holger Rune i en situation, hvor han spillemæssigt og mental har været på et sidespor i en længere periode. Det har ikke været den bedste optakt til den Grand Slam-turnering, som bør ligge bedst til danskeren. Nemlig French Open, hvor Holger Rune plejer at flyve rundt på gruset.

  Hovedpersonen selv virker dog ikke til at være særlig bekymret. Det kunne mærkes, da han blev spurgt ind til sin ringe optakt til Roland Garros.

  Sidste år havde jeg en perfekt forberedelse, og der vandt jeg heller ikke. Så lad os prøve med en dårlig forberedelse og se, om jeg kan vinde den her gang, fortalte Holger Rune til TV2 Sport.

  Stream de største turneringer med Holger Rune

  Selvom Holger Rune er i en lille bølgedal præstationsmæssigt, så kan han altså stadig vælge og vrage, når det kommer til, hvilke turneringer han gerne vil spille med i. Man kan dog let sammenligne en tennisspillers sæson med en cykelrytter. Det handler om ‘Grand’. I tennis er det Grand Slams, og i cykling er det Grand Tours.

  Holger Rune planlægger også sine turneringer efter at ramme sit bedste niveau, når det kommer til Grand Slam-turneringerne, og dem vil vi komme lidt mere ind på i følgende afsnit.

  Holger Rune Australian Open

  Australian Open er altid den første Grand Slam-turnering på kalenderen. Holger Rune har deltaget i turneringen tre gange, og den har mildt sagt ikke været favoritturneringen for den unge dansker.

  Han debuterede down under med at blive slået ud på røv og albuer i første runde. Velkommen til de voksnes rækker, kunne man nærmest forestille sig klinge i hovedet på Holger Rune.

  2022 blev dog alligevel en god sæson for Holger Rune, men det hjalp ham ikke meget året efter i Australian Open, hvor han blev slået ud i fjerde runde denne gang. Fremskridt vil nogen sige.

  I 2024 skulle han så forsøge at udvikle sig endnu mere og komme længere i turneringen, der tidligere havde voldt ham så store problemer. Det blev dog ikke til den fortsatte udvikling for Holger Rune, som måtte se sig slået i anden runde.

  Holger Rune French Open

  Den næste Grand Slam-turnering på skemaet for de bedste tennisspillere i verden er French Open eller Roland Garros, som den egentlig hedder. Det er tidligt i Holger Runes karriere ved at blive en af favoritterne på kalenderen, hvor han år efter år har leveret store præstationer.

  Og selvom den unge dansker kun er 21 år gammel, så begynder man at krydse fingre for, at han kan få streget sin første Grand Slam-sejr af listen, så han ikke ender i en situation som Caroline Wozniacki, der skulle bruge størstedelen af sin karriere med en sky over hovedet på sig, om at hun ikke kunne vinde Grand Slams.

  Holger Rune har deltaget i French Open to gange i sin seniorkarriere og nået til kvartfinalerne begge gange. Hvis man undrer sig over, hvornår vises Holger Runes næste kamp, så kan man finde overblikket her.

  Hvad tid spiller Holger Rune i dag? Han spiller første runde i French Open klokken 15:30 i dag.

  Holger Rune Wimbledon

  Wimbledon, der muligvis er tennis’ svar på en Super Bowl eller Champions League-finale, var i lang tid anset som en uopnåelig turnering for Holger Rune.

  Det var mest fordi, at han ikke havde bevist, at han kunne spille med de allerbedste, når underlaget blev til græs. Han fik dig lukket munden på flere af de eksperter, der ikke så han nogensinde kunne få en chance i denne legendariske turnering, da han nåede kvartfinalen i 2023.

  Han måtte dog se sig slået af sin tidligere doublemakker og ven Carlos Alcaraz, der også endte med at vinde turneringen for første gang i sin unge karriere.

  Man kan tit finde gode Holger Rune live stream på DR, når Wimbledon løber af stablen til sommer.

  Holger Rune US Open

  Den afsluttende Grand Slam-turnering på kalenderen er US Open, der – ligesom Australian Open – bliver spillet på hardcourt. Og der begynder sig muligvis at tegne sig et billede af, at dette underlag ikke rigtig bliver gode venner med danske Holger Rune.

  Han har nemlig kun officielt vundet en enkelt kamp i tre omgange i US Open. Han blev slået ud i første runde i både 2021 og 2023, mens han nåede tredje runde i 2022. Holger Runes modstander i anden runde trak sig dog på grund af en skade, hvilket gør, at han officielt ikke vandt den kamp.

  Se Holger Runes kampe live: Fordele og ulemper ved streaming

  Der er selvfølgelig en række forskelle, om man vælger at se Holger Runes næste kamp hos sin bookmaker eller ved streaming.

  Hvis man vælger at se kampene hos sin bookmaker, så slipper man først og fremmest for reklamer. Der findes også nogle streamingtjenester, der tillader, at man kan slippe uden om at blive fodret tusindvis af reklamer.

  Den mulighed har man dog aldrig i tv, hvor man kan risikere at misse nogle af kampens afgørende bolde, hvis de kommer til at planlægge reklamerne dårligt.

  Når man streamer hos sin bookmaker, slipper man også for at der bliver klippet væk fra kampen, fordi man skal høre på en flok eksperter analysere det ene og det andet i studiet. Man kan derfor få lov til at komme helt tæt på, så det nærmest føles som om, at man sidder på tilskuerpladserne selv.

  Følg Holger Runes næste kamp

  Man kan følge med i, hvordan samtalerne mellem Holger Rune og hans træner forløber sig, og så har man lige pludselig muligheden for at holde et vågent øje på, om den unge dansker også følger de gode råd, der bliver udvekslet i mellem partierne og sættene.

  Tennissporten er også af den størrelse, at den stadig kan blive kraftigt påvirket af, hvordan vejret er, det pågældende sted de spiller. Derfor kan det være meget svært for tv-udbydere at skemalægge et program, så man er sikker på at få lov til at se den kamp, man gerne vil se, når man kobler på kanalen.

  Det er endnu en fordel, man har hos bookmakerne. Der er ikke en tv-guide. Man åbner blot streamet, når begivenheden er i gang. Vi vil derfor råde til, at man følger med på en live score-app eller noget lignende. 

  Så kan man følge, hvordan Holger Runes næste kamp rykker sig i forhold til, hvordan kampene er endt forud.

  Derudover bliver vi også nødt til at nævne prisen. Skal man have årsabonnement hos Discovery+ og TV2 Play, ender man med at slippe over 2.000 kroner om året.

  Når der så løber Grand Slam-turneringer af stablen, kan man blot oprette et prøveabonnement. 

  Ellers kan man betale for de få måneder, man har tænkt sig at bruge abonnementet. Det kan godt betale sig, hvis man bare gerne vil følge med i Grand Slams. Som det tit er de tunge streamingdrenge, der sidder på.

  Derfor bør du se Holger Runes næste kamp

  Holger Rune er muligvis det største internationale sportsnavn fra Danmark i skrivende stund. Derfor vil man nødigt gå glip af, hvis han skulle gøre det spektakulære at stå øverst på skamlen til en Grand Slam-turnering i nær fremtid.

  Det kan sammenlignes med nogle af de største danske triumfer i nyere tid, hvor Viktor Axelsens OL-sejr og Vingegaards to Tour de France-sejre stikker ud.

  Det ville absolut være dansk sportshistorie, hvis/når Holger Rune vinder sin første Grand Slam-turnering. Han ville blive den første danske mand til nogensinde at vinde en Grand Slam-turnering i singlerækkerne.

  Så det kan godt betale sig at spørge sig selv eller Google om, hvornår spiller Holger Rune sin næste kamp. Og det ville være en skam ikke at følge med i hans rejse i Roland Garros, hvor han tidligere har vist, at han kan spille med de bedste.

  Spørgsmål og svar om Holger Rune

  Holger Runes næste turnering på kalenderen er Roland Garros i Frankrig. Vi ved ikke endnu præcis, hvornår Holger Rune spiller. En ting er dog sikkert, at det kommer til at blive enten 26., 27. eller 28. maj, hvor første runde af turneringen bliver spillet. Lige nu afventer man kvalifikationen til turneringen bliver færdigspillet.

  Da vi ved, at Holger Runes næste kamp bliver første runde af French Open, så skal man altså sørge for at tune ind på Discovery+ for at følge med.

  Discovery+ har generelt en enormt god dækning af tennis. Man kan desværre ikke følge Roland Garros hos nogen bookmaker, da Discovery+ har rettighederne til turneringen i hele Europa udover Frankrig. Hvis man vil se Holger Runes næste kamp i tv, så er det på Eurosport.

  Ja, man kan live streame Holger Runes næste kamp på Discovery+, der har rettighederne til French Open i Danmark. Der er ikke nogen bookmaker, der udbyder til kunder i Danmark, som viser French Open på nogle af deres live streams.

  bet365 live stream
  Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
    Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.

    Læs også om: