FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017

Skrevet den:

Reklame*

Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr med hjem til Vestegnen, end de har haft i rigtig mange år. FCK er i knæ efter store udskiftninger på holdet samt et hav af skader, og femtepladsen i Superligaen afslører, at københavnerne er langt fra fordums styrke. Vi giver dig her optakt med live streaming, spilforslag og forventede startopstillinger til FCK – Brøndby. Du kan se med hos Viaplay fra kl. 12:00 søndag d. 4. november 2017.

LIVE STREAM FCK – BRØNDBY D. 4. NOVEMBER 2017

Skal det endelig lykkes Brøndby at vinde et New Firm-derby i Parken igen, eller holder løverne den fremragende hjemmebanestime i live? Se kampen direkte med et abonnement på Viaplay Sport, som giver adgang til al det bedste fra fodboldens verden.

Trin for trin-guide:
1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find FCK – Brøndby i kalenderen

ODDS PÅ FCK – BRØNDBY

Hvem vinder kampen?
FCK: 2,32
Uafgjort: 3,30
Brøndby: 3,05

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,89
Under 2,5 mål: 1,89

Handicap (0-1)
FCK: 4,35
Uafgjort: 4,15
Brøndby: 1,58

Læs også: FCK

OPTAKT: FCK – BRØNDBY D. 4. NOVEMBER 2017

FCK har fortsat ikke fået det til at fungere, hvilket blot en enkelt sejr i de sidste seks kampe vidner om. I sidste Superliga-spillerunde måtte løverne nøjes med 1-1 mod AC Horsens (i en kamp hvor de dog også spille 10 mod 11 i lang tid), mens de i løbet af den sidste måned har tabt til både OB og Lyngby.

Når det er sagt, har hovedstadsklubben dog fundet tilbage til den sædvanlige suverænitet på hjemmebane, og FC København har nu vundet de sidste fire ligakampe i Parken, hvor de fortsat er ubesejrede i Superligaen.

Det har ikke været helt gnidningsfrit for Brøndby i den sidste tid, men ikke desto mindre har Zorniger og Co. leveret fremragende resultater. Drengene fra Vestegnen er inde i en flot stime med seks sejre på stribe, og de har igen fået gang i målscoringen, hvilket 12 mål i de sidste fire runder vidner om. Målene er kommet fra mange forskellige spillere, og det har været nødvendigt, for angriberne har absolut ikke set skarpe ud, og det kan måske blive et problem i Parken.

Et andet problem har været præstationerne på udebane, hvor man godt nok har vundet de to sidste kampe men absolut ikke har været overbevisende. Imod Hobro skulle der en overtidsscoring til for at sikre sejren, og med lidt mindre held var Brøndby ikke sluppet fra Helsingør med en 0-1-sejr i sidste spillerunde.

FCK må til derbyet se bort karantæneramte Benjamin Verbic samt Federico Santander, Erik Johansson og Nicolai Boilesen, som alle sidder ude med skader. Nicolaj Thomsen er tilbage i træning, men han har siddet ude i lang tid. Jan Gregus er tvivlsom.

Brøndby-truppen er fuldstændig skadesfri, og Alexander Zorniger har derfor frit valg på alle hylder, når han skal vælge sine elleve startere. Anthony Jung afsonede karantæne i sidste runde men er tilbage i truppen til derbyet.

FCK ligger nummer fem i tabellen med otte point op til Brøndby. Løverne er 6-4-4 for sæsonens første 14 kampe.

Brøndby topper Superligaen men har kun et enkelt point ned til både FC Midtjylland og FC Nordsjælland. De blågules statistik hedder 9-3-2.

Hos FCK deler Pieros Sotiriou og Benjamin Verbic topscorerværdigheden, da de begge har nettet syv gange i Superligaen.

Brøndbys Besar Halimi scorede to gange i den seneste kamp, og han har derfor overtaget rollen som holdets topscorer. Midtbanemanden står noteret for seks kasser.

FCK forventet startopstilling: Olsen – Ankersen, Vavro, Lüftner, Bengtsson – Falk, Zeca, Kvist, Toutouh – Pavlovic, Sotiriou

Brøndby forventet startopstilling: Rønnow – Larsson, Hermansson, Röcker, Jung – Nørgaard – Halimi, Tibbling – Mukhtar – Pukki, Wilczek

Læs også: Brøndby

Vores bud på kampen
Under 2,5 mål til odds 1,89 hos Nordicbet

11 af de sidste 12 New Firms er endt med færre end tre scoringer, og mange af dem har kun budt på et enkelt mål. Læg dertil, at Brøndbys angribere er blottede for selvtillid og har set uhyggeligt uskarpe ud på det seneste, mens FCK mangler sæsonens bedste i Benjamin Verbic, og så ligner det en målfattig affære i Parken.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
20. oktober 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017
Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...