Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017

Skrevet den:

Reklame*

Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og Co.. Tottenham vil forsøge at jagte deres blot anden sejr på hjemmebane i denne sæson af Premier League, mens Liverpool vil kæmpe for at holde trit med topholdene i Premier League. Hvem løber med den vigtige sejr ? Vi giver dig her en optakt med live streaming, spilforslag og forventede startopstillinger til Tottenham – Liverpool. Du kan se med hos Viaplay fra kl. 17:00 søndag d. 22. oktober 2017.

LIVE STREAM TOTTENHAM – LIVERPOOL D. 22. OKTOBER 2017

Vinder Eriksen og Co. over Klopps tropper på Wembley? Du kan se det interessante opgør mellem Tottenham og Liverpool i Premier League. Det kræver blot et koster et Viaplay Sport-abonnement til 269 kroner om måneden. Når dette er klaret, kan du se alle de store opgør fra Premier League direkte.

Trin for trin-guide:
1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find Tottenham – Liverpool i kalenderen

ODDS PÅ TOTTENHAM – LIVERPOOL

Hvem vinder kampen?
Tottenham: 2,25
Uafgjort: 3,60
Liverpool: 3,40

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,68
Under 2,5 mål: 2,25

Handicap (0-1)
Tottenham: 3,95
Uafgjort: 4,00
Liverpool: 1,71

Læs også: Tottenham

OPTAKT: LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED D. 22. OKTOBER 2017

Tottenham fik sig et godt resultat med hjem fra Madrid, da London-klubben fik 1-1 mod Real Madrid i Champions League i midtugen. Her havde klubben endda store muligheder for at få alle tre point med hjem.

Tottenham er inde i en flot sejrsstime i Premier League, da de seneste tre kampe er endt med sejre, og mandskabet er ligeledes ubesejret i seks kampe. Her har holdet bombet kasser ind i massevis, da de seks kampe har kastet 12 mål af sig. Generelt har Tottenham scoret 15 mål i otte kampe.

Liverpool vandt en kæmpe sejr over Maribor i Champions League i midtugen, hvor hele syv mål blev banket ind. Det må give holdet meget selvtillid forud for kampen mod Tottenham, selvom kampen er en helt anden.

Liverpool er blot placeret i midten af Premier League på en ottendeplads med 13 point efter otte kampe. Her har det specielt haltet på fremmed græs, hvor kun en sejr er blevet sikret i fire forsøg.

Tottenham er nummer tre med fem point op til Manchester City på førstepladsen. London-klubben er noteret for 17 point i otte kampe. Eriksen og Co. har haft svært ved at finde sig til rette på Wembley, da kun en sejr i fem kampe er faktum indtil videre.

Tottenham må med stor sansynlighed se bort fra Ben Davies, Moussa Dembélé, Georges-Kevin N’Koudou, Erik Lamela og Victor Wanyama mod Liverpool, da de er på vej tilbage efter skadespauser. Danny Rose fik kort spilletid i midtugen, og det er usikkert, om han er klar til en hel kamp for Spurs.

Liverpool kan ikke gøre brug af  Nathaniel Clyne og Adam Lallana, som døjer med skader. Derudover er Sadio Mané også ude, da han er blevet skadet igen.

Topscorer for Tottenham er den farlige angriber Harry Kane med seks kasser, mens farligste mand for Liverpool er Mohamed Salah med fire scoringer.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris – Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen – Dier, Winks – Son, Alli, Eriksen – Kane

Liverpool forventet startopstilling: Mignolet – Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno – Wijnaldum, Henderson, Can – Salah, Firmino, Coutinho

Læs også: Liverpool

Vores bud på kampen
Over 2,5 mål til odds 1,68 hos NordicBet

Tottenham og Liverpool er to målglade hold, der flere gange i denne sæson har vist stor skarphed foran deres modstanderes kasse. Harry Kane, Mohamed Salah, Dele Alli, Christian Eriksen og Philippe Coutinho er bare nogle af de kvalitetsspillere, der er livsfarlige foran kassen. Vi synes derfor, at det lugter af mange mål, og derfor er vores anbefaling et spil på over 2,5 mål i kampen.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...