18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Tottenham live stream online


Se Tottenhams kampe fra Premier League på ViaPlay. Du kan se Spurs i aktion via live streaming.

Højbjerg og Tottenham bliver bare bedre og bedre i disse år. Kan de tage endnu et skridt op af rangstigen, og bytte sidste sæsons placering ud med guldet i 2023/2024?

Følg vores trin-for-trin herover, så er du i gang med at se Højbjerg og co. inden længe.

Du kan følge et hav af de allerbedste kampe fra Premier League, hvis du tegner et abonnement på Viaplay Sport.

Tottenham live stream

SE TOTTENHAMS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM TOTTENHAM

Tottenham Hotspur Football Club blev grundlagt i 1882 som Hotspur F.C., og de spillede i Southern League fra 1896 til 1908, hvor holdet derefter blev udvalgt til at deltage i 2. division i England. Klubben går ofte under kælenavnet ”Spurs”, og holdets motto er ”Audere est Facere”, som betyder ”At turde er at gøre”. Det er symboliseret ved en hanekylling i klubbens logo. I 1901 blev ”Spurs” det første hold, uden for divisionerne, til at vinde det prestigefyldte FA Cup-trofæ. Det er sidenhen lykkedes for klubben at vinde FA Cuppen syv gange. London-klubben spillede de første kampe på offentlige baner, da man ikke havde fornødne økonomiske midler til at spille på eget stadium. I 1888 rykkede klubben fra offentlige baner til Northumberland Park, hvorefter klubben flyttede videre til White Harte Lane ti år senere. Efter FA Cup-sejren i 1901 skulle der gå 20 år, før klubben igen strøg til tops i pokalturneringen. Her vandt man over Wolverhampton i finalen på Stamford Bridge.

Tottenham oplevede noget af en nedgangsperiode igennem slut 1920´erne, 1930´erne og 1940´erne. Klubben rykkede ned lige efter krigen – men kom dog hurtigt tilbage. Tottenham kom stærkt igen i 1950’erne ved at hjemtage det engelske mesterskab i 1950/1951 (det, hvor de vandt med fire point ned til Manchester United. I 1960’erne havde klubben sin storhedstid. ”Spurs” vandt FA Cuppen hele tre gange (1960/61, 1961/62 og 1966/67), det engelske mesterskab en enkelt gang (1960/61) og UEFA Winners Cup i 1962/63. Klubben vandt altså The Double i 1960/61, men siden hen har den engelske klub ikke vundet nogen mesterskaber. ”Spurs” strøg til tops foran Sheffield Wednesday og Wolwerhampton Wanderers i den engelske liga, mens det blev til en finalesejr over Leicester i FA Cuppen. Her var Tottenham kendt for at spille såkaldt flydende pasningsspil (Push and Run), som var en noget anden spillestil, end mange af de andre klubber udøvede. Det var kutyme at spille høje lange bolde (Kick and Rush), men Tottenham havde altså succes med en ny og frisk spillestil i det ellers meget konservative, engelske fodboldmiljø.

I forbindelse med, at klubben havde vundet The Double, debuterede man i Europa. Her stod Tottenham i første kamp over for polske Gormik Zabrze, og de endte med at tabe med hele 2-4. Englænderne svarede dog prompte igen med at vinde med hele 8-1 i returopgøret på White Harte Lane til stor glæde for de næsten 60.000 fans.

På daværende tidspunkt blev holdet trænet af legendariske William Edward Nicholson (også kaldet Bill Nicholson). Han var træner for Tottenham fra 1958 til 1974, og inden da havde han en glorværdig karriere som spiller i klubben. Han er den længst siddende træner for Tottenham, som sidenhen har skiftet en del ud på posten. Bill Nicholson nåede at stå i spidsen for Tottenham i hele 832 kampe, og han vandt 408 af dem (49,03 procent sejr). Til sammenligning har den nuværende træner Mauricio Pochettino vundet 53,99 procent af sine kampe, men han har også ”kun” været træner for Tottenham i 163 kampe.

Tottenham spiller deres nuværende hjemmekampe på det nye Tottenham Hotspur Stadium, som blev indviet i april 2019. Holdet spillede ellers i lang tid på det legendariske Wembley Stadium, da indvielsesdatoen for det nye stadion flere gange blev udskudt. Tottenham har ikke altid spillet i hvidt på hjemmebane. Tottenhams første spillersæt var præget af blå farver, og det var først i slutningen af det 19. århundrede, at holdet skiftede trøjefarve til hvid. Klubben er senere hen blevet kaldt for ”Lillywhites” på grund af deres outfit.

Tottenham er kendt for at have mange tilhængere, og mellem 1946 og 1969 har klubben haft det højeste gennemsnitlige tilskuertal i England fem gange. Klubben har haft diverse ærkerivaler gennem tiden, men den største rival af dem alle er nok Arsenal. De to London-klubber har mødt hinanden næsten 200 gange, og det er tit nogle drabelige opgør, som finder sted. Kampen bliver kaldt North London derbyet. Her har Tottenham været lillebror i mange år, men i sidste sæson sluttede Tottenham foran Arsenal, og det må glæde mange Tottenham-fans. Tottenham har også en stor rivalisering med Chelsea og West Ham.

Igennem 1970´erne, 1980´erne og 1990´erne havde Tottenham moderat succes med tre FA Cup-titler (1980/81, 1981/82 og 1990/91), to Liga Cup-triumfer (1970/71, 1972/73 og 1998/99) og to UEFA Cup-trofæer (1971/72 og 1983/84). I 1978 var klubben en af de første til at hente udenlandske stjerner til landet. De to argentinske verdensmestre Osvaldo Ardiles og Ricardo Villa blev begge købt til Tottenham, og det skulle vise sig at være det første skridt mod mange udenlandske stjerner i England generelt. I UEFA Cup-finalen i 1983/84 spillede holdet mod Anderlecht over to kampe. Det engelske hold endte med til at trække det længste strå til sidst i en straffesparkskonkurrence – efter 2 x uafgjort. På Anderlecht-holdet var både Morten Olsen, Kenneth Brylle og Per Frimann med i truppen. FA Cup-triumfen i 1990/91 blev en realitet efter en flot turnering, hvor London-klubben slog rivalerne fra Arsenal i den ene semifinale, mens det gik ud over Nottingham Forest i finalen. I den periode huserede store spillere som Sol Campbell, Nicky Barmby, Gary Lineker, Jürgen Klinsmann og Teddy Sheringham på holdet. Derudover spillede legenden Steve Perryman, og han er pt. indehaver af rekorden for flest spillede Tottenham-kampe. Hele 854 kampe spillede Perryman i årene 1969-1986.

Igennem 00´erne havde Tottenham ikke deres bedste periode, og det gik også ud over trænerne. Fra 2000 til 2010 havde Spurs hele otte trænere – heriblandt Juande Ramos, Harry Redknapp og Martin Jol. Tottenhams bedste placering i ligaen i den periode var en fjerdeplads i 2009/2010. Klubbens nuværende træner Mauricio Pochettino har været i klubben siden 2014, og han har skabt positive resultater. Med afsæt i en meget solid hjemmebane sluttede Tottenham som nummer to i sidste sæson. Pochettino har løftet Tottenhams niveau de senere år.

I den nuværende trup har Tottenham en enkelt dansker i form af Christian Eriksen. Han er en stor profil på holdet, og fynboen er en af de mest kreative spillere i Premier League. Han har indtil videre spillet over 100 kampe for Tottenham, siden skiftet fra Ajax i 2013.

Tidligere har der kun været én dansker i den hvide Tottenham-trøje. Den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen spillede i klubben fra 1996 til 2000. Her blev det til 97 kampe og 12 mål.

Et par af de største profiler på Tottenhams hold er Harry Kane og Son Heung-min, som i mange tilfælde udgør Tottenhams angreb. Harry Kane har allerede været topscorer i både Premier League og ved VM, og han bliver bare ved med at sende boldene i nettet på stribe. Han bliver utroligt vigtig for holdet i den kommende sæson.

Tror du, at Tottenham kan gentage succesen fra sidste sæson eller måske gå hele vejen?

LIVE STREAMING AF TOTTENHAMS KAMPE


Det er nemt at komme i gang med at live streame kampene fra den engelske Premier League. Det foregår hos ViaPlay med en ViaPlay-konto, og hvis du følger guiden til venstre, har du live-billeder ved hånden i løbet af få minutter.

Med en konto hos ViaPlay har du adgang til engelsk topfodbold uge efter uge, men du får også adgang til eksempelvis Champions League og La Liga, samt et utal af andre store sportsgrene.

Når du live streamer via ViaPlay, kan du gøre det fra både mobil, tablet og computer. Du har således alletiders mulighed for at se Tottenham og de øvrige PL-klubber i aktion – også selvom du er på farten.

▶︎

Live

Sådan streamer du Tottenham online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD


Er det ikke den engelske fodbold, der tænder dig? Så giver vi dig her tre alternativer, der alle kan live streames uden abonnement hos bookmakerne. Husk at du skal have penge stående på kontoen for at kunne live streame hos bookmakerne.

Real Madrid

Mesterklubben Real Madrid spillede noget af det mest betagende fodbold under Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo, men Ronaldo er nu fortid i klubben. Kan Real Madrid henvise FC Barcelona til 2. pladsen i 2023/2024 uden deres største ikon? Se med hos bookmakerne, der live streamer alle spanske kampe.

AS Roma

Totti-æraen er forbi, men der er stadig masser af gang i Rom-klubben, AS Roma. Har du lyst til at se med, når Edin Dzeko og co. duellerer med SS Lazio i det store italienske derby? Så klik dig ind forbi bookmakerne, der tilbyder abonnementsfri live streaming på alle kampene fra Serie A.

Galatasaray

Er det intensiteten og de intimiderende hjemmebaner, der sætter gang i fodboldglæden hos dig? Så er det måske Galatasaray og tyrkisk fodbold, du bør kigge på. Der er masser af spænding om det tyrkiske mesterskab i disse år, hvor både Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray holder sig til i toppen. Hvem løber med Süper Lig-titlen i 2023/2024?

OPTAKTER TIL SENESTE TOTTENHAM KAMPE

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.