18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Betfair
95/100

Betfair bonus anmeldelse

Updated on

juli 2024

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair Gå til Betfair
  For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

  Hvis ikke man har hørt om Betfair før, så er denne anmeldelse et godt startpunkt. Betfair har siden deres grundlæggelse i år 2000 stiftet verdens største spillebørs. 

  De kom med et nyt indspark til bettingverdenen, da de introducerede deres Betfair exchange. De har ry for at være en af de mest innovative bookmakere. Det ser man også på deres enorme kundebase. 

  De har udviklet sig stærkt, blandt andet fordi der tit er en Betfair bonus at hente hos dem. Man kan også finde en Betfair bonus til nye danske kunder i denne artikel. Men vi vil gerne lige omkring Betfair odds og meget andet i denne anmeldelse.

  Betfair bonus

  For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

  Hvad får Betfair til at skille sig ud i Danmark?

  Det kan godt være et dybt ocean at udforske, når man er ny blandt bookmakere. Ligesom kioskerne på gadehjørnerne i 00’erne popper der næsten månedligt en ny bookmaker op på det danske marked. Betfair anerkendte dette og sørgede for, at de ikke bare var ligesom alle andre.

  Det gjorde de særligt ved at lancere deres innovative spillebørs. Den kan godt være lidt kringlet, hvis man er ny. Hvis man holder tungen lige i munden, så forklarer vi, hvordan det hænger sammen her.

  Betfairs spillebørs bliver også kaldt for Betfair Exchange. Man kan sammenligne det med et aktiemarked, hvor man kan både købe og shorte aktier. I modsætning til en traditionel bookmaker, oddser man altså imod andre kunder på Betfair Exchange. 

  Det betyder, at oddset svinger alt efter, hvor mange kunder støtter særlige udfald. Kunder har derfor muligheden for at finde odds, man ikke kan finde hos andre bookmakere. Men det handler om at være vågen. 

  Betfair Exchange kan også ændre sig meget hurtigt. Det handler selvfølgelig om, hvordan markedet bevæger sig. Man kan ovenikøbet også spille på Betfair Exchange, når begivenhederne er i gang. Det giver en ekstra dimension til spiloplevelsen. 

  Og vi synes, det var et kærkomment afbræk fra traditionelle bookmakere, da vi lavede denne anmeldelse.Man kan sagtens også blot bruge Betfair på den klassiske måde. Og derfor giver det et ekstra aspekt, når man er kunde hos Betfair.

  Sådan får du din Betfair bonus

  Det vigtigste først. Man kan altså kun få denne bonus, hvis man ikke tidligere har haft en konto hos Betfair. Det er en Betfair velkomstbonus, der – som navnet antyder – kun gælder nye kunder i kiosken.

  Man skal desuden være over 18 år. Og så skal man have bopæl i Danmark for at kunne gøre brug af Betfairs bonus. Når man opretter sin nye konto hos Betfair, skal man skrive deres Betfair bonuskode ind.

  Den hedder ‘ZDK10M’. Når man har oprettet sin konto, skal man placere et væddemål på minimum 100 kroner til minimum odds 1,50. Når det væddemål er færdiggjort. Og der er det lige meget, om det er en vinder eller en taber. Så får man 100 kroner ind som free bet på sin konto. Man har derefter 90 dage til at bruge sit free bet.

  Det skal understreges, at man diskvalificerer sig fra Betfair bonus, hvis man benytter cash out-funktion på det kvalificerende væddemål.

  Betfair
  95/100
  Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
    For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

    Vilkår og betingelser til Betfair bonus

    Vi har ridset de vigtigste vilkår og betingelser op til Betfair bonus herunder. Det skal understreges, at det er vigtigt, man spiller ansvarligt. Man skal ikke spille for penge, man ikke har. Og vi råder til, at man søger hjælp, hvis man er i tvivl, om man har problemer.

    Man skal leve op til dansk lovgivning om at oddse. Det betyder, at man skal være over 18 år. Man skal have fast bopæl i Danmark. Og så til denne Betfair bonus gælder der også nogle andre vilkår.

    Når man har spillet for de 100 kroner, som udløser bonussen. Så har man 90 dage til at placere sit free bet. Man kan ikke trække værdien af sit free bet ud på sin bankkonto.

    Aldersgrænse18+.
    IndbetalingsgrænserMin. 100
    GennemspilskravIntet gennemspilskrav. Man har 90 dage til at bruge sit free bet.
    EksempelSpil 100 kroner op min. odds 1,50 og få 100 kroner i freebet

    Man får ikke et større free bet af at spille for et større beløb.

    Betfair live stream

    Betfair live streaming giver åbenlyst en mere dynamisk oplevelse, når man bruger deres site. Det giver en mulighed for at følge med i sit væddemål, som begivenheden foregår.

    Som det desværre er tilfældet hos mange bookmakere, så er det minus de største ligaer i verden. Man kan dog alligevel følge med i nogle af de bedste norske fodboldrækker. Oveni det har de også flere kvalifikationskampe til VM på programmet.


    Så det er ikke fordi, man løber tomhændet fra Betfair live stream, hvis man vil have noget at fordrive tiden med. Som en ekstra feature, kan man også se, hvilken kanal, der så viser begivenhederne. Når Betfair ikke selv sidder på rettighederne. Og det kan man altså godt bruge.

    Kvaliteten af Betfairs live streams er næsten det, de bør bryste sig mest over. Vi testede kvaliteten på både superskarpt og relativt sløvt internet. Og det kan stadig hamle op med de bedste streamingtjenester på tapetet. Man er nødt til at have et aktivt væddemål på begivenheden for at kunne se den.

    Betfair Live Streaming

    Betfair bonus – sammenlignet med konkurrenterne

    Vi har tidligere beskrevet, hvordan det er en jungle af bookmakere på internettet. Og det kan godt virke uoverskueligt. Det gælder især, hvis man er forholdsvis ny i dette univers. Det er dog ikke noget at være træt af. 

    Og så gør det også, at man kan få mange forskellige bonusser rundt omkring – ikke bare hos Betfair. Derfor har vi også valgt, at sætte Betfair bonus op mod nogle af deres største konkurrenter, kan man passende kigge på Unibet. Så vi kan se, hvordan de måler sig op med hinanden, når det kommer til velkomstbonusser.

    Bonusserne varierer tydeligvis. Og det gælder derfor om at undersøge, hvilken, der passer til ens behov bedst. Man kan sige så meget om deres Betfair Exchange. 

    Nogle steder har de gennemspilskrav, der gør, at man skal spille for en stor sum, før man kan trække pengene ud. Sådan er det ikke hos Betfair. 

    På den anden side, så er Betfairs bonus også ret lille, og det kan være et minus for nogen. Derfor må man jo selv opveje, hvad, der betyder noget, når man skal vælge en bonus.

    Betfair odds og sportsdækning

    Sportsentusiasten vil aldrig savne noget hos Betfair sportsbook. Udover deres innovative Betfair spillebørs tilbyder de også traditionelle odds på utallige sportsgrene.

    På Betfair kan du naturligvis satse på alle de store europæiske fodboldligaer. Det gælder specialspil på Premier League, Superligaen og mange andre af de mest konkurrencedygtige ligaer. 

    De sidder også på en stor del af tennissporten. Man kan følge Holger Rune i nogle af de største tennisturneringer i verden. De har endda live stream på French Open.

    Hvis man skal se EM til sommer, så kan der også findes odds på det hos Betfair sport. Og det er ikke bare de klassiske 1×2-væddemål. Det kan eksempelvis være special, hvor man spiller på målscorere. Eller over/under antal mål, antal hjørnespark, antal kort eller noget helt fjerde. Man kan finde utallige specials, når bolden ruller i det tyske.

    Betfair Odds Og Sportsdækning

    Selv hvis de mest populære markeder ikke er dine favoritter, kan du udforske de mere nicheprægede sportsgrene. Dog kan det ske, at Betfair odds på visse begivenheder først bliver tilgængelige tæt på starttidspunktet. 

    Betfair har 29 forskellige sportsgrene at vælge imellem, herunder e-sport, surfing og australsk fodbold. Sportsmarkederne på Betfair inkluderer:

    • Fodbold:
    • Basketball;
    • Tennis;
    • Ishockey;
    • Cricket;
    • Rugby;
    • MMA;
    • Surfing;
    • Amerikansk fodbold;
    • Golf;
    • Cykling;
    • Og meget mere.

    Er du interesseret i, hvordan du aktiverer Unibet bonus? Læs vores artikel.

    Betalingsmetoder Betfair

    Vi oplevede ingen slinger i valsen, da vi skulle lægge penge ind på vores konto. Og for den sags skyld heller ikke, når vi ville have dem ud igen.

    De har utallige muligheder at vælge imellem, så der er noget til ethvert ønske. Det er dog vigtigt at sige, at nogle Betfair bonus ikke altid kan klares ved samtlige betalingsmetoder. 

    Vi vil derfor råde til, at man indbetaler med sit betalingskort, når man skal have bonusser. Det gælder ikke kun hos Betfair, men en generel tommelfingerregel hos bookmakere. De tilgængelige betalingsmetoder er:

    • Bankoverførsel;
    • Dankort;
    • Maestro;
    • MasterCard;
    • Solo;
    • Visa;
    • E-wallets;
    • Paypal.

    Man kan godt komme til at vente et døgn eller to, når man skal have pengene ud på sin konto. Besøg Betfair hjemmeside for at få mere information.

    Betfair kundeservice

    Vi vil nu komme ind på en af de ofte oversete fordele ved en pålidelig bookmaker. Deres kundeservice skal være i top. 

    Den primære metode til at kontakte Betfair kundeservice er igennem deres live chat. Betfair live chat har åben hele døgnet rundt og alle ugens dage. Det giver ro i maven, når man også sidder midt om natten og finder de bedste odds på australsk fodbold. Som selvfølgelig bare er et tænkt scenarie. 

    Man kan også kaste sig ud i deres FAQ-sektion. Den er meget omfattende og indeholder nok løsninger på 90% af de problemer, der alligevel kommer i chatten. Vi ved ikke, hvordan de har det med det. Men vi vil råde til, at man godt kan skimme FAQ-sektionen igennem, inden man hiver fat i supportholdet.

    Er man okay med at vente en dag eller to på svar. Eller er problemet så omfattende, at man ikke føler, det kan klares over en chat. Så er deres e-mail også til stor hjælp. Man kan forvente svar indenfor et par dage.

    Det er også muligt at gribe knoglen og få fat i en med det samme. Og det sidste er sagt med usikkerhed i stemmen. Fordi man godt kan risikere at sidde i en telefonkø i en ret lang tid.

    Betfair Kundeservice

    Betfair app

    For dem, der foretrækker at spille, mens de er på farten. Eller simpelthen ikke bruger meget tid foran en computer, tilbyder Betfair en praktisk løsning. Du kan nemt få adgang til Betfair via din telefon eller tablet. Det giver en fleksibilitet til at spille hvor som helst og når som helst.

    Der er to primære måder at tilgå Betfair på mobile enheder. Først kan du bruge din enheds browser til at besøge deres hjemmeside, hvilket giver dig adgang til alle funktioner direkte. 

    Men for en mere optimeret og brugervenlig oplevelse, anbefales det at downloade Betfairs app. Den er tilgængelig for både Android- og iOS-enheder. Appen tilbyder en hurtigere og mere strømlinet brugerflade, hvilket gør det lettere at navigere og placere væddemål.

    Brugere kan nemt følge med i sportsbegivenheder og placere væddemål i realtid, hvilket øger spændingen ved betting. Derudover kan appen sende notifikationer om vigtige kampe og odds, så du aldrig går glip af en mulighed.

    Samlet set gør Betfairs app det nemt og bekvemt at nyde bettingoplevelsen. Uanset hvor man befinder sig, med en intuitiv app og fuld adgang til alle de vigtigste funktioner.

    Betfair App

    Min rejse: Betting hos Betfair


    Det har faktisk været en enormt god oplevelse at prøve Betfair af. Vi var forholdsvis nye til hele konceptet om deres spillebørs. 

    Det tog dog ikke lang tid, før man havde fået det fint ind under huden. Hvis du stadig sidder og undrer dig over, hvordan det fungerer. Så kan du scrolle op og læse afsnittet om Betfair Exchange en gang til.

    Æstetikken på Betfair giver også en spændende oplevelse. Det betyder selvfølgelig ikke noget for oddsene og spillene. Det giver dog en stemning af, at man sidder i et war room i Las Vegas og følger spillets gang udfolde sig.

    Vi håber, at denne anmeldelse har gjort dig klogere på Betfair bonus, og hvad de ellers har at tilbyde.

    Eksperttips til at oddse med Betfair

    • Udnyt Betfair spillebørs

    Betfair spillebørs skiller sig ud fra traditionelle bookmakere med deres spillebørs. Spillerne “sætter” deres egne odds ved at støtte forskellige udfald. Dette giver mulighed for bedre odds og potentielt højere gevinster. 

    For at forstå spillebørsen, bør du sætte dig grundigt ind i markedet og forstå de dynamikker, der påvirker odds. Hold øje med ændringer og vær klar til at placere væddemål, når oddsene er til din fordel. Ved at blive fortrolig med spillebørsen kan du finde værdi, som traditionelle odds ikke altid tilbyder.

    • Kombiner live betting og Betfair live stream

    Betfair har et af de største udvalg indenfor sport og live stream. Det skal udnyttes. Og det har vi også fået draget meget nytte af, mens vi har testet Betfair dk. Man kan også få det til at gavne sine spil. Når man live streamer, kan man analysere spil og tendenser, hvilket hjælper med at sætte bedre live odds.

    • Pas på dine penge

    Dette er det vigtigste råd. Når du spiller hos Betfair eller enhver anden bookmaker, så spil ansvarligt. Man skal ikke rodes ud i noget, hvor man ikke har råd til sit spilforbrug. Huset vinder altid i sidste ende, så man skal ikke se det som en vej til rigdom. Man kan få hjælp på StopSpillet.dk.

    Fordele og ulemper: Er Betfair bonussen det værd?

    Vi har også taget et kig på nogle af de fordele og ulemper, der er ved at spille på Betfair. Dem finder du herunder.

    + Fordele:

    • Stort udvalg af sportsmarkeder og oddstyper
    • Sportsbørs med dynamiske odds
    • God kvalitet på Betfair live streams

    – Ulemper:

    • Man skal have aktivt væddemål for at se live stream
    • Skal vente på udbetalinger

    Værd at vide om Betfair bonussen

    Du skal blot oprette dig som ny kunde hos Betfair. Derefter skal du skrive bonuskoden ‘ZDK10M’ under feltet for bonuskoder. Når du så har foretaget dig et spil på minimum 100 kroner til minimum odds 1,50. Så får du et free bet på 100 kroner på din konto.

    Nej, når bonussen først er blevet aktiveret, kan du ikke annullere den.

    Nej. Den Betfair bonus, du aktiverer, skal bruges på et væddemål i sport. Du bestemmer dog selv, om det skal være fodbold, tennis, basketball eller noget fjerde.

    Man har 90 dage til at spille sit 100 kroners free bet på Betfair.

    Man kan downloade app Betfair på Apple Store eller Google Store. Henholdsvis efter om man har en iOS- eller en Android-enhed.

    Betfair
    95/100
    Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
      For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.