18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Campobet
90/100

Campobet bonus anmeldelse

Updated on

juli 2024

100% op til 1000 kr Gå til Campobet
 • Stærk velkomstbonus og andre bonustilbud
 • Bredt spiludvalg med odds
 • Brugervenlig og enkel platform
Min. 18år | Kun nye spillere | Min. indbeatling: 100kr | Max. bonus: 1000kr | Omsætningskrav: 5x indbeatling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Hvis du indbetaler 1.000 kr. modtager du en bonus på 1.000 kr. Så skal du omsætte for (1.000 kr. + 1.000 kr.) x 5 = 10.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds 1,50 | Se fulde villkår here | Selvudeluk via ROFUS.NU | Få rådgivning via Stopspillet.dk.

Campobet er en af de nye bookmakere i Danmark, som er trådt ind på markedet med et stærkt og bredt udvalg af konkurrencedygtige odds. Som ny kunde kan du modtage en Campobet bonus, hvis du opfylder alle regler og vilkår.

I denne Campobet anmeldelse tager vi et grundigt kig på den nye bookmaker. Vi viser dig hvad du kan spille på, hvilke kampagner der tilbydes, ind- og udbetalingsmuligheder osv. Derudover vurderer vi også hvordan bookmakeren står i forhold til konkurrenterne i branchen. 

Til at starte med kigger vi på den bonus, som tilbydes til nye kunder. Den giver dig 100% på din første indbetaling op til 1.000 kr*. – altså en fordobling af din første indbetaling.

Skærmbillede taget den 17. juli 2024.

*Min. 18år | Kun nye spillere | Min. indbeatling: 100kr | Max. bonus: 1000kr | Omsætningskrav: 5x indbeatling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Hvis du indbetaler 1.000 kr. modtager du en bonus på 1.000 kr. Så skal du omsætte for (1.000 kr. + 1.000 kr.) x 5 = 10.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds 1,50 | Se fulde villkår here | Selvudeluk via ROFUS.NU | Få rådgivning via Stopspillet.dk.

Sådan gør du krav på din Campobet bonus

Hvis du vil modtage din Campobet bonus som ny kunde, er det ganske enkelt. Det tager ikke lang tid at oprette sin konto og aktivere bonussen, og derefter kan man straks gå i gang med at bruge den. For at modtage din Campobet velkomstbonus skal du blot følge disse trin:

Når du har oprettet din konto og aktiveret din bonus, skal du blot sørge for at foretage din første kvalificerende indbetaling. Når den er gennemført, vil du med det samme modtage et bonusbeløb svarende til indbetalingen.

Du kan derefter straks gå i gang med at spille og begynde at gennemføre omsætningskravet. Tabellen nedenfor viser hvilke regler og vilkår der gælder for denne velkomstbonus sport.

Campobet bonus:100% op til 1000 kr*
Generelle bonusbetingelser:18+ | Kun for nye spillere i Danmark
Omsætningskrav:5x bonus + indbetaling
Minimum odds:2.00 for singlespil eller 1.50 for hvert valg på multispil
Maksimal indsats pr. væddemål:500 kr.
Omsættes indenfor:60 dage
Campobet bonuskode:Ingen bonuskode *Reklamelink

* Min. 18år | Kun nye spillere | Min. indbeatling: 100kr | Max. bonus: 1000kr | Omsætningskrav: 5x indbeatling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Hvis du indbetaler 1.000 kr. modtager du en bonus på 1.000 kr. Så skal du omsætte for (1.000 kr. + 1.000 kr.) x 5 = 10.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds 1,50 | Se fulde villkår here | Selvudeluk via ROFUS.NU | Få rådgivning via Stopspillet.dk.

Campobet live streaming

Hvis du opretter dig som kunde, kan du benytte dig af Campobet streaming via live betting-platformen. Her kan du se direkte billeder fra en lang række kampe og begivenheder på tværs af sportsgrene. Du kan benytte live stream Campobet til at se bl.a. fodbold, tennis, basketball, ishockey, bordtennis, volleyball og meget mere.

Når du benytter live stream hos Campobet er kvaliteten af billederne ganske fin. Du kan se kampene direkte via et lille vindue på live betting-platformen. Det er desværre ikke muligt at se billederne i fuld skærm når du logger ind via computeren. Det er dog muligt hvis du benytter dig af en tablet eller mobil.

Campobet streaming er gratis at benytte for alle kunder. Det eneste der kræves for at få adgang til billederne er, at du har penge på din konto eller at du har placeret et Campobet væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Generelt er live stream hos Campobet en ganske brugervenlig oplevelse. Du kan hurtigt få et overblik over alle aktuelle live streamede begivenheder såsom live fodbold Campobet. Det gør du ved at gå til live betting-sektionen. Derefter kan du klikke på “Streaming” øverst til højre, hvorefter du kun vil se de begivenheder, som live streames.

Campobet live streaming
Skærmbillede taget den 17. juli 2024.

Dybdegående analyse af vilkår og betingelser for Campobet-bonus

Hvis du er i tvivl om du ønsker at modtage din Campobet bonus eller ej, bør du kende til de regler og vilkår der gælder for den. Derfor gennemgår vi i denne sektion nogle af de vigtigste vilkår for bonussen.

Først og fremmest skal du være opmærksom på at den kun tilbydes til nye kunder, der er bosiddende i Danmark. Du kan altså ikke modtage bonussen hvis du allerede har en konto. Derudover skal du være opmærksom på at indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill ikke kvalificerer dig til at modtage bonussen. Den mindst kvalificerende indbetaling er 100 kr.

Omsætningskravet lyder på 5 gange indbetalingen og bonusbeløbet. Hvis du indbetaler 1.000 kr. og modtager 1.000 kr. i velkomstbonus, skal du omsætte det samlede beløb på 2.000 kr. 5 gange. Det svarer altså til en samlet omsætning på 10.000 kr. Du har 60 dage fra du har foretaget den kvalificerende indbetaling til at opfylde dette omsætningskrav.

Det er maksimalt 500 kr. pr. væddemål, der tæller med i omsætningskravet. Der gælder et minimumodds på 2.00 for single-væddemål samt 1.50 for hvert valg på multi-væddemål. Bemærk at væddemål indgået med freebets eller andre bonusmidler ikke tæller med i omsætningskravet.

Yderligere bonusser og kampagner hos Campobet

Som kunde hos Campobet DK får du adgang til et stort udvalg af andre bonusser og kampagner. Bookmakeren markerer sig nemlig allerede nu positivt i branchen med et stort udvalg af kampagner og bonustilbud til både nye og eksisterende kunder. Det inkluderer bl.a. også en Campobet velkomstbonus til casinoet.

Du kan f.eks. udnytte den ugentlige reload bonus, som giver dig en fordobling af en indbetaling hver uge. En anden kampagne er den såkaldte “2 Goals Ahead”, hvor du kan få en tidlig udbetaling hvis dit hold fører med 2 mål på ethvert tidspunkt i løbet af kampen. Vær opmærksom på hvilke begivenheder, der er dækket af denne kampagne.

Den sidste kampagne du skal være opmærksom på, er den såkaldte “Accumular Boost”. Den giver dig et boost på op til 100% på dine multivæddemål med mindst 3 begivenheder. Hvor mange procent du modtager i boost på dine gevinster, afhænger af hvor mange spil du har på din kupon. Jo flere begivenheder du spiller på, jo større bliver dit boost.

Som en ekstra feature på hjemmesiden kan du også udføre forskellige udfordringer og vinde trofæer, som giver belønninger, der kan bruges til spil på din konto.

Væddemålsudvalg og sportsdækning hos Campobet

Selvom Campobet er en relativt ny bookmaker i den danske branche, er det alligevel en bookmaker med masser af konkurrencedygtige odds. Du kan finde Campobet odds på et væld af forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer.

Du kan selvfølgelig spille på alle de mest populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey. Derudover kan du også spille på et stort udvalg af mindre profilerede sportsgrene såsom bordtennis, badminton, golf, kampsport, motorsport, e-sport, dart, snooker og endda også squash og padel.

På langt de fleste begivenheder kan du også spille live via Campobet live betting. Her kan du spille mens sportsbegivenheder er i gang, og dermed få endnu mere spænding. Udvalget af Campobet live odds er ganske stort, også på specifikke begivenheder.

Du kan spille på de fleste af de spiltyper, som også er tilgængelige som odds før kampene starter. Generelt er Campobet live en brugervenlig platform, som giver dig gode muligheder for at spille på live begivenheder.

Alt dette er tilgængeligt på en brugervenlig og enkel platform, som gør det nemt at finde frem til lige præcis de Campobet odds man leder efter. Sammenlignet med konkurrenterne er niveauet af odds desuden ganske pænt.

Campobet odds
Skærmbillede taget den 17. juli 2024.

Brugeroplevelse hos Campobet

Spiloplevelsen hos Campobet DK er generelt helt i top. Brugervenligheden er ikke til at tage fejl af. Bookmakeren har opbygget en gennemskuelig og enkel hjemmeside, som gør det nemt at finde frem til de Campobet odds, man leder efter.

Hjemmesiden er opbygget på samme måde som hos de fleste andre bookmakere. Du finder en navigationsmenu i venstre side, hvor alle sportsgrene, ligaer og turneringer er logisk inddelt efter popularitet og i alfabetisk rækkefølge.

Den samme navigationsmenu er tilgængelig hos Campobet live betting. Hvis der er en specifik begivenhed du leder efter, kan du også benytte en søgefunktion til at søge efter et specifikt hold eller spiller. Så kan du springe direkte til den begivenhed, du leder efter.

Det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang hos bookmakeren via en enkel kontooprettelse samt et brugervenligt login. Du logger ind med MitID som du også kender det fra andre bookmakere, og det tager ikke mere end et minut. Når du først er logget ind, kan du også hurtigt finde dine begivenheder og placere dine væddemål.

Campobet live odds og live betting er også integreret som en del af den overordnede sportsbook. Dermed er det nemt at navigere frem og tilbage mellem prematch betting og live betting.

Du kan tilmed også kombinere væddemål og lave kuponer, som både indeholder prematch odds og Campobet live odds. Alt i alt er brugervenligheden helt i top med en nem og enkel navigation og en hurtig betjening.

Campobets velkomsttilbud sammenlignet med konkurrenterne

Hvis man sammenligner den Campobet velkomstbonus, du kan modtage som ny kunde med de velkomsttilbud der tilbydes hos konkurrerende bookmakere i den danske branche, er der tale om en ganske konkurrencedygtig en af slagsen. Hvis man f.eks. sammenligner den med et Unibet tilbud, minder den meget om konkurrenternes bonusser.

Hos de fleste bookmakere kan man nemlig også modtage en indbetalingsbonus. Og hos de fleste vil der også være tale om en fordobling af den første indbetaling. Campobet bonussen adskiller sig dog lidt i forhold til omsætningskravet.

Campobet har et minimumodds på 2.00 for singlevæddemål, hvilket er lidt højere end hos konkurrenterne. Hvis du spiller multivæddemål, skal du dog blot spille til minimum odds 1.50 for hvert valg på din kupon. Derudover har Campobet velkomstbonussen en grænse på 500 kr. pr. spil, og sådan en grænse finder man ikke hos mange af konkurrenterne.

Samlet set er bonussen ganske sammenlignelig med de velkomstbonusser du kan finde hos konkurrerende bookmakere. Det gælder både i forhold til bonustypen, beløb og omsætningskrav.

Betalingsmetoder: Indskud og udbetalinger

Når du skal foretage ind- og udbetalinger til og fra din konto hos Campobet DK, har du en række forskellige betalingsmetoder til rådighed. Du kan nemt og hurtigt foretage både ind- og udbetalinger, og det foregår altid uden gebyrer.

I listen nedenfor finder du alle tilgængelige betalingsmuligheder hos Campobet:

 • MasterCard
 • Visa
 • MobilePay
 • Zimpler
 • Skrill
 • Neteller
 • Skrill 1-Tap
 • PayPal
 • Paysafecard
 • Trustly
 • Bankoverførsel

Hvis du gerne vil modtage din bonus til sport, skal du huske at indbetalinger foretaget med Neteller og Skrill ikke er kvalificerende til at modtage bonussen. Alle indbetalinger behandles med det samme og vil straks være tilgængelige på din konto. Ved udbetalinger går der 1-3 bankdage før udbetalingen er behandlet og tilgængelig for dig.

Kundesupport og sikkerhedsforanstaltninger

Hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, kan du altid tage kontakt til Campobet kundeservice. Du kan både kontakte dem via e-mail på [email protected] eller via live chat på hjemmesiden.

Du kan eventuelt også tjekke deres FAQ-sektion, inden du kontakter dem. Her finder du nemlig svar på mange af de mest stillede spørgsmål.

Responstiden er i de fleste tilfælde ganske lav, så du hurtigt kommer i kontakt med en medarbejder. De er desuden ganske venlige og har de kompetencer, der skal til for at kunne hjælpe dig med dine henvendelser. Du har desuden mulighed for at kontakte dem på dansk, hvilket ikke er noget alle bookmakere i Danmark kan prale af.

Når det gælder sikkerhed, har Campobet sørget for at passe godt på dig og dine data. Bookmakeren har en licens fra den danske Spillemyndighed, og det betyder at de skal leve op til dansk lovgivning.

Det giver dig en ekstra sikkerhed og en vished om at dine informationer ikke deles ulovligt med tredjeparter. Du kan desuden have en større tryghed om, at du ikke bliver snydt for penge, når du udbetaler.

Læs mere: Unibet bonus anmeldelse

Fordele og ulemper: Er Campobet bonus det værd?

Campobet er en seriøs bookmaker, som i den grad kan konkurrere med de førende i branchen. Spiludvalget er enormt, og på størrelse med det, du finder hos de bedste i branchen. Oddsene er desuden konkurrencedygtige, og hjemmesiden er virkelig enkel og nem at navigere rundt på.

Campobet live betting er desuden en sand fornøjelse at bruge. Den er inkorporeret som en del af den samlede sportsbook, og indeholder også et væld af markeder såsom live fodbold hos Campobet.

Velkomstbonussen og de øvrige kampagner er nogle af de andre fordele, du kan prøve som kunde. Det giver nemlig gode muligheder for at finde interessante spil, som kan pynte i dit bettingregnskab. Det er dog en ulempe at velkomstbonussen har lidt strengere krav i forhold til lignende bonusser hos konkurrenterne.

Generelt er Campobet en anbefaling værd at prøve, da de har så meget at byde på. I tabellen nedenfor har vi samlet en opsummering af vores Campobet anmeldelse med nogle fordele og ulemper ved at vælge bookmakeren.

FordeleUlemper
Stort spiludvalg og konkurrencedygtige oddsRelativt strenge omsætningskrav for velkomstbonussen
Mange tilbud til alle kunderI visse perioder kan det være sværere at få fat på kundeservice
Brugervenlighed i top

Konklusion: Din bettingrejse med Campobet

Campobet er en stærk tilføjelse til den danske bettingbranche. Den nye bookmaker bidrager til markedet med et stort spiludvalg spækket med konkurrencedygtige odds.

Hjemmesiden er også opbygget på en enkel måde, som giver en behagelig brugeroplevelse. Det gælder også når man benytter sig af live betting hos den nye bookmaker.

Kundeservice er også helt i top, og tilbyder god og venlig assistance i de fleste af døgnets timer – på dansk. Udvalget af betalingsmetoder er bredt, og dækker alle de mest gængse og mest benyttede betalingsmetoder.

Alt i alt en bookmaker, som bestemt er en anbefaling værd. Det gælder ikke mindst på grund af den bonus, du kan modtage som ny kunde.

Ofte stillede spørgsmål om Campobet bonus

Du modtager din velkomstbonus ved at oprette din konto, aktivere din sportsbonus og foretage din første kvalificerende indbetaling.

Du kan få en fordobling af din første indbetaling i velkomstbonus hos Campobet.

Du skal omsætte din første indbetaling og bonusbeløbet 5 gange indenfor 60 dage.

Alle nye kunder bosiddende i Danmark over 18 år kan modtage en Campobet velkomstbonus.

Du kan også modtage en række andre bonusser på hjemmesiden såsom en ugentlig indbetalingsbonus og akkumulator boosts. Bemærk at alle vilkår skal opfyldes for at få adgang til disse.