18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

VM 2022 LIVE STREAM

SE FODBOLD*

VM 2022

Live stream VM 2022 direkte hos ViaPlay. Se verdens største slutrunde via live streaming.

Verdensmesterskaberne i fodbold er den absolut største og vigtigste slutrunde i verdens smukkeste sport. Fans fra hele verden følger spændt med når deres landshold giver alt for at opnå den ultimative succes og hæder.

VM er løbende blevet udvidet for at gøre plads til lande fra alle verdens kontinenter. Derfor er der også hård kamp om at kvalificere sig til slutrunden, og mange landstræneres skæbne afgøres i VM-kvalifikationen. Kun de bedste hold står tilbage, så der er altid garanti for flot fodbold og historiske øjeblikke når verdens bedste landshold skal findes. Du kan følge med i VM hos ViaPlay.

På denne side giver vi dig en detaljeret guide til at få adgang til VM 2022 live stream hos ViaPlay. Så er du sikker på at have direkte billeder fra alle kampe i den kommende slutrunde i Qatar.

Legendariske Kampe

1970: Italien – Vesttyskland

En kamp som er blevet beskrevet som “århundredets bedste fodboldkamp” fandt sted ved VM i Mexico i 1970 mellem Italien og Vesttyskland. Det lignede ellers i lang tid en kedelig kamp, som hurtigt ville gå i glemmebogen. Italien havde taget en hurtig føring efter allerede 8 minutter, og denne føring blev bevaret i næsten hele kampen. Den bomstærke tyske forsvarsspiller Karl-Heinz Schnellinger, som til dagligt spillede klubfodbold i Italien, vendte dog hele opgøret på hovedet da han i det 90. spilleminut udlignede til 1-1. Det var efter stort pres og mange chancer til de hårdtkæmpende tyskere. Kampen endte dermed i overtid, hvor den brød ud i en sand målfest. Allerede efter fire minutter bragte tyskerne sig foran efter mål af Gerd Müller. Kun fire minutter efter lå bolden i tyskernes net, og bare seks minutter efter det, havde Italien taget føringen. Efter 110 minutter udlignede Tyskland igen til 3-3 – med et uafgjort resultat skulle kampen afgøres via møntkast. Det blev dog ikke en realitet da Giovanni Rivera mindre end et minut efter tyskernes udligning afgjorde kampen med en scoring til 4-3. En kamp som ellers så ud til at løbe ud i sandet med det kedelige resultat 1-0 blev dermed til “århundredets fodboldkamp”.

1986: Argentina – England

Ved VM i 1986 stod Argentina og England overfor hinanden i kvartfinalen – to store fodboldnationer med passionerede fans. Opgøret fandt sted kun fire år efter Falklandskrigen, og på fodboldbanen havde de to nationer også opbygget en stor rivalisering. Der var altså mere end bare en billet til semifinalen på spil. Kampen er kendt for to scoringer af legenden Diego Maradona, som stadig er to af de mest omtalte mål i VM-historien. Efter 51 minutter forsøgte Maradona nemlig en et-to-aflevering, men på uheldig vis blev det en engelsk fod som sendte bolden i en blød bue tilbage til Maradona i feltet. Den engelske målmand Peter Shilton kom ud af målet for at bokse bolden væk, men Maradona (som var 20 centimeter lavere end Shilton) formåede på magisk vis at komme øverst i duellen og fik bolden i mål. Den langsomme gengivelse viste dog tydeligt at Maradona brugte sin hånd til at bokse bolden i mål, hvilket desværre ikke blev set af kampens dommer. Ved pressemødet efter kampen udtalte Maradona at han scorede målet “dels med Maradonas hoved og dels med Guds hånd”. På baggrund af den udtalelse er målet senere blevet kendt som “Guds hånd”, og det vil for altid være et ubærligt og trist minde for de engelske fodboldfans. Bare fire minutter efter “Guds hånd” viste Maradona dog på ærlig vis at han var verdens bedste fodboldspiller på det tidspunkt. Han modtog bolden på egen banehalvdel og driblede forbi hele det engelske hold samt målmand Shilton og satte bolden i mål til 2-0. Målet anses af mange som det bedste individuelle mål nogensinde. Kampen endte 2-1 til Argentina, som gik hele vejen i turneringen og blev verdensmestre.

2014: Tyskland – Brasilien

En af de mest legendariske kampe nogensinde blev spillet for ikke så mange år siden, nemlig ved VM i Brasilien i 2014. Her var hele verden samlet til sambafest i Brasilien, hvor der var stor folkefest og god stemning på de brasilianske stadions. Det var da også det brasilianske hjemmehold som var den største favorit til at vinde verdensmesterskabet, og det gik strygende indtil semifinalen. Her stod brasserne overfor Tyskland, og der var lagt op til et spændende og tæt opgør om en plads i finalen. Kampen blev spillet foran mere end 58.000 larmende brasilianske fans på Estádio Mineirão, så der var i den grad pres på de tyske gæster. Det larmende stadion blev dog hurtigt ganske stille da Thomas Müller efter bare 11 minutter bragte Tyskland foran. I det 23. minut gjorde Miroslav Klose skaden værre da han gjorde det til 2-0. Derefter scorede tyskerne hele tre mål mere indenfor seks minutter, så stillingen på chokerende vis var hele 5-0 efter bare 29 minutter. Håbet var slukket og kampen blev den største ydmygelse nogensinde for det brasilianske landshold, da det endte med et nederlag på hele 7-1. De brasilianske fodboldfans omtaler stadig kampen som den største skuffelse i brasiliansk fodboldhistorie. Brasilien tabte i øvrigt bronzekampen med 3-0 til Holland mens Tyskland besejrede Argentina i finalen og blev verdensmestre.

1998: Danmark – Brasilien

Når det gælder dansk deltagelse, er der ikke noget der slår de rødhvides præstation ved VM 1998 i Frankrig. Her gik Danmark godt nok videre fra gruppespillet med blot én sejr og én uafgjort. I ottendedelsfinalen blev det til en flot 4-1 sejr mod Nigeria, som var overraskede over danskernes niveau. I kvartfinalen stod Danmark så overfor mægtige Brasilien med store stjerner såsom Roberto Carlos, Ronaldo og Rivaldo på holdet. Det var dog en ung Martin Jørgensen som scorede sit første landskampsmål efter oplæg fra Brian Laudrup efter bare 2 minutter. Kampen blev dog hurtigt vendt på hovedet da Brasilien scorede to mål, og stillingen var dermed 2-1 efter blot 25 minutter. Ved anden halvlegs start slog danskerne dog endnu engang til, og denne gang var Brian Laudrup målscoreren. Han bankede bolden op i nettaget og løb ud mod sidelinjen for at lave en af de mest ikoniske jubelscener i dansk fodboldhistorie. Rivaldo scorede kun 10 minutter efter sit andet mål i kampen og gjorde det til 3-2. De danske drenge var flere gange tæt på at score mod slutningen af kampen, men det blev altså til et nederlag på 3-2. Selvom det blev til et nederlag, står kampen stadig tilbage som en af de største præstationer af et dansk landshold ved en slutrunde. Det var også den slutrunde hvor det danske landshold nåede længst ved en VM-slutrunde, men det var desværre også slutrunden hvor det danske landshold måtte sige farvel til Laudrup-brødrene som begge stoppede landsholdskarrieren efter kampen mod Brasilien.

Liganavn

VM 2022

Kontinent

Verdensomspændende

Grundlagt i

1930

Antal hold

32

Nuværende mestre

Frankrig

Flest mesterskaber

Brasilien

SE DE BEDSTE KAMPE FRA VM 2022

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Watch – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

VM’S HISTORIE

SE VM 2022 VIA STREAMING


Viasat har købt rettigheder til VM 2022 live stream, så du kan se alle kampe fra den første vinterslutrunde hos ViaPlay Sport.

Med et ViaPlay Sport-abonnement har du derudover adgang til masser af kampe fra store turneringer og ligaer såsom Champions League, Premier League, Bundesliga, La Liga, Superligaen og meget mere. Du kan også se mange andre sportsgrene såsom NFL, UFC, NHL, Formel 1, golf og meget mere. Udover VM 2022 live stream er der altså masser af underholdning at se frem til.

▶︎

Live

Watch – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL VM 2022


EM 2020

Den næststørste slutrunde i fodbold er EM, hvor de europæiske nationer kæmper om at blive det bedste hold i kontinentet, som er hjemstedet for fodbold. Der er altid masser af intense og spændende kampe ved EM, og det gælder også for EM 2020.

Champions League

Champions League er den største og mest prestigefyldte turnering for fodboldklubberne i Europa. Det er mestrenes turnering, og derfor er det også her at de allerstørste stjerner i europæisk fodbold krydser klinger.

Premier League

Mange anser Premier League for at være den bedste i verden. Der er altid garanti for et utroligt højt tempo, flotte pasninger, hårde tacklinger og masser af fight når nogle af fodboldens største navne tørner ud for deres klubber.

FAQ

Du kan få adgang til VM 2022 live stream både på computer, tablet og mobil.

Med et abonnement hos ViaPlay Sport kan du streame kampe fra alverdens turneringer og ligaer såsom Champions League, La Liga, Bundesliga, Superligaen og meget mere.

Et abonnement hos ViaPlay Sport koster 309 kroner om måneden, og der er ingen skjulte gebyrer.