18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Atletico Madrid live stream online


Se alle Atletico Madrids kampe direkte via live streaming.

Er du til Atletico Madrid og spansk fodbold i det hele taget, så kan du med fordel oprette en konto hos en bookmaker, der giver dig nem adgang til direkte live-billeder fra La Liga. Bet365 er en af flere, der live streamer alle kampene fra den bedste spanske række.

Du tegner ikke noget abonnement, og du betaler ikke i en pay-per-view løsning. Hos Bet365 skal du bare have en konto, hvorpå der står penge – så har du adgang til live streaming af alverdens sportsbegivenheder.

Du kan live streame via både mobil, tablet og computer – følg blot guiden ovenfor, så er du i gang i løbet af få sekunder.

16:15 25. maj 2024
Real Sociedad Atletico Madrid
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. maj 2024 14:22.
atlético madrid live stream

SE ATLETICO MADRIDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM ATLETICO MADRID

Atletico Madrid blev grundlagt af en gruppe baskere i 1903, og klubben blev oprindeligt navngivet Athletic Club de Madrid. Klubben var tiltænkt som en Madrid-afdeling af den baskiske klub Athletic de Bilbao, som vi stadig kender fra den bedste spanske række i dag. Fra begyndelsen spillede både Athletic Club de Madrid og Athletic de Bilbao derfor begge i blåt og hvidt spilletøj. Dette ændrede sig dog, da et medlem af Athletic de Bilbao-staben i 1911 rejste til England for at indkøbe nyt spilletøj og ikke kunne få fat i Blackburn-trøjer, som var blå- og hvidstribede. I stedet vendte han hjem med rød- og hvidstribede Southampton-trøjer, og både Athletic de Madrid og Athletic de Bilbao skiftede derfor over til at bruge disse. Athletic de Bilbao valgte ligeledes at skifte farven på deres shorts til sort, så spilledragten var identisk med Southamptons, mens Athletic de Madrid valgte at beholde de oprindelige blå shorts. De nye spilletrøjer kom til at resultere i det kælenavn, som Atletico Madrid stadig er kendt under den dag i dag – ”Los Colchoneros”. Colchón betyder madras, og tilnavnet kommer af, at madrasser i Spanien på det tidspunkt var lavet med rødt- og hvidstribet stof. Igennem 1970´erne blev klubben kendt som ”Los Indios” (indianerne), da klubben på dette tidspunkt købte mange sydamerikanske spillere, efter begrænsningerne om at skrive kontrakter med udenlandske spillere blev ophævet.

Athletic Club de Madrid løsrev sig fra at være en del af Athletic de Bilbao i 1913, og klubben havde derefter ingen officiel forbindelse med Baskerlandet. Otte år efter løsrivelsen vandt Atletico Madrid deres første regionale mesterskab i 1921, og blot fire år efter blev succesen gentaget, da klubben i 1925 kunne sikre sig sit andet regionale mesterskab efter at have klaret sig igennem en hel sæson uden at tabe en eneste kamp. I slutningen af 30’erne valgte man indføre nationale ligaer, hvor klubberne således kunne møde andre hold end dem, der blot var i den samme region. Det betød, at Atletico Madrid fik hård modstand af Real Madrid og FC Barcelona, og de tre hold, som i dag udgør eliten i spansk fodbold, var ligeledes dem, der mere eller mindre delte mesterskaberne mellem sig dengang. Athletic Bilbao, Sevilla og Valencia blandede sig også i mesterskabskampen, men de tre mest vindende klubber gennem historien er Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid.

I 1964 blev Vicente Calderón udnævnt som ny præsident i Atletico Madrid, og hans opgave blev at få styr på den dårlige økonomi, som klubben døjede med på daværende tidspunkt. På trods af, at Atletico Madrid havde haft stor succes i Pokalvindernes Turnering – med sejr i 1961/1962-sæsonen og finaledeltagelse i 1962/1963-sæsonen – så havde den daværende finanskrise taget hårdt på klubben, der eksempelvis blev tvunget til at lukke stadionet Estadio Metropolitano. Den sportslige succes fortsatte dog, og Calderón fik styr på økonomien, sådan at Atletico Madrid kunne bygge et nyt stadion, der som bekendt endte med at blive opkald efter ham.

Klubben vandt La Liga i 1973, efter træner Juan Carlos Lorenzo kom til. Han havde en meget speciel spillestil med fokus på forsigtighed og disciplin, men det var åbenbart med til at sikre Madrid-klubben succes. I 1974 kom de i European Cup-finalen, hvor holdet tabte til Bayern München efter to kampe. På deres vej til finalen slog klubben hold som Galatasaray og Celtic ud. Kort efter nederlaget til Bayern München i European Cup skrev klubben under med Luis Aragones som træner, og han skulle vise sig at blive i mange år. Aragones sikrede allerede sin første titel med klubben kort tid efter, at han blev ansat. Atletico Madrid vandt Intercontinental Cuppen, da holdet kom med i stedet for Bayern München. I den efterfølgende sæson blev Atletico Madrid nummer to i La Liga og vandt Copa del Rey.

I 1987 blev Jesus Gil klubbens præsident, og ham havde folk delte meninger om. Han købte dyre spillere, som skulle sikre klubben succes. Madrid-klubben vandt også Copa del Rey i 1991 og 1992, men de fik ikke den store succes i den hjemlige liga. Derudover lukkede Jesus Gil Atletico Madrids ungdomsakademi i 1992, og det betød blandt andet, at den senere Real Madrid-legende, Raul Gonzalez, skiftede til Real Madrid. Det er nok noget, som klubben fortryder inderligt i dag. I 1994/1995 undgik klubben med nød og næppe nedrykning til den næstbedste spanske række. Det var med til at ændre strukturen i klubben, og der blev derfor renset ud i truppen. Lidt overraskende formåede klubben at vinde både Copa del Rey og La Liga i 1995/1996. Om ændringen i truppen var skyld i den store succes er uvist. Efterfølgende deltog Atletico Madrid i Champions League, og her tabte klubben efter forlænget spilletid til Ajax i kvartfinalerne. I sæsonen 1997/1998 blev stjerner som Christian Vieri og Juninho købt ind. I 1999/2000 gik det skidt for holdet, hvor der blandt andet var interne problemer i ledelsen. Det havde som konsekvens, at direktør Jesus Gil blev fyret, sideløbende med at holdet underpræsterede (lå dengang på en 17. plads). Atletico Madrid måtte noget overraskende en tur ned i Segunda Division – blot for at rykke tilbage i La Liga i 2002.

Herefter blev Luis Aragones igen ansat i klubben, og han gav chancen til unge Fernando Torres. Dette skulle vise sig at være en glimrende idé. Fernando Torres scorede nemlig 82 mål i 214 kampe, inden han blev solgt til Liverpool i 2007. I 2006 kom den argentinske spydspids Sergio Agüero til, og han blev en kæmpe succes i klubben. Atletico Madrid fik vendt skuden, og de fik den ene gode sæson efter den anden. Det startede dog først for alvor fra 2009, hvor holdet både havde succes i La Liga og i Europa. Atletico Madrid vandt Europa League i 2009/2010, og det var første gang siden 1961/1962, at den spanske klub havde vundet en europæisk titel. De nåede også Copa del Rey-finalen samme år. Klubben vandt Europa League igen i 2012, og i 2013 vandt Atletico pokaltitlen. I 2014 strøg Atletico Madrid helt til tops i La Liga, efter at de fik 1-1 mod FC Barcelona på Camp Nou. Det var den første titel siden 2003/2004, hvor hverken Barcelona eller Real Madrid vandt. I samme sæson skulle Atletico spille Champions League-finale mod ærkerivalerne Real Madrid. Her vandt Real Madrid finalen med 4-1 efter forlænget spilletid. Atletico Madrid nåede også finalen i Champions League i 2015/2016, og her tabte de røde fra Madrid igen til Los Blancos. I sæsonen 2016/2017 blev det til en semifinaleplads for Atletico i Champions League, mens holdet sluttede på tredjepladsen i La Liga.

Atletico Madrid er kendt som en klub for arbejderklassen, hvilket står i skærende kontrast til lokalrivalerne fra Real Madrid, der er kendt som ’kongeklubben’. Rent sportsligt afspejler denne forskel sig i de to klubbers identitet sig også i både spillestil og transferpolitik. Real Madrid har et nærmest uendeligt stort budget til spillerindkøb og lønninger, og der er en forventning om, at holdet skal spille smuk og underholdende fodbold. Hos Atletico Madrid må de klare sig med et mindre budget, og det udtryk som Diego Simeone og hans hold udstråler i deres spil, stemmer perfekt overens med statussen som en klub for arbejderklassen. Spillestilen bygger på benhårdt arbejde, en ukuelig fightervilje og masser af aggressivitet. Atletico Madrid har langt fra de bedste spillere i den spanske liga, men med vilje og passion har de alligevel formået at hæve sig op som førsteudfordrer til Real Madrid og Barcelona, som ellers har siddet tungt på de spanske mesterskaber i løbet af de seneste mange år.

Det bliver interessant at følge klubben fra Madrid i denne sæson. Måske kan Atletico byde Real Madrid og Barcelona op til dans i La Liga? Du kan se med via live streaming hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF ATLETICO MADRIDS KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Atletico Madrid

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL SPANSK FODBOLD


Er det ikke den tempofyldte spanske fodbold, der står i højest kurs hos dig? Se herunder, hvad du også kan opleve direkte ved bookmakerne.

Bayern München

De tyske mastodonter fra Bayern München spiller betagende fodbold uge efter uge, og du kan se hvert et sekund. Lykkes det for Thomas Müller og co. at tage endnu et tysk mesterskab? Eller formår Marco Reus at holde Dortmund inde i titelkampen i 2019/2020?

Juventus

Juventus er begyndt at røre meget på sig. De bliver en større og større spiller i Europa, og de har ambitioner om at nå helt til tops. Se Den Gamle Dame duellere mod stort satsende AC Milan, AS Roma, Napoli og mange flere i den italienske Serie A – hver eneste weekend!

Fenerbahce

Har du holdt øje med tyrkisk fodbold de seneste år? Der sker noget! Konkurrencen om den tyrkiske titel er stor, og Fenerbahce skal i 2019/2020 forsøge at komme op på niveau med Besiktas. Lykkes det for den traditionsrige klub, der har tilknyttet danske Mathias Zanka forud for sæsonstart?

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.