18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSG Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se PSG live stream online


Med PSG live stream kan du følge den franske storklubs kampe gennem hele sæsonen. Få overblikket over alle klubbens kommende kampe på denne side.

Den franske storklub PSG er en af mastodonterne indenfor europæisk fodbold, og er en af de rigeste fodboldklubber i verden. Her på siden finder du alt hvad du skal vide om PSG live stream, så du ved hvor du kan se kampene og hvornår de skal spille. Så følg med på denne side, så du altid ved hvornår der venter en ny live streaming af PSG.

19:00 24. april 2024
Lorient Paris SG
21:00 27. april 2024
Paris SG Le Havre
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. april 2024 12:17.
paris saint germain live stream

Fulde navn

Paris Saint-Germain Football Club

Kaldenavn

Les Parisiens (pariserne), Les Rouge-et-Bleu (de rødblå)

Grundlagt

12. august 1970

Stadion

Parc des Princes

Kapacitet

47.929

Cheftræner

Luis Enrique

Hjemmeside

psg.fr

Live streaming af PSG kampe direkte


Den franske hovedstadsklub PSG er en af de største fodboldklubber i Europa og i verden, og har i mange sæsoner domineret fransk fodbold. Med PSG live stream har du gennem hele sæsonen adgang til direkte billeder af holdet med de store stjerner når de skal i aktion.

Med en konto hos en eller flere af bookmakerne i Danmark kan du nemlig følge alle PSGs kampe i den bedste franske liga Ligue 1. Udover PSGs næste kamp kan du også se alle de øvrige kampe fra Ligue 1 gennem hele sæsonen. Du kan tilmed se alle kampene helt gratis uden at skulle betale for abonnement, hvis du har penge på din konto hos en bookmaker.

Nedenfor har vi lavet en lille guide til hvordan du kan se PSG live stream free hos bookmakerne i Danmark. Denne guide kan du bruge til både computer, mobil og tablet, så du kan se kampene uanset om du er hjemme eller på farten.

SE PSG’S KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Stream PSG online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain blev grundlagt i 1970 som en fusion mellem de to klubber Paris FC og Stade Saint-Germain. Ambitionen var at skabe et storhold i den franske hovedstad, og det startede godt for PSG. Holdet vandt Ligue 2 i jomfrusæsonen og kunne derfor rykke op i landets bedste fodboldrække. I 1972 blev klubben dog splittet – Paris FC og PSG gik hver til sit, og i denne forbindelse blev sidstnævnte tvangsnedrykket til 3. division. Der gik dog ikke lang tid før PSG i 1974 igen var at finde i den bedste franske liga, og siden da har klubben spillet samtlige sæsoner i Ligue 1. Lidt ironisk rykkede Paris FC ned, da PSG kom tilbage i den bedste franske række. Klubben bliver kaldt for Les Parisiens (Pariserne) eller Les Rouge-et-Bleu (De Røde og Blå).

PSG spiller i rød, blå og hvid, når de tørner ud på hjemmebane. De røde og blå farver står for byen Paris, mens det hvide står for den nærliggende kommune Saint-Germain-en-Laye. Det er også derfor, at klubben hedder Paris Saint-Germain. I klubbens logo er den franske hovedstad repræsenteret i form af Eiffeltårnet på en rød og blå baggrund. I Frankrig symboliserer den hvide farve royalitet. Paris Saint-Germain har haft hjemmebane på Parc des Princes siden 1974. Stadionet blev bygget i 1972, og der er plads til 47.929 tilskuere. Arenaen er en af de flotteste i Europa. PSG spillede deres hjemmekampe på Camp des Loges og Stade Municipal Georges Léfevre tidligere. Paris Saint-Germain er den mest populære klub i Frankrig, og de har markant flere fans end nummer to, Olympique Marseille.

Første trofæ efterfulgt af mere succes

PSG vandt deres første reelle trofæ i 1981/1982-sæsonen, hvor hovedstadsklubben sejrede i Coupe de France. Triumfen blev gentaget i den efterfølgende sæson, og selvom der skulle gå ti år, før PSG vandt pokalturneringen igen, så er de på nuværende tidspunkt indehaver af rekorden for flest pokaltitler. Det første franske mesterskab kom i hus i 1985/1986-sæsonen, men herefter ramte klubben en dårlig periode, som først blev vendt, da TV-kanalen Canal+ bidrog med en økonomisk indsprøjtning i begyndelsen af 90’erne. Herefter bød 90’erne på store triumfer i form af et fransk mesterskab og flere franske pokaltitler.

Ny nedgang

Omkring årtusindskiftet førte dårlig ledelse PSG ned i endnu en nedgangsperiode, og man vandt ikke et eneste mesterskab mellem 1994 og 2013 – på trods af at klubben i perioden rådede over stjernespillere som Nicolas Anelka, Ronaldinho, Gabriel Heinze og Pauleta. Pauleta havde ellers en succesfuld periode, da han scorede hele 76 mål i 168 kampe. Klubben vandt dog UEFA Cuppen i 1996 efter en sejr over Rapid Wien fra Østrig. Med til historien hører, at PSG vandt tre pokaltitler i løbet af 00’erne, så der var ikke tale om absolut krise. Det overskyggede dog ikke de dårlige resultater i Ligue 1, og da man splittede med Canal+, til fordel for investeringsfirmaet Colony Capital i 2006, blev der hentet flere profiler ind. Spillere som Claude Makélélé, Ludovic Giuly og Grégory Coupet kom til, og det kastede et par pokaltitler af sig. Succesen i ligaen udeblev dog, og det var først i 2011, at klubbens udvikling for alvor tog fart, da der kom nye penge i klubben.

Ny epoke under qatarsk ejerskab

Qatar Sports Investments købte PSG i 2011, og dette skulle blive skelsættende for Paris-klubben. Klubkassen blev fyldt med massive mængder oliepenge, og en række spillere blev hentet ind. Carlo Ancelotti blev hyret som cheftræner, og han fik dermed ansvaret for truppen, der blandt andet talte Javier Pastore, Blaise Matuidi, Ezequiel Lavezzi, Zlatan Ibrahimovich og Thiago Silva. Disse spillere var med til at dominere den franske liga. Den italienske træner førte PSG til et mesterskab i 2012/2013-sæsonen, men blev i 2013 erstattet af Laurent Blanc. Ligue 1-titlen i 2012/2013 blev begyndelsen på en sjældent set dominans, og siden da har Paris Saint-Germain næsten støvsuget Frankrig for trofæer (hvis man ser bort fra 2016/17-sæsonen, hvor Monaco vandt ligaen). PSG vandt fire franske mesterskaber i træk fra 2013 til 2016, og i både 2014/2015 og 2015/2016-sæsonen gjorde PSG rent bord ved både at vinde ligaen, pokalturneringen og ligacuppen. Siden Monacos mesterskab i 2016/17, har PSG da også vundet fem ud af seks mulige franske mesterskaber.

Største rivaler og topkampe

Klubbens store rival er Olympique Marseille, og opgørene mellem de to hold bliver omtalt som ”Le Classique” (Klassikeren). PSG og Marseilles fangrupper er ofte meget voldelige over for hinanden, og der er forøgede sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med rivalopgørene. Begge klubber har domineret fransk fodbold historisk, og derfor er det også blevet til nogle meget intense og til tider seværdige opgør mellem de to mesterklubber. Kampene mellem de to klubber har både historisk, kulturel og social vigtighed, da det er slaget mellem de to største franske byer. Det er den parisiske overklasse mod de marseillanske arbejdere. Det er storby mod provinsen. Det er nord mod syd. De to klubber har spillet mod hinanden 105 gange indtil videre, og her har Paris Saint-Germain vundet 48 kampe. Den første ”klassiker” fandt sted i 1971, hvor Marseille vandt med 4-2 på Stade Vélodrome. Paris Saint-Germain har sidenhen svunget taktstokken, og i sæsonen 2016/2017 vandt Paris Saint-Germain med hele 5-1 i Marseille, mens det i 2019 blev til en 4-0 afklapsning på Parc des Princes.

Stor oprustning under qatarsk ejerskab

I løbet af tiden med qatarske ejere oprustede PSG markant, og har bl.a. haft spillere såsom Kylian Mbappé, Angel Di Maria, Edinson Cavani, Neymar, Lionel Messi og Sergio Ramos i truppen. PSG-dominansen så længe ud til at være uoverkommelig, men Paris Saint-Germain var ikke velspillende nok til at vinde det franske mesterskab i 2016/2017, hvor Monaco stjal mesterskabet for næsen af favoritterne. Monaco vandt med hele otte point ned til hovedstadsklubben, og det må siges at være en stor skuffelse for den ambitiøse PSG-klub. Efterfølgende satte PSG sig dog igen på tronen af fransk fodbold med tre suveræne mesterskaber i træk. I sæsonen 2020/2021 blev det dog til en ny skuffelse, da Lille vandt mesterskabet foran hovedstadsklubben. Siden da har PSG vundet to mesterskaber i træk.

PSGs deltagelse i europæiske turneringer

Selvom succesen har været enorm i Frankrig, hvor PSG nærmest ikke har mødt nogen modstand, har klubben haft store udfordringer i Champions League, som klubbens ejere har som erklæret mål at vinde. Holdet leverede et historisk kollaps i sæsonen 2016/17 på Camp Nou, hvor de havde en 4-0 føring fra første kamp med i bagagen. Kampen blev tabt med hele 6-1, hvilket uden tvivl er et af de største comebacks i fodboldhistorien. I 2017/18 blev det til et skuffende exit i 1/8-finalerne mod Real Madrid. Sæsonen 2018/19 blev endnu en kæmpe skuffelse, hvor PSG på helt utrolig vis formåede at formøble en 2-0 sejr på Old Trafford mod Manchester United på hjemmebane. United var i en spillemæssig krise, og var også spillet helt under gulvet hjemme i Paris, men alligevel formåede PSG at tabe kampen 3-1, og blev dermed endnu engang elimineret i 1/8-finalerne. Der er ingen tvivl om at holdet har kvaliteterne til at gå langt, men det virker til at de har et kompleks i Champions League, hvor de bare ikke har kunne præstere i de seneste mange sæsoner.

Krisestemning og spillerflugt

De seneste år har igen budt på stor tumult og krisestemning i den franske hovedstadsklub, hvor store fandemonstrationer til tider har været aldeles voldelige og aggressive. En del af forklaringen ligger i manglen på succes i europæisk fodbold, men det skyldes også meget svingende præstationer på banen. Store spillere såsom Lionel Messi og Neymar er blevet skældt ud af fansene for ikke at levere nok på banen, og er blevet beskyldt for at tage for let på tilværelsen i den franske hovedstad. PSG betaler enorme summer for spillerlønninger, så fansene har også store forventninger til at de velbetalte stjerner giver sig 100% på banen. PSGs stjernehold har i mange år haft et image som et hold bestående af individer, som i sig selv er nogle af de absolut bedste på deres positioner. Som hold har det dog været sværere at få tingene til at hænge sammen, og mange af spillere er blevet beskyldt for at være “divaer” og spille med for meget arrogance. Den store utilfredshed har da også ført til, at stjernen Lionel Messi besluttede sig for at forlade klubben. Derudover går der hele tiden rygter om at stjerner såsom Neymar og Kylian Mbappé kan være på vej væk fra PSG. Det bliver spændende at følge om den spanske succestræner Luis Enrique kan få ro på tingene i den franske hovedstad og levere en længe ventet succes i Champions League.

Få adgang til PSG live streaming


Hvis du vil se et PSG live stream i løbet af sæsonen, kan du nemt og hurtigt få adgang til de direkte billeder. Du kan både vælge at se kampene hos en bookmaker, eller betale for et abonnement hos en streamingtjeneste. Du kan selvfølgelig også købe en TV-pakke og se kampene på traditionel vis.

I den nedenstående guide har vi vist hvordan du kan se Paris Saint-Germain live stream hos den populære bookmaker bet365. Følg guiden og vær klar til at se stjernerne fra hovedstadsklubben i aktion på den helt store scene. Bemærk også at du kan hente en app til mobil eller tablet, så du også kan se kampene når du er på farten.

▶︎

Live

Se PSG live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Se PSGs næste kamp direkte via streaming


Som denne guide viser, er det nemt og hurtigt at få adgang til et PSG live stream hos bet365. Guiden gælder dog også mere eller mindre for alle andre bookmakere i Danmark, hvor vilkårene for live streaming er de samme. Alle bookmakere i branchen kræver nemlig blot at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer, for at få adgang til gratis live streaming. Du skal blot opfylde et af de to krav.

Bemærk også at du med live stream PSG hos bookmakerne i Danmark ikke kun kan få adgang til storklubbens kampe. De bookmakere, som viser PSGs kampe, har nemlig også rettigheder til at vise alle de andre kampe fra den franske Ligue 1.

Så udover at se PSG og deres store stjerner, kan du i løbet af sæsonen også følge med, når klubber såsom Lyon, Marseille, Nice, Monaco og Lille skal i aktion. Dermed er der også gode muligheder for at følge med, når nogle af de danske spillere, der til dagligt holder til i Ligue 1, skal i aktion for deres klubber. Den nedenstående tabel giver dig et overblik over alle de kommende kampe i Ligue 1. Vend tilbage til tabellen hvis du er i tvivl om hvornår du næste gang kan streame Ligue 1 fodbold live.

Se PSG live: Fordele og ulemper ved streaming


Hvis du vil se fodbold i topklasse med nogle af de største stjerner i verden, er et PSG live stream altid værd at sætte på. Men hvilke fordele og ulemper er der ved at benytte streaming til at se storklubbens kampe? Lad os se nærmere på det her.

Den helt klare og åbenlyse fordel ved at benytte PSG live stream free er, at du ikke skal betale for at se kampene. Du skal hverken betale abonnement eller for en TV-pakke, men i stedet bare logge ind på din konto hos en bookmaker. Her skal du bare have penge på kontoen, eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer, for at få adgang til de direkte billeder. Du kan få adgang til live stream PSG ved bare at have et lille beløb stående på din konto – du behøver ikke engang at placere et væddemål, så længe du bare har penge stående.

Den anden store fordel er at du kan se PSG live uanset om du er hjemme eller på farten. Alle bookmakere og betalte streamingtjenester tilbyder nemlig både live streaming via computer, tablet og mobil. Dermed kan du se kampene, uanset om du sidder hjemme på sofaen eller om du sidder i toget eller bussen. Så går du aldrig glip af PSGs næste kamp. Når du har en konto hos en bookmaker eller et abonnement hos en streamingtjeneste, kan du selvfølgelig også få adgang til et stort udvalg af fodboldkampe samt en masse andre sportsgrene.

At se Paris Saint-Germain live stream gratis hos en bookmaker har dog også en åbenlys ulempe. Ser du kampen på computeren, kan du nemlig ikke få adgang til billeder i fuld skærm, og ofte vil billedkvaliteten være væsentligt dårligere sammenlignet med en streamingtjeneste eller TV-pakke. Kan du leve med en lidt dårligere kvalitet, er der dog masser af underholdning at se frem til med live stream PSG.

Derfor bør du se Paris Saint-Germains næste kamp


Hvad gør Paris Saint-Germain så spændende at følge, og hvorfor bør du se deres næste kamp? Den mest åbenlyse grund er, at nogle af de største stjerner i verden tiltrækkes af klubben med de mange oliepenge, og at klubben har enorme ambitioner. Siden de qatarske ejere overtog klubben, har det altoverskyggende mål altid været at vinde Champions League. Det har betydet, at klubben har hentet nogle af de største og dyreste spillere i verden.

Hvis man vil se nogle af de absolut største superstjerner indenfor international fodbold, er et PSG live stream dermed et oplagt valg. Selvom klubben har været igennem mange kriser og tumultariske perioder, er det stadig en af de største og rigeste klubber i europæisk fodbold. Det betyder også at de spiller mod nogle af de andre store klubber i Europa. Hjemme i Frankrig kan man se frem til kampe mod store og traditionsrige klubber såsom Marseille, Lyon, Monaco og Lille, mens de i Champions League ofte står overfor andre store giganter såsom FC Barcelona, Bayern München, Real Madrid og Manchester City.

Vælger du PSG kampe live stream, er der dermed lagt op til topfodbold med masser af underholdning og mål. Klubben har domineret fransk fodbold i mange år, så vil du se stjernerne drive gæk med deres modstandere i den hjemlige liga, er der ofte garanti for det. Derudover kan man se frem til masser af vigtige og intense kampe i Champions League i løbet af sæsonen.

Al underholdningen fra Ligue 1 og Coupe de France kan du se gratis hos bookmakerne hvis du har en konto eller har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Det er bare endnu en god grund til at tænde for et PSG live stream.

TRE ALTERNATIVER TIL FRANSK FODBOLD


Skal du have nogle alternativer til PSG og fransk fodbold? Så se med her.

FC Barcelona

Catalanerne har vundet to mesterskaber i træk, men kan de fortsætte succesen? Konkurrencen i La Liga er hård, da både Barcelona og Real Madrid har oplevet nedgang mens de øvrige hold er ved at indhente dem. Derfor er der god grund til at følge med i de spanske kampe. Du kan se alle de kampe fra La Liga, som du vil, og du kan gøre det helt og aldeles problemfrit hos bookmakerne.

Bayern München

Bayern München har været altdominerende i den tyske liga i løbet af de seneste år, og der er altid en række af verdens bedste spillere på banen, når Bayern München spiller. Holdet er garant for masser af mål og lækker fodbold, så hvis du er fodboldelsker, vil du ikke blive skuffet over at se Bayerns kampe i Bundesligaen. Live stream alle de tyske kampe hos bookmakerne på mobil, tablet eller computer.

AS Roma

AS Roma forsøger i disse år at matche Juventus’ i toppen af Serie A. De virker sjældent ambitiøse, og selvom klublegenden Francesco Totti har valgt at indstille karrieren, er der fortsat masser af karismatiske spillere i truppen. Kan Edin Dzeko lede romerne tilbage til toppen af Italien? Du kan live streame alle kampe fra Serie A hos bookmakerne, uden at købe et abonnement.

Folk spørger ofte om


I kampprogrammet længere oppe på siden kan du få et overblik over alle PSGs kommende kampe. Programmet indeholder også alle øvrige kampe fra den franske Ligue 1.

Du kan se PSGs næste kamp både hos de bookmakere i Danmark, som har rettigheder til at vise Ligue 1, samt hos streamingtjenester eller med en TV-pakke.

Der er på nuværende tidspunkt ingen TV-kanaler i Danmark, der har rettigheder til at vise den franske Ligue 1. Derimod kan du se PSG når de tørner ud i Champions League på Viasats kanaler.

Du kan live streame PSGs næste kamp hos en af de bookmakere, der har rettigheder til at vise kampe fra Ligue 1, eller hos en TV-kanal der har rettigheder til Champions League.

Du kan se PSG live stream free hos bookmakerne i Danmark. Du skal have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer for at have adgang til de gratis billeder.

Du kan streame PSG online både via computer, tablet og mobil. Bookmakerne har nemlig deres egne apps, som du kan hente til din foretrukne mobile enhed, så du har live streaming tilgængelig også når du er på farten.