PSG LIVE STREAM 2021/22

PSG

Se alle PSG’s kampe direkte via live streaming.
Du kan se Cavani og co. uden abonnement.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streamingen hos bookmakerne. Og det bedste af det hele er, at det foregår helt uden nogen form for abonnement. For at se fodboldkampe live hos bookmakerne skal du blot sørge for at have penge stående på din spilkonto. Det sikrer dig adgangen til direkte billeder af PSG, FC Barcelona, Bayern München og en lang række andre europæiske topklubber.

Følg blot guiden ovenfor, så er du i gang med at live streame i løbet af et kort øjeblik.

SE PSG`S KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM PSG

Paris Saint-Germain blev grundlagt i 1970 som en fusion mellem de to klubber Paris FC og Stade Saint-Germain. Ambitionen var at skabe et storhold i den franske hovedstad, og det startede godt for PSG. Holdet vandt Ligue 2 i jomfrusæsonen og kunne derfor rykke op i landets bedste fodboldrække. I 1972 blev klubben dog splittet – Paris FC og PSG gik hver til sit, og i denne forbindelse blev sidstnævnte tvangsnedrykket til 3. division. Der gik dog ikke lang tid før PSG i 1974 igen var at finde i den bedste franske liga, og siden da har klubben spillet samtlige sæsoner i Ligue 1. Lidt ironisk rykkede Paris FC ned, da PSG kom tilbage i den bedste franske række. Klubben bliver kaldt for Les Parisiens (Pariserne) eller Les Rouge-et-Bleu (De Røde og Blå).

PSG spiller i rød, blå og hvid, når de tørner ud på hjemmebane. De røde og blå farver står for byen Paris, mens det hvide står for den nærliggende kommune Saint-Germain-en-Laye. Det er også derfor, at klubben hedder Paris Saint-Germain. I klubbens logo er den franske hovedstad repræsenteret i form af Eiffeltårnet på en rød og blå baggrund. I Frankrig symboliserer den hvide farve royalitet. Paris Saint-Germain har haft hjemmebane på Parc des Princes siden 1974. Stadionet blev bygget i 1972, og der er plads til 48.583 tilskuere. Arenaen er en af de flotteste i Europa. PSG spillede deres hjemmekampe på Camp des Loges og Stade Municipal Georges Léfevre tidligere. Paris Saint-Germain er den mest populære klub i Frankrig, og de har markant flere fans end nummer to, Olympique Marseille.

PSG vandt deres første reelle trofæ i 1981/1982-sæsonen, hvor hovedstadsklubben sejrede i Coupe de France. Triumfen blev gentaget i den efterfølgende sæson, og selvom der skulle gå ti år, før PSG vandt pokalturneringen igen, så er de på nuværende tidspunkt indehaver af rekorden for flest pokaltitler. Det første franske mesterskab kom i hus i 1985/1986-sæsonen, men herefter ramte klubben en dårlig periode, som først blev vendt, da TV-kanalen Canal+ bidrog med en økonomisk indsprøjtning i begyndelsen af 90’erne. Herefter bød 90’erne på store triumfer i form af et fransk mesterskab og flere franske pokaltitler.

Omkring årtusindskiftet førte dårlig ledelse PSG ned i endnu en nedgangsperiode, og man vandt ikke et eneste mesterskab mellem 1994 og 2013 – på trods af at klubben i perioden rådede over stjernespillere som Nicolas Anelka, Ronaldinho, Gabriel Heinze og Pauleta. Pauleta havde ellers en succesfuld periode, da han scorede hele 76 mål i 168 kampe. Klubben vandt dog UEFA Cuppen i 1996 efter en sejr over Rapid Wien fra Østrig. Med til historien hører, at PSG vandt tre pokaltitler i løbet af 00’erne, så der var ikke tale om absolut krise. Det overskyggede dog ikke de dårlige resultater i Ligue 1, og da man splittede med Canal+, til fordel for investeringsfirmaet Colony Capital i 2006, blev der hentet flere profiler ind. Spillere som Claude Makélélé, Ludovic Giuly og Grégory Coupet kom til, og det kastede et par pokaltitler af sig. Succesen i ligaen udeblev dog, og det var først i 2011, at klubbens udvikling for alvor tog fart, da der kom nye penge i klubben.

Qatar Sports Investments købte PSG i 2011, og dette skulle blive skelsættende for Paris-klubben. Klubkassen blev fyldt med massive mængder oliepenge, og en række spillere blev hentet ind. Carlo Ancelotti blev hyret som cheftræner, og han fik derved ansvaret for truppen, der blandt andet talte Javier Pastore, Blaise Matuidi, Ezequiel Lavezzi, Zlatan Ibrahimovich og Thiago Silva. Disse spillere var med til at dominere den franske liga. Den italienske træner førte PSG til et mesterskab i 2012/2013-sæsonen, men blev i 2013 erstattet af Laurent Blanc. Ligue 1-titlen i 2012/2013 blev begyndelsen på en sjældent set dominans, og siden da har Paris Saint-Germain næsten støvsuget Frankrig for trofæer (hvis man ser bort fra 2016/17-sæsonen, hvor Monaco vandt ligaen). PSG vandt fire franske mesterskaber i træk fra 2013 til 2016, og i både 2014/2015 og 2015/2016-sæsonen gjorde PSG rent bord ved både at vinde ligaen, pokalturneringen og ligacuppen. Siden Monacos mesterskab i 2016/17, har PSG da også vundet to franske mesterskaber i træk.

Klubbens store rival er Olympique Marseille, og opgørene mellem de to hold bliver omtalt som ”Le Classique” (Klassikeren). PSG og Marseilles fangrupper er ofte meget voldelige over for hinanden, og der er forøgede sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med rivalopgørene. Begge klubber har domineret fransk fodbold historisk, og derfor er det også blevet til nogle meget intense og til tider seværdige opgør mellem de to mesterklubber. Kampene mellem de to klubber har både historisk, kulturel og social vigtighed, da det er slaget mellem de to største franske byer. Det er den parisiske overklasse mod de marseillanske arbejdere. Det er storby mod provinsen. Det er nord mod syd. De to klubber har spillet mod hinanden 91 gange indtil videre, og her har Paris Saint-Germain vundet 38 kampe. Den første ”klassiker” fandt sted i 1971, hvor Marseille vandt med 4-2 på Stade Vélodrome. Paris Saint-Germain har sidenhen svunget taktstokken, og i sæsonen 2016/2017 vandt Paris Saint-Germain med hele 5-1 i Marseille.

I løbet af de seneste år har PSG fortsat oprustningen, og klubben råder nu over en rigtig klassetrup. PSG har gode spillere som Kylian Mbappé, Angel Di Maria, Edinson Cavani og selvfølgelig Neymar i truppen. PSG-dominansen så længe ud til at være uoverkommelig, men Paris Saint-Germain var ikke velspillende nok til at vinde det franske mesterskab i 2016/2017, hvor Monaco stjal mesterskabet for næsen af favoritterne. Monaco vandt med hele otte point ned til hovedstadsklubben, og det må siges at være en stor skuffelse for den ambitiøse PSG-klub. Edinson Cavani gjorde ellers, hvad han kunne, for at holde målscoringen oppe for Paris Saint-Germain. Han bombede hele 35 mål i kassen i Ligue 1 i 38 kampe, så man kan ikke klandre ham for holdets svigtende resultater. Siden da har PSG dog taget tronen af fransk fodbold tilbage med to suveræne mesterskaber i træk. Selvom succesen er enorm i Frankrig, hvor PSG nærmest ikke møder nogen modstand, har klubben haft store udfordringer i Champions League, som klubbens ejere jo har som erklæret mål at vinde. Holdet leverede et historisk kollaps i sæsonen 2016/17 på Camp Nou, hvor de havde en 4-0 føring fra første kamp med i bagagen. Kampen blev tabt med hele 6-1, hvilket uden tvivl er et af de største comebacks i fodboldhistorien. I 2017/18 blev det til et skuffende exit i 1/8-finalerne mod Real Madrid. Sæsonen 2018/19 blev endnu en kæmpe skuffelse, hvor PSG på helt utrolig vis formåede at formøble en 2-0 sejr på Old Trafford mod Manchester United på hjemmebane. United var i en spillemæssig krise, og var også spillet helt under gulvet hjemme i Paris, men alligevel formåede PSG at tabe kampen 3-1, og blev dermed endnu engang elimineret i 1/8-finalerne. Der er ingen tvivl om at holdet har kvaliteterne til at gå langt, men det virker til at de har et kompleks i Champions League, hvor de bare ikke har kunne præstere i de seneste mange sæsoner. Det bliver spændende at se om den tyske træner Thomas Tuchel kan få vendt skuden, og levere en længe ventet succes i Champions League.

Tror du, at Paris Saint-Germain vinder det franske mesterskab i sæsonen 2019/2020? Få svaret ved at streame holdets kampe hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF PSG’S KAMPE


LIVE STREAMING
AF PSG’S KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på PSG`s kampe
KLIK HER*

PSG har en lang række af stjernespillere, og det er som regel en fryd for øjet at se pariserne spille. De går ind til de fleste af deres kampe som klare favoritter, og de indfrier gerne forventningerne med målsøgende angrebsspil. Der er derfor god grund til at følge med, når hovedstadsklubben tørner ud i Ligue 1. Du har muligheden for at se med – uden abonnement – hos bookmakerne.

Følg blot guiden til venstre, så du klar til at nyde den franske fodbold i løbet af et kort øjeblik. Sørger du for blot at have penge stående på kontoen, har du sikret dig adgang til kampene fra Ligue 1.

Du kan overvære PSG og de andre franske topklubber på både mobil, tablet og computer.

SE PSG’S KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL FRANSK FODBOLD


Skal du have nogle alternativer til PSG og fransk fodbold? Så se med her.

FC Barcelona

Catalanerne har vundet to mesterskaber i træk, men kan de fortsætte succesen? Konkurrencen i La Liga er hård, da både Barcelona og Real Madrid har oplevet nedgang mens de øvrige hold er ved at indhente dem. Derfor er der god grund til at følge med i de spanske kampe. Du kan se alle de kampe fra La Liga, som du vil, og du kan gøre det helt og aldeles problemfrit hos bookmakerne.

Bayern München

Bayern München har været altdominerende i den tyske liga i løbet af de seneste år, og der er altid en række af verdens bedste spillere på banen, når Bayern München spiller. Holdet er garant for masser af mål og lækker fodbold, så hvis du er fodboldelsker, vil du ikke blive skuffet over at se Bayerns kampe i Bundesligaen. Live stream alle de tyske kampe hos bookmakerne på mobil, tablet eller computer.

AS Roma

AS Roma forsøger i disse år at matche Juventus’ i toppen af Serie A. De virker sjældent ambitiøse, og selvom klublegenden Francesco Totti har valgt at indstille karrieren, er der fortsat masser af karismatiske spillere i truppen. Kan Edin Dzeko lede romerne tilbage til toppen af Italien? Du kan live streame alle kampe fra Serie A hos bookmakerne, uden at købe et abonnement.


Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders