18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Manchester United live stream online


Se Manchester Uniteds kampe fra Premier League. Du kan se De Røde Djævle på Viaplay.

Manchester United er en af de absolut største og rigeste klubber i verden, og De Røde Djævle har nydt stor succes både national og internationalt.

Det er dog efterhåndende nogle år siden, at Manchester United senest har vundet det engelske mesterskab, og efter Sir Alex Fergusons afsked har Manchester-klubben været ude i noget af et uvejr.

Med Ole Gunnar Solskjær ved roret viste holdet i begyndelsen flot spil, men har siden set meget svage ud. Kan han vende skuden, eller kommer der snart en ny træner til? Hvis du vil følge Manchester Uniteds færd i Premier League, kan du gøre det hos Viaplay, som live streamer fra den bedste engelske række.

Manchester United live stream

SE MANCHESTER UNITEDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM MANCHESTER UNITED

Manchester United blev grundlagt i 1878 med navnet Newton Heath LYR. Klubben blev stiftet af en gruppe jernbanearbejdere fra Newton Heath, som ønskede at dyste mod andre afdelinger i LYR (Lancashire and Yorkshire Railway) og andre jernbanefirmaer. Det var derfor først i 1888, at klubben blev del af en regional liga, hvori de mødte andre fodboldklubber fra nærliggende områder. Den nationale liga, Football League, blev oprettet i 1888, men denne blev klubben først en del af i 1892.

Siden da har Manchester United haft masser af succes på fodboldbanerne rundt omkring i landet, og klubben er den mest vindende i engelsk fodbold. Det er i alt blevet til 20 mesterskaber, 12 FA Cup-trofæer, fem ligacup-titler og 21 Community Shield-triumfer. De Røde Djævle topper således både listen over flest engelske mesterskaber og flest Community Shield-sejre.

Manchester United havde sin storhedstid i 1990’erne og 2000’erne, hvor klubben hentede størstedelen af sine mange mesterskabstitler. De rødblusede fra Manchester snuppede sensationelt halvdelen af alle de mesterskaber, der blev uddelt i løbet af disse årtier, og de ti Premier League-titler har selvfølgelig medført, at klubben har fået en gigantisk tilhængerskare af fodboldfans. De Røde Djævle har dog ikke kun haft succes i hjemlandet. I 1968, 1999 og 2008 vandt klubben Champions League, og i 2016/2017-sæsonen blev det til en sejr i Europa League.

Den helt centrale figur bag Manchester Uniteds massive succes har været den legendariske manager Sir Alex Ferguson, som stod i spidsen for klubben fra 1986 til 2013. Han har været manden bag hele 13 af Uniteds 20 vundne mesterskab, og i hans 27 år i klubben nåede han at vinde hele 38 trofæer med sin hjerteklub. Den skotske træner kom til fra Aberdeen, og på daværende tidspunkt havde De Røde Djævle ikke vundet det engelske mesterskab i 19 år. Efter skottens ankomst skulle der gå syv år, før United igen kunne kalde sig engelske mestre, men herefter var der virkelig blevet prikket hul på bylden.

Efter det længeventede mesterskab i 1993 væltede det ind med titler, og allerede året efter kunne Alex Ferguson og hans hold fejre at have genvundet den bedste engelske række. I 1995 endte Manchester United på andenpladsen i ligaen, hvor de blot havde ét enkelt point op til Blackburn Rovers, som løb med titlen. Allerede sæsonen efter satte De Røde Djævle dog tingene på plads og vandt Premier League foran Newcastle United, og det blev begyndelse på en vanvittig periode, hvor man vandt seks mesterskaber på otte sæsoner. I denne altdominerende periode var Eric Cantona den helt store skikkelse på United-holdet, og den iltre franskmand er sidenhen blevet kåret som klubbens bedste spiller nogensinde.

Desværre husker mange nok Cantona bedst for hans angreb på en tilskuer i 1994/1995-sæsonen. Her var franskmanden blevet vist et rødt kort, efter at han havde sparket en modstander, og da han var på vej ud af banen mistede han besindelsen. En af modstandernes tilhængere var løbet ned til de forreste tilskuerrækker for at råbe af Cantona, og United-7’erens modsvar var et flyvende kung fu-spark efterfulgt af knytnæveslag. Franskmanden fik karantæne i resten af sæsonen, og da han samtidig blev dømt for vold, modtog han en straf, der indebar 120 timers samfundstjeneste.

En anden af de allerstørste stjerner i Uniteds storhedstid var David Beckham. Han overtog trøje nummer 7 fra netop Cantona, men han var en noget anden type. ’Becks’ var en sand elegantier på fodboldbanen, og hans brillante sparketeknik resulterede i utallige frisparksscoringer og assister på dødbolde og indlæg. Englænderen nåede at spille 265 kampe for Manchester United i årene 1992 til 2003, hvor han tørnede ud i den røde trøje. I løbet af sin tid i Manchester United nåede Beckham, med det fabelagtige højreben, blandt andet at vinde seks engelske mesterskaber og en Champions League-titel.

Igennem tiden har der også været en række danskere på holdkortet hos De Røde Djævle. Jesper Olsen og John Sivebæk spillede der i 1980’erne, og i nyere tid har Mads Timm og Anders Lindegaard været at finde i den røde del af Manchester. Det er dog en vis målmand, der har fået den absolut største plads i United-historiebøgerne. Peter Schmeichel vogtede målet i de gyldne 90’ere, og det var den store dansker, der stod mellem stængerne da Manchester United blev engelske mestre i 1993, 1994, 1996, 1997 og 1999. I løbet af sine 292 kampe med djævlen på brystet nåede Schmeichel desuden at vinde Champions League i treble-sæsonen 1998/1999, hvor man foruden mesterskabet også vandt FA Cuppen. Denne sæson var den mest succesfulde i Uniteds historie, og det blev Schmeichels sidste, da han som 36-årig følte, at han måske ikke ville være i stand til at holde det samme høje niveau som tidligere.

Peter Schmeichel blev svær at erstatte for Alex Ferguson, der i flere sæsoner ledte forgæves efter en målmand, der kunne leve op til danskerens fremragende præstationer i kassen. Endnu sværere blev det dog at finde en erstatning, da Alex Ferguson i 2013 valgte at lade sig pensionere. Skotten havde igennem 1.500 kampe gjort Manchester United til den store succes, som klubben var blevet, og uden klubfaderen ved roret, kuldsejlede engelsk fodbolds flagskib. Ferguson takkede af med et mesterskab i sin sidste sæson, men siden da har ingen af de efterfølgende managers formået at skaffe Premier League-titlen til den røde Manchester-klub.

David Moyes var udset som en skotsk arvtager for Ferguson, men selvom den daværende Everton-manager havde masser af erfaring fra Premier League, så havde han aldrig vundet noget særligt som træner, og det skulle han heller ikke komme til i United. Moyes lagde godt nok fra land med at føre sit hold til en Community Shield-sejr over Wigan, men derefter gik det virkelig nedad bakke for både skotten og hans mandskab. Moyes blev aldrig en succes i Manchester United, og han formåede end ikke at kvalificere holdet til Champions League, hvilket ikke var hændt siden 1996.

Moyes fik blot 10 måneder i spidsen for Manchester United inden hans assistenttræner, United-ikonet Ryan Giggs, tog over som midlertidig cheftræner. I juli 2014 overtog Louis van Gaal så posten som frontmand for De Røde Djævle, men den velrenommerede hollænder blev heller aldrig en succes i klubben. Resultaterne blev en kende bedre end under Moyes, og van Gaal formåede da også at hente et FA Cup-trofæ til Manchester, men det tilfredsstillede absolut ikke fansene. En af de største anker ved van Gaal var den kedelige og afventende spillestil, som han praktiserede, og da resultaterne heller ikke var i top, blev han aldrig elsket af United-tilhængerne.

På trods af et halvskidt forhold til klubbens fans nåede van Gaal at sidde næsten to år som United-manager, inden han i sommeren 2016 blev udskiftet med stjernetræneren José Mourinho. Den karismatiske portugiser er også kendt for en lettere konservativ, beregnende fodboldfilosofi, men han har til gengæld også altid været garant for masser af trofæer. Mourinho formåede ikke i hans første sæson at få klubben helt tilbage til toppen af Premier League. Han sikrede dog på blot en enkelt sæson triumfer i både Community Shield, ligacuppen og Europa League. I Premier League endte United som nummer seks i Mourinhos første sæson, men med til historien hører også, at han sparede en del spillere i ligaen for i stedet at satse på den Europa League-sejr, som sikrede klubben en plads i den kommende sæsons Champions League. I de efterfølgende sæsoner formåede han at få Manchester United tilbage i top 4, men det blev bare aldrig til den ultimative succes for Mourinho, som endelig blev fyret i december 2018, halvvejs inde i hans tredje sæson som manager. Det var lidt overraskende for nogle at den norske Manchester United-legende Ole Gunnar Solskjær indtog trænerposten efter Mourinho – det var i første gang en midlertidig løsning, men efter en ufatteligt god start som manager, endte han som permanent træner. Han fik vendt skuden, men efter en skuffende slutning på sæsonen, måtte United tage til takke med en sjetteplads i Premier League, og derfor kun en plads i Europa League. Starten af sæsonen 2019/20 har dog været intet mindre en horribel for De Røde Djævle, og det ser ud til at det kun er et spørgsmål om tid inden “The Baby-faced Assassin” er fortid i Manchester.

LIVE STREAMING AF MANCHESTER UNITEDS KAMPE


Du kan streame Manchester Uniteds kampe direkte hos Viaplay Sport. Streamingtjenesten viser blandt andet kampene fra Premier League, og du kan se med, hvis du har en Viaplay Sport-konto. Dette giver dig adgang til at streame via mobil, tablet og computer, og der er også rig mulighed for at streame via dit TV, hvis du har SmartTV, Chromecast, Playstation eller lignende.

▶︎

Live

Sådan streamer du United’s kampe online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold direkte

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD


Vi giver dig her tre alternativer til Premier League.

Champions League

Champions League er hjemstedet for de allerbedste fodboldklubber i Europa, og hver eneste udgave af turneringen byder på massevis af fantastiske kampe. Som fodboldfan må du selvfølgelig ikke gå glip af Champions League, og du kan se med, hvis du har et abonnement på Viaplay Sport.

Superligaen

Med Viaplay Sport får du adgang til den bedste danske fodboldrække. Kan Brøndby spille sig helt tilbage til toppen af Superligaen, eller bliver det FC København, der finder tilbage til det vanligt høje niveau i 2019/2020?

La Liga

Foretrækker du den hurtige og tekniske spanske fodbold, er det selvfølgelig også noget, du har mulighed for at se med Bet365. Følg Messi, Bale, Griezmann og alle de andre i La Liga – uge efter uge. Du kan streame fra både mobil, tablet og computer.

OPTAKTER TIL SENESTE MANCHESTER UNITED KAMPE

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.