18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Allsvenskan Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Allsvenskan live stream på nettet


Stream Allsvenskan direkte hos bookmakerne. Se alle de svenske kampe direkte – uden abonnement.

15:00 6. juli 2024
Elfsborg Brommapojkarna
15:00 6. juli 2024
Mjällby Sirius
14:00 7. juli 2024
AIK Kalmar FF
14:00 7. juli 2024
IFK Värnamo IFK Göteborg
16:30 7. juli 2024
Malmö FF Halmstads BK
16:30 7. juli 2024
GAIS Hammarby
19:00 8. juli 2024
IFK Norrköping Djurgården
19:00 8. juli 2024
Västerås SK Häcken
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. juni 2024 5:56.

Allsvenskan er den bedste fodboldrække hos vores svenske naboer. Mange danske klubber har en rivalisering med nogle af de største svenske klubber såsom Malmö FF, IFK Göteborg, AIK og Elfsborg. Selvom svenskerne i de seneste mange år har været lillebror i forhold til Danmark, spiller de alligevel god fodbold på den anden side af Øresund.

Desuden er der altid mange danskere som til dagligt spiller i den bedste svenske række, så der er også god mulighed for at følge nogle af de gamle Superliga-spillere i Sverige. Selvom der ikke er mange der følger med i svensk fodbold, er der alligevel god underholdning at hente.

Derfor tager vi dig igennem en guide som viser hvordan du nemt og hurtigt kan komme i gang med Allsvenskan live stream hos bookmakerne. Læs videre nedenfor og find ud af hvordan du kommer i gang.

Liganavn

Allsvenskan

Land

Sverige

Grundlagt i

1924

Antal hold

16

Nuværende mestre

Djurgårdens IF

Flest mesterskaber

Malmö FF

Nedrykning til

Superettan

SE ALLSVENSKAN DIREKTE

INKLUSIVE MALMÖ FF OG DJURGÅRDENS IF

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Allsvenskan historie

Få adgang til Superliga live stream


▶︎

Live

Stream Allsvenskan online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Topkampe fra Allsvenskan


AIK – Djurgårdens IF

Rivalopgøret mellem de to Stockholm-klubber AIK og Djurgårdens IF går under navnet “Tvillingderbyt”. Det skyldes at de to klubber blev etableret med kun tre ugers mellem i 1891. Deres rivalopgør går altså mere end 100 år tilbage, og er ofte at finde på lister over de mest bemærkelsesværdige rivalopgør i europæisk fodbold. Klubberne repræsenterer traditionelt set to forskellige områder af Stockholm; Djurgårdens har sin primære fanbase i det velstående Östermalm-distrikt i den østlige del af hovedstaden, mens AIK repræsenterer den nordvestlige del af Stockholm. Der er altså også en vis geografisk rivalisering mellem de to klubber. Historisk set har de klaret sig nogenlunde lige godt i svensk fodbold, og det gør bare rivaliseringen endnu større når de hele tiden kæmper om at kunne være det bedste hold i Stockholm.

AIK – Hammarby IF

Et andet rivalopgør i den svenske hovedstad står mellem AIK og Hammarby, som har nogen af de største fanbaser i Sverige. De har nogle af de højeste tilskuertal i Allsvenskan, og da de begge holder til i Stockholm, er der en naturlig og næsten uundgåelig rivalisering mellem de to klubber. AIK’s fanbase findes som sagt primært i den nordvestlige del af Stockholm, mens Hammarby repræsenterer den Södermalm, som er den sydlige del af det centrale Stockholm. Her kan man i større grad tale om et storebror-lillebror forhold mellem de to klubber, da AIK har haft langt mere succes i Allsvenskan, mens der har været langt mellem triumferne i Hammarby.

Djurgårdens IF – Hammarby IF

Det sidste rivalopgør i Stockholm står mellem Djurgårdens og Hammarby, som ikke har helt den samme status som de to største rivalopgør i hovedstaden. Det er dog et intenst opgør mellem to klubber som har delt det samme stadion, Tele2 Arena, siden 2013. Der er også en vis grad af rivalisering mellem to sociale klasser i dette opgør – mens Hammarby repræsenterer Södermalm, som traditionelt set har været en bydel for arbejderklassen, har Djurgårdens sin fanbase i Östermalm, som er et mere velstående område. Der er altså masser af grunde til at de to klubber og deres fans gerne vil have skovlen under hinanden i kampen om håneretten.

IFK Göteborg – Örgryte IS

I dette rivalopgør i Sveriges andenstørste by Göteborg, er der også masser af drama og intensitet. Örgryte har traditionelt set været den mest dominerende klub i Göteborg – det var dog kun indtil IFK Göteborg blev etableret. Siden da har der været et specielt had mellem de to klubbers fans, som også er adskilt af sociale klasser. Örgryte har altid været en middel- og overklasseklub, mens IFK Göteborg har repræsenteret den arbejdende klasse. Det har tit slået gnister mellem de to fangrupperinger, hvilket har resulteret i slåskampe og baneinvasioner – derfor er fangrupperne ofte blevet beskrevet som udskud i svensk fankultur. Når det er sagt, så er det et af de rivalopgør som tiltrækker absolut flest tilskuere i Allsvenskan.

Helsingborgs IF – Malmö FF

“Skånederbyt” står mellem Helsingborgs IF og Malmö FF går også under navnet “Slaget om Skåne”. De to klubber repræsenterer de to største byer i Skåne, og er også de to mest succesfulde klubber i den sydlige region af Sverige. Rivaliseringen har været lidt stækket af at Helsingborgs IF i mange år har spillet i den næstbedste række, Superettan, men nu er klubben tilbage i den bedste svenske række, og derfor er rivalopgøret igen i live. Malmö FF er dog i den grad storebror i det indbyrdes forhold mellem de to klubber, men det vil Helsingborgs uden tvivl kæmpe hårdt for at lave om på i fremtiden.

Tre alternativer til Allsvenskan live stream


Vi giver dig her tre stærke alternativer til live streaming af Allsvenskan.

Superligaen

Mange af de svenske hold har et rivaliserende forhold til de bedste danske klubber. Danmark har i mange år været bedre end vores svenske naboer, så der er alligevel grund til optimisme for dansk fodbold.

Æresdivisionen

Mange danske spillere tørner til dagligt ud i Sverige, men der er også tradition for dansk deltagelse i den hollandske Æresdivision. Især en klub som Ajax har traditionelt været en magnet for danske spillere, som har været igennem akademiet og som senere har fået spilletid på førsteholdet.

Bundesliga

Vores naboer mod syd er af en helt anden kaliber. Den tyske Bundesliga er en af de bedste i Europa og i hele verden. Der er altid garanti for højt tempo og masser af intens fight samt utroligt god stemning på de tyske stadions, der altid er fyldte med entusiastiske fans.

Værd at vide om streaming af Allsvenskan


Du kan streame kampene fra Allsvenskan både via mobil, tablet og computer.
Du kan altså sidde i bussen eller toget og følge med i topkampe fra den bedste svenske række.

Du kan se mange af de største europæiske ligaer og turneringer direkte via live streaming hos Unibet. Det gælder f.eks. Bundesligaen, La Liga og Serie A.

Du skal ikke betale skjulte gebyrer eller abonnementer når du streamer live hos Unibet. Det eneste du skal gøre er at have penge stående på din konto.

Seneste optakter til Allsvenskan


bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.