FC KØBENHAVN LIVE STREAM 2022/23

FC København

Se alle FC Københavns kampe via live streaming. Du kan følge løvernes kurs med DM-guldet hos ViaPlay.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Du kan live streame alle FC Københavns kampe direkte med et ViaPlay.

Har du lyst til at se, om FCK vinder mesterskabet igen i denne sæson, eller om Brøndby snyder favoritterne, kan du gøre det nemt hos ViaPlay.

Følg vores trin-for-trin guide ovenfor, så er du klar til at se hovedstads-klubbens kampe i Superligaen. Du kan live streame fra både mobil, tablet og computer.

SE FC KØBENHAVNS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM FC KØBENHAVN

Football Club København blev stiftet d. 1. juli 1992, som en fusion mellem Europas ældste ikke-engelske klub, KB af 1876, og B1903. Både KB og B1903 havde problemer, hvilket var grundlaget for, at klubberne valgte at lave en overbygning. KB tjente ikke nok penge til at kunne spille på deres hjemmebane, Idrætsparken, og igennem 1980’erne havde klubben også sportslige problemer, hvilket var med til at skabe tvivl om holdets fremtid. I B1903 var man utilfreds med eget stadion, og man troede, at klubben ville få store økonomiske problemer sidenhen. I slutningen af 1980’erne forhandlede klubberne KB, B1903, Frem, Lyngby og Fremad Amager om et nyt hold i København. Det endte med kun at være to klubber (KB og B1903), der var med i overbygningen, og klubben fik derefter navnet F.C. København.

FCK træner på Frederiksberg, men de spiller deres hjemmekampe i Parken på Østerbro. Her er plads til 38.065 tilskuere. Holdet har været i Superligaen siden sæsonen 1992/1993, og FCK har formået at vinde den danske titel hele 13 gange. Denne stime er en rekord i dansk fodbold, men den blev dog brudt i 2017/18, hvor holdet endte på en skuffende fjerdeplads. Det gik dog noget blandet for holdet igennem 1990’erne. Godt nok fik FCK sølv i deres anden sæson i Superligaen, men derefter gik man gevaldigt ned i kadence. I 1995 fik FCK en ordentlig snitter mod det tjekkiske hold Hradec Kralove, da de tabte med hele 5-0 i Europa Cuppen. En ung Karim Zaza måtte tage en stor del af skylden for flere af målene.

Den karakteristiske direktør Flemming Østergaard, også kaldet Don Ø, blev ansat i FCK i 1997. Siden hans tiltrædelse som direktør, og sidenhen bestyrelsesformand, voksede FCK’s økonomiske midler, og klubben blev en af Europas rigeste. FCK blev børsnoteret, og hele klubben vækstede – både med hensyn til medarbejdere og initiativer.

D. 10. november 1998 foretog Flemming Østergaard et af de største spillerindkøb i dansk fodbold, da han hentede stjernen Brian Laudrup fra Chelsea. Laudrup ville gerne hjem til Danmark, og han manglede spilleglæden i det engelske. Prisen for Laudrup var svimlende 1,2 millioner pund. I kontrakten blev FCK og Brian Laudrup enige om, at han kunne fortryde sit skifte inden d. 31. maj 1999. Efter 12 kampe for hovedstadsklubben valgte Laudrup at fortryde, og han skiftede derefter til Ajax Amsterdam i Holland. Laudrup var utilfreds med den behandling, som han fik rundt om på de danske stadions.

I 2001 startede en fremragende tid for FCK med meget sportslig succes. FCK hentede den succesfulde træner Roy Hodgson til holdet, og nøglespillere som Jacob Laursen og Ståle Solbakken kom til for at hjælpe hovedstadsklubben mod et dansk mesterskab. Solbakken nåede kun 14 kampe for FCK, da han havde dårligt hjerte og måtte genoplives efter en træning.

I sæsonen 2001/2002 vandt FCK mesterskabet efter en sejr på 3-1 over ærkerivalerne fra Brøndby i næstsidste spillerunde. Her blev et af de smukkeste mål i dansk fodboldhistorie scoret, da sydafrikanske Sibusiso Zuma fik sendt bolden i kassen med et meget akrobatisk saksespark. De følgende år vandt holdet hele ti danmarksmesterskaber (2003, 2004, 2006, 2007, 2009-2011, 2013, 2016 og 2017). Derudover var klubben øverst på sejrsskamlen i pokalturneringen hele seks gange (2004, 2009, 2012, 2015, 2016 og 2017).

FC København har også en stor europæisk historie. I de første par sæsoner, i starten af 1990’erne, havde den danske klub ikke den store internationale succes. Klubben tabte med samlet 7-0 til AJ Auxerre i UEFA Cuppen i 1992/1993, og de tabte med de samme cifre til AC Milan i Champions Cup sæsonen efter. Derefter gik det noget bedre for holdet i de europæiske kampe. I perioden 1998-2003 tog FCK point fra både Chelsea, Lazio og Glasgow Rangers, og her viste FCK, at de kunne spille op med nogle af de bedste klubber i Europa. I 2001 gik FCK på flotteste vis videre i UEFA Cuppen efter en samlet sejr over Ajax Amsterdam. I den efterfølgende runde blev holdet dog slået ud af Borussia Dortmund. I 2004 fik københavnerne en ridse i lakken, da de tabte med hele 0-5 på hjemmebane til det slovenske hold NC Gorica i Champions League-kvalifikationen. Det betegnes af mange som en af de største fiaskoer i dansk fodbold.

2005 til nu er FC Københavns mest succesfulde periode. I 2006 kvalificerede FCK sig for første gang til gruppespillet i den fineste turnering i Europa, Champions League, da Ajax igen blev besejret i de afgørende kvalifikationskampe. På dette tidspunkt havde man profiler som Tobias Linderoth, Marcus Allbäck og Jesper Christiansen på holdkortet. Jesper Grønkjær blev hentet til klubben, og derudover var Ståle Solbakken blevet ansat som træner et halvt år før. FCK var oppe imod Manchester United, Celtic og Benfica i Champions League-gruppespillet. De seks kampe kastede syv point af sig, men københavnerne endte alligevel sidst i puljen. Det ærgerlige slutresultat til trods kunne FCK glæde sig over at gå igennem hjemmekampene ubesejret: 1-0-sejr over Manchester United, 3-1-sejr over Celtic og uafgjort med Benfica.

FCK kvalificerede sig i de følgende sæsoner til gruppespillet i Europa League, og i sæsonen 2010/2011 formåede holdet igen at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet. Her lykkedes det at komme videre fra puljen, da man endte som nummer to. Rubin Kazan og Panathinaikos blev blandt andet besejret i Parken, mens man fik et flot point mod Barcelona (ligeledes på hjemmebane). I 1/8-finalen var det dog slut med den europæiske succes for FCK, da Chelsea vandt samlet over den danske klub. Deltagelsen i Champions League i 2010/2011 betød, at klubben fik 158 millioner i præmie- og TV-penge, og det er indtil videre det største sportslige resultat, holdet har opnået internationalt. FCK kom derefter til gruppespillet i sæsonerne 2013/2014 og 2016/2017.

FCK har siden deres første sæson i Superligaen i 1992/1993 haft Brøndby som deres største rival. Rivaliseringen opstod efter, at FCK slog Brøndby med 2-3 på Brøndby Stadion i sæsonen, som var med til at sikre dem mesterskabet. Opgørene mod Brøndby bliver kaldt for ”Slaget om København” eller ”New Firm”. Navnet ”New Firm” er kommet efter det skotske rivalopgør mellem Celtic og Rangers, der bliver kaldt for ”Old Firm”. FCK har de seneste 15 år haft et stort overtag mod Brøndby, men de fleste opgør mod ærkerivalen er fyldt med intensitet og nerve, da begge klubber så gerne vil vinde. Her er de to holds fans også sommetider kommet i karambolage med hinanden, og det har blandt andet resulteret i slåskampe og anholdelser i forbindelse med de traditionsrige opgør. De to klubber har indtil videre mødt hinanden 108 gange, hvoraf FCK har vundet 51 gange.

FCK har haft mange danske stjerner på deres hold igennem tiden. Den første landsholdsspiller, som FCK havde, var Torben Piechnik, og han var med til at vinde EM i 1992. Derudover har klubben tidligere haft landsholdsspillere som Ivan Nielsen, Pierre Larsen, Michael Manniche og – som tidligere nævnt – Brian Laudrup i truppen.

I den nuværende trup har klubben også en række profiler af både dansk og international karakter. Nogle af de bedste danske spillere såsom Viktor Fischer, Rasmus Falk, Nicolai Boilesen og talenterne Carlo Holse, Jonas Wind og Victor Nelsson er at finde på holdkortet. I front har de hentet legenden Dame N’Doye, som igen sparker mål ind på samlebånd for FCK. Desuden hentede Solbakken forud for 2019/20-sæsonen selveste Nicklas Bendtner ind i en af de mest opsigtsvækkende transfere i dansk fodbold i nyere tid. Det bliver spændende at se om Lord Bendtner kan finde fordums styrke frem og føre FCK til både dansk og international succes.

Det bliver spændende at se, om FC København kan fastholde overtaget, eller om de bliver forbipasseret af ærkerivalerne fra Brøndby og FC Midtjylland i 2019/2020-sæsonen. Du kan live streame alle kampene fra den danske Superliga på ViaPlay.

LIVE STREAMING AF FC KØBENHAVNS KAMPE


LIVE STREAMING
AF FC KØBENHAVNS KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på FC Københavns kampe
KLIK HER*

FCK blev mestre i sæsonen 2018/2019, og her viste løverne, at de endnu er det bedst hold i dansk fodbold. Kan FCK genvinde mesterskabet i 2019/2020?

Med ViaPlay får du adgang til meget mere end ”bare” Superligaen. Du kan eksempelvis følge med i både Champions League, Premier League og 1. division.

SE F.C. KØBENHAVNS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL DANSK FODBOLD


Vil du gerne følge andre hold end FCK? Så får du her tre alternativer, som du kan live streame hos bookmakerne uden abonnement. Du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto.

Juventus

Det italienske mesterhold har vundet Serie A et hav af gange på det seneste, og ”Den Gamle Dame” klarede sig også blændende i Champions League i sæsonen 2016/2017, hvor de kom til finalen. Kan Juventus fortsætte den italienske dominans? Du kan følge holdets færd i Serie A – via abonnementsfri live streaming hos bookmakerne.

FC Barcelona

Messi og co. er kendt for at spille offensiv og seværdig fodbold, hvor holdet lukrerer på at have mange hurtige driblere. FC Barcelona vandt La Liga to gange i træk i 2017/18 og 2018/19, mens Real Madrid har været i krise. Fortsætter catalenerne deres dominans af spansk fodbold?

Monaco

Monaco imponerede i sæsonen 2016/2017 ved at vinde det franske mesterskab foran PSG. Monaco-mandskabet overraskede alt og alle og scorede mål efter behag, men siden da har holdet været i krise. Det ser ud til at der er lang vej tilbage for AS Monaco, men holdet har stadig en trup med masser af kvalitet. Hvis du vil følge med i Monacos kamp om at komme tilbage i toppen, og hvis du er til flot fransk fodbold, så besøg en af de bookmakere (eksempelvis Unibet), der tilbyder abonnementsfri live streaming på Ligue 1.


Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders