18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Liverpool live stream direkte


Se alle Liverpools kampe via live streaming. Du kan se Jürgen Klopps tropper i aktion på ViaPlay.

Liverpool er en af de mest traditionsrige klubber i engelsk fodbold, og The Reds har en stor fanskare i Danmark.

Holder du med drengene fra Anfield, kan du se alle deres kampe hos ViaPlay – så er du sikker på aldrig at gå glip af Klopps tropper i aktion.

ViaPlay giver dig alt det bedste fra Premier League, men de har også masser af andet lækkert sportsindhold på tapetet. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kommer i gang med streaming.

liverpool live stream

SE LIVERPOOLS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM LIVERPOOL

Liverpool er en af de mest traditionsrige klubber i England – ja i hele Europa, faktisk – og The Reds har en kæmpemæssig skare af fans fra alle nationer. Klubben blev grundlagt i 1892 af John Houlding, som ejede Anfield; det legendariske fodboldstadion, som Liverpool har haft som hjemmebane lige siden grundlæggelsen. Houlding var på daværende tidspunkt klubpræsident for Everton, som dengang spillede på Anfield, men den øvrige ledelse besluttede, at Everton skulle rykke videre til Goodison Park. Dette blev anledningen til, at Houlding grundlagde den nye klub Everton Athletic, der kort efter blev omdøbt til Liverpool FC, og som skulle have hjemme på Anfield-stadionet.

I forbindelse med grundlæggelsen af den nye klub, ansøgte Houlding om en plads i den nationale fodboldliga, Football League. Dette blev i første omgang afvist, og Liverpool måtte derfor spille i Lancashire League, en lokal liga, i den første sæson. Det nyoprettede hold vandt ligaen samt en lokal pokalturnering, og allerede i den efterfølgende sæson fik Liverpool lov til at spille i den nationale liga. Her startede de rødblusede i 2. division, men da de med det samme vandt denne, kunne de spille med i den bedste række allerede sæsonen efter. Den første sæson i den bedste række resulterede i, at klubben rykkede tilbage i 2. division, men Liverpool sikrede hurtigt oprykning igen.

Efter nedrykningen ansatte man Tom Watson som manager, og herefter tog succesen fart. Han fik på ingen tid Liverpool tilbage i den bedste række, og allerede i 1901 kunne klubben sikre sit første mesterskab. Succesen blev gentaget i 1906, og selvom der herefter skulle gå 16 år, før det næste mesterskab kom i hus, så havde Liverpool FC fået slået sit navn fast. Den næste ligatriumf fandt først sted efter 1. verdenskrig, men her lykkedes det så til gengæld også Liverpool at vinde mesterskabet to sæsoner i træk.

Football League var suspenderet fra 1915 til 1919, og da den igen blev skudt i gang havde Liverpool manageren David Ashworth ved roret. I de to første år efter krigen spillede The Reds med i toppen uden dog at vinde, men i 1921/1922-sæsonen vandt klubben sit tredje mesterskab, og sæsonen efter forsvarede Liverpool titlen som ligaens bedste hold. Det er ganske beundringsværdigt at vinde mesterskabet to år i træk, men endnu mere imponerende var det, at Liverpool formåede at gøre det, på trods af at manager Ashworth i 1922/1923-sæsonen valgte at forlade klubben midt i sæsonen.

Den dag i dag er Anfields stemningstribune stadig kendt under navnet The Kop, og vi skal helt tilbage til 1928 for at finde den ikoniske tribunes første storhedstid. Dengang blev tribunen omtalt som The Spion Kop, og den var allerede før 1928 kendt for at rumme nogen af de mest entusiastiske og højtsyngende fans i England, men det var dette år, at man udbyggede tribunen, så der kunne blive plads til endnu flere Liverpool-tilhængere. The Spion Kop blev udvidet, så der nu var plads til 30.000 fans, og et nyt halvtag af jern gjorde desuden, at lyden fra fansenes råb og sang blev forstærket, så gæsterne for alvor kunne intimideres.

I 30’erne og 40’erne huserede en sand legende i det Liverpoolske angreb. Målmageren John Balmer fik sin første professionelle kontrakt hos Liverpool i 1935, og allerede i 1938 satte han rekorden for det hurtigst scorede mål i Liverpools historie – og det var ikke i en hvilken som helst kamp, han satte denne rekord. Det skulle blot tage den engelske frontløber ti sekunder at banke bolden i kassen mod ærkerivalerne fra Everton, som endte med at tabe kampen mod de rødblusede med 3-1. Rekorden fik dog absolut ikke Balmer til at hvile på laurbærrene, og i 1946 udførte han en endnu større bedrift, som sikrede ham en plads i historiebøgerne. Her formåede han at score hattrick i tre kampe i træk, da han først scorede tre mål mod Portsmouth, derefter fire mod Derby og så tre mod Arsenal. Det tredje mål mod Arsenal, som udløste hattricket af hattricks, udløste en jubel, som endnu ikke var oplevet på Anfield.

Balmers tre hattrick i streg fandt sted i 1946/1947-sæsonen, hvor Liverpool igen kunne kalde sig mestre. Efter denne successæson skulle der dog gå 17 år, før Liverpool igen vandt mesterskabet, hvilket i høj grad skyldtes massiv nedgang i løbet af 50’erne. I 1954 måtte klubben skuffende ned i 2. division efter 50 sæsoner i træk i den bedste række. Som om nedrykningen ikke var ydmygende nok, led Liverpool kort efter sit største nederlag nogensinde, da man tabte med hele 9-1 til Birmingham City. Som en symptomatisk afslutning på 50’erne, tabte The Reds desuden til non-league-holdet Worchester i pokalturneringen, og det nævnes som det måske største cup-chok i klubbens historie.

Som konsekvens af et forfærdeligt årti ansatte man i december 1959 Bill Shankly som ny manager, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé. Shankly førte Liverpool tilbage på rette spor, og i 60’erne sørgede han for mesterskaber i 1964 og 1966, mens det også blev til en finaleplads i Mesterholdenes Europa Cup i 1966. En vigtig milepæl i 60’erne var desuden indførslen af den spilledragt, som vi kender Liverpool for i dag. Holdet spillede frem til 1964 i rød trøje, hvide shorts og hvide sokker, men det blev der gjort en ende på. Shankly fik idéen til at spille helt i rød – altså både rød trøje, røde shorts og røde sokker – og han begrundede det med, at hans spillere ville komme til at virke mere intimiderende overfor deres modstandere. Han associerede den røde farve med fare og power, og nogen må have været enig med ham, da Liverpool siden den dag i november 1964 har spillet helt i rødt.

I 70’erne stod Shankly i spidsen for endnu et mesterhold, da Liverpool triumferede i 1973, og sammen med en FA Cup-sejr året efter, blev dette managerens afskedsgave til klubben, som han endte sin trænerkarriere i, da kalenderen viste 1974. The Reds var derfor tvunget til at skulle udpege en ny manager, og valget faldt på Bob Paisley, som var assistenttræner under Shankly. Mange havde bange anelser for fremtiden, men dem fik Paisley eftertrykkeligt gjort til skamme, da han i årene 1976, 1977, 1979, 1980, 1982 og 1983 ledte klubben til mesterskaber.

80’erne blev ligeledes et super succesfyldt årti, da Liverpool her hentede seks mesterskaber. Paisley var manager frem til 1983, men herefter var det Joe Fagan, der skulle tage over for den mest succesfulde britiske manager i historien. Fagan kom til Liverpool allerede i 1958, hvor han var en del af trænerteamet for klubbens reservehold. Herfra kæmpede han sig op i hierarkiet, og fra 1979 til 1983 var han assisterende manager, inden han i 1983 overtog det fulde ansvar for Liverpools førstehold. Sensationelt lagde han ud med at føre holdet til sit 15. mesterskab. Allerede i maj 1985 forlad Fagan dog posten som manager, og årsagen kan tilskrives Heysel-tragedien.

Ulykken i Heysel tegner sig som den måske største tragedie i fodboldhistorien, og det var efter denne, at Fagan indstillede sin karriere. Rammen for forfærdeligheden var en finalekamp i Mesterholdenes Europa Cup mellem Liverpool og Juventus, som blev spillet på Heysel Stadion i Bruxelles. Der var opsat afspærringer mellem fansene fra de to hold, men disse gav efter, og det resulterede i, at en stor gruppe fans samledes på den samme tribune. Tribunen kunne ikke klare vægten af de mange mennesker, og da den styrtede sammen mistede 39 livet.

Alle i og omkring Liverpool var dybt rystede efter katastrofen, men det forhindrede ikke holdet – med Kenny Dalglish i spidsen – i at vinde mesterskabet i den efterfølgende sæson. Sæsonen efter genvandt Liverpool endda den bedste række, og det var også Dalglish, der stod ved roret, da Liverpool vandt sine to seneste mesterskaber – i 1988 og 1990. At det næsten er to årtier siden, at Liverpool har løftet mesterskabstrofæet er for Liverpool-fansene noget af en katastrofe, og de har i det hele taget været hårdt ramt af katastrofer.

I 1989 hændte endnu en forfærdelig fodboldtragedie, da FA Cup-semifinalen mellem Nottingham Forest og Liverpool i 1989 endte med at 89 Liverpool-fans mistede livet. Årsagen bag katastrofen var, at politiet lukkede alt for mange tilskuere ind på det samme afsnit. Kort før kampstart var der stadig store menneskemængder, der ventede på at komme ind på stadion, og derfor blev porten til et allerede fyldt afsnit åbnet. De kæmpemæssige menneskemængder, der alle forsøgte at komme ind samme sted, gjorde at utallige fans blev klemt så voldsomt op mod hegnene, at det for næsten 100 menneskers vedkommende endte med at blive fatalt.

Heysel- og Hillsborough-tragedierne er langt fra glemt, men klubben har heldigvis givet fansene noget at glæde sig over siden da – heriblandt den legendariske Champions League-triumf i 2005. Finalekampen mod AC Milan vil gå over i historien som en af de bedste – hvis ikke den allerbedste – nogensinde, og tilhængere af The Reds vil genfortælle historien om den vanvittige 3-3-kamp til de mange kommende generationer. Italienerne var på forhånd udråbt som favoritter, og der skulle ikke gå mere end 52 sekunder (!), før Paulo Maldini havde bragt Milan på 1-0. Inden pausen havde Hernan Crespo gjort det til både 2-0 og 3-0, og efter 45 minutters spil havde alle begravet Liverpool. Efter pausen indtraf dog det mest fantastiske fodbold-comeback verden endnu har set. Liverpool kom bragende ud fra halvlegen, og fra det 54. til det 60. spilminut sørgede Steven Gerrard, Vladimir Smicer og Xabi Alonso for tre scoringer. Kampen sidste halve time bød ikke på nogen scoringer, og det samme gjaldt den forlængede spilletid, hvorfor vinderen skulle findes i en straffesparkskonkurrence. Her lægger Jerzy Dudek ud med at pille to italienske straffespark, og med endnu en redning på Milans femte straffespark – som blev taget af Andrey Shevchenko – kunne han sikre Liverpool trofæet med de store ører.

LIVE STREAMING AF LIVERPOOLS KAMPE


Liverpools kampe kan streames hos ViaPlay, som både viser Premier League og Champions League.

▶︎

Live

Sådan streamer du Liverpool online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Tre alternativer til engelsk fodbold


Er det ikke engelsk fodbold, der tænder dig? Vi giver dig tre alternativer til Premier League, som alle er tilgængelige via live streaming hos ViaPlay.

Champions League

I løbet af de sidste 17 år har Liverpool begået sin absolut største bedrift i Champions League, og i denne sæson er de igen med i det allerfineste selskab. Med ViaPlay kan du live streame kampene fra Champions League og opleve de største øjeblikke i verdens mest prestigefyldte fodboldturnering.

La Liga

Vil du se Lionel Messi og Eden Hazard i aktion? Eller nyder du bare en god fodboldkamp med højt teknisk niveau og god mulighed for masser af mål? I så fald er den spanske liga lige noget for dig, og der er rig mulighed for at følge med hos ViaPlay, som viser kampene fra La Liga.

Superliga

De fleste fodboldfans har et favorithold i Danmark, og hvis du har ViaPlay er du sikker på altid at kunne se netop dit yndlingshold. Kampene fra Superligaen kan streames direkte, så der er ingen undskyldning for ikke at se med, når FCK, FCM, Brøndby og alle de andre kæmper for point på grønsværen.

Seneste optakter til Liverpools kampe


bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.