18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Udbydere af fodbold live streaming

Se fodbold direkte og lovligt på nettet.
Med live streaming får du adgang til de største ligaer.
Begynd at streame uden abonnement og pay-per-view i dag.

SE FODBOLD*

På denne side finder du alle de bedste udbydere af fodbold live streaming i Danmark. Vi giver dig det fulde overblik, og du får også en guide til, hvordan du kan få adgang til direkte billeder af dine foretrukne ligaer og hold, når de skal spille. Nedenfor kan du se hvilke udbydere af fodbold live streaming, vi kan anbefale at benytte.


Se live fodbold med bet365

bet365 live streaming

En af de førende bookmakere i den danske branche er den britiske bookmaker bet365. Det er samtidig en af de bookmakere, som først var på markedet med live streaming af sportsbegivenheder. Derfor får du med bet365 live streaming også adgang til et af de største udvalg indenfor mange forskellige sportsgrene.

Udvalg

Når det gælder fodbold live stream, kan du hos bet365 se kampe fra et væld af forskellige ligaer og turneringer. Det dækker altså langt mere end bare de største og mest populære kampe. Du kan bl.a. se direkte kampe fra store ligaer såsom La Liga, Serie A og Ligue 1. Derudover kan du se kampe fra mange mindre ligaer og turneringer, selv på U21-kampe fra alverdens lande.

Kvalitet

Kvaliteten af bet365 live streams er tilfredsstillende i forhold til hvad man kan forvente af en bookmaker. Du kan se de direkte billeder på computeren via et lille vindue på live betting platformen, og du kan også åbne streamen i et nyt vindue. Det er dog ikke muligt at få billederne i fuld skærm. På mobil og tablet vil det dog være muligt at udvide billedet til fuld skærm.

Sådan gør du

Live streaming er gratis for alle kunder hos bet365, som har penge på deres konto, eller som har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. For at få adgang til streaming hos bookmakeren, skal du bare følge disse enkle trin:

 1. Opret en konto eller log ind.
 2. Indbetal penge på din konto.
 3. Du har nu adgang til live stream med penge på kontoen eller med et aktivt væddemål, som er placeret indenfor de sidste 24 timer.
 4. Alle live streams kan findes under live betting, hvor live-streamede begivenheder vil have et ikon vist.

Se live fodbold med Unibet

Unibet live streaming

Unibet er en af de andre førende bookmakere i den danske branche, og det gælder også når vi snakker om live streaming. Med Unibet live streaming kan du nemlig se direkte billeder fra et hav af forskellige sportsgrene, og naturligvis også fodbold.

Udvalg

Indenfor fodbold kan du med Unibet live streaming se direkte kampe fra mange af de store ligaer såsom Bundesliga, La Liga, Seria A og Ligue 1. Derudover kan du følge med i kampe fra et væld af mindre ligaer og turneringer fra alverdens lande, og det gælder også når vi bevæger os langt ned i rækkerne.

Kvalitet

Unibet tilbyder en god kvalitet af live streaming, hvor du via computeren kan følge med i kampene i et vindue på live betting platformen. Du kan også tilgå live streaming via din mobil eller tablet, hvor du kan udvide billedet til fuld skærm. Som en ekstra fordel kan du hos Unibet benytte deres såkaldte Betstream, hvor du kan få vist odds på kampen mens du har live streaming kørende i fuld skærm. Det er der ingen bookmakere i branchen, der kan tilbyde.

Sådan gør du

Hos Unibet får du adgang til live streaming. hvis du har penge på din konto eller, hvis du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Du kan altså have et relativt lille beløb stående på kontoen, og dermed have gratis adgang til de direkte billeder. For at få adgang til Unibet live streaming, skal du bare følge disse trin:

 1. Opret en konto eller log ind.
 2. Indbetal penge til din konto, hvis den er tom.
 3. Gå til live streaming under odds-sektionen og vælg din kamp.

Se live fodbold med ViaPlay

ViaPlay live streaming

Vil du se fodbold online, er live streaming hos ViaPlay en af de bedste løsninger til dig. De tilbyder nemlig direkte dækning fra nogle af de absolut største fodboldkampe i verden. Hos ViaPlay kan du både følge med i dansk fodbold fra 1. division og Superligaen, samt fodbold fra allerhøjeste hylde fra den engelske Premier League og Champions League. Derudover vises der også masser af fodbold fra andre nordiske ligaer og rundt omkring i verden.

ViaPlay er en betalt streamingtjeneste, hvor du hver måned betaler et abonnement. Det betyder samtidig også, at du får adgang til fodbold live streaming af allerhøjeste kvalitet. Du kan se fodbold på alle dine enheder, så uanset om du foretrækker fjernsynet, computeren, mobilen eller din tablet, kan du se direkte kampe. For at se fodbold live hos ViaPlay skal du bare følge disse enkle trin:

 1. Gå til ViaPlay’s hjemmeside.
 2. Klik på “Køb ViaPlay”.
 3. Vælg den TV-pakke du ønsker.
 4. Opret din konto.
 5. Log ind og tænd for den kamp du vil se.

Sådan ser du fodbold live stream hos din spiludbyder

Vil du se fodbold live stream hos din spiludbyder, er det i de fleste tilfælde en ganske nem og hurtig proces. Hos de fleste spiludbydere i den danske branche kræves det kun at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Derefter vil du have gratis adgang til at se fodbold live på deres hjemmeside.

Fordelen ved at se fodbold online hos en bookmaker er, at du kan få adgang til de direkte billeder helt gratis. Du kan nemlig bare foretage en indbetaling og lade et lille beløb stå på kontoen, og derefter have helt gratis adgang til live streaming. En anden fordel er, at du kan spille live på kampene mens du følger med i udviklingen.

Der er dog også visse ulemper ved at benytte bookmakere til live streaming af fodbold. I de fleste tilfælde kan du nemlig ikke få adgang til billeder i fuld skærm, og du vil ofte skulle nøjes med at se kampe uden kommentatorer. Det kan selvfølgelig også være en fordel hvis du hellere bare vil høre lyden af fansene på stadion.

Udvalg af fodboldligaer med streaming

Der er en række af de bedste fodboldligaer, som du kan se kampe fra via live streaming. Det gælder selvfølgelig også for mange af de kampe, der spilles i de mindre ligaer og turneringer rundt omkring i verden. Vi ser nu nærmere på nogle af de mest populære ligaer, der tilbydes fodbold live stream på.

Se dansk fodbold fra Superligaen

Vil du følge med i den bedste danske fodboldliga, Superligaen, er det muligt at gøre som kunde hos ViaPlay. De tilbyder nemlig live streaming af kampe i hver runde af sæsonen, helt fra sæsonstart og frem til slutspillet. 

Der er desværre ingen spiludbydere, som har adgang til rettigheder til at vise kampe fra Superligaen, så den eneste løsning er at betale for et abonnement hos ViaPlay. Det giver dog samtidig adgang til fodbold fra mange af de andre store ligaer og turneringer.

>> Se fodbold live stream fra Superligaen <<

Se verdensklasse fodbold fra den engelske Premier League

Den engelske Premier League anses af mange fodboldfans og eksperter som den bedste fodboldliga i verden. Vil du se kampe fra den mest populære liga i verden, er det også muligt med et abonnement hos ViaPlay. Her vises der hver runde kampe, hvor nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere tørner ud for deres klubber.

Som det også er tilfældet med Superligaen, er det ikke muligt for nogen af bookmakerne i Danmark at vise billeder fra Premier League. Der er nemlig ikke nogen af dem, der har rettigheder til at vise fodbold live stream fra verdens bedste liga. Du skal altså også bruge et betalt abonnement hvis du vil se fodbold fra Premier League.

>> Se fodbold live stream fra Premier League <<

Se fodbold fra den spanske La Liga

Den spanske La Liga med storholdene FC Barcelona og Real Madrid er en af de andre store europæiske ligaer. Selvom det er nogle af de største klubber og de bedste spillere i verden, der spiller i ligaen, er det faktisk muligt at få adgang til direkte billeder helt gratis.

Flere bookmakere i den danske branche har nemlig rettigheder til at vise fodbold live stream fra La Liga. Det gælder bl.a. bet365 og Unibet som nævnt tidligere, men også mange andre bookmakere. Du behøver altså ikke at skulle betale for et abonnement for at følge en af verdens bedste ligaer gennem hele sæsonen.

>> Se fodbold live stream fra Superligaen <<

Se de bedste italienske hold fra Serie A

Serie A er endnu en af de fem store europæiske ligaer, hvor nogle af de mest traditionsrige europæiske klubber holder til. Derfor er det også en god nyhed at du kan se fodbold online fra den italienske Serie A helt gratis gennem hele sæsonen.

Flere af bookmakerne i den danske branche tilbyder nemlig live streaming af den bedste italienske liga. Derfor skal du bare have penge på en af dine konti hos bookmakerne for at få adgang til gratis live billeder.

>> Se fodbold live stream fra La Liga <<

Ofte stillede spørgsmål

Du kan streame alle de bedste fodboldligaer og turneringer i verden online, men også mange kampe fra mindre ligaer. Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen, Ligue 1 og den danske Superliga er bare nogle af de populære ligaer du kan følge direkte hos streamingtjenesterne og bookmakerne.

Streamingtjenesterne tilbyder i dag live streaming på tværs af flere enheder. Derfor kan du se live fodbold på mobilen med et abonnement hos de fleste streamingtjenester. Derudover kan du også se direkte fodbold via mobilen hvis du benytter live streaming hos en af de mange bookmakere i branchen.

Det er teknisk set gratis at se fodbold live stream hos en bookmaker. Det kræver nemlig bare at du har penge stående på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Du kan derfor bare nøjes med at have et lille beløb stående.

Der er i dag mulighed for at streame et hav af sportsbegivenheder, og det gælder også på mange andre sportsgrene end fodbold. Du kan se masser af tennis, håndbold, ishockey, amerikansk fodbold, basketball, cykling, golf, motorsport og meget andet.

Det er helt lovligt at live streame fodbold online hvis du har fået retmæssig adgang til de direkte billeder. Har du et abonnement hos en streamingtjeneste eller en konto hos en bookmaker, kan du streame fodbold online helt og aldeles lovligt.