18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM 2024 Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Når bolden ruller i Tyskland til sommer, så skal man faktisk ikke lede længe for at finde et EM 2024 live stream.

Se fodbold EM via live streaming


Det er ikke hverdagskost, at en EM-slutrunde løber af stablen lige syd for grænsen i Danmark, men det er jo ikke alle, der kan tage turen ned til det tyske. 

Derfor har vi forsøgt at skabe det bedste overblik over, hvordan man kan slippe afsted med at se kampene hjemme fra sin egen stue, eller hvis man er på farten på sin mobil eller tablet.

Man kan eksempelvis finde flere EM 2024 live stream hos både DR, TV2 Play og hos diverse bookmakere. Det sådan set kun de to sidstnævnte, der kræver brugerbetaling. Det skal dog siges, at man kun kan tilgå DRTV, hvis man er indenfor EU – ellers er det også muligt at benytte sig af en VPN.

Hvis man mangler overblikket over hvor og hvornår diverse landshold spiller, kan man danne sig et overblik i kampprogrammet her på siden.

21:00 14. juli 2024
Spanien England

SE KAMPENE FRA EM-SLUTRUNDEN DIREKTE

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Se EM 2024 live stream hos din bookmaker


Flere af de største bookmakere med dansk spillelicens giver kunder med enten penge på kontoen eller aktive væddemål kørende adgang til at se EM 2024 live stream på deres platform.

Og hvis man ikke er meget for at betale hundredvis af kroner om måneden for at få adgang til streamingtjenester eller den store tv-pakke, så er det et fremragende alternativ.

Når du skal oprette dig hos bookmakere, der selv sørger for live stream EM 2024 – som eksempelvis bet365 og Unibet, så skal man blot følge disse trin som vist ovenfor, og så skulle man være klar til at nyde sin popcorn, en kold øl eller noget helt tredje til EM i fodbold.

nordicbet

NordicBet er en populær online bettingplatform, der specialiserer sig i det nordiske sportsmarked. Med et stærkt fokus på ishockey, fodbold og vintersport, tilbyder NordicBet et bredt udvalg af væddemålsmuligheder, live streaming af events og konkurrencedygtige odds. Platformen er brugervenlig, hvilket gør det nemt for både nye og erfaren spillere at navigere.

bet365

Bet365 er en førende global bettingplatform kendt for sin brede vifte af sportsbegivenheder og spil. Med konkurrencedygtige odds, live streaming og en brugervenlig app, tilbyder bet365 en sikker og pålidelig spiloplevelse til både nye og erfarne væddere. Tilgængelig døgnet rundt, er det et topvalg for sportsbettingentusiaster.

betfair

Betfair er en førende online bettingudveksling og sportsbook, der tilbyder spillere en unik mulighed for at både placere væddemål og acceptere væddemål fra andre spillere. Med sin innovative platform, tilbyder Betfair en bred vifte af sportsbegivenheder, konkurrencedygtige odds og avancerede væddemålsfunktioner. Den understøtter også ansvarligt spil og sikrer en sikker bettingoplevelse.

Disse topkampe skal du holde øje med ved EM 2024


Tyskland – Skotland, 14. juni kl. 21:00

Der er altid noget helt særligt over åbningskampe ved store internationale slutrunder, og denne kommer sandsynligvis heller ikke til at blive en undtagelse. De tyske værter tager imod Skotland, som for første gang i 30 år er kvalificeret til EM to gange i træk.

Danmark – England, 20. juni kl. 18:00

Danmark sparker egentlig turneringen i gang tidligere mod Slovenien, men vi ved allesammen godt, hvilken kamp, som bliver den vigtigste i gruppespillet. 

Det danske landshold har ikke været i god form, siden vi sidst mødte England ved en EM-slutrunde. Det var en kamp, som mange nok husker for Mikkel Damsgaards mirakuløse frisparksmål, eller Raheem Sterling, der skøjtede i en bananskræl, som satte en stopper det eventyr, det danske landshold havde været på i sommeren 2021.

Denne gang er det med en tung favoritværdighed til England, der også anses for at være en af de største favoritter til at vinde hele turneringen, hvor det danske forsvar skal forsøge at bremse verdensklasse spillere som Harry Kane og Bukayo Saka.

Spanien – Italien, 20. juni kl. 21:00

Endnu en mastodont af en kamp, hvor to af de mest succesfulde nationer skal konkurrere om, hvem, der kan trække det længste strå i gruppespillet. 

Man kommer ikke til at fortryde at finde et EM 2024 live stream og følge disse giganter tørne sammen, hvor man kan få lov at se nogle af fodboldens bedste spillere få lov til at udfolde sig i et af de mest fodboldglade lande i Europa.

En lille sjov detalje til de to kampe, vi sætter fokus på den 20. Juni, er, at det er en gengivelse af semifinalerne fra seneste EM, som foregik i 2021.

Holland – Frankrig, 21. juni kl. 21:00

Endnu en enorm kamp mellem to af de lande, der har formet fodbolden, som vi kender den i dag. Vi har på den ene side det Cruyff-inspirerede totalfodbold, som står overfor verdens måske bedste spiller i form af Kylian Mbappe. Dermed ikke sagt, at han er den eneste verdensstjerne, der kommer til at betræde græstæppet den aften, hvor man også kan se frem til spillere som Van Dijk, de Jong og Griezmann.

Og hvem ved, om han har fundet sin kommende adresse, når kuglen ruller i Tyskland til sommer.

Danmark – Serbien, 25. juni kl. 21:00

Sidst, men ikke mindst kommer vi til at være klistret til skærmen, når Danmarks sidste gruppespilskamp skal udfolde sig mod Serbien. 

Den østeuropæiske nation ligger kun 11 placeringer bag det danske landshold på verdensranglisten, så det vil ikke komme som nogen overraskelse, hvis de afgørende billetter til videre avancement i turneringen uddeles her.

Hvor kan man se EM i fodbold på TV?


Fodbold er jo Danmarks nationalsport, og derfor er der også sørget for, at EM i Tyskland i så høj grad som muligt kommer til at blive tilgængeligt for de fleste. 

Når du skal se EM i fodbold i TV, skal du klikke over på DR og TV2, som hører med i næsten alle kanalpakker, når man skal bestille flow-tv. 

Et lille minus er dog, at når vi når til det punkt i turneringen, hvor der bliver spillet flere kampe oveni hinanden, vil TV2 utvivlsomt lægge nogle kampe ind eksklusivt på TV2 Play, som kræver betaling. Og det er her, det er en god idé at overveje, om man skal se EM i fodbold online hos sin bookmaker.

▶︎

Live

Se EM 2024 live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvis man er en rigtig hund for at lytte på kommentatorer, så bliver man nok også en anelse skuffet, hvis man vælger at benytte sig af alternativet hos sin bookmaker. 

Det er nemlig yderst sjældent, at de har sat nogle på posten til at tage seerne i hånden under en kamp. 

Er man dog mere til at nyde kampen for sig selv og danne sig sine egne indtryk, så er muligheden jo mere end velkommen. Ja, det kan næsten være en fordel, da der er nogle, som egentlig ender med at sætte fjernsynet på lydløs, da det en gang i mellem kan være nogle tvivlsomme kommentarer, der ryger igennem æteren.

Ellers er det jo også en mulighed at følge den danske folketradition ved at nyde det gode vejr foran en af de mange storskærme, der helt sikkert kommer til at blive sat op land og rige rundt til sommer.

Live stream EM i fodbold på mobil og tablet


Selvom man måske gerne kunne ønske det, er det ofte helt umuligt at sørge for, at man kan sidde foran skærmen til samtlige kampe under en hel EM-slutrunde. 

Derfor er det meget smart, at man kan tage enten sin mobil eller tablet med til den obligatoriske sommerfest, fødselsdag eller noget helt tredje.

Den mulighed besidder man især, hvis man har downloadet DR- og TV2 Plays apps, eller kan man være smart og se kampene gennem sin bookmakers mobil app. 

De har – ligesom på browser – en helt genial løsning, hvor man kan følge med i de kampe, der passer en – også når man er på farten. Eller hvis man er blevet sendt ind på et andet værelse, hvis de, man bor sammen med, er blevet trætte af at se det smukke grønne græs på det store tv.

Tre alternativer til EM i fodbold


Champions league logo

Champions League

Premier League logo

Premier League

Superliga logo

La Liga

Værd at vide om streaming af EM 2024

Ja. Samtlige kampe til EM i Tyskland kan streames på den ene eller anden måde. Vi har listet de forskellige metoder til at se EM i fodbold online i den ovenstående artikel. 

Man kan enten live streame kampene gennem DRTV, TV2 Play eller hos din bookmaker, der tilbyder live streams.

Det er fuldt ud lovligt at se EM i fodbold, hvis man følger de metoder, vi har beskrevet i denne artikel. Der findes også ulovlige sider, men dem vil vi fraråde at benytte. Specielt når det er så simpelt at streame alle kampe hos sin egen bookmaker.

Hvis du er bosat i Danmark, kan du se alle kampe på DRTV “gratis”. Det er gratis, da licensen til DR bliver betalt igennem skat. Derudover kan man også se alle kampe tæt på gratis, hvis man har penge på sin konto hos sin bookmaker.

Du skal ikke have abonnement hos DR. Man skal dog have abonnement hos TV2 Play, hvis man vil se de kampe, der bliver vist på deres kanaler. Derudover skal man have en kundeprofil med penge på saldoen, hvis man vil benytte sig af diverse bookmakeres live streams.

Hvis man vil se EM i fodbold 2024 på en klassisk tv-kanal, så skal man klikke over på DR1, DR2, TV2, TV2 Sport eller TV2 Sport X. Det er på en af disse kanaler, EM-kampene bliver vist. Man skal dog ikke bekymre sig for Danmarks kampe, der ikke kommer til at være betalingsmur.