18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fodboldligaer

Se fodbold direkte og lovligt på nettet.
Med live streaming får du adgang til de største ligaer.
Begynd at streame uden abonnement og pay-per-view i dag.

SE FODBOLD*

På denne side får du et overblik over alle de bedste fodboldligaer, både i Danmark og i resten af Europa og verden.

Vi starter med et kig på de bedste og mest populære ligaer i Europa, og derefter ser vi nærmere på de internationale fodboldturneringer for klubhold. Undervejs støder vi på nogle af de største klubber og spillere, og måske også dit favorithold. Vi viser selvfølgelig også hvordan du kan få adgang til streaming og TV-billeder fra de store ligaer.

Se live fodbold fra disse populære fodboldligaer


I fodbold har de største europæiske ligaer i mange år været de mest populære og fulgte ligaer i verden. Det er i de fem store europæiske fodboldligaer at alle de største og mest populære fodboldklubber holder til, og derfor er det også her, vi finder alle de største stjerner.

I 2023/2024 er det ingen undtagelse, at de mest populære fodbold ligaer findes på det europæiske kontinent. Vi ser dog også nærmere på de hjemlige danske ligaer, som også er særdeles populære at følge i den danske befolkning.

Superligaen

Superligaen er den bedste fodboldliga i Danmark, og hjemstedet for alle de bedste danske klubber. FC København har i mange sæsoner siddet på tronen og domineret ligaen, men der har også været stærk konkurrence fra klubber såsom FC Midtjylland, Brøndby, FC Nordsjælland og endda Viborg. Der er altid lagt op til masser af spænding, både i mesterskabskampen, i kampen om de europæiske pladser og i nedrykningsdramaet. Følg de danske talenter og de udenlandske stjerner, som også sætter deres præg på toppen af dansk fodbold.

Læs mere om live streaming af Superligaen

1. Division

1. Division, også kendt under det officielle navn NordicBet liga, er den næstbedste liga i dansk fodbold. Her finder vi både de klubber, som kommer fra en skuffende nedrykning fra Superligaen, samt de klubber, der forsøger at ride videre på bølgen af succes efter oprykning fra 2. Division. 1. I NordicBet liga finder vi både større klubber med store stadions og masser af fans, samt mindre klubber der blot har plads til et par tusinde fans på stadion. Det er altså en broget skare af klubber, som gør ligaen virkelig interessant at følge.

Læs mere om live streaming af 1. Division

La Liga

Den bedste spanske fodboldliga kendes som La Liga. Hver sæson følges der tæt med i det spændende La Liga kampprogram, som byder på kampe mellem nogle af de største klubber i Europa. Kigger man på La Liga stillingen, vil man ofte se at mastodonterne FC Barcelona og Real Madrid kæmper om titlen. Der er dog også mange andre interessante La Liga kampe at se frem til hver sæson, hvor andre store klubber såsom Atletico Madrid, Sevilla og Valencia også spiller. Der er gode muligheder for at følge La Liga live både hos de danske streamingtjenester og hos bookmakerne.

Læs mere om live streaming af La Liga

Premier League

Englands Premier League anses af mange som verdens bedste fodboldliga. Det er altid en spændende liga at følge, hvor der både er tæt kamp om mesterskabet, de europæiske pladser og om at undgå nedrykning. Premier League fodbold er noget af det mest seværdige og underholdende man overhovedet kan finde, og de engelske fodboldstadions er altid fyldt med passionerede fodboldfans. Følg fodbold i Premier League hele sæsonen med et abonnement hos streamingtjenesten ViaPlay.

Læs mere om live streaming af Premier League

Bundesligaen

Bundesliga kampe fra den bedste tyske fodboldliga er endnu en god mulighed for at følge de største stjerner. I Bundesliga stillingen har vi i de seneste mange sæsoner fundet storklubben Bayern München på førstepladsen. Den sydtyske klub har domineret Bundesliga fodbold i mange år, men det har ikke været uden konkurrence. Dortmund har været nærmeste forfølger i lang tid, men mange andre Bundesliga hold byder også de stærkeste hold op til dans. Bundesliga kampe er kendt for at være spækket med underholdning og masser af mål, så der er altid meget at se frem til i den bedste tyske liga.

Læs mere om live streaming af Bundesligaen

Serie A

En af de andre store europæiske ligaer er den italienske Serie A. Kigger man på den nuværende Serie A stilling, finder man nogle af de største og mest velkendte klubber i europæisk topfodbold. Det gælder både klubber såsom Juventus, AC Milan, Inter, AS Roma og Napoli. Der er altså altid masser af spændende Serie A kampe at se frem til i den kommende sæson. Italien fodbold ligaen er også hjemstedet for mange danske spillere, som jagter succes og den eftertragtede scudetto. Følg Serie A kampe hos de danske streamingtjenester eller hos bookmakerne.

Læs mere om live streaming af Serie A

Ligue 1

Den franske Ligue 1 er den sidste af de fem store europæiske ligaer. I Ligue 1 tabellen finder vi store og traditionsrige klubber såsom PSG, Marseille, Lyon og Monaco. Ligue 1 stillingen har dog været domineret af hovedstadsklubben PSG i mange sæsoner. Det er da heller ikke overraskende, når man ser på alle de store stjerner, som en af verdens rigeste klubber har hentet. Der er gode muligheder for at følge den franske Ligue 1 både med et abonnement hos en streamingtjeneste eller med en konto hos bookmakerne i Danmark.

Læs mere om live streaming af Ligue 1

Æresdivisionen

Den hollandske Æresdivision er en af de ligaer, som er velkendt for mange fodboldfans i Danmark. Det har i mange år været en af de ligaer, som har tiltrukket mange af de største danske fodboldtalenter. Hollands liga nummer ét er hjemsted for store europæiske klubber såsom Ajax, PSV Eindhoven, AZ Alkmaar og Feyenoord. Vil du følge med i Hollands liga er der god mulighed for det, både hos streamingtjenesterne og hos bookmakerne i Danmark.

Læs mere om live streaming af Æresdivisionen

Allsvenskan

En af de bedste ligaer i skandinavisk fodbold er Allsvenskan. Det er også her, at mange danske spillere til dagligt tørner ud for deres klubber. Det er ikke en fodboldliga med store internationale superstjerner, men der er alligevel masser af underholdning at se frem til. De svenske fodboldfans ved også hvordan man starter en fest på tribunerne, så se med hos streamingtjenesterne hvis du vil se topfodbold fra Sverige.

Læs mere om live streaming af Allsvenskan

Europæiske fodboldturneringer


De nationale ligaer har stor betydning for topholdene i alle de europæiske fodboldnationer. At vinde mesterskabet i den bedste liga i sit land er altid en stor bedrift, som er forbundet med masser af prestige. Alle fodboldspillere har dog også drømme om at nå langt og vinde i de europæiske fodbold ligaer. Det gælder både Champions League, Europa League og den nyligt oprettede Europa Conference League.

Champions League

Den største og mest prestigefyldte internationale turnering for klubhold i Europa er UEFA Champions League. Mange spillere drømmer om blot at få lov til at spille en Champions League kamp på et tidspunkt i løbet af deres karriere. At vinde trofæet med de store ører er enhver fodboldspillers drøm, og det er kun de allerbedste klubber og spillere, der kan gå hele vejen. Så hvor kan man se Champions League i Danmark? I øjeblikket har ViaPlay eksklusive rettigheder til at vise Champions League kampe i dansk TV.

Læs mere om Champions League live streaming

Europa League

Europa League, som tidligere havde navnet UEFA Cup, er den næststørste internationale fodboldturnering for klubhold i Europa. I Europa League kæmper hold fra subtoppen af de nationale europæiske ligaer. Det er også her, at nogle af de hold, der er røget ud af gruppespillet i Champions League, kæmper videre i jagten på europæisk succes. Derfor finder vi i hver sæson også mange af de store europæiske klubber som Europa League hold, selvom det ikke er den største og mest prestigefyldte turnering. Og Europa League holdene tager opgaven seriøst og går efter trofæet, som samtidig giver direkte adgang til gruppespillet i Champions League næste sæson.

Europa Conference League

Den nyeste internationale fodboldturnering for klubhold er Europa Conference League. Her spiller hold fra subtoppen og midten af de europæiske ligaer. Det giver dermed adgang til europæisk fodbold for en lang række klubber, der ikke tidligere har været i stand til at kvalificere sig til international fodbold. Selvom det er den tredjebedste af de europæiske ligaer for klubhold, går holdene stadig stærkt efter sejr og succes i Conference League.

FA Cup

Den ældste og mest traditionsrige nationale pokalturnering i verden er FA Cuppen i England. Turneringen blev første gang afviklet helt tilbage i 1871-72, og i dag har den stadig status som en af de mest prestigefyldte trofæer i engelsk fodbold. FA Cuppen er samtidig en god mulighed for nogle af de mindre hold i det engelske ligasystem til at nå langt og have en chance for at vinde et trofæ. Du har god mulighed for at følge FA Cup.

Læs mere om FA Cup live streaming

Sådan ser du fodbold fra Europas største ligaer


Hvis du vil følge med i fodbold fra de største europæiske ligaer, er der gode muligheder for det. Streamingtjenester såsom ViaPlay tilbyder betalte abonnementer, hvor du kan få adgang til direkte billeder af kampe fra bl.a. Champions League og den engelske Premier League samt Superligaen.

Du kan også få gratis adgang til live streaming hos bookmakerne i den danske branche. Der er flere bookmakere, som tilbyder gratis live streaming af både de største europæiske ligaer såsom La Liga, Bundesligaen og Serie A, samt en lang række mindre ligaer og turneringer fra alverdens lande. Det eneste der kræves for at få adgang til direkte billeder er, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål

Det er helt lovligt at streame fodbold fra udenlandske ligaer. Uanset om du vil se fodbold fra den engelske, franske, spanske, tyske eller belgiske liga, kan du få lovlig adgang til streaming. Det kræver bare et abonnement hos en streamingtjeneste eller en konto hos en bookmaker.

Du skal ikke nødvendigvis bruge et abonnement for at se fodbold live. Du kan nemlig også få adgang til live streaming af fodbold med en konto hos en af de mange bookmakere i Danmark. Her skal du bare have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer for at få gratis adgang til de direkte billeder.

Du kan ikke live streame alle fodboldligaer på nettet, men udvalget bliver løbende større og større. Du kan se fodbold fra alle de største europæiske ligaer og turneringer, men også fra mange små ligaer rundt omkring i Europa og resten af verden.

Du kan se fodbold live i TV hos en række forskellige udbydere. Med en traditionel TV-pakke kan du selvfølgelig få adgang til mange af de velkendte sportskanaler, hvor der vises masser af topfodbold. Du kan dog også tegne et abonnement hos en streamingtjeneste såsom Viaplay, hvor du har større frihed til selv at vælge hvilke ligaer og turneringer du vil følge.

Der findes et hav af ligaer i international fodbold. På FIFA’s liste over medlemslande finder vi 211 forskellige fodboldforbund, som har hver deres nationale ligaer. I hvert land er der selvfølgelig også et væld af sekundære ligaer og et helt fodboldsystem, så det samlede antal kommer op i mange tusinde.

Den bedste fodboldliga i verden er altid et debatteret og omstridt emne. Der vil aldrig være enighed om det, og styrkeforholdet ændrer sig da også løbende. For mange fodboldfans har den engelske Premier League i mange år været anset som verdens bedste liga. Det skyldes dog også at den ofte er mere kompetitiv end mange af de andre store europæiske ligaer, der ofte er domineret af et eller få hold.

Det bedste fodboldhold i verden ændrer sig løbende. Den største internationale klubturnering er uden tvivl UEFA Champions League, så vinderne af denne turnering kan med rette kaldes for verdens bedste fodboldhold. I sæsonen 2022/2023 vandt engelske Manchester City trofæet med de lange ører, og anses derfor også som det bedste fodboldhold i verden.