SUPERLIGAEN

Stream Superligaen direkte på Viaplay.
Se alle kampene fra den bedste danske række.

KLIK HER

TRIN FOR TRIN

 1. 1. Gå til Viaplay – KLIK HER!/
 2. 2. Køb adgang til Viaplay Sport/
 3. 3. Se kampene fra Superligaen

SUPERLIGAEN LIVE STREAM 2017/18

Kongerigets nationalliga er et ’must see’ for enhver fodboldfan, og du har mulighed for at live streame alle kampene fra Superligaen – også når du er på farten.

Med Viaplay Sport kan du se FCK, Brøndby, FCM og alle de andre, når jagten går ind på det danske mesterskab. Det koster 269 om måneden for et abonnement, og så får du adgang til Superliga, Champions League, Premier League og meget mere.

Følg vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med live streaming på få minutter.

TidKampLigaStream
22:30Mexico strand v Frankrig strandStrandfodbold - 36 min.
23:00Libertad Asuncion v Cerro PortenoParaguay - Division Profesional
23:00Audax Italiano v Colo ColoChile - Apertura

Danske Spil

Danske Spil ligger med en ganske høj tilbagebetaling på kampene fra Superligaen, og det gør bookmakeren attraktiv for dig, der har en særligt stor interesse i dansk fodbold.

Er du ny kunde hos Danske Spil, kan du få op til 500 kroner i velkomstbonus.

Nordicbet

Nordicbet er også en bookmaker, vi må fremhæve, når snakken falder på anbefalesværdige Superliga-bookies. Nordicbet har et stort spiludvalg, både pre-match og live, og de byder dig velkommen med en klækkelig bonus.

Få op til 2.000 kroner i en 100 % velkomstbonus, når du opretter dig hos Nordicbet.

Brøndby – FCK

Det såkaldte ’New Firm’ er det største rivalopgør i dansk fodbold, og det står mellem nationens to største fodboldklubber. Brøndby og FCK har i mange sæsoner kæmpet om det danske mesterskab, og at de to klubber rent geografisk ligger tæt på hinanden gør blot rivaliseringen endnu større. Du finder ikke et større dansk opgør end New Firm – både hvis man ser på det sportslige og på det atmosfæriske plan.

Brøndby – AGF

Der er absolut ingen lokal rivalisering mellem Brøndby og AGF, i og med at de to klubber ligger meget langt fra hinanden på Danmarkskortet. I stedet er den årelange rivalisering udsprunget af sportslige årsager, idet de to klubber i tidligere tider kæmpede om mesterskaberne (især i 80’erne). Her stod AGF for det traditionelle, mens Brøndby i 1982 rykkede op i den bedste række som den nye og innovative klub, der fremstod som en stor trussel for århusianerne.

FCM – Viborg

Kampen om Midtjylland. En sand nabokrig. De to store midtjyske byer, Herning og Viborg, har igennem en årrække været store rivaler, og det har afspejlet sig i de indbyrdes opgør. Mens Herning i tidernes løb har været symbol på nytænkning og innovation, har Viborg haft et mere traditionelt udtryk, og som historiker og fodboldforfatter David Holt Olsen har skrevet, er det midtjyske derby en kamp mellem ’fornyelsens by’ og ’traditionernes by’.

Lyngby – FCN

De to nordsjællandske klubbers stadions ligger blot 15 kilometer fra hinanden, og der er således tale om et lokalopgør i sin fineste form. Udover lokalrivalisering har FCN’s rolle som ’storebror’ de senere år skabt stor utilfredshed hos Lyngby-tilhængerne. Der er adskillige eksempler på, at FCN har snuppet Lyngbys største talenter, gjort dem til profiler og solgt dem videre med stor fortjeneste – og det er Lyngbys fans godt trække af.

AaB – AGF

To af de ældste fodboldklubber i Danmark er lokaliseret i Aalborg og Aarhus. De to store nordjyske byer har gennem tiden oplevet stor sportslig succes, og før FCM’s indtog i toppen af dansk fodbold, var kampen mellem AaB og AGF et opgør om, hvem der var den bedste klub i Jylland. Desuden gør byernes geografiske beliggenhed selvfølgelig, at der findes stor lokalrivalisering.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan live streame alle kampene fra Superligaen på computer, tablet og mobil. Du er altså dækket ind, også selvom du er på farten – og ikke lige har den allerstørste elektronik ved hånden.

Kan jeg se andet end Superligaen?

Du kan se en række andre store fodboldrækker (som eksempelvis Champions League, Premier League og La Liga). Du kan også live streame sportsgrene amerikanske begivenheder som NBA, NHL og NFL.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke skjulte gebyrer forbundet med live streaming hos Viaplay. For at se sport skal du have fat i et Viaplay Sport-abonnement, der koster 269 kroner månedligt.

OPRET KONTO

Se Superligaen direkte

Inklusive FCK, Brøndby og FCM

NYHEDER

20 10 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017

Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...

16 10 2017
Real Madrid – Tottenham: Live stream og odds til det intense Champions League-opgør d. 17. oktober 2017

Både Real Madrid og Tottenham har fået en fremragende start på tilværelsen i Champions League, da målene har haglet ind...

13 10 2017
Atletico Madrid – FC Barcelona: Live stream og odds til spansk topkamp d. 14. oktober

Barcelona har været overraskende suveræne i sæsonens første syv La Liga-kampe, som alle er blevet vundet. Atletico Madrid har snublet...

SUPERLIGAENS HISTORIE

 • KB er fortsat den fodboldklub, der har vundet flest danske mesterskaber. Det blev til 15 triumfer frem til 1980, hvor klubben gennem en fusion blev til FCK.
 • FCK og Brøndby indtager anden- og tredjepladsen på listen over klubber med flest mesterskabstitler. De to storklubber har kunnet kalde sig danske mestre henholdsvis 12 og 10 gange.
 • FCK har vundet de seneste to udgaver af Superligaen, mens mesterskaberne inden da gik til FCM og AaB.
 • I sidste sæson lavede man om på strukturen i Superligaen, så der nu spilles et grundspil, hvorfra de seks bedste går videre til mesterskabsspil, mens de resterende spiller om at undgå nedrykning.
 • Der er 14 hold med i Superligaen, hvorfra tre hold potentielt kan rykke ned. Når de tre dårligste hold er fundet, skal de spille playoffkampe om Superliga-pladserne mod de bedste fra 1. division.
 • Sæsonen varer fra juli til marts.
 • De tre største stadions i Danmark er Telia Parken, Brøndby Stadion og Ceres Park – der er plads til henholdsvis 38.000, 28.000 og 21.000 tilskuere.
 • Det danske mesterskab i fodbold blev for første gang afholdt i 1927, mens Superligaen, som vi kender den i dag, blev til i 1991.
 • Vinderen af Superligaen får adgang til Champions League-kvalifikationen, mens nummer to og tre i mesterskabsspillet får adgang til Europa League-kvalifikationen. Nummer fire spiller playoff mod den bedste fra nedrykningsspillet om den sidste billet til kvalifikationen til Europa League.
 • Danske hold har i adskillige tilfælde leveret forrygende præstationer i de store europæiske turneringer, hvor man har overrasket ved at slå nogle af verdens største fodboldklubber. Dog er det aldrig lykkedes en dansk klub at vinde en europæisk turnering.

SE SUPERLIGAEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til Viaplay – KLIK HER!
 2. Køb adgang til Viaplay Sport
 3. Se kampene fra Superligaen
KLIK HER

Langt de fleste fodboldfans følger med i den danske Superliga, og det kan du også gøre, hvis du har et abonnement på Viaplay Sport.

Det koster 269 kroner om måneden, men så får du til gengæld også adgang til oceaner af lækker sport, og du bestemmer selv om du vil streame via din mobil, tablet eller computer. Der er også masser af forskellige muligheder for at se Viaplay over dit TV.

Udover Superligaen viser Viaplay Champions League, Premier League, La Liga og masser af anden lækker fodbold. Du kan også se NFL, UFC, NHL, Formel 1, golf og meget mere.

ANDRE LIGAER END DEN DANSKE

Du kan også streame
andet end Superligaen

PREMIER LEAGUE
LIGUE 1
LA LIGA
CHAMPIONS LEAGUE
BUNDESLIGAEN
SERIE A

TRE ALTERNATIVER TIL SUPERLIGAEN

Champions League

Det er kun de bedste af de bedste, der kommer i Champions League, og det er netop dét, som gør turneringen så fantastisk. Champions League er den mest prestigefyldte turnering, der findes på klubplan, og hver sæson byder den på spandevis af fantastiske kampe. Viaplay Sport viser kampene fra Champions League, og du kan altså få utroligt mange fremragende fodboldøjeblikke med et abonnement på streamingtjenesten.

Premier League

Mange vil være tilbøjelige til at kalde Premier League for den bedste og mest underholdende liga i verden. De engelske hold har godt nok haft store problemer i Champions League på det seneste, men det er indiskutabelt, at en række af de allerstørste klubber i verden hører til i netop Premier League. Du kan se kampene fra den bedste engelske række med et abonnement på Viaplay Sport.

La Liga

De sidste fire sæsoners vindere af verdens fineste klubturnering, Champions League, har alle været spanske. Dette faktum afslører det urimeligt høje niveau, der findes i spansk fodbold. Real Madrid og FC Barcelona er selvfølgelig de helt store flagskibe, men der er masser af sublime fodboldhold i La Liga, og du kan følge dem på tætteste hold via live streaming hos bookmakerne – uden abonnement.

Forfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med læsningen om Superligaen!