18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Superliga live stream på nettet


Her på siden kan du altid finde det næste Superliga live stream. Læs med og find ud af hvordan du kan følge med i Danmarks bedste fodboldliga direkte.

Superliga live stream

Liganavn

3F Superligaen

Land

Danmark

Grundlagt i

1991

Antal hold

12

Nuværende mestre

FC København

Nedrykning til

NordicBet Liga

Se Superliga fodbold direkte via live streaming


Superligaen er hjemstedet for det bedste, som dansk fodbold har at byde på. Det er her de største danske klubber og de bedste spillere i dansk fodbold holder til. Gennem hele sæsonen kan du følge det bedste indenfor dansk fodbold med Superliga live stream.

I Danmark elsker vi fodbold, og der er stor entusiasme både omkring landsholdet, Superligaen og international fodbold. Det betyder også at der er gode muligheder for at få adgang til Superliga streaming gennem hele sæsonen.

På denne side ser vi nærmere på Superliga live stream. Vi viser dig både hvilke kampe du kan se frem til at følge, og hvordan du får adgang til at følge kampene direkte. Lad os starte med en lille guide til hvordan du kan se live stream Superliga.

SE SUPERLIGAEN DIREKTE

INKLUSIVE FCK, BRØNDBY OG FCM

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om Superligaen

Den moderne Superliga som vi kender den blev etableret og erstattede 1. Division i 1991. Dengang bestod ligaen af 10 hold, og Brøndby IF tog sig af det første mesterskab. Siden dengang er ligaen blevet udvidet, så den nu består af 12 hold, og formatet er også løbende blevet ændret. I starten spillede man med en almindelig ligastruktur, hvor alle hold mødte hinanden to gange, og klubben med flest point blev mestre. I dag fungerer det således at ligaen efter den første halvdel af sæsonen splittes op i et mesterskabsspil og et nedrykningsspil, samt kampe om europæiske pladser.

1990erne bar i høj grad præg af en vis grad af dominans fra Brøndby IF, der vandt fire mesterskaber frem mod årtusindskiftet. Netop årtusindskiftet blev dog også starten på en ny æra i dansk fodbold, hvor hovedstadsklubben FC København kom til at dominere ligaen. Fra sæsonen 2000/01 til sæsonen 2010/11 blev det til hele otte danske mesterskaber ud af 11 mulige. FCK befinder sig stadig på tronen af dansk fodbold, og er stort set med i mesterskabskampen hver sæson, men har i de seneste år også fået mere modstand fra klubber såsom FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Det er dog stadig FCK, der kan prale af flest danske mesterskaber, da klubben har vundet Superligaen hele 15 gange siden den blev startet i 1991. Der er langt ned til den næstmest succesfulde klub i Superligaen, nemlig rivalerne fra Brøndby, som har vundet 7 mesterskaber i Superligaens historie. Opgøret mellem de to klubber, også kendt som “New Firm”, er stadig det største i dansk fodbold. Begge klubber har utroligt dedikerede og passionerede fans, som skaber en elektrisk og intens affære i alle de store opgør. Selvom FCK efterhånden har været dominerende i ligaen og i de indbyrdes opgør, er der stadig en helt særlig atmosfære omkring opgøret. Der er dog også mange andre store og intense opgør i ligaen såsom Brøndby mod AGF, FCK mod FC Midtjylland og Viborg mod FC Midtjylland. Med Superliga streaming er der altså masser af spændende opgør at se frem til.

Få adgang til Superliga live stream


Hvis du gerne vil have adgang til Superliga live stream, er det ganske nemt og enkelt. Du kan se kampe gennem hele sæsonen hvis du opretter et abonnement hos en streamingtjeneste med TV-rettigheder til at vise Superligaen live stream.

Du skal blot følge de nedenstående trin for at få adgang til direkte billeder af de største danske kampe. Bemærk at du både kan streame kampene på TV samt via computer, mobil og tablet.

▶︎

Live

Se Superliga live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Se nærmere på holdene fra den danske Superliga


Med Superliga live TV har du adgang til kampe mellem de bedste hold i dansk fodbold. Men hvem er holdene egentlig, og hvordan ser deres chancer ud i forhold til at vinde mesterskabet eller undgå nedrykning? Lad os se nærmere på de 12 klubber i den bedste danske fodboldrække.

FC København

FC København er den største klub i dansk fodbold med hele 15 Superliga-titler i trofæskabet. De er altid blandt favoritterne til at vinde ligaen, og repræsenterer også ofte Danmark på flot vis i europæisk fodbold. Løverne har desuden det største budget i ligaen og kan derfor tiltrække nogle af de bedste spillere i Danmark samt udenlandske stjerner.

Brøndby IF

Lidt vest for København ligger Brøndby IF, som er Superligaens næstmest vindende hold i historien. Med 7 titler på bagen er det en klub med stolte traditioner og en passioneret fanbase. Klubben vil altid gerne være med i titelkampen, men der har også været tumult og skuffelser de seneste år. Det bliver spændende at følge om de kan være med i toppen af ligaen.

FC Midtjylland

FC Midtjylland er en relativt ny klub, som blev etableret gennem en sammenslutning af klubberne Herning Fremad og Ikast FS i 1999. Ambitionerne er dog høje på den jyske hede, og i sommeren 2023 fik klubben da også nye ejere, da erhvervsmanden Anders Holch Povlsen overtog klubben. Eksperter spår at det kan blive en ny æra i dansk fodbold, hvor FC Midtjylland kommer til at udfordre FC Københavns dominans.

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland er også en ganske ny klub, som blev stiftet i 2003 som efterfølger til Farum Boldklub. Det er blevet til ét mesterskab siden da i 2011/12, og derudover har klubben også repræsenteret dansk fodbold flot i europæiske turneringer. Der er stort fokus på talentudvikling, og derfor har holdet også været kendt for at have den yngste trup i Europa i flere sæsoner.

AGF

Aarhus Gymnastik Forening er en stolt og traditionsrig klub, som blev stiftet i 1880. Klubben har altså en lang historie bag sig, og fansene i Aarhus stiller også store krav til klubbens fodboldhold. Det er endnu ikke blevet til et mesterskab siden etableringen af Superligaen, men klubben har dog i flere sæsoner formået at blande sig i topstriden.

OB

Odense Boldklub blev stiftet i 1887 og har siden da stort set altid været Fyns største fodboldhold. Klubben vandt sit første mesterskab i 1977 under ledelse af legenden Richard Møller Nielsen. Siden da er det blevet til to danske mesterskaber, dog ingen siden etableringen af Superligaen.

Randers FC

Randers FC blev stiftet i 2003 som en overbygning af seks klubber fra Randers-området. De første år var præget af mange op- og nedrykninger mellem Superligaen og 1. Division, og klubben har kun sjældent været i stand til at blande sig i topstriden af den bedste liga.

Silkeborg IF

Silkeborg Idrætsforening blev stiftet i 1917, og har haft mange op- og nedture siden da. I 1994 vandt klubben sit første danske mesterskab, og havde generelt masser af flotte resultater i løbet af 1990’erne. Siden da er det blevet til mange op- og nedrykninger, men i de seneste år har Silkeborg IF igen været i stand til at blande sig i toppen af Superligaen.

Lyngby

Lyngby BK blev stiftet i 1921, og vandt sit første danske mesterskab i 1983. Allerede i den anden sæson af den nye Superliga vandt Lyngby igen ligaen. Siden da har klubben været gennem mange kriser og lange perioder i 1. Divisionen, men er nu tilbage i den bedste danske række.

Hvidovre IF

Hvidovre IF blev stiftet i 1925, og har siden da vundet tre danske mesterskaber i 1966, 1973 og 1981. Det blev dog efterfulgt af mange år udenfor Superligaen, men i sæsonen 2022/23 er Hvidovre IF igen tilbage i den bedste danske fodboldrække efter en pause på 26 år.

Vejle Boldklub

Vejle Boldklub blev i første omgang stiftet som en cricketklub tilbage i 1891, og begyndte først som fodboldklub i 1902. Det er en af de mest vindende fodboldklubber i dansk fodbold med hele fem mesterskaber samt seks pokaltitler på CV’et. Klubben var i mange år i 1. Division, men er nu tilbage i det fine selskab.

Viborg FF

Viborg Fodsports Forening blev stiftet i 1896, og har i det meste af klubbens historie ikke været en del af den bedste danske række. Fra 1998 til 2008 var klubben med i Superligaen i alle sæsoner, men røg derefter ned i 1. Division i flere år. De er dog tilbage nu, og har samlet en ganske stærk trup.

Topkampe fra Superligaen


Brøndby vs FCK

Det såkaldte ’New Firm’ er det største rivalopgør i dansk fodbold, og det står mellem nationens to største fodboldklubber. Brøndby IF og FC København har i mange sæsoner kæmpet om det danske mesterskab, og at de to klubber rent geografisk ligger tæt på hinanden gør blot rivaliseringen endnu større. Du finder ikke et større dansk opgør end New Firm.

Brøndby vs AGF

Der er absolut ingen lokal rivalisering mellem Brøndby og AGF. I stedet er den årelange rivalisering udsprunget af sportslige årsager, idet de to klubber i tidligere tider kæmpede om mesterskaberne. Her stod AGF for det traditionelle, mens Brøndby i 1982 rykkede op i den bedste række som den nye og innovative klub, der fremstod som en stor trussel for aarhusianerne.

FC Midtjylland vs Viborg

Kampen om Midtjylland. En sand nabokrig. De to store midtjyske byer, Herning og Viborg, har igennem en årrække været store rivaler, og det har afspejlet sig i de indbyrdes opgør. Mens Herning har været symbol på nytænkning og innovation, har Viborg haft et mere traditionelt udtryk, og som fodboldforfatter David Holt Olsen har skrevet, er derbyet en kamp mellem ’fornyelsens by’ og ’traditionernes by’.

Lyngby vs FC Nordsjælland

De to nordsjællandske klubber ligger blot 15 kilometer fra hinanden, og der er således tale om et lokalopgør i sin fineste form. Udover lokalrivalisering har FCN’s rolle som ’storebror’ de senere år skabt stor utilfredshed hos Lyngby-tilhængerne. FCN har snuppet mange af Lyngbys største talenter, gjort dem til profiler og solgt dem videre med stor fortjeneste – til stor frustration for Lyngbys fans.

AaB vs AGF

To af de ældste fodboldklubber i Danmark er lokaliseret i Aalborg og Aarhus. De to store nordjyske byer har gennem tiden oplevet stor sportslig succes, og før FCM’s indtog i toppen af dansk fodbold, var kampen mellem AaB og AGF et opgør om, hvem der var den bedste klub i Jylland. Desuden gør byernes geografiske beliggenhed selvfølgelig, at der findes stor lokalrivalisering.

Se Superliga gratis på nettet – er det muligt?


Mange danske fodboldfans er selvfølgelig interesserede i at få adgang til Superliga live stream gratis, men er det overhovedet muligt? Mange bookmakere i Danmark såsom bet365 tilbyder live streaming af en masse sportsbegivenheder fra hele verden. Det forholder sig dog desværre sådan at TV-rettighederne til Superligaen ejes eksklusivt af Viasat på nuværende tidspunkt.

Det betyder også at du ikke kan se Superliga gratis hos en bookmaker i Danmark. De har ikke rettigheder til at vise vores hjemlige liga, så den eneste mulighed for at følge med er pt. at tegne et abonnement hos Viaplay, som inkluderer deres sportspakke. Sådan har det været i mange år, og det ser ikke ud til at det bliver muligt at se Superliga live stream gratis i fremtiden.

Live stream Superligaen på mobil og tablet


Som abonnent hos en streamingtjeneste, kan du se Superligaen live stream gennem hele sæsonen. Og det kan du ikke kun via fjernsynet eller computeren – du kan nemlig også få adgang til Superliga streaming via dine mobile enheder. Dermed kan du se alle de næste kampe, uanset om du er hjemme eller på farten, så du aldrig går glip af det bedste fra dansk fodbold. Du kan også se fodbold fra en masse andre ligaer og turneringer.

Du kan nemt og hurtigt downloade en app til din mobile enhed og logge ind på din konto. Derefter er det nemt at finde Superligaen live stream i appen og starte med at streame med det samme. Det er også ganske enkelt at caste de direkte billeder til fjernsynet, hvis du er hjemme og foretrækker en større skærm.

Tre alternativer til Superligaen live stream


Champions League

Champions League er den mest prestigefyldte turnering, der findes på klubplan, og hver sæson byder den på spandevis af fantastiske kampe mellem de bedste europæiske klubber. ViaPlay viser kampene fra Champions League, og du kan altså få utroligt mange fremragende fodboldøjeblikke med et abonnement på streamingtjenesten.

Premier League

Mange synes at Premier League er den bedste og mest underholdende liga i verden. Fodboldens hjemland er også der, hvor man finder nogle af de største klubber og fodboldstjerner, og der spilles utroligt hurtigt og intenst i kampene. Du kan se kampene fra den bedste engelske række med en konto på ViaPlay.

La Liga

I den bedste spanske liga finder vi to af de største fodboldklubber i verden, Real Madrid og FC Barcelona, samt en række andre store hold med stærke trupper. Spansk fodbold er lig med teknisk snilde og store talenter samt superstjerner. Du kan følge La Liga via live streaming hos bookmakerne.

Værd at vide om streaming af Superligaen


Du kan få adgang til Superliga live stream med et abonnement hos Viaplay. Her skal du sørge for at vælge Viaplay Total, som inkluderer hele deres udvalg af sportsindhold.

Du kan ikke se Superliga gratis hos bet365, da bookmakeren ikke har rettigheder til at vise kampene fra den bedste danske fodboldrække. Du skal derimod betale for et abonnement hos Viaplay for at se kampene.

Du kan ikke få adgang til Superliga live stream gratis, da ingen af bookmakerne i den danske branche har rettigheder til at vise kampene.

Du kan live streame alle kampe fra Superligaen, hvis du har et abonnement hos Viaplay. Du skal blot vælge Viaplay Total for at få adgang til alle Superliga-kampe samt en masse andet spændende sportsindhold.

Med et abonnement hos Viaplay kan du se en masse andet end Superliga-fodbold. Det kan du også hvis du har en konto hos en bookmaker, hvor du bare skal have penge på kontoen for at få adgang til de direkte billeder.

Du kan live streame Superligaen både via TV, computer, mobil og tablet. Med et Viaplay Total-abonnement kan du nemlig se kampene på alle dine enheder i hjemmet.

Seneste optakter til Superligaen