SUPERLIGA LIVE STREAM 2022/23

SUPERLIGAEN

Stream Superligaen direkte på ViaPlay. Se alle kampene fra den bedste danske række.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Kongerigets nationalliga er et ’must see’ for enhver fodboldfan, og du har mulighed for at live streame alle kampene fra Superligaen – også når du er på farten.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

18:00 9. juni 2023
AGF/Viborg
FC Midtjylland
Desværre er der ingen odds tilgængelige lige nu. Venligst tjek igen senere.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. juni 2023 18:32.

Med ViaPlay kan du se FCK, Brøndby, FCM og alle de andre hold, når jagten går ind på det danske mesterskab. Det koster 269 om måneden for et abonnement, og så får du adgang til Superliga live stream. Derudover kan du også se Champions League, Premier League og meget mere som en ekstra bonus.

Følg vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med Superliga live streaming på få minutter.

Topkampe

Brøndby – FCK

Det såkaldte ’New Firm’ er det største rivalopgør i dansk fodbold, og det står mellem nationens to største fodboldklubber. Brøndby og FCK har i mange sæsoner kæmpet om det danske mesterskab, og at de to klubber rent geografisk ligger tæt på hinanden gør blot rivaliseringen endnu større. Du finder ikke et større dansk opgør end New Firm – både hvis man ser på det sportslige og på det atmosfæriske plan.

Brøndby – AGF

Der er absolut ingen lokal rivalisering mellem Brøndby og AGF, i og med at de to klubber ligger meget langt fra hinanden på Danmarkskortet. I stedet er den årelange rivalisering udsprunget af sportslige årsager, idet de to klubber i tidligere tider kæmpede om mesterskaberne (især i 80’erne). Her stod AGF for det traditionelle, mens Brøndby i 1982 rykkede op i den bedste række som den nye og innovative klub, der fremstod som en stor trussel for århusianerne.

FCM – Viborg

Kampen om Midtjylland. En sand nabokrig. De to store midtjyske byer, Herning og Viborg, har igennem en årrække været store rivaler, og det har afspejlet sig i de indbyrdes opgør. Mens Herning i tidernes løb har været symbol på nytænkning og innovation, har Viborg haft et mere traditionelt udtryk, og som historiker og fodboldforfatter David Holt Olsen har skrevet, er det midtjyske derby en kamp mellem ’fornyelsens by’ og ’traditionernes by’.

Lyngby – FCN

De to nordsjællandske klubbers stadions ligger blot 15 kilometer fra hinanden, og der er således tale om et lokalopgør i sin fineste form. Udover lokalrivalisering har FCN’s rolle som ’storebror’ de senere år skabt stor utilfredshed hos Lyngby-tilhængerne. Der er adskillige eksempler på, at FCN har snuppet Lyngbys største talenter, gjort dem til profiler og solgt dem videre med stor fortjeneste – og det er Lyngbys fans godt trække af.

AaB – AGF

To af de ældste fodboldklubber i Danmark er lokaliseret i Aalborg og Aarhus. De to store nordjyske byer har gennem tiden oplevet stor sportslig succes, og før FCM’s indtog i toppen af dansk fodbold, var kampen mellem AaB og AGF et opgør om, hvem der var den bedste klub i Jylland. Desuden gør byernes geografiske beliggenhed selvfølgelig, at der findes stor lokalrivalisering.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame Superligaen?

Du kan live streame alle kampene fra Superligaen på computer, tablet og mobil. Du er altså dækket ind, også selvom du er på farten – og ikke lige har den allerstørste elektronik ved hånden.

Kan jeg se andet end Superligaen?

Du kan udover Superligaen også se en række andre store fodboldligaer (som eksempelvis Champions League, Premier League og La Liga). Du kan også live streame amerikanske sportsgrene og begivenheder som NBA, NHL og NFL.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke skjulte gebyrer forbundet med live streaming hos Viaplay. For at se sport skal du have fat i et Viaplay Sport-abonnement, der koster 269 kroner månedligt.

Liganavn

Superligaen

Land

Danmark

Grundlagt i

1927

Antal hold

14

Nuværende mestre

FC København

Flest mesterskaber

KB

Nedrykning til

NordicBet Liga

SE SUPERLIGAEN DIREKTE

INKLUSIVE FCK, BRØNDBY OG FCM

SUPERLIGAENS HISTORIE

 • KB er fortsat den fodboldklub, der har vundet flest danske mesterskaber. Det blev til 15 triumfer frem til 1980, hvor klubben gennem en fusion blev til FCK.
 • FCK og Brøndby indtager anden- og tredjepladsen på listen over klubber med flest mesterskabstitler. De to storklubber har kunnet kalde sig danske mestre henholdsvis 13 og 10 gange.
 • FCK har vundet tre ud af de sidste fire mesterskaber, hvor FC Midtjylland stjal et enkelt mesterskab foran Brøndby IF i en tæt sæson.
 • I sæsonen 2016/17 blev der indført en ny struktur i Superligaen, så der nu spilles et grundspil, hvorfra de seks bedste går videre til mesterskabsspil, mens de resterende spiller om at undgå nedrykning.
 • Der er 14 hold med i Superligaen, hvorfra tre hold potentielt kan rykke ned. Når de tre dårligste hold er fundet, skal de spille playoffkampe om Superliga-pladserne mod de bedste fra 1. division.
 • Sæsonen varer fra juli til marts.
 • De tre største stadions i Danmark er Telia Parken, Brøndby Stadion og Ceres Park – der er plads til henholdsvis 38.000, 28.000 og 21.000 tilskuere.
 • Det danske mesterskab i fodbold blev for første gang afholdt i 1927, mens Superligaen, som vi kender den i dag, blev til i 1991.
 • Vinderen af Superligaen får adgang til Champions League-kvalifikationen, mens nummer to og tre i mesterskabsspillet får adgang til Europa League-kvalifikationen. Nummer fire spiller playoff mod den bedste fra nedrykningsspillet om den sidste billet til kvalifikationen til Europa League.
 • Danske hold har i adskillige tilfælde leveret forrygende præstationer i de store europæiske turneringer, hvor man har overrasket ved at slå nogle af verdens største fodboldklubber. Dog er det aldrig lykkedes en dansk klub at vinde en europæisk turnering.

SE SUPERLIGA LIVE STREAMING ONLINE I DAG


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til bet365 – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se kampene fra Superligaen
STREAM NU*

Langt de fleste fodboldfans følger med i den danske Superliga, og det kan du også gøre, hvis du har en konto på ViaPlay.

Udover Superliga live stream viser ViaPlay også Champions League, Premier League, La Liga og masser af anden lækker fodbold. Du kan også se NFL, UFC, NHL, Formel 1, golf og meget mere.

ANDET END
TYSK FODBOLD


Du kan også streame
andet end Bundesligaen.

TRE ALTERNATIVER TIL SUPERLIGAEN LIVE STREAM


Champions League

Det er kun de bedste af de bedste, der kommer i Champions League, og det er netop dét, som gør turneringen så fantastisk. Champions League er den mest prestigefyldte turnering, der findes på klubplan, og hver sæson byder den på spandevis af fantastiske kampe. ViaPlay viser kampene fra Champions League, og du kan altså få utroligt mange fremragende fodboldøjeblikke med et abonnement på streamingtjenesten.

Premier League

Mange vil være tilbøjelige til at kalde Premier League for den bedste og mest underholdende liga i verden. De engelske hold har godt nok haft store problemer i Champions League på det seneste, men det er indiskutabelt, at en række af de allerstørste klubber i verden hører til i netop Premier League. Du kan se kampene fra den bedste engelske række med en konto på ViaPlay.

La Liga

De spanske klubber har taget de fleste Champions League-titler de seneste år. Dette faktum afslører det urimeligt høje niveau, der findes i spansk fodbold. Real Madrid og FC Barcelona er selvfølgelig de helt store flagskibe, men der er masser af sublime fodboldhold i La Liga, og du kan følge dem på tætteste hold via live streaming hos bookmakerne – hvis blot du har penge stående på saldoen.

SENESTE OPTAKTER TIL SUPERLIGAENForfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med læsningen om Superligaen!