18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Serie A Live Stream & TV

Se fodbold direkte og lovligt på nettet.
Med live streaming får du adgang til de største ligaer.
Begynd at streame uden abonnement og pay-per-view i dag.

SE FODBOLD*

Se Serie A live stream på nettetStream Serie A direkte hos bookmakerne. Du kan se alle italienske kampe live – uden abonnement.

Juventus, AC Milan, AS Roma og Inter… Den italienske Serie A tæller nogle af de mest traditionsrige fodboldklubber i verden. Derudover har Napoli og Roma de senere år spillet sig helt op i den europæiske top, og begge hold har tryllebundet fodboldfans verden over med fremragende, offensiv og målrig fodbold.

Der er altså god grund til at følge Serie A, og det kan du gøre helt uden at skulle betale for dyre abonnementer. Du kan streame hos bookmakerne, hvis blot du har penge stående på din spilkonto.

Læs blot med i det nedenstående og find ud af, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med live streaming af den italienske Serie A.

18:30 19/04/2024
Genoa Lazio
20:45 19/04/2024
Cagliari Juventus
18:00 20/04/2024
Empoli SSC Napoli
20:45 20/04/2024
Verona Udinese
12:30 21/04/2024
Sassuolo Lecce
15:00 21/04/2024
Torino Frosinone
18:00 21/04/2024
Salernitana Fiorentina
20:45 21/04/2024
Monza Atalanta
18:30 22/04/2024
Roma Bologna
20:45 22/04/2024
AC Milan Inter
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 16. april 2024 0:38.
Serie A live stream

Liganavn

Serie A

Land

Italien

Grundlagt i

1898

Antal hold

20

Nuværende mestre

Juventus

Flest mesterskaber

Juventus

Nedrykning til

Serie B

SE ALLE KAMPE FRA SERIE A

INKLUSIV JUVENTUS OG ROMA

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

SERIE A HISTORIE

Få adgang til Serie A live streaming


▶︎

Live

Stream Serie A online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvis du vil live streame Serie A direkte, bør du tage et smut forbi Unibet, som viser samtlige kampe fra den bedste italienske række. Det bedste ved det hele er, at du blot skal have penge på saldoen for at kunne se med.

Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streaming hos Unibet, så der er ingen undskyldning for ikke at få set en masse forrygende Serie A-bold.

Følg blot trin for trin-guiden til venstre, og så er du på ingen tid klar til at se Ronaldo og alle de andre Serie A-stjerner i aktion. Du vælger selv, om du vil streame kampene på din mobil, computer eller tablet.

Topkampe fra Serie A


Roma – Lazio

Opgøret mellem de to Rom-klubber er kendt som Derby della Capitale, hovedstadsderbyet, og det går ikke stille for sig. Derbyet er blandt de hedeste i Europa, og du finder ikke en vildere kamp i Italien, end når Roma og Lazio tørner sammen. Begge klubber har deres hjemmebane på det fantastiske Stadio Olimpico, men bare fordi man deler samme hjem, betyder det absolut ikke, at der er husfred – i hvert fald ikke i dette tilfælde. De mest entusiastiske fans fra begge lejre skaber ofte tumult i forbindelse med kampene, som afgør, hvem der er de bedste i hovedstaden. Roma har vundet flest derbys, og det er legenden Francesco Totti, der står noteret for både flest spillede derbys og flest scoringer heri.

Juventus – Torino

Torino-derbyet var det første derby i italiensk fodbold, og de to klubber har spillet hele 200 officielle kampe mod hinanden igennem tiden. Heraf har Juventus vundet 88 af dem, og de har derfor håneretten over Torino, som længe har indtaget rollen som ’lillebror’ i forhold til Den Gamle Dame. Derbyets intensitet startede med at have grobund i en forskel i den sociale klasse, som de to klubber repræsenterede. Juventus blev stiftet af studerende på fine uddannelser, mens Torino var en klub, der udsprang af industrien, og før første verdenskrig var derbyet derfor et opgør mellem to forskellige sociale klasser. Efterfølgende er denne skelnen blevet udvisket, men rivalisering har holdt ved, og der er både ære og stolthed på spil, når Juventus og Torino mødes.

AC Milan – Inter Milan

Et tredje lokalopgør. Det store Milano-derby er et legendarisk opgør mellem de to italienske storhold, som deler stadionet San Siro. Begge de to traditionsklubber har haft gigantisk succes gennem tiden, og både Inter og AC Milan har vundet Champions League-trofæet. Der er fuld knald på lægterne, når lokalrivalerne krydser klinger, og det er Inter-fansene som har håneretten, da de har vundet flest derbysejre. Inter har hentet 81 sejre i 224 indbyrdes Milano-opgør, men til gengæld er det AC Milan, som har rekorden for den største derbysejr, da de vandt med hele 0-6 tilbage i 2011.

Inter Milan – Juventus

I folkemunde kaldes opgøret mellem Inter og Juventus for Derby d’Italia, og det kommer sig af, at de to klubber igennem tiden har været de mest succesfulde i italiensk fodbold. Den sportslige konkurrence har selvfølgelig været primus motor i forhold til det traditionsrige derby, men den regionale rivalisering spiller også ind. Torino er hovedstad i regionen Piemonte, mens Milano er det i Lombardiet, og kampen mellem de to store klubber fungerer således også som et opgør mellem de to regioner.

Napoli – Roma

Når Napoli og Roma mødes, går opgøret under navnet Derby del Sole, solens derby. Rivaliseringen var på sit højeste i 70’erne og 80’erne, hvor især den kulturelle forskel mellem Roma-tilhængere fra hovedstaden og Napoli-fansene fra Syditalien var drivkraft. De to hold har mødt hinanden 164 gange, og heraf har Roma vundet 62 gange, mens Napoli står noteret for 49 sejre.

Tre alternativer til Serie A


La Liga

Der er masser af lækker fodbold derude, og noget af det allerbedste finder man i Spanien. Det er her nogle af verdens bedste spillere folder sig ud med flot teknisk fodbold. Ligesom med Serie A kan du live streame alle kampe fra den spanske liga.

Bundesliga

Der er masser af verdensklassespillere, som dribler rundt på tysk grund, og det er ikke uden grund, at mange anser den tyske liga som en af de allerbedste i verden. Bayern München sidder tungt på tronen, men der er masser af fremragende hold i ligaen, og du kan se samtlige Bundesliga-kampe, hvis du har en konto med penge på saldoen.

FA Cup

De fleste elsker engelsk fodbold, og den traditionsrige FA Cup er en lækkerbisken for fodboldfans. Det er her de mindre engelske hold får lov at prøver kræfter med Premier League-mastodonterne, og hvert eneste år giver pokalturneringen os store overraskelser. FA Cuppen er garant for masser af underholdning, intensitet og syngende tacklinger, og du kan se med.

Værd at vide om streaming af Serie A


Du kan streame alle italienske Serie A-kampe via både mobil, tablet og computer. Således har du også mulighed for at se Juventus, selvom du eksempelvis sidder i toget.

Du kan se en række af de allerstørste fodboldligaer via live streaming hos Unibet. Eksempelvis får du alt fra La Liga og Bundesligaen serveret direkte.

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med streaming hos Unibet. Du skal blot sørge for, at du minimum har én krone stående på kontoen.