SERIE A LIVE STREAM 2021/22

Liganavn

Serie A

Land

Italien

Grundlagt i

1898

Antal hold

20

Nuværende mestre

Juventus

Flest mesterskaber

Juventus

Nedrykning til

Serie B

SERIE A


Stream Serie A direkte hos bookmakerne. Du kan se alle italienske kampe live – uden abonnement.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Juventus, Milan, og Inter… Den italienske Serie A tæller nogle af de mest traditionsrige fodboldklubber i verden. Derudover har Napoli og Roma de senere år spillet sig helt op i den europæiske top, og begge hold har tryllebundet fodboldfans verden over med fremragende, offensiv og målrig fodbold.

Der er altså god grund til at følge Serie A, og det kan du gøre helt uden at skulle betale for dyre abonnementer. Du kan streame hos bookmakerne, hvis blot du har penge stående på din spilkonto.

Læs blot med i det nedenstående og find ud af, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med live streaming af den italienske Serie A.

Topkampe

Roma – Lazio

Opgøret mellem de to Rom-klubber er kendt som Derby della Capitale, hovedstadsderbyet, og det går ikke stille for sig. Derbyet er blandt de hedeste i Europa, og du finder ikke en vildere kamp i Italien, end når Roma og Lazio tørner sammen. Begge klubber har deres hjemmebane på det fantastiske Stadio Olimpico, men bare fordi man deler samme hjem, betyder det absolut ikke, at der er husfred – i hvert fald ikke i dette tilfælde. De mest entusiastiske fans fra begge lejre skaber ofte tumult i forbindelse med kampene, som afgør, hvem der er de bedste i hovedstaden. Roma har vundet flest derbys, og det er legenden Francesco Totti, der står noteret for både flest spillede derbys og flest scoringer heri.

Juventus – Torino

Torino-derbyet var det første derby i italiensk fodbold, og de to klubber har spillet hele 200 officielle kampe mod hinanden igennem tiden. Heraf har Juventus vundet 88 af dem, og de har derfor håneretten over Torino, som længe har indtaget rollen som ’lillebror’ i forhold til Den Gamle Dame. Derbyets intensitet startede med at have grobund i en forskel i den sociale klasse, som de to klubber repræsenterede. Juventus blev stiftet af studerende på fine uddannelser, mens Torino var en klub, der udsprang af industrien, og før første verdenskrig var derbyet derfor et opgør mellem to forskellige sociale klasser. Efterfølgende er denne skelnen blevet udvisket, men rivalisering har holdt ved, og der er både ære og stolthed på spil, når Juventus og Torino mødes.

AC Milan – Inter Milan

Et tredje lokalopgør. Det store Milano-derby er et legendarisk opgør mellem de to italienske storhold, som deler stadionet San Siro. Begge de to traditionsklubber har haft gigantisk succes gennem tiden, og både Inter og AC Milan har vundet Champions League-trofæet. Der er fuld knald på lægterne, når lokalrivalerne krydser klinger, og det er Inter-fansene som har håneretten, da de har vundet flest derbysejre. Inter har hentet 81 sejre i 224 indbyrdes Milano-opgør, men til gengæld er det AC Milan, som har rekorden for den største derbysejr, da de vandt med hele 0-6 tilbage i 2011.

Inter Milan – Juventus

I folkemunde kaldes opgøret mellem Inter og Juventus for Derby d’Italia, og det kommer sig af, at de to klubber igennem tiden har været de mest succesfulde i italiensk fodbold. Den sportslige konkurrence har selvfølgelig været primus motor i forhold til det traditionsrige derby, men den regionale rivalisering spiller også ind. Torino er hovedstad i regionen Piemonte, mens Milano er det i Lombardiet, og kampen mellem de to store klubber fungerer således også som et opgør mellem de to regioner.

Napoli – Roma

Når Napoli og Roma mødes, går opgøret under navnet Derby del Sole, solens derby. Rivaliseringen var på sit højeste i 70’erne og 80’erne, hvor især den kulturelle forskel mellem Roma-tilhængere fra hovedstaden og Napoli-fansene fra Syditalien var drivkraft. De to hold har mødt hinanden 164 gange, og heraf har Roma vundet 62 gange, mens Napoli står noteret for 49 sejre.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame alle italienske Serie A-kampe via både mobil, tablet og computer. Således har du også mulighed for at se Juventus, selvom du eksempelvis sidder i toget.

Kan jeg se andet end Serie A?

Du kan se en række af de allerstørste fodboldligaer via live streaming hos Unibet. Eksempelvis får du alt fra La Liga og Bundesligaen serveret direkte.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med streaming hos Unibet. Du skal blot sørge for, at du minimum har én krone stående på kontoen.

SE ALLE KAMPE FRA SERIE A

INKLUSIV JUVENTUS OG ROMA

SERIE A HISTORIE

 • Italien har masser af fremragende fodboldhold, men det er uden sammenligning Juventus, der har vundet Serie A flest gange – Den Gamle Dame har været italiensk mester hele 35 gange.
 • De to traditionsrige Milano-klubber AC Milan og Inter Milan har begge vundet 18 mesterskaber.
 • Juventus har været altdominerende de senere år, hvor de på nuværende tidspunkt har vundet Serie A otte sæsoner i træk.
 • Der er 20 hold med i den bedste italienske række, og alle hold spiller to gange mod hinanden. Der skal således spilles 38 spillerunder, før vinderen af Serie A kan kåres.
 • De to bedst placerede i Serie A-mandskaber går direkte i Champions League-gruppespillet, mens nummer tre skal spille CL-kvalifikation. Nummer fire og fem får adgang til Europa League.
 • De tre dårligst placerede hold i tabellen rykker ned i den næstbedste række, Serie B.
 • Den første udgave af Serie A (i dens nuværende form) blev spillet i 1929, og her løb Inter Milan med trofæet.
 • Serie A-holdene besøger i løbet af sæsonen en række fantastiske stadions. San Siro og Stadio Olimpico er de to største, og der er plads til henholdsvis 80.000 og 70.000 entusiastiske fodboldfans.
 • I Italien er der tradition for, at flere klubber deler samme stadion. Eksempelvis har både AC Milan og Inter Milan hjemmebane på San Siro, mens Stadio Olimpico både fungerer som hjemmebane for Roma og Lazio.
 • Serie A har været hjemsted for mange legendariske spillere gennem årenes løb. Paolo Maldini er med sine 647 Serie A-kampe den spiller, der har optrådt flest gange i den bedste italienske række.
 • En lang række danske spillere har nydt stor succes i den bedste italienske liga – heriblandt Preben Elkjær, Jon Dahl Tomasson, Martin Jørgensen og Thomas Helveg.
 • De italienske hold har ofte gjort det fremragende i Champions League, hvor det indtil videre er blevet til 12 triumfer, hvilket kun er overgået af de spanske hold.

SE SERIE A VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til Unibet – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se kampene under “Live billeder” (kræver penge på kontoen)
STREAM NU*

Hvis du vil live streame Serie A direkte, bør du tage et smut forbi Unibet, som viser samtlige kampe fra den bedste italienske række. Det bedste ved det hele er, at du blot skal have penge på saldoen for at kunne se med.

Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streaming hos Unibet, så der er ingen undskyldning for ikke at få set en masse forrygende Serie A-bold.

Følg blot trin for trin-guiden til venstre, og så er du på ingen tid klar til at se Ronaldo og alle de andre Serie A-stjerner i aktion. Du vælger selv, om du vil streame kampene på din mobil, computer eller tablet.

Du kan også streame
andet end Serie A.


Du kan også streame
andet end Bundesligaen.

TRE ALTERNATIVER TIL SERIE A


La Liga

Der er masser af lækker fodbold derude, og noget af det allerbedste finder man i Spanien. Det er her nogle af verdens bedste spillere folder sig ud med flot teknisk fodbold. Ligesom med Serie A kan du live streame alle kampe fra den spanske liga.

Bundesliga

Der er masser af verdensklassespillere, som dribler rundt på tysk grund, og det er ikke uden grund, at mange anser den tyske liga som en af de allerbedste i verden. Bayern München sidder tungt på tronen, men der er masser af fremragende hold i ligaen, og du kan se samtlige Bundesliga-kampe, hvis du har en konto med penge på saldoen.

FA Cup

De fleste elsker engelsk fodbold, og den traditionsrige FA Cup er en lækkerbisken for fodboldfans. Det er her de mindre engelske hold får lov at prøver kræfter med Premier League-mastodonterne, og hvert eneste år giver pokalturneringen os store overraskelser. FA Cuppen er garant for masser af underholdning, intensitet og syngende tacklinger, og du kan se med.


Forfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med læsningen om Serie A!