1. DIVISION

Stream 1. division direkte hos Viaplay.
Live stream kampene fra den næstbedste danske række.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

 1. 1. Gå til Viaplay – KLIK HER!/
 2. 2. Køb adgang til Viaplay Sport
 3. 3. Se udvalgte kampe fra 1. division

1. DIVISION LIVE STREAM 2017/18

Kommende Superliga-spillere slår deres folder i 1. division, så hvis du vil se fremtidens danske og internationale talenter i aktion, er 1. division et fremragende valg for dig.

Med Viaplay Sport kan du se Esbjerg, FC Roskilde og Viborg kæmpe om oprykning til Superligaen. Det koster 269 kroner om måneden for et abonnement, og så får du adgang til fodbold i verdensklasse og meget mere.

Læs med og find vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med at live streame i en fart.

TidKampLigaStream
19:15Vitoria Setubal v MarítimoPortugal - Primeira Liga
19:30Lamia v PanathinaikosGrækenland - Superleague
19:45Excelsior v Sparta RotterdamHolland - Eredivisie
19:45VVV v ADO Den HaagHolland - Eredivisie
20:00Amiens v BordeauxFrankrig - Ligue 1
20:00Angers v ToulouseFrankrig - Ligue 1
20:00Metz v DijonFrankrig - Ligue 1
20:00Nantes v GuingampFrankrig - Ligue 1
20:00Rennes v LilleFrankrig - Ligue 1
20:00Lorca v TenerifeSpanien - Segunda Division
20:00Eupen v KV MechelenBelgien - 1. division A
20:00Sint-Truidense v KV OostendeBelgien - 1. division A
20:00Sporting Cristal v Sport RosarioPeru - Primera Division
20:20NK Maribor v Ankaran HrvatiniSlovenien - Prva Liga
20:30Sevilla Atletico v Real ZaragozaSpanien - Segunda Division
20:30KV Kortrijk v GentBelgien - 1. division A
20:30Lechia Gdansk v Lech PoznanPolen - Ekstraklasa
20:30Huachipato v Universidad CatolicaChile - Apertura
20:45Barcelona v MalagaSpanien - La Liga
20:45Napoli v Inter MilanItalien - Serie A
20:45FC Twente v Roda JCHolland - Eredivisie
21:00Vasco Da Gama v CoritibaBrasilien - Campeonato Brasileiro
21:00WAC Casablanca v USM AlgerCAF Champions League
21:15USA strand v Colombia BeachStrandfodbold - 36 min.
21:30FC Porto v Pacos FerreiraPortugal - Primeira Liga
22:00Real Garcilaso v Universitario de DeportesPeru - Primera Division
22:30Mexico strand v Frankrig strandStrandfodbold - 36 min.
23:00Libertad Asuncion v Cerro PortenoParaguay - Division Profesional
23:00Audax Italiano v Colo ColoChile - Apertura

Danske Spil

Danske Spil har nogle af de højeste odds på 1. division. Du kan blandt andet finde diverse handicapspil, spil på første målscorer, og spil på, hvem der vinder 1. division. Der er også mange forskellige specials på topkampene.

Er du ny kunde hos Danske Spil, kan du få 500 kroner i velkomstbonus.

Nordicbet

Nordicbet har et stort fokus på dansk fodbold, og derfor kan du finde skarpe odds og et utal af spilmuligheder på 1. division. Derudover er Nordicbet sponsor for 1. division, og det giver spillerne ekstra gode odds på ligaen.

Hvis du endnu ikke er kunde, lokker Nordicbet med en fremragende velkomstbonus på op til 2.000 kroner.

Viborg – Esbjerg

De to nedrykkere fra Superligaen skal i denne sæson tørne sammen i 1. division. De to klubber har mødt hinanden igennem de seneste 14 år, og der er altid smæk på tilskuerrækkerne, når de to jyske klubber duellerer. Viborg har vundet de seneste fire ud af fem opgør over vestjyderne, men måske Esbjerg kan få skovlen under Viborg i den næstbedste danske række.

Viborg – Vejle

Det er ved at være længe siden, at Viborg og Vejle har mødt hinanden. Det skyldes, at Viborg i mange år har befundet sig i Superligaen, mens Vejle har kæmpet i 1. division. Ikke desto mindre er det nogle meget vigtige opgør for begge klubber. Det handler om håneretten. Det bliver interessant at se, om Vejle kan drille storebror Viborg i 2017/2018-sæsonen.

Esbjerg – Vejle

Kampen mellem Esbjerg og Vejle er også et lokalopgør, hvor Esbjerg i mange år har været storebror. Det er hele otte år siden, at de to klubber har krydset klinger med hinanden i en betydningsfuld kamp. I 2009 mødtes holdene i Esbjerg, og her vandt vestjyderne med 3-2. Spørgsmålet er, om vejlenserne kan drille Esbjerg i den kommende sæson?

FC Roskilde – HB Køge

Slaget om Midtsjælland finder sted mellem FC Roskilde og HB Køge. Overordnet set har HB Køge overtaget mod FC Roskilde, men tre ud af de seneste fire opgør er endt i pointdeling. Begge hold kommer sandsynligvis til at spille med i toppen, og det bliver interessant at se, hvem der vinder Slaget om Midtsjælland.

Vendsyssel – Skive

Det er altid lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, når Vendsyssel og Skive tørner sammen. Det er ofte jævnbyrdigt mellem de to hold, men senest vandt Vendsyssel med hele 4-0 i sæsonen 2016/2017. Normalt plejer det at være hjemmeholdet, der er bedst, når det gælder. Sidste sæsons nummer to, Vendsyssel, og nummer fem, Skive, er blandt de bedste hold i 1. division, og duellerne mellem de to jyske klubber har både stor sportslig og økonomisk værdi.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan benytte både TV, computer, mobil og tablet, når du live streamer kampene fra den næstbedste danske række.

Kan jeg se andet end 1. division?

Med et Viaplay Sport-abonnement kan du også se kampene fra Premier League og Champions League, ligesom du kan se et hav af andre store sportsbegivenheder uge efter uge.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos Viaplay. Viaplay Sport-abonnementet koster 269 kroner månedligt, og med dette abonnement, har du adgang til al mulig sport fra hele verden.

OPRET KONTO

Se 1. division direkte

Inklusive Esbjerg, Viborg og Roskilde

NYHEDER

20 10 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017

Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...

16 10 2017
Real Madrid – Tottenham: Live stream og odds til det intense Champions League-opgør d. 17. oktober 2017

Både Real Madrid og Tottenham har fået en fremragende start på tilværelsen i Champions League, da målene har haglet ind...

13 10 2017
Atletico Madrid – FC Barcelona: Live stream og odds til spansk topkamp d. 14. oktober

Barcelona har været overraskende suveræne i sæsonens første syv La Liga-kampe, som alle er blevet vundet. Atletico Madrid har snublet...

1. DIVISIONS HISTORIE

 • 1. division hedder i øjeblikket NordicBet ligaen, men rækken har eksempelvis tidligere heddet Viasat Divisionen og Viasat Sport Divisionen.
 • I sidste sæson rykkede Hobro og FC Helsingør. Hobro sikrede direkte oprykning, mens Helsingør avancerede via playoff. De to dårligste hold i 1. division rykker direkte ned i 2. division.
 • Ligaen består af 12 forskellige hold, hvoraf et hold rykker direkte op i Superligaen. Nummer to og tre skal spille playoff mod to hold fra Superligaen, som findes i nedrykningsspil.
 • Første sæson af 1. division fandt sted i 1945/1946.
 • Sæsonen varer fra juli til maj.
 • De tre største stadions i 1. division er Blue Water Arena i Esbjerg, Vejle Stadion og Energi Viborg Arena og Ceres Park – der er plads til henholdsvis 17.181, 10.418 og 9.566 tilskuere.
 • Nedrykkerne fra Viborg har vundet 1. division to gange ud af de seneste fem sæsoner.
 • Mange unge talenter bliver sendt til 1. division for at prøve kræfter med fodbold på et højt niveau. 1. division betragtes af mange spillere som et springbræt til at komme videre med karrieren. Nogle aldrende spillere vælger dog også at spille i ligaen. Der er derfor rig mulighed for både at se rutinerede og unge stjerneskud i aktion i 1. division.
 • I sidste sæson blev Dominic Vinicius fra Vejle topscorer med 15 mål, og der blev scoret hele 522 mål i alt i 1. division.
 • Den mest scorende spiller i 1. division nogensinde er Anders Clausen. Han formåede at score hele 125 mål i rækken. Angriberen spillede for Næstved, Køge, Silkeborg, SønderjyskE, Hvidovre og Vejle i løbet af sin karriere.

SE 1. DIVISION VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til Viaplay – KLIK HER!
 2. Køb adgang til Viaplay Sport
 3. Se udvalgte kampe fra 1. division
STREAM NU

Du kan følge Danmarks kommende talenter i aktion i 1. division, og det kan du gøre, hvis du har et abonnement på Viaplay Sport.

Det koster 269 kroner om måneden, men så kan du til gengæld også se de fleste kampe, og du bestemmer selv, om du vil streame via din mobil, tablet eller computer. Det er selvfølgelig også muligt for dig at se Viaplay via TV.

Udover 1. division viser Viaplay også Champions League, Superligaen, Premier League og en masse andet sportsgrene som NFL, basketball og motorsport.

ANDRE LIGAER
END 1. DIVISION

Du kan også streame
andet end 1. division.

PREMIER LEAGUE
SUPERLIGAEN
LA LIGA
CHAMPIONS LEAGUE
LIGUE 1
SERIE A

TRE ALTERNATIVER TIL 1. DIVISION

Vi giver dig her tre stærke alternativer til live streaming af 1. division.

Superligaen

Hvis du vil se nogle af de bedste spillere i Danmark, så er Superligaen helt sikkert noget for dig. FCK og Brøndby duellerer om mesterskabet, og de danske hold viser i glimt international klasse. Hvis du har lyst til at følge FCK, Brøndby, FCM, AGF eller Lyngby, så kan du gøre det med et abonnement hos Viaplay Sport. Viaplay Sport viser en masse kampe fra Danmarks bedste række.

Ligue 1

Der er mange klassespillere i den franske Ligue 1, og både PSG og Monaco har også vist stor international styrke i Champions League de seneste år. Ligue 1 er for dig, som både kan lide taktisk og teknisk fodbold. Cavani, Pastore og Falcao er alle klar til at bombe læderet i kassen, og du kan se alle topkampene via abonnementfri live streaming hos Unibet.

Premier League

Premier League er kendt for fysisk, men også teknisk, fodbold. I den bedste engelske række finder du en perlerække af verdensklassespillere. Vi nævner i flæng folk som Eden Hazard, Romelu Lukaku, Philippe Coutinho og Alexis Sanchez. Du kan se et hav af engelske fodboldkampe med et Viaplay Sport-abonnement, der koster 269 kroner månedligt.

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om 1. division.