18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

1. Division Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se 1. Division live stream online


Se 1. Division, og kaldet NordicBet Liga, direkte via live stream. Her kan du få et overblik over mulighederne for at få adgang til 1. Division live stream gennem hele sæsonen.

1. Division live stream

Liganavn

NordicBet Liga

Land

Danmark

Grundlagt

1945

Antal hold

12

Nuværende mestre

Vejle Boldklub

Oprykning til

Superliga

Nedrykning til

2. Division

Se 1. Division fodbold live via live streaming


Den danske 1. Division er landets næstbedste fodboldrække, hvor nogle af de kommende Superliga-stjerner slår sig løs. Gennem sæsonen kan du følge med via 1. Division live stream, når holdene kæmper om oprykning til Superligaen.

Selvom det ikke er den absolut øverste hylde indenfor dansk fodbold, er der stadig masser af spændende og intense opgør at se frem til i 1. Division i løbet af sæsonen. Klubberne har masser af fans, så der er også god stemning at se frem til når man tænder for et live stream 1. Division.

Her på siden kan du få et overblik over 1. Division live stream, så du ved hvilke kampe du kan se i den kommende tid. Vi starter dog med en guide til hvordan du kan få adgang til direkte billeder af fodbold fra den næstbedste danske fodboldrække.

SE 1. DIVISION DIREKTE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om 1. Division

Den danske 1. Division blev etableret i 1945, men dengang var det som landets bedste række. Ligaen bestod dengang af 10 hold, hvor de seks hold fra Sjælland indtog de øverste seks placeringer i den første sæson. Rækken blev udvidet flere gange, og bestod på et tidspunkt af 16 hold, som kæmpede om at kunne kalde sig danmarksmestre. Den helt store forandring fandt dog sted i 1991, hvor en ny ligastruktur blev vedtaget. Her blev Superligaen etableret, mens 1. Division blev etableret som den næstbedste række.

Siden den nye ligastruktur blev vedtaget, er strukturen i 1. Division blevet ændret en række gange. I starten var strukturen helt klassisk, hvor alle hold mødte hinanden hjemme og ude, og de bedst placerede hold rykkede op i Superligaen, mens holdene i bunden af rækken rykkede ned i 2. Division. I dag fungerer strukturen således, at holdene i første halvdel af sæsonen spiller en almindelig struktur, mens de deles op i et op- og nedrykningsspil i den resterende del af sæsonen.

Denne nye struktur sikrer, at der er spænding og intense opgør gennem hele sæsonen, når holdene forsøger at sikre sig oprykning eller undgå nedrykning. I slutningen af sæsonen rykker de to bedst placerede hold i oprykningsspillet op i Superligaen, mens de to dårligst placerede hold i nedrykningsspillet rykker ned i 2. Division. Ligesom strukturen er blevet ændret flere gange, har divisionen også haft flere forskellige navne pga. skiftende sponsorater. I dag har den navnet NordicBet Ligaen, som den efterhånden har heddet i mere end 10 år. 

I 1. Division finder vi hvert år både større og mindre klubber, og derfor er der en god blanding af både store stadions med plads til mere end 10.000 tilskuere samt mindre stadions med plads til blot et par tusinde fans. Derfor er der også plads til både store overraskelser, skuffelser og triumfer i løbet af en sæson.

Få adgang til 1. Division live stream


Vil du se 1. Division streaming, er det en ganske nem og enkel sag. Du skal nemlig blot oprette et abonnement hos en streamingtjeneste, som har købt TV-rettigheder til at vise kampene fra 1. Division.

I den nedenstående guide kan du hvordan du får adgang til NordicBet Liga live stream. Denne guide kan bruges til alle enheder, så det er lige meget om du vil se kampene på TV, via computeren eller på dine mobile enheder.

▶︎

Live

Se 1. Division live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Se nærmere på holdene fra den danske 1. Division


Med et NordicBet Liga live stream kan du se en masse spændende og interessante opgør i løbet af sæsonen. Men hvem er holdene i den næstbedste række, og hvordan har de klaret sig historisk? Det ser vi nu nærmere på.

HB Køge

HB Køge er en relativt ny klub i dansk fodbold, som blev etableret som en overbygning af klubberne Herfølge Boldklub og Køge Boldklub i 2009. I sine første år var klubben en del af Superligaen ad flere omgange, men har nu i mange sæsoner været en fast del af 1. Division.

AaB

Aalborg Boldklub blev etableret helt tilbage i 1885, og er derfor en af de mest traditionsrige og succesrige klubber i dansk fodbold. Klubben vandt Superligaen i 2013/14 og har også vist sig flot frem i europæiske turneringer. Derfor var det også et chok for klubbens fans, da holdet rykkede ned i 1. Divisionen fra sæsonen 2022/23.

Hobro IK

Den nordjyske klub Hobro IK blev etableret i 1913, og har i det meste af klubbens historie været at finde i 1. eller 2. Division. I sæsonen 2013/14 sikrede klubben sig den første oprykning til Superligaen. Nu er klubben dog tilbage til 1. Division.

Kolding IF

Kolding IF blev etableret i 1895, og har i en kortvarig periode været at finde i den bedste danske række, før Superligaen blev etableret. Klubben har dog efterhånden været at finde i 1. Division eller 2. Division i en del år.

FC Helsingør

Den nordsjællandske klub FC Helsingør er en overbygning af en række klubber fra området, og blev grundlagt i 2005. I sæsonen 2017/18 formåede holdet at sikre oprykning til Superligaen blot to år efter de rykkede op i 1. Division. Nu er holdet dog igen tilbage i 1. Division.

Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold er en overbygning af Haderslev FK, som første gang sikrede sig oprykning til Superligaen i 2000. Klubben har i mange sæsoner været at finde i den bedste danske fodboldliga, og formåede i 2020 at sikre den største triumf i klubbens historie ved at vinde pokalturneringen efter sejr over AaB i finalen.

Vendsyssel FF

En anden ny klub i 1. Division er Vendsyssel FF, som er en overbygning af klubben Hjørring IF. I 2010 sikrede klubben sig sin første oprykning til 1. Division, og den triumf blev overgået, da de i 2018 sikrede sig oprykning til Superligaen. Siden da har klubben været under meget tumult og var tæt på konkurs, men er nu kommet på rette kurs igen med en ny ejer.

Næstved BK

Næstved BK blev etableret som den professionelle overbygning af Næstved IF i 1996. Før klubben blev til Næstved BK var den faktisk en del af den bedste danske række, og vandt sølv to gange. 1990’erne var dog præget af økonomiske vanskeligheder, og derfor har klubben i mange år ligget i 1. Division og 2. Division.

AC Horsens

Alliance Club Horsens blev etableret i 1994, og er en overbygning af Horsens forenede Sportsklubber (HfS) og FC Horsens. Siden grundlæggelsen af AC Horsens har klubben spillet mange sæsoner i Superligaen, men er nu tilbage i 1. Division. Det er uden tvivl en af de største klubber i divisionen med ambitioner om at rykke op i Superligaen.

FC Fredericia

FC Fredericia er ligeledes en overbygning af flere klubber. Klubben blev etableret i 1991 som en overbygning af de to klubber Fredericia KFUM og Fredericia fF. I dag er det dog kun en overbygning af Fredericia KFUM. Med overbygningen har klubben formået at gå fra at ligge i Danmarksserien til at være en fast del af 1. Division.

B.93

Boldklubben af 1893 er både en fodbold- og tennisklub, som holder til på Østerbro i København. Det blev oprindeligt etableret som en cricketklub, men er faktisk en af de mest succesfulde klubber i dansk fodbold. Klubben har nemlig vundet ni danske mesterskaber, men det er efterhånden længe siden at de var at finde i den bedste række.

Hillerød Fodbold

Hillerød Fodbold er en selvstændig afdeling indenfor Hillerød Samvirkende Idrætsorganisationer, som blev etableret helt tilbage i 1937. Klubben har ikke været i Superligaen endnu, og har i mange år været længere nede i rækkerne, men er nu en del af 1. Division.

Topkampe fra 1. Division


AaB vs AC Horsens

AaB og AC Horsens er to hold, som har været i Superligaen i mange år, og som har ambitioner om at spille med i landets bedste række. Derfor vil de også gå hårdt efter oprykning til Superligaen i den kommende sæson, hvor de indbyrdes opgør bliver spændende at følge.

Sønderjyske vs Fredericia

Sønderjyske og Fredericia er ligeledes to klubber, som har ambitioner om at være med i toppen af 1. Division. Klubberne ligger heller ikke langt fra hinanden, så udover det rent sportslige, kan man også tale om en vis form for lokalrivalisering.

B93 vs Helsingør

B93 er en af de mest traditionsrige og største danske klubber i fodboldhistorien. Helsingør er en nyere klub, som har vist sig flot frem i dansk fodbold i de seneste år. Begge klubber vil gerne være med i den sjove ende af rækken, og er nogle af de eneste sjællandske klubber i NordicBet Ligaen.

Næstved vs HB Køge

Det sydsjællandske opgør i 1. Division står mellem Næstved og HB Køge, som begge tidligere har været med i landets bedste række. Afstanden mellem de to klubber er blot 50 kilometer, og de vil helt sikkert gøre deres for at være det bedste hold på Sydsjælland.

Se NordicBet Ligaen gratis på nettet – er det muligt?


Danske fodboldfans har ikke kun øjnene rettet mod Superligaen, men har i stigende grad også fået øjnene op for fodbold fra den næstbedste række. Det skyldes ikke mindst at NordicBet Ligaen i stigende grad dækkes med direkte TV-billeder fra en række kampe.

Mulighederne for at se 1. Division live stream er dermed bedre end nogensinde før, men er det også muligt at se billederne gratis? Mange bookmakere såsom bet365 tilbyder live streaming af en lang række sportsbegivenheder fra hele verden, så gælder det også 1. Division?

Det er desværre ikke muligt at se 1. Division streaming gratis på nuværende tidspunkt. Viaplay har nemlig sikret sig eksklusive TV-rettigheder til NordicBet Ligaen, og derfor kan ingen andre vise kampene. Det ser ud til at det bliver ved med at være sådan fremover, da det aldrig har været muligt at se 1. Division gratis i Danmark.

Stream 1. Division på mobil og tablet


Når du køber et abonnement med sportsindhold hos Viaplay, kan du se 1. Division fodbold live både på fjernsynet og computeren. Du kan også tage alt indholdet med dig og se kampene når du er på farten. Viaplay har nemlig en app, der kan downloades til alle mobile enheder. Dermed kan du se NordicBet ligaen uanset om du er hjemme, eller om du sidder i toget eller bilen. Så går du aldrig glip af den næste kamp – og du kan tilmed også se alle de andre fodboldligaer og turneringer, som Viaplay tilbyder.

Appen finder du både i Google Play og i App Store, og kan hentes gratis til alle smartphones og tablets. Når du har appen på telefonen, kan du hurtigt åbne den og finde det næste 1. Division live stream. Hvis du har en Chromecast eller Apple TV, kan du også hurtigt caste indholdet til dit TV, så du kan se kampen på en større skærm.

Tre alternativer til 1. Division live stream


Vi giver dig her tre stærke alternativer til live streaming af 1. division.

Superligaen

Hvis du vil se nogle af de bedste spillere i Danmark, så er Superligaen helt sikkert noget for dig. FCK og FC Midtjylland kæmper om mesterskabet, og de danske hold viser i glimt international klasse. Hvis du har lyst til at følge FCK, Brøndby, FCM, AGF eller FCN, så kan du gøre det på Viaplay. Viaplay viser en masse kampe fra Danmarks bedste række.

Ligue 1

Ligue 1 har et stort hold i form af PSG. Resten af holdene prøver at hægte sig på storholdet, men det er tit svært for dem. Det bliver scoret mange mål i Frankrig, og specielt PSG er dygtige til at putte bolden i kassen. Fransk fodbold har nogle ligheder med tysk fodbold. Fransk fodbold er meget underholdende, og hvis du vil have en kamp med mange mål, skal du se en kamp med PSG, Lyon eller Marseille.

Premier League

Premier League har en lidt anden spillestil end La Liga. Premier League er mere præget af store, fysiske spillere, men i England findes der også nogle vævre spillere, som er hurtig på fødderne. Spillere som Mohamed Salah og Sergio Agüero er spillere, som har fundet formen i England, og de er både meget tekniske og hurtige. Så hvis du vil se på teknisk og fysisk spil af højeste kaliber er Premier League et godt valg.

Værd at vide om streaming af 1. Division


Du kan se 1. Division fodbold live hos Viaplay hvis du har et abonnement hos streamingtjenesten. Viaplay har eksklusive TV-rettigheder til at vise kampene gennem hele sæsonen.

Det er ikke muligt at se 1. Division live stream hos bookmakeren bet365 på nuværende tidspunkt. Viaplay har nemlig de eksklusive TV-rettigheder til at vise kampene fra divisionen.

Man kan på nuværende tidspunkt ikke se NordicBet Ligaen streaming gratis. Du skal have et betalt abonnement for at få adgang til de direkte billeder.

Man kan ikke live streame alle kampe fra NordicBet Ligaen, da kun udvalgte kampe vises på TV. Du kan til enhver tid finde hvilke kampe der vises på Viaplays hjemmeside.

Du kan se meget andet end 1. Division-fodbold hvis du opretter et Viaplay Total-abonnement. Her kan du f.eks. også se fodbold fra Superligaen, Premier League og Champions League.

Du kan se 1. Division fodbold live både via TV, computer, tablet og mobil. Du kan nemlig downloade en app til dine mobile enheder og starte streaming lige når du har lyst, og uanset hvor du befinder dig.

Seneste optakter til 1. Division


bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.