Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og
vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

1. DIVISION

Stream 1. division direkte hos ViaPlay.
Live stream kampene fra den næstbedste danske række.

SE FODBOLD

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

TRIN FOR TRIN

 1. 1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!/
 2. 2. Køb adgang til Viaplay Sport
 3. 3. Se udvalgte kampe fra 1. division

1. DIVISION LIVE STREAM 2019/20

Kommende Superliga-spillere slår deres folder i 1. division, så hvis du vil se fremtidens danske og internationale talenter i aktion, er 1. division et fremragende valg for dig.

Med ViaPlay kan du se Esbjerg, FC Roskilde og Viborg kæmpe om oprykning til Superligaen.

Læs med og find vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med at live streame i en fart.

Viborg – Esbjerg

De to nedrykkere fra Superligaen skal i denne sæson tørne sammen i 1. division. De to klubber har mødt hinanden igennem de seneste 14 år, og der er altid smæk på tilskuerrækkerne, når de to jyske klubber duellerer. Viborg har vundet de seneste fire ud af fem opgør over vestjyderne, men måske Esbjerg kan få skovlen under Viborg i den næstbedste danske række.

Viborg – Vejle

Det er ved at være længe siden, at Viborg og Vejle har mødt hinanden. Det skyldes, at Viborg i mange år har befundet sig i Superligaen, mens Vejle har kæmpet i 1. division. Ikke desto mindre er det nogle meget vigtige opgør for begge klubber. Det handler om håneretten. Det bliver interessant at se, om Vejle kan drille storebror Viborg i 2017/2018-sæsonen.

Esbjerg – Vejle

Kampen mellem Esbjerg og Vejle er også et lokalopgør, hvor Esbjerg i mange år har været storebror. Det er hele otte år siden, at de to klubber har krydset klinger med hinanden i en betydningsfuld kamp. I 2009 mødtes holdene i Esbjerg, og her vandt vestjyderne med 3-2. Spørgsmålet er, om vejlenserne kan drille Esbjerg i den kommende sæson?

FC Roskilde – HB Køge

Slaget om Midtsjælland finder sted mellem FC Roskilde og HB Køge. Overordnet set har HB Køge overtaget mod FC Roskilde, men tre ud af de seneste fire opgør er endt i pointdeling. Begge hold kommer sandsynligvis til at spille med i toppen, og det bliver interessant at se, hvem der vinder Slaget om Midtsjælland.

Vendsyssel – Skive

Det er altid lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, når Vendsyssel og Skive tørner sammen. Det er ofte jævnbyrdigt mellem de to hold, men senest vandt Vendsyssel med hele 4-0 i sæsonen 2016/2017. Normalt plejer det at være hjemmeholdet, der er bedst, når det gælder. Sidste sæsons nummer to, Vendsyssel, og nummer fem, Skive, er blandt de bedste hold i 1. division, og duellerne mellem de to jyske klubber har både stor sportslig og økonomisk værdi.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan benytte både TV, computer, mobil og tablet, når du live streamer kampene fra den næstbedste danske række.

Kan jeg se andet end 1. division?

Med et Viaplay Sport-abonnement kan du også se kampene fra Premier League og Champions League, ligesom du kan se et hav af andre store sportsbegivenheder uge efter uge.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos Viaplay. Viaplay Sport-abonnementet koster 269 kroner månedligt, og med dette abonnement, har du adgang til al mulig sport fra hele verden.

OPRET KONTO

Se 1. division direkte

Inklusive Esbjerg, Viborg og Roskilde

NYHEDER

18 09 2019
Cookiepolitik

Introduktion   Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For...

04 09 2019
Fortrolighedspolitik

  Introduktion Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder...

1. DIVISIONS HISTORIE

 • 1. division hedder i øjeblikket NordicBet ligaen, men rækken har eksempelvis tidligere heddet Viasat Divisionen og Viasat Sport Divisionen.
 • I sidste sæson rykkede Hobro og FC Helsingør. Hobro sikrede direkte oprykning, mens Helsingør avancerede via playoff. De to dårligste hold i 1. division rykker direkte ned i 2. division.
 • Ligaen består af 12 forskellige hold, hvoraf et hold rykker direkte op i Superligaen. Nummer to og tre skal spille playoff mod to hold fra Superligaen, som findes i nedrykningsspil.
 • Første sæson af 1. division fandt sted i 1945/1946.
 • Sæsonen varer fra juli til maj.
 • De tre største stadions i 1. division er Blue Water Arena i Esbjerg, Vejle Stadion og Energi Viborg Arena og Ceres Park – der er plads til henholdsvis 17.181, 10.418 og 9.566 tilskuere.
 • Nedrykkerne fra Viborg har vundet 1. division to gange ud af de seneste fem sæsoner.
 • Mange unge talenter bliver sendt til 1. division for at prøve kræfter med fodbold på et højt niveau. 1. division betragtes af mange spillere som et springbræt til at komme videre med karrieren. Nogle aldrende spillere vælger dog også at spille i ligaen. Der er derfor rig mulighed for både at se rutinerede og unge stjerneskud i aktion i 1. division.
 • I sidste sæson blev Dominic Vinicius fra Vejle topscorer med 15 mål, og der blev scoret hele 522 mål i alt i 1. division.
 • Den mest scorende spiller i 1. division nogensinde er Anders Clausen. Han formåede at score hele 125 mål i rækken. Angriberen spillede for Næstved, Køge, Silkeborg, SønderjyskE, Hvidovre og Vejle i løbet af sin karriere.

SE 1. DIVISION VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!
 2. Opret en konto
 3. Se udvalgte kampe fra 1. division
STREAM NU

Du kan følge Danmarks kommende talenter i aktion i 1. division, og det kan du gøre, hvis du har en konto på ViaPlay.

Udover 1. division viser ViaPlay også Champions League, Superligaen, Premier League og en masse andet sportsgrene som NFL, basketball og motorsport.

ANDRE LIGAER
END 1. DIVISION

Du kan også streame
andet end 1. division.

PREMIER LEAGUE
SUPERLIGAEN
LA LIGA
CHAMPIONS LEAGUE
LIGUE 1
SERIE A

TRE ALTERNATIVER TIL 1. DIVISION

Vi giver dig her tre stærke alternativer til live streaming af 1. division.

Superligaen

Hvis du vil se nogle af de bedste spillere i Danmark, så er Superligaen helt sikkert noget for dig. FCK og Brøndby duellerer om mesterskabet, og de danske hold viser i glimt international klasse. Hvis du har lyst til at følge FCK, Brøndby, FCM, AGF eller Lyngby, så kan du gøre det på ViaPlay. ViaPlay viser en masse kampe fra Danmarks bedste række.

Ligue 1

Der er mange klassespillere i den franske Ligue 1, og både PSG og Monaco har også vist stor international styrke i Champions League de seneste år. Ligue 1 er for dig, som både kan lide taktisk og teknisk fodbold. Cavani, Pastore og Falcao er alle klar til at bombe læderet i kassen, og du kan se alle topkampene via abonnementfri live streaming hos Unibet.

Premier League

Premier League er kendt for fysisk, men også teknisk, fodbold. I den bedste engelske række finder du en perlerække af verdensklassespillere. Vi nævner i flæng folk som Eden Hazard, Romelu Lukaku, Philippe Coutinho og Alexis Sanchez.

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om 1. division.

Web Analytics