1. DIVISION LIVE STREAM 2021/22

Liganavn

1. division

Land

Danmark

Grundlagt i

1945

Antal hold

12

Nuværende mestre

Silkeborg IF

Flest mesterskaber

Esbjerg

Nedrykning til

2. division

1. DIVISION

Stream 1. division direkte hos ViaPlay. Live stream kampene fra den næstbedste danske række.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Kommende Superliga-spillere slår deres folder i 1. division, så hvis du vil se fremtidens danske og internationale talenter i aktion, er 1. division et fremragende valg for dig.

Med ViaPlay kan du se Vejle, FC Fredericia og Viborg kæmpe om oprykning til Superligaen.

Læs med og find vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med at live streame i en fart.

Topkampe

FC Fredericia – Vejle

Vejle er nedrykker fra Superligaen mens FC Fredericia er på vej frem. De to klubber har tørnet sammen mange gange i de seneste år, hvor Vejle jo også har ligget i 1. division i mange sæsoner. Der er altid smæk på tilskuerrækkerne når de to jyske klubber duellerer i et intenst lokalopgør. Vejle har vundet de seneste fire ud af fem opgør over Fredericia, men måske kan FC Fredericia få skovlen under traditionsklubben i den kommende sæson.

Viborg – Vejle

Det er ved at være længe siden, at Viborg og Vejle har mødt hinanden. Det skyldes, at Viborg i mange år har befundet sig i Superligaen, mens Vejle har kæmpet i 1. division. Ikke desto mindre er det nogle meget vigtige opgør for begge klubber. Det handler om håneretten. Det bliver interessant at se, om Vejle kan drille storebror Viborg i 2019/2020-sæsonen.

FC Fredericia – Viborg

Fredericia og Viborg har begge ligget i 1. division i mange år. Viborg er uden tvivl den største af de to klubber med mange sæsoner i Superligaen. Der er dog stor optimisme omkring Fredericia under den nye træner Jonas Dal, som har masser af erfaring fra Superligaen, hvor han også var en succesrig træner. Kan han få skovlen under konkurrenterne fra Viborg og få Superligaen til Fredericia?

Fremad Amager – FC Nykøbing

Både Fremad Amager og FC Nykøbing har gang i ambitiøse og spændende udviklinger. Begge klubber har mål om at spille i Superligaen på et tidspunkt. Fremad Amager har fået et internationalt hold med spillere fra mange forskellige lande, og de spiller flot pasningsfodbold i Sundby Idrætspark på kunstgræsset. FC Nykøbing er et ambitiøst projekt, som iværksætter og kok Klaus Meyer står bag. Hans mål er at få et Superliga-hold til Lolland-Falster. Det bliver uden tvivl et spændende opgør at følge i de kommende sæsoner.

Vendsyssel – Skive

Det er altid lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, når Vendsyssel og Skive tørner sammen. Det er ofte jævnbyrdigt mellem de to hold. Normalt plejer det at være hjemmeholdet, der er bedst, når det gælder. Klubberne har traditionelt været blandt de bedre i 1. division, men de får i disse år stor konkurrence. Duellerne mellem de to jyske klubber har dog både stor sportslig og økonomisk værdi.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan benytte både TV, computer, mobil og tablet, når du live streamer kampene fra den næstbedste danske række.

Kan jeg se andet end 1. division?

Med et Viaplay Sport-abonnement kan du også se kampene fra Premier League og Champions League, ligesom du kan se et hav af andre store sportsbegivenheder uge efter uge.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos Viaplay. Viaplay Sport-abonnementet koster 269 kroner månedligt, og med dette abonnement, har du adgang til al mulig sport fra hele verden.

SE 1. DIVISION DIREKTE

INKLUSIVE VIBORG, VEJLE OG FREMAD AMAGER

1. DIVISIONS HISTORIE

 • 1. division hedder i øjeblikket NordicBet ligaen, men rækken har eksempelvis tidligere heddet Viasat Divisionen og Viasat Sport Divisionen.
 • I sidste sæson rykkede Silkeborg IF og Lyngby op i Superligaen. Silkeborg sikrede direkte oprykning, mens Lyngby avancerede via playoff. De tre dårligste hold i 1. division rykker direkte ned i 2. division.
 • Ligaen består af 12 forskellige hold, hvoraf kun ét hold rykker direkte op i Superligaen.
 • Første sæson af 1. division fandt sted i 1945/1946.
 • Sæsonen varer fra juli til maj.
 • De tre største stadions i 1. division er Vejle Stadion, Energi Viborg Arena og Vendsyssel FF’s Hjørring Stadion – der er plads til henholdsvis 11.060, 10.000 og 10.000 tilskuere.
 • Mange unge talenter bliver sendt til 1. division for at prøve kræfter med fodbold på et højt niveau. 1. division betragtes af mange spillere som et springbræt til at komme videre med karrieren. Nogle aldrende spillere vælger dog også at spille i ligaen. Der er derfor rig mulighed for både at se rutinerede og unge stjerneskud i aktion i 1. division.
 • I sidste sæson blev Ronnie Schwartz fra Silkeborg IF topscorer med 25 mål.
 • Den mest scorende spiller i 1. division nogensinde er Anders Clausen. Han formåede at score hele 125 mål i rækken. Angriberen spillede for Næstved, Køge, Silkeborg, SønderjyskE, Hvidovre og Vejle i løbet af sin karriere.

SE 1. DIVISION VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se udvalgte kampe fra 1. division
STREAM NU*

Du kan følge Danmarks kommende talenter i aktion i 1. division, og det kan du gøre, hvis du har en konto på ViaPlay.

Udover 1. division viser ViaPlay også Champions League, Superligaen, Premier League og en masse andet sportsgrene som NFL, basketball og motorsport.

ANDRE LIGAER
END 1. DIVISION


Du kan også streame
andet end 1. division.

TRE ALTERNATIVER TIL 1. DIVISION


Vi giver dig her tre stærke alternativer til live streaming af 1. division.

Superligaen

Hvis du vil se nogle af de bedste spillere i Danmark, så er Superligaen helt sikkert noget for dig. FCK og FC Midtjylland duellerer om mesterskabet, og de danske hold viser i glimt international klasse. Hvis du har lyst til at følge FCK, Brøndby, FCM, AGF eller Lyngby, så kan du gøre det på ViaPlay. ViaPlay viser en masse kampe fra Danmarks bedste række.

Ligue 1

Der er mange klassespillere i den franske Ligue 1, hvor PSG dog i de seneste mange år fuldstændig har domineret ligaen. Ligue 1 er for dig, som både kan lide taktisk og teknisk fodbold. Cavani, Neymar og Mbappé er alle klar til at bombe læderet i kassen, og du kan se alle topkampene via abonnementfri live streaming hos Unibet.

Premier League

Premier League er kendt for fysisk, men også teknisk, fodbold. I den bedste engelske række finder du en perlerække af verdensklassespillere. Vi nævner i flæng folk som Mohamed Salah, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og Virgil van Dijk.


Forfattere: Anders J.

God fornøjelse med teksten om 1. division.