18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM 2024 kampprogram

SE FODBOLD*

Kampprogrammet til EM 2024 er spækket med store og underholdende kampe mellem nogle af de største europæiske nationer. På denne side får du det forkromede overblik over hele slutrunden, så du er klar til at følge både Danmark og de andre nationer.

Kampprogram til EM i fodbold 2024


I tabellen nedenfor kan du se kampprogrammet til EM 2024 i dets helhed. Som du kan se, er der allerede i gruppespillet lagt op til flere store topbrag mellem nogle af de største nationer. Samtidig vil nogle af de mindre nationer gøre deres bedste for at drille favoritterne og sikre sig en plads i den forjættede knockout-fase, hvor alt kan ske. Vi opdaterer EM 2024 kampprogrammet, når vi ved hvilke hold, der skal møde hinanden i knockout-fasen.

EM Gruppe A

EM Gruppe B

EM Gruppe C

EM Gruppe D

EM Gruppe E

EM Gruppe F

Knockout-fasen

Turnering

UEFA Euro 2024 (EM 2024)

Dato

14. juni til 14. juli 2024

Antal hold

24

Grupper

6 (A-F)

Kampe spillet i alt

51 (inkl. knockout-fasen)

Finalen

D. 14 juli på Olympiastadion i Berlin

FØLG DANMARK TIL EM I FODBOLD 2024

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvornår spiller Danmark?


KampDatoTidStream
Slovenien – Danmark16. juni 2024Kl. 18:00Se kampen her
Danmark – England20. juni 2024Kl. 18:00Se kampen her
Danmark – Serbien25. juni 2024Kl. 21:00Se kampen her

Slovenien – Danmark

Danmark indleder EM-slutrunden med et opgør mod en ganske velkendt modstander. Kasper Hjulmand og co. skal nemlig op mod Slovenien, der som bekendt også var at finde i Danmarks kvalifikationsgruppe til EM. I de to indbyrdes opgør i gruppen endte det i første omgang med 1-1 i Slovenien, mens Thomas Delaney sørgede for en 2-1 sejr hjemme i Parken. Ser man på xG (forventede mål) samlet for de to kampe, lød den samlede stilling på 3,76-0,65.

Når man kombinerer de tidligere indbyrdes opgør med kvaliteten i de to trupper, er der derfor ingen tvivl om, at Danmark er relativt klare favoritter til at åbne EM 2024 programmet med 3 point. Det er også afspejlet af bookmakernes EM odds på kampen.

Danmark – England

Der er dømt revanche, når Danmark møder England i EM 2024 programmets anden kamp for de danske drenge. England besejrede Danmark i semifinalen ved EM i 2020 i et smertefuldt nederlag efter en flot slutrunde fra det danske landshold. Mange vil huske tilbage på kampen som en tæt affære, som blev afgjort af et tvivlsomt straffespark i forlænget spilletid. Danmark har i de seneste år haft et godt tag på englænderne, som dog kommer ind til slutrunden som en af de største favoritter til at vinde trofæet. Danmark må påtage sig rollen som underdogs mod de engelske superstjerner i kampprogrammet til EM 2024, men det ville ikke være en stor overraskelse hvis de rødhvide tager point med fra kampen.

Danmark – Serbien

Kampprogrammet til EM 2024 for Danmark slutter i gruppespillet med et opgør mod Serbien. Det serbiske landshold er en mere ukendt faktor for Danmark end de to andre modstandere i gruppen, da vi i de seneste 9 år blot har mødt Serbien to gange. Det seneste opgør var en venskabkamp i begyndelsen af 2023, hvor Danmark vandt 3-0. Ser man på trupperne bør der være kvalitetsforskel, men Serbien har et stærkt hold, der altid kæmper med alt hvad de har. Danmark er favoritter, men serberne skal bestemt ikke undervurderes.

De største kampe ved EM i fodbold


I kampprogrammet til EM 2024 finder vi allerede i gruppespillet en række interessante opgør mellem store europæiske fodboldnationer. Gruppe B ligner dødens gruppe, hvor Italien, Spanien og Kroatien alle befinder sig, og dermed er det også her vi finder nogle af de største kampe.

Netop i gruppe B møder Spanien og Kroatien hinanden på EM fodbold kampprogrammets anden dag. Der er lagt op til en stor kamp mellem to stærke og stolte fodboldnationer. Kroatien vil altid være underdogs, men har i de seneste mange år vist sig i stand til at drille selv nogle af de største nationer. I de seneste tre år har de to nationer spillet to utroligt betydningsfulde kampe mod hinanden. I Parken vandt Spanien 5-3 efter forlænget spilletid, mens de også stod som sejrsherrer i Nations League-finalen efter straffesparkskonkurrence.

Det næste store opgør i kampprogrammet til EM 2024 kan med rette siges at være England-Danmark, som har været et underholdende opgør i de seneste år. De to hold har mødt hinanden tre gange i de seneste fire år, hvor det er blevet til en sejr til hvert hold samt en enkelt uafgjort. Sejrsmarginen har ikke været på mere end ét mål, så der er lagt op til endnu en tæt affære, selvom Englands superstjerner har favoritrollen.

Senere samme aften mødes både Spanien og Italien i gruppe B, mens Holland og Frankrig står overfor hinanden i gruppe D. Der er tale om fire store europæiske fodboldnationer med masser af international succes i bagagen, som også er at finde i feltet af favoritter til at vinde den kommende slutrunde. Derfor er det oplagt at planlægge en aften med live streaming af EM-kampene på denne dag.

I sidste runde af gruppespillet i kampprogrammet ved EM 2024 finder vi et opgør mellem Kroatien og Italien, som meget vel kunne blive afgørende for de to nationers skæbne ved slutrunden. Der er lagt op til en intens affære, hvor alt er på spil.

Her skal EM-kampene spilles


I EM i fodbold programmet er det også værd at holde øje med hvor kampene skal spilles. Tyskland er værtsnation ved slutrunden, og der skal spilles kampe på ti forskellige stadions rundt omkring i det fodboldgale land. I listen nedenfor kan du få et overblik over EM fodbold kampprogrammet og hvor kampene skal spilles.

StadionByKapacitetTil daglig hjemmebane for
OlympiastadionBerlin71.000Hertha Berlin
RheinEnergieStadionKöln43.0001. FC Köln
WestfalenstadionDortmund62.000Borussia Dortmund
Merkur Spiel-ArenaDüsseldorf47.000Fortuna Düsseldorf
Deutsche Bank ParkFrankfurt47.000Eintracht Frankfurt
Veltins-ArenaGelsenkirchen50.000FC Schalke 04
VolksparkstadionHamborg49.000Hamburger SV
Red Bull ArenaLeipzig40.000RB Leipzig
Allianz ArenaMünchen66.000Bayern München
MHPArenaStuttgart51.000VfB Stuttgart

Spørgsmål og svar om EM i fodbold 2024

EM i fodbold programmet starter den 14. juni 2024, hvor værtsnationen Tyskland møder Skotland i åbningskampen på Allianz Arena i München.

Danmark er havnet i gruppe C sammen med England, Slovenien og Serbien.

Tyskland er vært for fodbold EM 2024, hvor ti forskellige værtsbyer byder velkommen til en fodboldfest.

EM-finalen spilles den 14. juli 2024 på Olympiastadion i Berlin.

TV-rettighederne til at vise EM i fodbold 2024 er delt mellem TV2 og DR, som deler dækningen af slutrunden. Det er desværre ikke muligt at streame kampene hos bookmakerne.