18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

,

AaB møder FC Helsingør i runde 15 af 1. Division søndag d. 5/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – FC Helsingør Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over Kolding IF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i 1. Division tabellen , mens FC Helsingør rangerer som nr. 10 efter at have spillet uafgjort mod Fredericia 3-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AaB – FC Helsingør live stream på ViaPlay

AaB – FC Helsingør Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AaB en 81.97% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.22, mens FC Helsingør har en 9.72% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 10.29. Dette betyder at FC Helsingør er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.83 med en sandsynlighed på 17.15%.

AaB mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

AaB vandt holdets seneste kamp. Kolding IF var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. I deres seneste kamp fik FC Helsingør et uafgjort resultat. I den kamp, mødte søndag gæster Fredericia. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3.

AaB vs FC Helsingør Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har AaB vundet i 8 , og har scoret i alle kampe . FC Helsingør har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AaB i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park vundet 13 point. Deres modstander, FC Helsingør, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB – FC Helsingør Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som AaB har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.5 mål i FC Helsingør’s kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.20 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp , udeholdet har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.60 mål pr. kamp.

AaB – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

AaB har haft 70% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og FC Helsingør har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. FC Helsingørs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 20/10/2023. Det gennemsnitlige odds på 2.01 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 49.75%.Et gennemsnitligt odds på 1.71 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 58.48%.

FAQ

Hvor kan man se AaB – FC Helsingør live stream?


Kampen AaB mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og FC Helsingør?


FC Helsingør er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.22.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 8 nederlag, og 2 uafgjorte.