18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

AaB møder Sønderjyske i runde 23 af 1. Division lørdag d. 30/03/2024, kl. 16:30 på deres hjemmebane Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – Sønderjyske Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 2-1 sejr over Hillerød Fodbold , mens Sønderjyske rangerer som nr. 2 efter en sejr mod FC Helsingør på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se AaB – Sønderjyske live stream på ViaPlay

AaB – Sønderjyske Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AaB er favoritter i dette kommende opgør. AaB er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.21, så der er 45.25% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Sønderjyskes gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.84, hvilket betyder, at der er 35.21% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.47, eller 28.82%.

AaB mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

AaB vandt holdets seneste kamp. lørdag værter stod overfor Hillerød Fodbold i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1. Imens vandt Sønderjyske deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor FC Helsingør. Kampen endte med en stilling på 2-0.

AaB vs Sønderjyske Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har AaB vundet i 6 , med scoring i alle kampe . Sønderjyske har fejret 7 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har AaB nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park. Imens har Sønderjyske samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AaB – Sønderjyske Odds på Over/Under

I AaB’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp , hvorimod Sønderjyske har et gennemsnit på 3.5 mål i deres kampe. I disse kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , udeholdet har formået at notere 2.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

AaB – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for AaB, formåede begge hold at score i 90% af kampene 40%. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 2/03/2024 var den seneste kamp, som Sønderjyske endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.28 siger at der er en sandsynlighed på 43.86% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Sønderjyske live stream?


Kampen AaB mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 2.21 for at vinde.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.