18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Häcken Live Stream

Last Updated on

,

AIK og Häcken mødes lørdag d. 8/07/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Friends Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se AIK – Häcken Live Stream?

Efter en sejr over Brommapojkarna på 2-0, ligger AIK lige nu på en 14. plads i Allsvenskan tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Häcken ligger på en 3. plads efter sidste uges uafgjort mod IFK Norrköping 2-2.Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Häcken, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AIK mod Häcken direkte via live stream.

  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 8/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AIK – Häcken live stream på ViaPlay

AIK – Häcken Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.41 fortæller os, at AIK har 29.33% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Häckens chance for at vinde 50.25%, med et gennemsnitligt odds på 1.99. Dette viser at Häcken ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.52, er der 28.41% chance for at kampen ender uafgjort.

AIK mod Häcken – Statistikker og Analyse

AIK’s seneste kamp så dem tage en sejr.Brommapojkarna var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0.Da de mødte Brommapojkarna, havde AIK 37% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde AIK i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.Imens spillede Häcken uafgjort i deres seneste kamp.Per-Mathias Høgmo’s hold var oppe mod IFK Norrköping.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.Statistikker mod IFK Norrköping viser at Häcken havde 61% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AIK vs Häcken Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne én sejr , med scoring i 6 kampe . På samme tid har Häcken vundet 6 gange , med scoring i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har AIK vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Friends Arena.Imens har Häcken samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AIK vs Häcken Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har værterne været sejrsrige 4 gange , hvorimod Häcken har opnået 5 sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor AIK i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Häcken i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Häcken.Kampen blev spillet onsdag d. 19/10/2022, 19:00 på Friends Arena.

AIK – Häcken Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som AIK har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit , hvorimod Häcken har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. I disse kampe, har Andreas Brännström’s trup formået at score 0.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , og Per-Mathias Høgmo’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.60 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

AIK – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

AIK har haft halvdelen af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Häcken har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 28/05/2023 var den seneste kamp, som AIK endte uden at score et mål. Häckens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården på 0-1 d. 24/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.58 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 63.29%.Et gennemsnitligt odds på 2.23 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 44.84%.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Häcken live stream?

Kampen AIK mod Häcken kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AIK og Häcken har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Häcken favoritter med odds 1.99 for at vinde.

Hvordan er AIK’s form i Allsvenskan op til kampen?

AIK har 1 sejr, 5 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.