18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Malmö FF Live Stream

Last Updated on

,

I runde 16 af Allsvenskan skal vi se AIK byde Malmö FF velkommen på deres hjemmebane, Friends Arena, søndag d. 23/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se AIK – Malmö FF Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Varbergs BoIS FC i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 14. pladsen i Allsvenskan tabellen, hvorimod Malmö FF har indtaget 3. pladsen efter et nederlag til Djurgården på 0-2.Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Malmö FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AIK mod Malmö FF direkte via live stream.

  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 23/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AIK – Malmö FF live stream på ViaPlay

AIK – Malmö FF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AIK givet 28.49% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.51.
Malmö FF har derimod 50.76% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.97.
Disse odds gør Malmö FF til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.90% med et odds på 3.46.

AIK mod Malmö FF – Statistikker og Analyse

AIK vandt holdets seneste kamp.Henning Berg’s hold mødte Varbergs BoIS FC.Kampen endte med et resultat på 2-1.Mod Varbergs BoIS FC, havde AIK 53% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde AIK i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.Imens tabte Malmö FF deres sidste kamp.I deres seneste møde, stod Henrik Rydström’s hold overfor Djurgården.Kampen endte med en stilling på 0-2.I deres kamp mod Djurgården, havde Malmö FF 66% af bolden.I forhold til skud på mål, havde Malmö FF i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

AIK vs Malmö FF Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør, har AIK formået at sikre to sejre , med scoring i 8 kampe . Malmö FF har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Friends Arena, har værterne AIK nu vundet i alt 3 point.Imens har Malmö FF samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AIK vs Malmö FF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem AIK og Malmö FF, har AIK opnået én sejr , mens Malmö FF har formået at vinde 4 gange , med 5 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.0 mål . AIK har i gennemsnit scoret 0.7 mål pr. kamp , og Malmö FF har snittet 1.3 pr. kamp.I den seneste kamp tog Malmö FF hjem med en sejr på 1-3.Kampen blev spillet søndag d. 7/05/2023, 15:00 på Eleda Stadion.

AIK – Malmö FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som AIK har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit , hvorimod Malmö FF har et gennemsnit på 3.5 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Henning Berg’s trup scoret 1.10 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp . Henning Berg’s hold har i gennemsnit scoret 2.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

AIK – Malmö FF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for AIK, formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens det samme er gældende for 40% af Malmö FF’s kampe. Den sidste gang AIK missede en chance for at score i en kamp var d. 28/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården. Den seneste gang Malmö FF missede chancen for at score i en kamp var d. 17/07/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.06, er der en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Malmö FF live stream?

Kampen AIK mod Malmö FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AIK og Malmö FF har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 1.97 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AIK i Allsvenskan?

AIK seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.