18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

,

I runde 21 af Allsvenskan skal vi se AIK byde Varbergs BoIS FC velkommen på deres hjemmebane, Friends Arena, mandag d. 28/08/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se AIK – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Forud for kampen, ligger AIK lige nu på en 15. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod IFK Norrköping med resultatet 1-3 i sidste kamp , mens Varbergs BoIS FC ligger på 16. pladsen efter et nederlag mod IFK Värnamo på 0-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Varbergs BoIS FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AIK mod Varbergs BoIS FC direkte via live stream.
  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 28/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AIK – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

AIK – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.42 fortæller os, at AIK har 70.42% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Varbergs BoIS FCs chance for at vinde 14.77%, med et gennemsnitligt odds på 6.77. Dette viser at AIK ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.44, er der 22.52% chance for at kampen ender uafgjort.

AIK mod Varbergs BoIS FC – Statistikker og Analyse

AIK tabte deres seneste opgør. Henning Berg’s hold mødte IFK Norrköping. Kampen endte med et resultat på 1-3. I deres kamp mod IFK Norrköping, havde AIK den følgende boldbesiddelse: 62%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde AIK i alt 13 skud, mens de tillod 8 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Varbergs BoIS FC banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod Thomas Askebrand’s hold overfor IFK Värnamo. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-3. Statistikker mod IFK Värnamo viser at Varbergs BoIS FC havde 44% af boldbesiddelsen. I Varbergs BoIS FC’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Thomas Askebrand hold tillod 7 skud imod sig.

AIK vs Varbergs BoIS FC Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har AIK formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . På samme tid har Varbergs BoIS FC vundet to gange , og har scoret i 4 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AIK vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Friends Arena. Imens har Varbergs BoIS FC samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AIK vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

AIK og Varbergs BoIS FC har i alt spillet 9 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har AIK vundet 7 kampe , hvorimod Varbergs BoIS FC har opnået én sejr . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I hver af disse 9 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål . AIK har snittet 1.6 mål i hver kamp , og Varbergs BoIS FC har snittet 0.8 pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt AIK kampen med 2-1. Kampen blev spillet mandag d. 17/07/2023, 19:00 på Varberg Energi Arena.

AIK – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

AIK har i gennemsnit scoret 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.7 mål i Varbergs BoIS FC’s kampe. Ser man på disse opgør, har Henning Berg’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og Thomas Askebrands trup har et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp.

AIK – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

70% af AIK’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Varbergs BoIS FC er det samme gældende for 30% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 23/07/2023 var den seneste kamp, som AIK endte uden at score et mål. Varbergs BoIS FCs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 19/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.93 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 51.81%.Et gennemsnitligt odds på 1.77 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 56.50%.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Varbergs BoIS FC live stream?


Kampen AIK mod Varbergs BoIS FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AIK og Varbergs BoIS FC?


AIK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.42.

Før kampen, hvordan præsterer AIK i Allsvenskan?


AIK seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?


Varbergs BoIS FC seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte.