18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Arsenal og Chelsea mødes lørdag d. 16/03/2024, i runde 29 af Englands Premier League, med kampstart kl. 13:30 på Emirates Stadium .

Hvor kan man se Arsenal – Chelsea Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 2-1 sejr over Brentford . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea sikrede sig en sejr over Newcastle med 3-2, hvilket placerer dem på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Arsenal – Chelsea live stream på ViaPlay

Arsenal mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Arsenal vandt holdets seneste kamp. Brentford var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Mod Brentford, havde Arsenal 72% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Arsenal de følgende statistikker: 17 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Chelsea fra banen med en sejr. Mauricio Pochettino’s hold var oppe mod Newcastle. Efter 90 minutter, var resultatet 3-2. I deres kamp mod Newcastle, havde Chelsea 45% af bolden. I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Arsenal vs Chelsea Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 8 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Chelsea har fejret 5 sejre , og har scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Arsenal vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Emirates Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Arsenal vs Chelsea Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Arsenal og Chelsea , har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Chelsea har formået at vinde to gange , med 2 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp . Arsenal har i gennemsnit scoret 1.9 mål pr. kamp , mens Chelsea i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet lørdag d. 21/10/2023, 17:30 på Stamford Bridge.

Arsenal – Chelsea Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 4.2 mål i Arsenals Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Chelsea har spillet, blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Mikel Arteta’s trup scoret 3.40 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp , mens Mauricio Pochettino’s trup har formået at notere 1.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Arsenal – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Arsenal har haft halvdelen af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 90% af Chelsea’s kampe. Den sidste gang Arsenal missede en chance for at score i en kamp var d. 28/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Chelsea live stream?


Kampen Arsenal mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?


Arsenal har 8 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.