18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Arsenal Live Stream

Last Updated on

I runde 16 af Premier League skal vi se Aston Villa byde Arsenal velkommen på deres hjemmebane, Villa Park, lørdag d. 9/12/2023, kl. 18:30.

Hvor kan man se Aston Villa – Arsenal Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 3. plads efter en 1-0 sejr over Manchester City . På den anden side, Arsenal kunne notere en 4-3 sejr mod Luton, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 9/12/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Arsenal live stream på ViaPlay

Aston Villa – Arsenal Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Aston Villa givet 30.03% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.33. Arsenal har derimod 48.08% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.08. Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.40% med et odds på 3.65.

Aston Villa mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt deres seneste opgør. Unai Emery’s hold stod overfor Manchester City i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0. Mod Manchester City, havde Aston Villa 46% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Aston Villa i seneste kamp 22 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Unai Emery’ hold 3 skud imod sig. Imens vandt Arsenal deres seneste kamp. Albert Stuivenberg’s hold var oppe mod Luton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-3. I deres kamp mod Luton havde Arsenal følgende boldbesiddelse : 67%. I forhold til skud på mål, havde Arsenal i alt 23 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig.

Aston Villa vs Arsenal Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Aston Villa vundet i 7 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Arsenal har fejret 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Aston Villa vundet 15 point i deres seneste fem kampe på Villa Park. Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Aston Villa vs Arsenal Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Aston Villa og Arsenal , har Aston Villa opnået 3 sejre , mens Arsenal har formået at vinde 7 gange . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . Aston Villa har snittet 1.1 mål i hver kamp , og Arsenal havde et gennemsnit på 1.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-4 til Arsenal. Kampen blev spillet lørdag d. 18/02/2023, 13:30 på Villa Park.

Aston Villa – Arsenal Odds på Over/Under

Aston Villa har formået at score i gennemsnit på 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 3.4 mål. Ser man på disse opgør, har Unai Emery’s trup scoret 2.30 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , mens Albert Stuivenberg’s trup har formået at notere 2.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Aston Villa – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

70% af Aston Villa’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede . Arsenal’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Aston Villas seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 5/11/2023. Arsenals seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 4/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.59 er der en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.26, er der en sandsynlighed på 44.25% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Arsenal live stream?


Kampen Aston Villa mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 2.08 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.