18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Runde 34 i Premier League byder på Aston Villa mod Bournemouth, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/04/2024 kl. 15:00 på Aston Villas hjemmebane: Villa Park.

Hvor kan man se Aston Villa – Bournemouth Live Stream?

Forud for kampen, ligger Aston Villa nr. 4 i Premier League tabellen efter en sejr over Arsenal 2-0 i sidste . Bournemouth indtager 13. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod Manchester United. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 21/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Bournemouth live stream på ViaPlay

Aston Villa – Bournemouth Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at Aston Villa har 56.82% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Bournemouths chance for at vinde 24.88%, med et gennemsnitligt odds på 4.02. Dette viser at Aston Villa ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.17, er der 23.98% chance for at kampen ender uafgjort.

Aston Villa mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt holdets seneste kamp. Arsenal var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. I deres kamp mod Arsenal, havde Aston Villa den følgende boldbesiddelse: 48%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Aston Villa i alt 11 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Bournemouth et uafgjort resultat. Andoni Iraola’s hold var oppe mod Manchester United. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. I deres kamp mod Manchester United havde Bournemouth følgende boldbesiddelse : 43%. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 20 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

Aston Villa vs Bournemouth Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Aston Villa formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 9 kampe . Bournemouth har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Aston Villa i deres seneste fem kampe på Villa Park vundet 7 point. Imens har Bournemouth samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Aston Villa vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I deres seneste 7 opgør mod hinanden , har Aston Villa en historik på to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , med én uafgjort i alt. I hver af disse 7 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Bournemouth har snittet 1.4 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet søndag d. 3/12/2023, 15:00 på Vitality Stadium.

Aston Villa – Bournemouth Odds på Over/Under

Aston Villa har formået at score i gennemsnit på 3.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Bournemouth’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s trup formået at score 1.90 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp , og Andoni Iraolas trup har et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Aston Villa – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

70% af både Aston Villas og Bournemouths sidste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den seneste gang Aston Villa ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 10/03/2024. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 24/02/2024 var den seneste kamp, som Bournemouth endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.44, kan vi se at der er 69.44% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.61, kan vi se at der er 38.31% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Bournemouth live stream?


Kampen Aston Villa mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Aston Villa og Bournemouth?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.76.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.