18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Brentford Live Stream

Last Updated on

I runde 32 af Premier League skal vi se Aston Villa byde Brentford velkommen på deres hjemmebane, Villa Park, lørdag d. 6/04/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Aston Villa – Brentford Live Stream?

Forud for kampen, ligger Aston Villa nr. 4 i Premier League tabellen efter en sejr over Wolverhampton 2-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brentford ligger på en 15. plads efter sidste uges uafgjort mod Manchester United 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 6/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Brentford live stream på ViaPlay

Aston Villa – Brentford Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Aston Villa en 61.73% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.62, mens Brentford har en 20.20% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.95. Dette betyder at Aston Villa er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.20 med en sandsynlighed på 23.81%.

Aston Villa mod Brentford – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt deres seneste opgør. Unai Emery’s hold mødte Wolverhampton. Kampen endte med et resultat på 2-0. I deres kamp mod Wolverhampton, havde Aston Villa den følgende boldbesiddelse: 48%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Aston Villa de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Brentford uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Thomas Frank’s hold Manchester United. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. Mod Manchester United, havde Brentford en boldbesiddelse på 47%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brentford i alt 31 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Aston Villa vs Brentford Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 5 sejre , med scoring i 8 kampe . Brentford har én sejr , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Villa Park, har værterne Aston Villa nu vundet i alt 6 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Aston Villa vs Brentford Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Aston Villa og Brentford , har Aston Villa formået at vinde to gange , mens Brentford har formået at vinde 4 gange , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Aston Villa har snittet 1.2 mål i hver kamp , og Brentford har scoret 1.3 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Aston Villa på 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 17/12/2023, 15:00 på Gtech Community Stadium.

Aston Villa – Brentford Odds på Over/Under

Aston Villa har i gennemsnit scoret 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Brentford’s kampe haft et gennemsnit på 3.5 mål. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s trup formået at score 1.90 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Thomas Franks trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.20 indkasserede mål pr. kamp.

Aston Villa – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Aston Villa’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Brentford har set det samme ske i 80% af deres kampe. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-4 d. 10/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 20/02/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.52 fortæller, at der er en sandsynlighed på 65.79% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.39 siger at der er en sandsynlighed på 41.84% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Brentford live stream?


Kampen Aston Villa mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Aston Villa og Brentford?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.62.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.