18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Chelsea Live Stream

Last Updated on

, ,

Aston Villa og Chelsea mødes lørdag d. 27/04/2024, i runde 35 af Englands Premier League, med kampstart kl. 20:00 på Villa Park .

Hvor kan man se Aston Villa – Chelsea Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 3-1 sejr over Bournemouth . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea indkasserede et nederlag mod Arsenal på 0-5, og de ligger inden denne uges kamp nr. 9. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 27/04/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Chelsea live stream på ViaPlay

Aston Villa – Chelsea Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Aston Villa er favoritter i dette kommende opgør. Aston Villa er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.25, så der er 44.44% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Chelseas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.90, hvilket betyder, at der er 34.48% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.70, eller 27.03%.

Aston Villa mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Aston Villa vandt deres seneste kamp. Unai Emery’s hold mødte Bournemouth. Kampen endte med et resultat på 3-1. Mod Bournemouth, havde Aston Villa 58% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Aston Villa de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Chelsea deres seneste kamp. Arsenal var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 0-5. I deres kamp mod Arsenal, havde Chelsea 55% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Chelsea i alt 7 skud, mens de tillod 27 skud imod sig.

Aston Villa vs Chelsea Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Aston Villa formået at sikre 6 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Chelsea har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Villa Park, har værterne Aston Villa nu vundet i alt 10 point. I mellemtiden har Chelsea vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Aston Villa vs Chelsea Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Aston Villa vundet 3 kampe , hvorimod Chelsea har opnået 6 sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Aston Villa har i gennemsnit scoret 0.9 mål pr. kamp , og Chelsea har snittet 1.8 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Chelsea med 1-3. Kampen blev spillet onsdag d. 7/02/2024, 21:00 på Villa Park.

Aston Villa – Chelsea Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.9 mål i Aston Villas Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Chelsea har spillet, blevet scoret 4.7 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s trup formået at score 2.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , og Mauricio Pochettino’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.50 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe.

Aston Villa – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Aston Villa’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 80% af Chelsea’s kampe. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-4 d. 10/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et 0-5 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 23/04/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.39 fortæller, at der er en sandsynlighed på 71.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.80 siger at der er en sandsynlighed på 35.71% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Chelsea live stream?


Kampen Aston Villa mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Chelsea har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 2.25 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.