18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Runde 30 i Premier League byder på Aston Villa mod Wolverhampton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 30/03/2024 kl. 18:30 på Aston Villas hjemmebane: Villa Park.

Hvor kan man se Aston Villa – Wolverhampton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Aston Villa lige nu på en 4. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod West Ham 1-1 i seneste kamp . Wolverhampton formåede at få skovlen under Fulham, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Aston Villa – Wolverhampton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Aston Villa givet 61.35% chance for at vinde kampen med et odds på 1.63, mod Wolverhampton, som kun har 20.79% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.81. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.28 eller 23.36%.

Aston Villa mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Aston Villa 1 point fra en uafgjort. Unai Emery’s hold mødte West Ham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod West Ham viser at Aston Villa havde 70% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Aston Villa de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Wolverhampton deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Gary O’Neil’s hold overfor Fulham. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. Mod Fulham, havde Wolverhampton en boldbesiddelse på 47%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Wolverhampton i alt 8 skud, mens de tillod 23 skud imod sig.

Aston Villa vs Wolverhampton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Wolverhampton har 6 sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Aston Villa nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Villa Park. Deres modstander, Wolverhampton, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Aston Villa vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod Wolverhampton har opnået 5 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.3 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Aston Villa har snittet 1.1 mål i hver kamp , og Wolverhampton har scoret 1.2 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 14:00 på Molineux Stadium.

Aston Villa – Wolverhampton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Aston Villas Premier League opgør . På den anden side, har Wolverhampton’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe . Unai Emery’s hold har i gennemsnit scoret 1.90 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Aston Villa – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Aston Villa’s seneste 10 Premier League kampe . Wolverhampton’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-4 d. 10/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Wolverhamptons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 2/03/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.56 er der 64.10% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.31, er der 43.29% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Wolverhampton live stream?


Kampen Aston Villa mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 1.63 for at vinde.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.