18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Brentford og Sheffield U. mødes lørdag d. 13/04/2024, i runde 33 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Gtech Community Stadium .

Hvor kan man se Brentford – Sheffield U. Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brentford lige nu på en 15. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Aston Villa 3-3 i seneste kamp . Sheffield U. indtager 20. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod Chelsea. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brentford – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Brentford – Sheffield U. Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.42 fortæller os, at Brentford har 70.42% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Sheffield U.s chance for at vinde 14.77%, med et gennemsnitligt odds på 6.77. Dette viser at Brentford ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.92, er der 20.33% chance for at kampen ender uafgjort.

Brentford mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Brentford’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Thomas Frank’s hold spillede mod Aston Villa. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3. Mod Aston Villa, havde Brentford en boldbesiddelse på 31%. Kigger man på skud på mål, havde Brentford i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Thomas Frank’ hold 11 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Sheffield U. et uafgjort resultat. Chris Wilder’s hold spillede mod Chelsea. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres kamp mod Chelsea, havde Sheffield U. 33% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Sheffield U. i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig.

Brentford vs Sheffield U. Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Brentford formået at sikre én sejr , med mål scoret i 8 kampe . Sheffield U. har én sejr , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brentford vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Brentford vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Brentford formået at vinde to gange , hvorimod Sheffield U. har opnået 5 sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål . Brentford har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Sheffield U. med 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 9/12/2023, 16:00 på Bramall Lane.

Brentford – Sheffield U. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Brentford har spillet, er der blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit . På den anden side, har Sheffield U.’s kampe haft et gennemsnit på 4.4 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.90 mål i hver kamp . Thomas Frank’s hold har i gennemsnit scoret 1.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 3.10 mål pr. kamp.

Brentford – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Brentford’s seneste 10 Premier League kampe , mens Sheffield U. har set det samme ske i 60% af deres kampe. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 3/04/2024. Den seneste gang Sheffield U. missede chancen for at score i en kamp var d. 4/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 59.52%.Et gennemsnitligt odds på 2.08 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 48.08%.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Sheffield U. live stream?


Kampen Brentford mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brentford og Sheffield U.?


Brentford er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.42.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.