18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Burnley Live Stream

Last Updated on

Brighton og Burnley mødes lørdag d. 9/12/2023, i runde 16 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på The American Express Community Stadium .

Hvor kan man se Brighton – Burnley Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 8. plads efter en 2-1 sejr over Brentford . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Burnley indkasserede et nederlag mod Wolverhampton på 0-1, og de ligger inden denne uges kamp nr. 19. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 9/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Burnley live stream på ViaPlay

Brighton – Burnley Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brighton en 67.11% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.49, mens Burnley har en 16.72% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.98. Dette betyder at Brighton er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.64 med en sandsynlighed på 21.55%.

Brighton mod Burnley – Statistikker og Analyse

Brighton vandt deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold spillede mod Brentford. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. Da de mødte Brentford, havde Brighton 63% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brighton de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp forlod Burnley banen med et nederlag. Vincent Kompany’s hold var oppe mod Wolverhampton. Det endelige resultat for den kamp var 0-1. I deres kamp mod Wolverhampton havde Burnley følgende boldbesiddelse : 49%. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

Brighton vs Burnley Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Brighton vundet i 3 , og har scoret i alle kampe . Burnley har fejret to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på The American Express Community Stadium, har værterne Brighton nu vundet i alt 9 point. I mellemtiden har Burnley vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brighton vs Burnley Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Brighton og Burnley , har Brighton en historik på to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , med 5 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 1.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , og Burnley har scoret 1.1 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Brighton kampen med 0-3. Kampen blev spillet lørdag d. 19/02/2022, 16:00 på The American Express Community Stadium.

Brighton – Burnley Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Brighton har spillet, er der blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i Burnley’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Roberto De Zerbi’s trup scoret 1.70 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp . Roberto De Zerbi’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.00 mål pr. kamp.

Brighton – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Brighton’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Burnley har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton d. 5/12/2023 var den seneste kamp, som Burnley endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der 59.88% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.12, er der 47.17% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Burnley live stream?


Kampen Brighton mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brighton og Burnley har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 1.49 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brighton i Premier League?


Brighton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte.