18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Brighton og Manchester City mødes torsdag d. 25/04/2024 kl. 20:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på The American Express Community Stadium.

Hvor kan man se Brighton – Manchester City Live Stream?

Brighton går ind til dette opgør med en 10. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Burnley . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Manchester City sikrede sig en sejr over Luton med 5-1, hvilket placerer dem på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 25/04/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Manchester City live stream på ViaPlay

Brighton – Manchester City Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brighton givet 15.34% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.52. Manchester City har derimod 69.93% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.43. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 20.45% med et odds på 4.89.

Brighton mod Manchester City – Statistikker og Analyse

Brighton spillede uafgjort i deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold mødte Burnley. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Mod Burnley, havde Brighton 56% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Brighton 19 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. Imens sikrede Manchester City sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Pep Guardiola’s hold var oppe mod Luton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 5-1. I deres kamp mod Luton havde Manchester City følgende boldbesiddelse : 74%. I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 37 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.

Brighton vs Manchester City Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret 3 sejre , og har scoret i 7 kampe . Manchester City har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på The American Express Community Stadium, har værterne Brighton nu vundet i alt 8 point. Imens har Manchester City samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brighton vs Manchester City Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brighton vundet én kamp , mens Manchester City har en historik der tæller 8 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , mens Manchester City i gennemsnit har scoret 2.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Manchester City. Kampen blev spillet lørdag d. 21/10/2023, 15:00 på Etihad Stadium.

Brighton – Manchester City Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Brightons Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Manchester City’s opgør. I disse kampe, har Roberto De Zerbi’s trup formået at score 1.40 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , og Pep Guardiola’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 0.70 i hver af deres tidligere kampe.

Brighton – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Brighton’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for 60% af Manchester City’s kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 6/04/2024 var den seneste kamp, som Brighton endte uden at score et mål. Den seneste gang Manchester City missede chancen for at score i en kamp var d. 31/03/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på torsdag er 61.73%.Et gennemsnitligt odds på 2.17 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den torsdag er 46.08%.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Manchester City live stream?


Kampen Brighton mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brighton og Manchester City?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.43.

Før kampen, hvordan præsterer Brighton i Premier League?


Brighton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.