18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

Brighton og Nottingham F. mødes søndag d. 10/03/2024 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på The American Express Community Stadium.

Hvor kan man se Brighton – Nottingham F. Live Stream?

Deres seneste kamp mod Fulham endte i skuffelse, da Brighton tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 9. pladsen i Premier League , mens Nottingham F. ligger på 17. pladsen efter et nederlag mod Liverpool på 0-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Nottingham F. live stream på ViaPlay

Brighton – Nottingham F. Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brighton givet 57.80% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.73. Nottingham F. har derimod 22.88% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.37. Disse odds gør Brighton til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 24.81% med et odds på 4.03.

Brighton mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Brightons seneste så dem indkassere et nederlag. Fulham var modstanderne for Roberto De Zerbi’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-3. Mod Fulham, havde Brighton en boldbesiddelse på 71%. I deres seneste kamp, havde Brighton 15 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Nottingham F. banen med et nederlag. I den kamp, mødte Nuno Espirito Santo’s hold Liverpool. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Mod Liverpool, havde Nottingham F. en boldbesiddelse på 29%. I forhold til skud på mål, havde Nottingham F. i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 22 skud imod sig.

Brighton vs Nottingham F. Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med scoring i 6 kampe . Nottingham F. har fejret 3 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på The American Express Community Stadium, har værterne Brighton nu vundet i alt 9 point. Imens har Nottingham F. samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brighton vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Brighton vundet 5 kampe , hvorimod Nottingham F. har opnået 3 sejre , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.4 mål pr. kamp er gået til Brighton , og Nottingham F. har snittet 1.3 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-2 til Brighton. Kampen blev spillet lørdag d. 25/11/2023, 16:00 på City Ground, Nottingham.

Brighton – Nottingham F. Odds på Over/Under

Brighton har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Nottingham F. har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Roberto De Zerbi’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , mens Nuno Espirito Santo’s trup har formået at notere 1.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Brighton – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Brighton’s seneste 10 Premier League kampe , og Nottingham F. har haft det i 80% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Brighton missede en chance for at score i en kamp var d. 2/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 2/03/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 63.69%.Et gennemsnitligt odds på 2.27 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 44.05%.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Nottingham F. live stream?


Kampen Brighton mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brighton og Nottingham F.?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.